PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Sajnos a graf nem tesz bele játékot a kontentbe. Itt kúrja el a szoni is. Egy darabig lehet bele kűdeni a teknót, aztán vége. Kimúl. Kifingik. Elfogy. Belezuhan a nihilbe. Ráadásul ennek a driveclubnak az előélete, és minden momentuma olyan szinten komikus, hogy akkor se lehetne komolyan venni, ha valami istentelenül jó játék lett volna a végére. De kurvára nem lett az (sem) 😊

Adversus solem ne loquitor

Moby
Fingodsincs. Toltad a 360-as verzát, ennyit értesz hozzá. Hány órát toltál ebbe a fosba? Négyet? Ötöt? Mennyi idő kellet, hogy ráunjál? LOL
1-1. Az.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.12. 14:55:57

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
A Microsoft meg ilyet nem tud, látvány terén meg vezetési élmény.
1-1

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
<#nevetes2>
Az első 18 perc videójában olyan stuttering van végig, hogy epilepsziás rohamot kap tóle a néző 😄

TDC Geronimo
Új videókban már egyáltalán nem gáz

Moby
Sajnos túl sokat ront rajta 😞
Nos igen, az fh2...a szívem csücske. Rengeteg remek órát töltöttünk együtt. Hihetetlen, őrületes, döbbenetes, sokkoló a tény, hogy a szotyi évek óta nem bír kihajtani hasonlót SE a stúdióiból 😞

YT?

Teknó nem egy nagy szám, szép, de néhol refefice, eső jófajta de az meg a kampányból hiányzik ugye. Nem mondanám nagyszerűnek, kb a Motorstorm szint, el lehet vele lenni, meg jól pumpálja az adrenalint.

Elcserélném azonnal a FH2 -re ha lehetne.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Annyira szeretném, ha nem lenne elviselhetetlenül szar az fps 😞 Vagy legalább az art feledtesse végig.

Moby
>7k-t fizettem érte akciósan, annyit bőőőven megért.

A köpetemet sajnálom ezektől a tetvektől, nemhogy a pénzt 😄 Majd 1 év csúszás-hitegetés után kijön egy félkész fos, amiből máig nincs demó.
Még jó, hogy ez egy nagyszerű játék. Milyen lenne, ha nem lenne nagyszerű? 😊 A grafikán kívül egyetlen nanoszekunduma nem érdekel. Taszít bármi, ami ehhez a "produktumhoz" kapcsolódik, kizárólag teknó szempontból érdekel.

Nem azt mondtam hogy jól, csak hogy működik 😊

Ez a random event-driven browsing nekem bejön, de megértem, ha custom game-et akarsz csinálni akkor frusztráló. Connection droppom még nem volt, de olyan sokat nem toltam online. A napsütés/eső dolog mókás lehetett, a haverodnak rendesen csúszkált is a kocsija emiatt? Lol.

Tikal
működő multi? A multi még mindig béta, ráadásul egy darab fos az a megoldás ahogy működik. Nem tudok pályát választani, időjárást, semmit, minden random, még az autók kategóriája is. Állandóan szétdobál haverokkal, volt hogy nálam sütött a nap, másnál meg esett az eső 😄 ... dehogy működik.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Néztem gafon pár gifet, de nem, én nem hiszem el ahogy kinéz még mindig. Remélem nagy siker lesz order és sony megveszi RADot is. Aztán megoszthatják a techet belsős fejlesztőkkel, mert valami elképesztő
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.12. 13:11:02

TDC Geronimo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.12. 13:07:43

Tatyla
Tegnap én is felraktam az LG G2-mre a remote playt de a upc-s 120-as netemmel is elég nagy a késés ráadásul betölti teljesen a képernyőt az irányítás

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Totti5
Az meredek hogy a ps+ verzió szép lassan az enyészeté lesz. Jól csinálják mindenki nyelt egy nagyot és lépnek tovább, hiba hazudtak láncs óta róla.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nekem kellemes meglepetés volt a DC, pláne a sok fika után amit megjelenéskor kapott. Sokat változott a játék launch óta: dinamikus időjárás, új tour-ok, működő multi, pályaelhagyás büntetések drasztikus csökkentése stb.

Sebességérzetet, vezetési modellt imádom, minden autó máshogy viselkedik és élmény korrigálni mikor el-el dobja magát a kocsi egy elnézett féktáv vagy bukkanó után. Disclaimer: csak belső nézetből játszom, külsőből elég sótlan.

7k-t fizettem érte akciósan, annyit bőőőven megért.

Amiga
Szerintem a DC-t érdemes megvenni és megtartani, főleg, hogy elég sok extra tartalom elérhető és lesz is még hozzá.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
A szoni leszophat. Ennyiért vettem inkább lemezest. Sokáig úgysem lesz meg, sajnos ilyen módon kell megdemóznom a jelentéktelen 1 éves csúszásban lévő fost. Boxon azonnal megkaptam a pofámba az fh2 demót, meg is vettem teljes áron. Meh...

Amiga
A DC full upgrade megadja a teljes játékot, ez a csapott árú lehetőség a Sony kompenzációja a pluszosoknak, amiért nincs korlátozott ingyenes verzió.

Mivel az eredeti ingyenes ajánlatban kizárólag Indiához lehetett volna hozzáférni, ez szerintem korrekt ajánlat, mert egy nagyszerű játékot kapsz elég olcsón a pénzedért. Jobb, mint egy ingyenes csökkentett mód, amire aztán teljes árat fizetsz az unlockért (ettől persze az elmaradt plusz verzió komoly szépséghiba).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

TDC Geronimo
Az a teljes játék, de ps+ kell a megvételéhez, azért olcsóbb

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
kéNE! 😊

darkSectorxxx
Megveheted, kell a szaros pénzed nekik. 😄

Moby
Tehát megvehetem placeholdernek a vinyón? Ezek időközben már nagyon mélyre süllyedtek...

darkSectorxxx
Csak egy tartalom ami majd egy nemlétező alapra épít. 😄

Moby
Mi a tököm ez a DC full game upgrade ha nincs is belőle psplus??? Mit upgrade-el?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.11. 21:35:32

darkSectorxxx
Nyugi nem sértettél meg csak mondom, nem a kor számít egyenlő felek vagyunk, (na jó én mindenki felett állok, de lényegtelen 😄).
Eladni én is el tudom, csak mivel én részletezném az X1-et is, nem kell ugye gondolkodnom eladásokkal. 😊 Milyen fasza lenne már csak x1 hiányzik PC-X360-PS3-X1-PS4. 😊

Hát érdekes ha nincs thome-os ajánlat nem egyhamar lett volna PS3-am meg PS4.
Ezért is furcsa most hogy 2 polcon csak konzolok vannak. 😊 ráadásul a PS3-ból 2 is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.11. 20:51:55

Kongy
Ez csak egy manapság igen elterjedt szófordulat.. tata 😄

Én azért fizettem volna ki egyben, hogyha olyanom van, és kell a pénz mondjuk egy X1-re, egyből el tudjam adni 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
32éves leszek mint töki. 😄
De bizonyos megoldással mehetne 2 előfizetés párhuzamban.
Amúgy a PS4 részlet idén szeptemberre végetér, mert 12 havira van. 😊 Kifizethettem volna egybe, részlet csak azért ment mert kamatmentes, és minek fizessem ki egybe akkor? 😊
Amúgy a PS3 volt 24 honapra havi 2500, az meg most jár le, március vagy május. 😄

Van ebben egyfajta megszokás, maszekolgatok és abból havi 6700 a részlet, max 1-2 ezerrel potlom havonta, és így látom hogy na ennyit flre a részletre, és nem költöm el kajára, pizza meg ilyenek.
Most ha egybe megvettem volna akkor ez a maszek pluszba égette volna a zsebem valszeg és elköltöttem volna. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.11. 20:37:20

Kongy
Minek neked X1? 😄 Még a PS4-et se fizetted ki töki 😛

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Aha én nem láttam eddig olyan bundlit ami érdekelt volna ha nem részletre vettem volna, bár régen a Killzone elgondolkodtatott volna.
Meg a Destiny, de csak mert fehér színü a cucc, nem a játék. 😊

Régen volt X360 thome-nál, most nemhogy nincs X1 de még x360 sincs....basszus most hogy veszek majd x1-et? ;(
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.11. 20:04:16

Moby
Eddig mindig bundlit vettem. Most is vettem vóna, ha lett vóna (dc), de nemvót.

darkSectorxxx
Na várj. Standalone?
Úgy értsem játékmentes?
Nekem is ez van.

Moby
Van változás. Standalone gépet vettem, most először, de mán ez is kínai<#banplz>

darkSectorxxx
Mármint azt hittem változások vannak a csomagokat illetően nem maga a hardver tervezésére értettem. 😊

Kongy
Nyugi nem, arról majd értesülünk, ha kijön a slim.

darkSectorxxx
Mi, új gépek vannak már vagy mi?

darkSectorxxx
😄

Moby
Ennek valami egész magas a verziószáma: 116 a vége, de a kontroller kurva nagyott változott az összes eddigihez képest. Olyan szar anyagból van, mintha legfosabb madcatz utángyártott kontroller lenne, a gombok meg teljesen sík felületűek, és olyan rossz anyagból vannak, hogy nem merem megnyomni.
LOL

Moby
A népem 😄

darkSectorxxx
Maszterrész? az mi? 😄

Moby
Dehogynem. Majd ha jönnek a fasza exkluzívok. Más nem érdekel konzolon, minden másra masterrace 😊

Kongy
Nembaj.. 😄
Én majd karácsony-fele tervezek PS4-et venni, valami jó kis akcióban, Orderrel, Uncsival együtt.

darkSectorxxx
Ja akkor már soha nem fogsz xboxozni? 😊

Moby
Arra most nemnjön grafbuzulós exkluzív 😞

Kongy
Ahelyett, hogy XOne-on home-okoznál velem... 😛 cöh

Moby
A gecik!😊

TDC Geronimo
volt akcióba 7kért, de szerintem annak már vége. PS+ verzió meg majd akkor jön, amikor a last guardian <#hehe>