PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Na megvettem DCt én is. 10%os kóddal 6900ért megérte.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Van még mit megcsinálni. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.25. 12:04:29

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja mindenképpen, máshol évekig tartana, mert ott a szerencsén múlik csak a dolog.
Mondjuk pár főellenséget lazán gond nélkül ki lehet iktatni, de van legalább 2 amit iszonyatkemény lenne.

Most Chris-el csináltam meg Jill-el könnyebb lenne. (másképpen alakulnak a dolgok)
Majd legvégén mikor mindennel végzek lehet megnézem (Real Survivor-on, de egyenlőre ez is elég gombocot okozott a torkomban). :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.25. 11:35:13

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tatyla
Very easy?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
<#email>

TDC Geronimo
Már nem lesz beta. Pár napja vége lett és kérdeztem kell-e valakinek PS4 kulcs, mert volt egy felesleges kulcsom. Feb 10én megjelenés, más esély már nem lesz a kipróbálásra.

Nem tudjátok, hogy az Evolve Playstation 4 vagy Pc-s változatra osztogatnak-e béta vagy alfa kulcsokat? (nem tudom most melyikbe van:D)

PSN: DaarioNaharis575 #Lastofus #AC:Unity

Harlekin
Lehetne már kedd,mert Itt figyel 1 hete a hdd-n.<#vigyor0>
TDC Geronimo
Attól mert ezt mutatták még nem jelenti azt, hogy csak itt leszünk. Talán GIba volt infó, hogy lesz egy csomó változatos hely. UC2 meg 3 is sok helyen játszódott.

Kongy
Én hasonlót képzelek el, mint a legutóbbi TR-ben.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
Egy kicsit félek ettől a szigetes térképtől...mennyire lesz vajon változatos... Last of Us-ban rohadt jó volt hogy sokfelé jártál a játék során...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Még több sandbox gameplay várható U4be. Ezt kezdték el last of usba is. Egyre jobban hangzik U4

Cambier pointed out that past Uncharted games, as well as The Last of Us, started to move toward a more sandbox approach, but explained that Uncharted 4 is moving things even further forward with regards to player freedom.
"I think our goal with the layouts in some of these spaces is that there's not that golden path," Cambier told Game Informer. "You turn this corner, you're going to find something surprising. Or maybe this way you're going to use your potions; the mixup of your different tools. There might be a shimmy ledge this way, there might be things that break this way; so every path has that action, that tempo that you want."

Cambier, who previously worked on The Last of Us, added that Naughty Dog's task with Uncharted 4 is "figuring out how to design on this new scale" that the power of the PS4 provides.

"Because you want to go bigger in this jungle layout that we have," he said. "You can see just all the avenues that Drake has; these new tools. You give the player a tool like the grappling hook. Then you realize how much space you need to fulfill that and how far you can go. How you design a space that has that size and that epicness, but is still understandable, digestible."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.24. 14:10:50

TDC Geronimo
Borderlands 3 heavily teased at PAX

http://www.youtube.com/embed/Rz9RxIxIJ5c

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/embed/rihPDRk5awg

<#eljen><#eljen>
TDC Geronimo
http://www.youtube.com/embed/wqat43KUAxY

Hétfőn jönnek previewk meg új videók
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.23. 20:39:37

darkSectorxxx
Jók ezek a controls videók mostanában a sony szinte minden exhez kiad ilyent. :)

Moby
Nyilvánvalóan fake. Mondjuk ezt a notebookhűtéses agyrémet amúgy is száműzni kellene. Nem kisebb kell belőle, hanem halkabb.

Adversus solem ne loquitor

AntiHero
http://www.youtube.com/embed/1xZnV8a7i6Q

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kill3r21
Ps3on próbáltam, nem ér egy forintot se :S
TDC Geronimo
ránézésre elég ótvar cucc.

arsmarci89
Az Ùj Saints Row-ról mi a vèlemènyetek?a Third nekem nagyon bejött a 4 már kevèsbè de azèrt boxon kijátszottam.Kèrdès megèr-e 5400ftot az új kieg?:)

PSN: Nyuffi89

kill3r21
Na erre voltam kiváncsi :) Köszi
TDC Geronimo
Majd megjelenés előtt pár nappal vonja csak le.

darkSectorxxx
Igen ez így müködik, percre pontosan számol vissza, és ha lejár elindul a játék, ésd 2-3 nappal előtte tölti majd le. :)

kill3r21
Akkor most nekem levonta az Order, mert nem úgy tünik, kiadott ilen payday dátumot vagy mit és most visszaszámlál
darkSectorxxx
Azonnal vonja....steam-en nem ismerős? :)

kill3r21
Srácok, a store preorder mikor vonja a pénzt? Most ha rányomok vagy mikor megjelenik a game?
Szerk: új kérdés: hogy lehet visszavonni az előrendelést? :)
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2015.01.23. 15:52:59
Kongy
Majd talán 4-5 év múlva max.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
De odabasz, nekem tetszik. :)
Aranyos és kics.

Engem az alapgép mérete is meglepett.:)

n000rbi
Ha ekkora lenne, akkor már csak pár szárny kell rá és repülhet is. Oké, hogy kisebb hőtermelésű új chip lehet benne, de azért ez túlzás. Vagy mégse? :) Meg az oldalán eszi meg a lemezt? Fura.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.01.23. 07:45:55

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Még a mostanitól is kisebb? :)

shaddam
Vagy fake vagy nem :D

képek

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Nem az :)

Én toltam a betát PC-n és nagyon jól sikerült. Jó kis csapatmóka, mindkét oldalon poénos. Úgyhogy bezsákolom, de csakis pc-re... Rémálom lehet ps4-en célozni, főleg eltalálni kábitó lövedékkel a menekülő szörnyet medic-ként.

shaken, not stirred

kill3r21
Kell Kell Kell, de drága nagyon :D
Kandurex
Ja, ja érdekes a store -ba jár a

Pre-order today and get:
• Fedora Messenger Skin.
• Bandages Messenger Skin.

Ilyet nem adnak a magyar üzletek? <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Nem a vérre gondoltam, hanem a leszakadó végtagokra meg a lemálló húsra, amit a kezében felrobbanó gránát szed szét...

TDC Geronimo
Felkerült preorderbe storeba BB is. Érdekes, hogy a sony exek "normális" áron vannak fent, ugyanannyiba kerülnek, mint boltba, de néztem dying light 21k. evolve 22... nevetséges. Nem tudom mért nem változtatnak már a digitális üzletpolitikán.

SweeneyTodd
Terveztem , de lehúztam a listáról... csak felidegel :D elég volt a béta.. majd ha lesz rá valami űber ákció akkor beteszem a virtuális kis polcocskára.

Inkább gyúrok a Bloodbornra... meg Borderlands ha már kiadják konzolra :)

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Hát nemtudom, szvsz kifejezetten gyenge vér megoldás. Tényleg mint egy füstfelhő ami a semmibevész mint a gumifost a játékokban csak ez pirosas. Ettől függetlenül szép a gáma.
TDC Geronimo
Evolvet senki se veszi meg?

Ra1n kímélj meg a negatív hsztől plz :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.01.22. 21:57:54

darkSectorxxx
Ja ha így vesszük akkor igen akkor megéri.

Csibe001
Ertelek, azert irtam, hogy akit erdekel. En regimodi vagyok, sose osztanam meg az accountomat. :D

darkSectorxxx
Amíg van netes accountmegosztás, én dobozos játékot tuti nem veszek, hacsaknem valami iszonyatdurva cuccot adnak hozzá, ami nem tölthető le, és nem wc papir. :D

Csibe001
Hatha valakit erdekel, Order 1886 Collector's Edition (nem a nagy allat dobozos) 45.99 font a 365games.co.uk-n. Ami azert jo ar szerintem, mivel a sima kiadas 43.99.. :)

TDC Geronimo
Fingodsenincs

A piros füstfelhőként kicsapó majd szertefoszló gore tetszik???? <#kuss>
darkSectorxxx
Eddigi játékaikat nézve nem a grafika lesz a panasz a játékaiknál ez biztos. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.01.21. 19:28:38

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/embed/UPK30Q7_2s8