121473
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ezt mond azoknak, akik viszont épp a witcher3-al, fallout4-el, vagy épp kitudja mivel játszanának. Amúgy én sem gondolom, hogy jelentősen erősebb lenne, legalábbis ennyivel biztosan nem, egészen egyszerűen az okádékcpu fogy el a konzoloknál egyre több játékban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.09. 14:25:48 -
Még mindig nem gondolom hogy egy 750ti erősebb, mint ami pl PSbe van. Szóval meg kéne tanulni programozni meg normális enginet használni. -
SlickAdam #41636 "Even the technical shakiness that crops up here and there can’t even begin to slow down its momentum."
here and there asszondja :D
mondjuk teny, hogy a videoban is a problemas reszeket mutattak inkabb, de azok a rövid 1-2 sec-es megzuhanasok kint a szabadban is jelen vannak.
az XO-s fagyasok meg... pfff -
Egy fostos 750Ti szénné szopatja a konzolverzákat. 2 évvel a launch után szomorkás a helyzet na.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.09. 14:21:50 -
It’s glitchy, a little repetitive and over-familiar, and far too heavy on unconvincing combat
9 pont :DD -
Pontozásos rendszer meghallhatna már. Boxon lemegy 0 (azaz nulla) fpsre diamond ctiybe. Ez 9 pont? Ez HIBÁS termék. Nem értem bethesda rpgk miért kapnak ezekre mindig zöld utat. -
SlickAdam #41632 gamespot 9
ign 9.5
NO FUCKIN' WAY!
-
Jönnek fallout reviewk. nem lett az amire számítottam. Hiába ragadt le techbe 7 évvel ezelőtt, hiába bugos, hiába fos a frém. 9 pont...
"There’s always something to build, somewhere to discover, someone to help ,or something to distract you. Ignore the bugs (if you can) and leap into Fallout 4 with both feet, and you’ll find a game bigger, brighter, deeper, and more personal than anything Bethesda has done before."
Ilyet szól IGNORE THE BUGS
Anyád picsája az. -
Majd meglátom mennyire bugosfos a fallout, ha nagyon, akkor félrerakom és tolom ezt helyette.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.09. 13:39:58 -
Igen, anno még a Blizzard is megváratta folyton az EU-s tábort, most már az EU is akkor kap meg mindent, mint Amerika (5-6 éve). -
SlickAdam #41628 regen sokkal rosszabb volt a helyzet, honapokat kellett varni, ugyhogy ez meg belefer. bar tenyleg worldwide release a normal manapsag.
ellenpelda: WiiU-s Yoshi-t megkaptuk meg nyaron, USA-ba meg csak oktoberben erkezett. ilyen is van.:) -
Miafasz. Mi ez a régiós marhaság, az EA-tól vagy az Ubisofttól tanulták ezt? A 2013-as Wallet Raider az EU-ban és az US-ban is ugyanazon a napon jelent meg. Most meg várjá 3 napot te cserépedény, mert ez a Microsoft döntése. Ez főleg annak fényében gáz, hogy YT-on már van teljes XBox One végigjátszás is. 
Én azt hittem, ez mindenhol november 10-én jön, mert rendesen ment a sírás az EU-s fórumokon is, hogy ezt miért kell a Fallout 4-el egy napon kihozni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.09. 12:42:47 -
Hjah vettem is ki szabit :) -
SlickAdam #41625 se kedd, se csütörtök.
nov. 13.: pentek
(nov. 10. az USA)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.09. 12:37:05 -
Csütörtök? Nem holnap jön ez? November 10. van a hivatalos oldalon. -
Nekem nem korrekt kell hanem basszon oda. Csütörtöktől megteheti. -
SlickAdam #41622 tul nagy a hezag az avoid es recommended között :( -
Recommended, Essential or Avoid. -
Borzalmas dolgokat senki nem írt róla. Korrekt, élvezetes, pörgős játék ez is. Ami negatívum az a történet "rövidsége", az előző részből egy az egyben átemelt rengeteg dolog és a mellékküldetések metódusának ismétlődése.
Ezeken kívül (pályadesign, grafika, hangzás, zene, Lara, képességek, fejlesztés, kraftolás, sírok, gyűjtögethető cuccok, popsi) mind-mind csillagos ötös. Lehet lázadni ez ellen, de igazuk van, hisz jelentős része valóban a 2013-as részből származik (ami nem különösebben probléma, hisz az a rész is szuper volt), csupán emiatt érdekesek ezek a világmegváltó, kihagyhatatlan, műfajt teremtő 100%-os értékelések. -
SlickAdam #41619 viszont a
- hagyd a picsaba
- majd olcsobban / kikölcsönözve
- vegyed, mert fasza
jol mukodik nehany helyen. igazabol igy mukodik a 10-es skala is sok-sok eve... -
SlickAdam #41618 jön pc es ps4-re is. miert tennenek ilyet? -
"Toljad vagy nem toljad és kész"
ez elég szélsőséges -
Nekem mindegy az előző rész minden pillanata király volt. Azt hogy kinek 8 pont nem érdekel. Sajtó van amire rátolja a 10et amiben ugyan úgy lehetne hibákat találni másban meg elvesznek 1-2ot épp akkor. Lényegtelen. Eurogamer csinálja most jól elhagyta ezt a pontozást. Toljad vagy nem toljad és kész. A többi meg le van írva olvasd el ha érdekel... -
Ezek a "nagy és szakértő" oldalak kritikái, a vásárlói kritikák külön vannak kezelve (azok még csak eztán jönnek).
Amúgy pedig a magazinok többsége 80-85 pontot ad a játékra és egyik-másik tök jó dolgokkal alá is támasztja ezt, szóval korrektnek tűnik az a 80-as értékelés. A 100% valóban hihetetlennek tűnik ennél a címnél, vagy csak tetszik neki, hogy Lara oly sokszor mutogatja a popsiját (kraftolás, felszerelés fejlesztés, mászás, kapaszkodás közben), többször, mint eddig bármikor. Igazi popsiszimulátor ez, annak viszont valóban 10/10.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.09. 12:07:10 -
Pc meg a Sony defence force majd rátolja a 0-1 eket és beáll az egyensúly már ha éppen nincs sokkal több unatkozó fikagép és a 0 pontok nem viszik el negatívba mint szokták. -
SlickAdam #41613 hat feljebb sajnos nem mehetnek.
-
Miből 100%? a 130%-ból? :D -
:D -
más: kaptam értesítés, gyün a Fallout és pluszba még az Anál Wit....izé Evil Within :) -
:) -
Van metacritic Anál(Tomb) Raider értékelés.... úgy kezdenek rögtön 3-4 -en, hogy 100%,...érted bameg 100%!
ki a faszom veszi őket komolyan? -
SlickAdam #41607 sok van? -
Pc. -
Én rohadtul élvezem, kimaxoltam a Tour-t, meg a DLC-s versenyeket is, kettő maradt már csak :) -
Mad Max milyen úton módon van meg? :)
/x1? ps4? pc?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.08. 22:56:00 -
De szerintem mostmár, hogy nem tudok elspolerelni magamnak semmit, rácuppanok a könyvekre is. -
Sajnos a könyvket én sem olvastam, de gondolom azokból ugyanúgy megtudsz mindent (sőt...), és azoknak mindig fasza az irányításuk :)
Amúgy igen, az első az még óvatosan áll az action vonalhoz, és anno így is ingattuk a fejünket, annyira új volt a megközelítés :) -
SlickAdam #41601 elsö resz meg full pc-s (ertsd: iranyitas), masodik mar jobb, de meg nem olyan fasza aramvonalasitott, mint a 3.:( ez utobbinak többször is nekimentem mar, de nem sikerul rakattanni.
tudom, hogy nem ertek rengeteg dolgot, rendszeresen erzem, hogy "na itt egy karakter, akivel valszeg volt mar dolgom korabban", de ez van...
nalam a sztori: vajákos vagyok egy köcsög brazil szappanoperaban, emlekezet kiesessel es kezdödik a 3. resz.:) -
Viszont ami még hátravan, az olyan tömény, olyan csavarokkal, hogy az agyad kettéáll. Viszont így utólag azt kell mondjam, hogy a teljes élmény kb harmadát az előző részek adják hozzá. Azok nélkül féllábú óriás, szal én kötelezővé tenném előtte a pótlást. -
SlickAdam #41599 thx. akkor rafekszek. nem akarom vegleg felrakni a polcra, csak jo lenne ha le lenne mar tudva a main vonal.