121476

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    pc-t mar nem epitesz? könnyebb, mint valaha, kisiskolas összerakna neked barmit.

inkabb veszel dragan egy gyenge szart (a DIY-hez kepest).
    hogy mit gondolok? ugy tunik lusta vagy es tul gazdag.:)
  • Ulthane
    "Mindenki tudja, hogy azok szarok" Tipikus. Meg meg se jelent, de mar mindenki tudja, hogy szar. Ugy, hogy meg senki sem latta. LOL
  • Evoluti0N
    Tegyél egy marék pénzt a földre, majd guggolj fölé és szard le. Jobban megéri, mint ezt megvenni. Ha át akarsz térni PC-re (mert valljuk be, a Steam Machine az PC), akkor pedig bizony építs egyet, mint egy kész konfigurációt vegyél. Mindenki tudja, hogy azok szarok és túlárazottak. Alienware különösen.
  • Ulthane
    Srácok, én azt hiszem veszek egy ilyet.

A héten úgy voltam vele, hogy veszek egy X1-t a Tomb Raider miatt. Aztán rájöttem, minek? Forza nem érdekel, Halo nem érdekel, egy GoW4 miatt meg tök fölösleges. Nincs rá játék. Ami van, azt meg inkább PS4-en tolom, az erősebb vas.

PC-t már tuti nem építek, viszont mindig csábított a Steam világa, a jó akciók, olcsó árak. S ez erre tökéletes lenne.

Mit gondoltok?

• Moby
    Meglátjuk. Még nemtudom a sztori végén képes leszek-e azonnal visszakanyarodni bele.
  • TDC Geronimo
    Minek, megint el fog venni akkor 40-50 órát :D

Nem kapcsolódnak egymáshoz és a mostani is 15+ óra
  • Moby
    Szerintem megvárom, hogy mind kijöjjön.
  • TDC Geronimo
    Lehetne csinálni valami SG év játéka szavazást decemberben majd :)

Nekem már megvan a jelöltem :y
  • TDC Geronimo
    Kieget toljad egyből!!4 Minőségre ugyanolyan, sőt... :)
  • Moby
    Egyelőre el kell napoljak minden rpg-t, beleértve a fallout4-et. Ez a w3 itt a legvégén a fokozhatatlant fokozza, nincs már olyan skála, amin ez mérhető lenne. Idő kell, amíg befogadókész leszek bármire, ami nem ez. Még nincs vége, még pár óra lehet hátra, addig nem mondom ki a verdiktet.
    De ezután egy darabig csak csihipuhista akciójátékok jöhetnek.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.07. 23:38:56
  • Moby
  • Tikal #41510
    Mindig eső van? HA igen, miért? Én biztos nem esőben mennék ki csapatni a több milliós autómmal :)

Azt a kék vonalat ki lehet kapcsolni, vagy nincs más mód arra, hogy a játék mutassa az irányokat?
  • Totti5
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    kicsit off, de szep:
    egy sw-fan rakos beteg megnezhette a vagatlan filmet (premiert mar nem latna :( )
  • TDC Geronimo
    najó most amúgy is scifi hypeban vagyok úgyhogy ez kurvára day 1 lesz, nem tudom, hogy szorítom be sok game közé, de akkor is megveszem
  • TDC Geronimo
    mobynak :D

• Ulthane
    Te joooooooo kurva eg, ez mekkora klipp!

Tenyleg leszopom magam, ilyen tokeletes univerzumot meg senki nem alkotott. Ezek zsenik ott Montrealban!
  • TDC Geronimo
  • Ulthane
    Ilyen erzelmeket kivaltani, kizarolag ez ajatek kepes! Komolyan, nalam minden jatek elbujhat mogotte! Minden!
  • Ulthane
    Nekem is a ME a kedvenc jatekom!

Az anyja picsajat a kanadaiaknak, hogy nem kepesek megcsinalni a ME Trilogy Remastered-et. 200 dollart is fizetnek erte!

Imadooooooooom! Kedvencem Wrex es Liara volt, meg Javik dumajat nagyon birtam. Ja, es csakis fem shep!
  • TDC Geronimo
    Most elképzeltem, ahogy az új játék ezzel az üzenettel kezdődik és a végén feljön a szokásos mass effect felirat. Ahh már most libabőr :D
  • Moby
    Akkor 2 perces megemlékezésre hadd zokogjon a szív:
  • Moby
    Én meg scifi rajongó vagyok, gondolhatod mi jelent nekem ez a széria... Tonképp nekem ez a két széria reprezentálja a vg-t, és ez a két legfontosabb széria a videojátékos karrireremben: az ME, és a Witcher széria.
  • darkSectorxxx #41497
    Jó az is igaz hogy a ME2-nél is bepisilt az ember a látványtól sok helyen ahogy a közjátékok mentek meg a skafanderben sétálgattál.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.07. 20:05:47
  • TDC Geronimo

ja és még annyit, hogy velem ME széria szerettette meg a scifit. Azelőtt bottal se.
  • darkSectorxxx #41495
    Nekem hiányzik, én nem vagyok olyan multis mint ti. :D
  • TDC Geronimo
    Istenem már megint ez. Filmre ki akarták hozni, nem csinálják ezt olyan régóta, ennyi fért bele. Jól tudom korábbi BF részekben se volt single. Majd jövőre jön single más stúdiótól nem kell izgulni
  • TDC Geronimo
    Remélem ME 3 benne lesz 12től MS BC programba, mert neki is ugrok egyből :D
  • darkSectorxxx #41492
    Nem értem ha ez így van akkor nem értem miért nincsen single a star wars-ban, eladhatóbb lenne.
    Csak elég lenne egy 5-6 órás szösszenet.

Mindegy legyen igazad, de én inkább nem reménykedem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.07. 20:00:33
  • darkSectorxxx #41491
    Hát sajna én nem vettem meg még, de szerintem witcher sokkal szebb.
  • TDC Geronimo
    Pont, hogy singlebe jobban megvalósítható a szebb látvány. 40 fős multiba ezt nehezebb elérni, BF mégis úgy néz ki, ahogy... Ez a látvány ezzel az enginevel simán hozható lesz
  • Totti5
    Valszeg nem láttad a TVden, nagyon szép játék.
  • darkSectorxxx #41488
    Hát DAI nem egy mutogatnivaló szerintem tech terén. Witcher megeszi reggelire.
    Tény hogy lesz valamiféle fejlődés hiszen régen is írtak olyat hogy nagy mahina van ilyenkor a háttérben, és azt mondták suttogva hogy ez nem egészen úgy van hogy az elején mindenki szabadjára van engedve, hanem sok fejlesztőnél meg van kicsit kötve a téma, és tartalékolnak későbbre, ezért a gen elején van hogy nem teljesen használják ki a lehetőségeket.

Legalábbis ez lett régebben megszellőztetve, hogy a fejlődés évek után észrevehető legyen ezért valamennyire szándékosan vissza vannak fogva a játékok...nem tudom ez igaz-e.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.07. 19:56:08
  • Totti5
    Fejlődés folyamatos, ugyan úgy mint 5 generáció óta, vagy amióta létezik géming.

NFS és a Dragon Age is ez a motor ( v.akármennyi ), lényegtelen. Látta mindenki mit tud ebben és abban.

Nincs hit, az van amit kapsz. Megkaptad? meg hát. Láncs címnek földbekúrt techben a Killzone, Ryse. Azóta számtalan csoda jött ki. Nem kell megszokni a jót annyira hogy ne tudd élvezni amikor kapod a csudát.

Mindenek ellenére amit konzolon művelt a CDP, a Witcher 3 is bikakurrgenteknó.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.07. 19:55:02
  • darkSectorxxx #41486
    Hát hallod ha ennek bármi köze lesz a végeredményhez akkor itt kemény jövő vár ránk játékokat tekintve, hiszen ilyen látvány mellett egy ME, ami nem 2 órás techdemo 1 helyszínnel, szóval én hitetlen vagyok mert a Battlefront nekem ezt a látványt csak úgy tdudja nyújtani mint multi arénaharc....ez meg egy rendes single kampányos téma rpg....

Akkor milyen durva gémek jönnek ezután?
    Várjunk szerintem még ezzel, meg ez az in-engine jelentés még nekem gyanús.

Bár tény hogy kezdetben minden konzolvásárló ebben a hitben vásárolta a nextgent hogy jönnek ezek a gémek, meg mint az Uncharted 4.
    Vagy a Quantic Dream cucca, stb. Sőt én még a látványorgiás játékok közé számolom a Quantum Break-et is, az odabasz rendesen, lehet nem 1080p-ben de odakúr.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.07. 19:51:43
  • TDC Geronimo
    Hát figy. Ez a trailer in-engine. Amit láttam battlefrontból és az 60 fpses game, én ezt elhiszem. Ráadásul még 1 év minimum a megjelenés.

• darkSectorxxx #41484

Nekem nagy kedvenc, vagy remaster vagy folytatás kéne.
  • darkSectorxxx #41483
    90fps az nem baj, ez nem egy villámgyors akciójáték, csak legyen álleejtős a látvány és ne ilyen béna emberek meg párbeszédek legyenek mint valami makettbábúk, hanem kicsit emberibbek legyenek végre, a régi részekbe mindenki olyan mereven állt meg beszélt párbeszédeknél hogy cseppnyit sem tudtam elhinni hogy ezek emberek, vagy idegen lények.
  • SlickAdam
    bizony lenne. podcast-ben is targyaltak a minap.:(

----------------------------

Dark: Cold Fear kircsi volt, szerettem nagyon.:)