PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Oké, ki is cseréltettem, jöjjön a limited BB <#duma>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
A történtek ezen nem változtatnak. Ez akkor is így lenne, ha amúgy 10/10-es műremek lenne, mivel van belőle bundle, az is holnapra kétfillérért menne a piacon, és cibálná le a sima kiadás árát. A CE és LE ára meg nem fog lemenni, mert ezeket azok veszik, akik a gyűjtik az exeket. Norbi egyébként pont ilyen-féle :)

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
normál esetben igazad van, én történtekről és fényről beszéltem

...és meg is bosszantasz, hogy a BB-ből inkább valami collector's edition kellene...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.20. 15:23:09

Moby
No csak hogy világos legyen: azért vettem én is limitedet (és gondolom Norbi is), mert vagy megtartom, és akkor egy szépet tartanék meg, vagy eladom, és egyedül ez fogja kb tartani az árát, mivel nincs, a listából is kikerült a legtöbb helyen (vagy van, de nem hoznak).

Moby
Mármint 3k-val hosszabb volt, amíg volt, igen. Mennyi kéne legyen? 12?

Kandurex
oszt? 3k -val hosszabb mint a standard...

már nem rontom az üzletet, úgy, hogy trollkodhatok.-... történtek fényében én max. 5-6k adnék érte

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.02.20. 15:17:41

Moby
Limited.

Kandurex
Adtál 18k -t érte?

Totti5
Csak 30fps, akkor szar. Meg puzi gyerekek vannak benne ami teljesen idegen a ff világától, szar. Szar mert a 13 is az volt és szar a square is. Csak a ujrakiadasokat csinálják semmi mást
Szánalom generáció.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Az a része kevéssé izgat. Annak örülök, hogy annyira lehiggadtam már, hogy nem akarom azonnal felgyújtani az egész stúdiót, túladni a gépen, és szögre akasztani a géminget, és ez jó. Ez a legtöbb pozitívum, amit ki tudok venni a helyzetből.

n000rbi
Inkább hálás lehetnél, mert így 2k-ból megúsztad ezt a csodás élményt <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Amúgy lehet most valahol értelmes árban UK psplus kódot venni? Vagy az van, amennyiért a szotyi adja?

Moby
Inhkább jobban kellett volna. Mindegy, ígyis-úgyis TE vagy a hibás! <#eplus2>

n000rbi
Lehet nem kellett volna sürgesselek. :)

Moby
Semmi komoly, fizikailag, vagy inkább fiziológialiag rosszul éltem meg, hogy kényszerből, gépiesen toltam vbalamit, amihez már semmi kedvem nem volt. Valódi, valóságos rosszullétet okozott ez az ötlettelen kávörsúteres, enemywaves, semmirőlsemszóló hentfasz agyrém, amiből soha-soha-SOHA nem akarok többet látni. Akkor sem, ha unchartednek hívják. Sohatöbbet. Never-ever. EZ volt a tanulópénzem, a rosszullét, hogy a visszafordíthatatlan idővel, és az egészségemmel játszok, amikor valami nagyipari szemetet fogyasztok, legyen az akár videójáték. A mindentfelzabálás, mindentfelszippantás káros. Komolyan. Nem jó. A kíváncsiság jó, de óvatosabbnak kell lennem. Ennyi. Feledném az elmúlt két napot, Nem akarok többet ezzel a kérdéssel foglalkozni.

TDC Geronimo
Amúgy miért érdekel ennyire más véleménye? Lehet amitől őt a hideg rázza másnak az tetszik. Ezért se értem soha aki review alapján vásárol. Az az adott személy egyéni véleménye. Nekem most települ, meló előtt még lesz egy másfél órám meglesni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Ne terelj, a pénz már nálad van :D (várom a privit)

Moby
Vettem az akcióban psplust az edigitaban, és totál elfelejtettem, hogy itt régiólockos a kód, és ez meg magyar...baszhatom továbbra is a uk profilomon lévő igc-s játékokat :(

Moby
Pipa vagyok, hogy nem hoztam el a driveclub lemezt. Itt rohadok bent, elhoztam magammal a ps4-et, és nincs mivel játszanom :D
(mondjuk legszívesebben dying lightot nyomnék)

Kandurex
Nehogymá! Ide fejtse ki! <#gonosz3>

n000rbi
Vaze legalább priviben írd le, hogy mi van.

Moby
Ne sejts semmit. Fejeltsd el bármit írtam a témában.

TDC Geronimo
Hát én nem igen hallgatok rá, mert ha megtenném sok olyanból maradtam volna ki amiből nem kellett volna :p

n000rbi
Rosszat sejtek <#rinya>

Moby
Küldtem privit.

Moby
Bocs srácok, én erről egy karaktert nem vagyok hajlandó leírni többet. Vegyük úgy, hogy nekem ez nem volt meg, és nem tudok róla semmit. Maradjon is így.

n000rbi
<#taps> ...vagy lehet nem kéne örülnöm? Nagy a csend, lehet a végére se értél?

Kandurex
It was fast! <#idiota>

TDC Geronimo
Na letolva akkor? Azt mondtad végére még meg is tetszett nem? :)

Moby
Úton a csomagod.

TDC Geronimo
Na kik tolják már ordert?

Kandurex
this video is private...

TDC Geronimo
Azon egy percig ne gondolkodj. Nem is értem eddig miért nem vettétek meg.

TDC Geronimo
http://www.youtube.com/embed/kWO0mwafBJI

A demo állítólag 3 órás lesz ami majd jön a type-0val tulajoknak. Remélem kiadják később mindenkinek...

Demo will not be 1080p / 30fps. Real retail release will.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.02.20. 13:16:49

darkSectorxxx
http://www.twitch.tv/darksectorht

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
:(

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Ezzel az enginevel nem lesz gow, ez RAD sajátja. Santa monicanak meg nem sok köze volt ehhez, csak a PR részt intézték meg felesbe adták ki sonyval.Nem kell mondjuk őket se félteni majd, ha látványról van szó.

TDC Geronimo
Tipikus mai "gémer" az interneten

TDC Geronimo
Jöjjön már a futár :(

Kandurex
Az sose baj, hogy megveszik, jó a from -nak, és jó annak is aki megveszi tőle.

AntiHero
Nem. :D Én kiléptem. Videót töltöttem fel belőle meg fotózgattam :D
Majd 16.00kor folytatom streamelem majd. Addig meg barátnőzés, kell a social értékeimet is tölteni. :D

http://www.youtube.com/embed/mhMsd9CQaqY

Képek:

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.20. 12:43:53

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kongy
Nagyon csendben vagytok :D Mind függitek az Ordert mi? :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx

Tatyla
Sajnos sok retardált van, előre röhögök azokon akik megveszik a Bloodborne-t de mondjuk a Dark Soulst az első 10 perc után visítva uninstallálták...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

SweeneyTodd
HE ?! <#guluszem1>

Van ám itt logika... Dark siders / Dark Soul egykutya <#banplz> majdnem ugyan az...

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

n000rbi
Korunk gémerpalántái a Bloodborne-ról:

Egyik:
"Nem rossz játėk kb olyan mint a Darsiders"
Jön a válasz:
"Nem teljesen, a Darksidersben van akció, ez egy unalmas hadd ne mondjam micsoda..."

DFJSADFJÉASKGASVAÉDKLFJV<#banplz>

AntiHero
Egyenlőre az első 1 óra után nekem Mafia + Evil Within érzésem volt. :D

Eddig bejön. GTE meg azért van sok, mert gyakorlatilag észre sem veszed mikor vált át átvezetőbe a játék. :)

Ja és Chapter 1: Elég sok helyszínt bejártunk. Nem ismétlődött. Más játék ezeket a helyszíneket elnyútotta volna (húzta volna az időt). Itt nem szarozik, megyünk előre, csináljuk a dolgunkat szétnézni sincs időnk kb :D.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.20. 10:33:37

darkSectorxxx
Basszameg énnekem az jár a fejemben hogy ezzel az engine-el milyen God of War rész jöhet majd???????????? Basszameg, milyen durvaság lesz majd? :D
Mert tudtommal a Santa Monica csinált God of War-t, ráadásul az egyik legjobbat szerintem. :D

darkSectorxxx

AntiHero
Muu máá mii? hogy? :D délben nekem is jól írta most meg nem :D Milyen profil?