PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ahogy várható volt, csak multival kijönni manapság....single, még pedig vadállat single kell ide!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Le is bannolták xD
Viszont folyamatosan tolják sokan :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.19. 12:22:49
Adversus solem ne loquitor
Tényleg uncsi ez a hány óra. 1 napot csak kibírunk már. Holnap meg mindenki kussol a a gép előtt akinek meglesz úgyis. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.19. 10:49:47
Kíváncsi leszek még meddig kell ezeket olvasgatni a "tényleg ilyen rövid/megéri megvenni?" kommenteket néhány helyen... :D
Ami egy baromság.. Biztos végig lehet rohanni speedrunban 5 óra alatt, de én olyan hármat vertem bele, és most vagyok a negyedenénél se. Mondjuk sokat nézelődök, de mivel a "Játék" semmi másról nem szól, minthogy néztelődj, ha ezt kihagyod, elindítani is kár.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.19. 08:31:19
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ez a legrészletesebb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.19. 06:58:07
shaken, not stirred
30 megás day 1 patch és nem több gigás. Na valaki kiad még kész játékot?
Szóval first impression (óvatosan, sokaknak nem fog tetszeni):
A grafika: a legszebb, amit konzolon valaha láttam. Mindenhol a látvány miliméterre megtervezett, akárcsak mondjuk az uncsikban. Viszont az, hogy sehol "nem lóg ki" nem igaz. Vannak bakik, elnagyolt dolgok, stb. Általában nagyon korlátoztt a látható világ, mégha a látótáv néha igen nagy is, bár álltalában egy szűk helységnyi. Az effektekről, anyagokról korábban már írtam, bombasztikus. Mocap minősége természetesen kategórián felüli. Irtózatosan jó irány ez a grafikát tekintve, de mindent egybevetve, egyszerűen a komplexitás miatt a unity felé billen a mérlegem(természetesen a pécés, fullfullfulllverzáról beszélünk), bár tény: effektek terén az order agyonveri.
Játék: hát az nincs benne. Mármint egyáltalán nincs benne. Ez egy sétálószimulátor. Hardon nyomom, 3 chapterben szerintem összesen húszszor hűztam meg a ravaszt, akkor is minek. Vannak platform részek, szintén minek. Kihívást nyomokban sem tartalmaz, elrontani semmit nem lehet, szerintem egy kipeckelt kontrollerrel végigjátsza magát, és ebben csak nagyon kicsi túlzás van. Aki nem erre készült, annál tutira ki fogja verni a biztit, hozzáteszem: nem fogom azokat érteni továbbra sem.
Holnap folytatom, pénteken meg már tolja úgyis mindenki.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.18. 23:07:45
Amúgy wraith pofátlanul túl erős szerintem :| legalábbis ha az elkezd gyepálni stage3-on, akkor aztán tényleg nem tudom hogy mivan és hova nézzek, és ott szinte 100% hogy véged van... :D
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.18. 22:32:58
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.18. 22:27:08
Azt olvastam hogy a 8 mag minimum 1.6 ghz pörög . Mennyi a maximum?
Igaz hogy egy módosított AMD radeon 7850 van benne?
Ramok tényleg 5500mhz mennek?
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.18. 22:27:20
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0