PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Hellkite -ot az elején úgy gondoltam, hogy nem is lehet legyőzni és konkrétan a vér is meghűlt bennem amikor Tinman megemlítette, hogy idővel könnyen lecsapható! <#eljen> DaS <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
"Senki se mondta h a DS grafikában aláz minden mást."

Nem is mondtam hogy ezt állította bárki.
Csak kijelentettem hogy nekem ez kevés volt.
Ti támadtatok be.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Mots ez kicsit olyan mint amikor a finnyas kisfiu nem eszi meg a spenotot, mert zöld meg egyszer próbálta és fujfuj.

Senki se mondta h a DS grafikában aláz minden mást. Játékmenetében, hangulatában, mélységében. Igen a hellkite drake nem a legnagyobb poly count sárkány a világon. De amikor ott vagy mégis úgy érzed hogy egy kibaszott mesebeli őshüllő néz veled farkasszemet akit esélytelen vagy legyőzni.

Persze le lehet, de ez más kérdés. A generáció meghatározó játékáról beszélünk. Nem aza baj hogy nem tetszik, hanem hogy hőbörögsz ellene.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Nem mondtam, hogy baj volt vele. Csak ebből ennyi már elég.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Meg értem hogy az irányítás miért ilyen, miért volt ilyen, de irritálo volt.
Persze ez már szubjektív vélemény szigorúan.

Biztosan tudom hogy megoldhatták volna másképpen is ezért voltam egyrészt ideges anno.

Amúgy ebből a szempontból a Boodban érezhető az apróbb változás, "dinamikusabb a harc".
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 20:36:40

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Még kicsit a FC4-hez: a játék jó lenne, ha addig tartana, amíg megvárod, hogy Pagan visszajöjjön, és elvisz arra a helyre, és kész 😄 Nem tudom minek kellett közbeerőltetni ezt az egész polgárháborús Sabal-Amitás faszságot 😄 FC3 is ugyanez volt játékmenetileg, de azt élveztem, meg alig vártam mikor rúghatom szét Vaas seggét.... de itt .... 😄 Még arra is lusták voltak, hogy Pagan megjelenjen és kicsit borsot törjön az orrunk alá....

Dying Lightot meg pénteken veszem, csak dobozosan, mert ha fos, akkor adom is el egyből 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.24. 20:33:54

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Remélem storeba lesz BB téma majd jó kis zenével :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
A Dark Souls 2 bejelentő videó meg prerelease cuccok nagyon jól néztek ki. Azóta tudjuk, hogy ótvar hazugság volt az egész.

TDC Geronimo
Eleve itt bejön a képbe a batmobil. Eléggé megváltoztatja a dolgokat.

darkSectorxxx
De Dark Souls-nál a nagy gondom nem is az volt igazából hogy nextgen legyen, persze egy olyan "egyszerű műfajnál megeröltethették volna magukat jobban" azért arcon ütött hogy a karakterek és bossok köszönöviszonyban sem voltak a háttér kidolgozottságával, mindegy, nekem az ilyen stílusokban számít a körítés és ez nem grafbuziság.

TDC Geronimo
Tény hogy DS elég ótvarul néz ki. nekem BB artja körbehugyoz jelenleg szinte mindent.

TDC Geronimo
Originst nem ők csinálták. Előző kettővel meg szerintem semmi gond nem volt, sőt...

Kandurex

Ash lake <#vigyor5> ...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Moby te is nézd meg a kibebaszott képeket mielőtt ideges leszek.

darkSectorxxx
1. Nem fogott ki semmi, abbahagytam mert undorító volt.
2. láttam a többi részt is.
3. Szerintem csúnya, nem értem még mi a probléma, meg akartok győzni róla hogy az a PS2-es látvány szép vagy mi?

Na akkor egy példa.

ez basszameg csúnya:

e meg szép:

ennyi. Nem vita tárgya, főleg nem akkor ha hülyeségeket beszéltek, én tudom menynit láttam a játékból nem ti, ti elcsipegetett hsz-aimból következtetitek ki mennyit láttam, én meg baszameg tudom mert átéltem.

Moby
Ha játékmenetben nem sikerül előrelépni, én elsétálok mellette. Má nagyon assacreed szindrómás ez is.

TDC Geronimo
Új Batman M ratinget kapott. Érdekesség, hogy eddigi részek egyike se volt M besorolású. Trilógia befejező része lesz, úgy néz ki a story kcisit darkosabb lesz a szokásosnál. Nagyon várom már

darkSectorxxx
Nem, azért mert csúnyának tartom, a látvány megítélése szemmel müködik. nem kontrollerrel meg realtime játékkal.
Ránézek azt látom, nincs ebben semmi furcsaság, nem is értem az egészet, ti honnan tudjátok hogy nekem mi szép és mi nem?

"gagyi, egysikú barnás lófasz az egér, sivár folyosókkal meg vermekkel"

Ezt írtad, közben kiderült hogy az első helyszín kifogott rajtad. Kvázi a játék 2%át ha láttad, erre kijelented hogy ilyen egyhangú unalmas szürke szart még nem hordott hátán a föld.

Szépség alatt nem is értem mit értesz. Korábban írtad hogy a BB azért annyival szebb mert minden szirszarral tele van a pálya széle. Vagy a színpaletta számít a game első pályáján? Esetleg a folyosók hiánya?

A lényeg amit Moby is írt, fogalmad sincs és fröcsögsz.

Moby
Meg 😊

TDC Geronimo
order megjött má? 😊

Moby
Mármint az a demons souls aminek a létezéséről sem tudtál a maga idejében, mert még ps3-ad sem volt, évekkel később láttal belőle 3 percet youtubeon?
Tehát ez így csúnya.

Értem.
ROFL
Ú bazmeg nekem ez így egy napra doszt elég is volt.

darkSectorxxx
Na ebből a hozzászólásból szart sem értek.
Miből kijutni meg mia faszomat nem értesz azon hogy kibaszott csúnya?
Miből jussak ki baszdmeg hogy szebb legyen?
Kár beleszólnod ha nem érted mit jelent az hogy szerintem GECIRONDA, fogd már meg azt a kibaszottgeci Bood-ot és nézd már össze a Dark-al faszomat.
Itt vitázok azzal hogy te megmagyarázod azt hogy szerintem szép a Dark.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 19:51:46

Üzenet a szakértőtől

Tehát nem sikerült kijutni az első területről, értem.

Kerestem itthon egy szakértőt, fent találod a villámüzenetét.

Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.02.24. 19:46:18

darkSectorxxx
Fogod haver és egymás mellé teszed a 2 játékot, megnézed mennyi az eltérés és majd kiderül, az én szememmel nem fogsz látni soha.
Nekem a Demon Souls meg a Dark Souls is botrányosan csúnya volt.
Demon Souls-t neten láttam csak igen, de itt nem felbontás meg frame különbségekről beszélek amit nem ad vissza egy 1080ps videó, hanem gagyi, egysikú barnás lófasz az egér, sivár folyosókkal meg vermekkel, most az kibaszottkurvára nem hat meg hogy a végigjátszásban kimész 2x egy területre ami szerinted csodálatos.

Nézd meg a 2 játékot.
Dark-ban menj végig egy szaros vonalon, aztán a Bloodborne-ban, berendezettségben nemhogy az elvárható generációs eltérés van hanem botrányos a DS.
Ha elvileg én vagyok a botszemű mindig miért nektek vagy neked magyarázzam itt feleslegesen a látványbeli eltérést?

Van egy játék.
Ránézel és meg tudod mondani, hogy ez szép vagy kibaszott csúnya.
Nekem a DS kiabszott csúnya, még fixekkel is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 19:31:23

Ezeket élmény olvasni. Ha mutatsz akár egy darab sivatagot is a teljes eddigi Souls szériából elfogadom igazad van.

Jol tippelem hogy a jutub élmények is kimerülnek a DS2 prerelease/release grafika összehasonlító videókból? Na, talált? Naugye.

Szerk: bocs, tényleg, ha warezban toltad 6 órát akkor tényleg vágod a grafikát meg a változatosságot. Undead burg-ből sikerült kijutni?

BB-t mindenképpen vedd meg, biztos tetszeni fog. (Ppfffmmmfff)

Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.02.24. 19:17:29

darkSectorxxx
Megbuktál, több volt az, 10 órát nem rte el de több volt és nem xbox, hanem pc warez.

n000rbi
Szó trú <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Olvastam. Isten vagy!!!!!<#worship>

n000rbi
Pűztem, olvassad inkább, mint itt bohóckodj Darkkal 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Látatlanban megmondom a betonbiztos helyzetet: játszottál a DaS-al boxon 1 órát SE. Az egész témakörben ez mind rendelkezésedre áll.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:26:37

darkSectorxxx
Nem hát nincs fogalmam az összes részt youtube-on játszottam. 😊

darkSectorxxx
ŐŐŐ egy új melóhelyet is ajánlhatnál. 😄

Moby
A felnőttpelus odabasz LOL

Moby
Ugyanazt tolod mint az ordert youtuberól fikázók. Illetve még azt sem.

AntiHero
Felesbe ? <#banplz>

Legalább építenek nekünk egy zombi biztos házat 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.24. 18:15:59

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Fogalmad sincs hogy néz ki a DeS. Ahogy azt sem, hogy a DaS-ok dsfixxel.
Nem tudsz te erröl az egészről semmit. Fingodsincs.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:14:09

Tatyla
100 milla az ha nem fake...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
occó nem drága. 😊

AntiHero
aki még nem vette meg a Dying Ligh-ot az most megteheti. ócsó pár milla 😄

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.24. 18:15:06

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
nem értelek.
A hozzászólásból azt veszem ki hogy olvastál tőlem olyat hogy a grafika végett majd ezt a játékot én végig fogom vinni.
Rosszul olvastad...nem nem ezt írtam eddig. 😊

A helyes fogalmazás az hog ebben FOG VALAMI INSPIRÁLNI HOGY MEGPRÓBÁLJAK SZENVEDNI A GYŐZELEMÉRT....(ez személyes vélemény)

Egy szóval nem mondtam hogy garancia lesz hogy végigviszem, ha lesz elég időm próbálkozni, és nem lesz nehezemre az irányítás, akkor akár.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 18:10:45

darkSectorxxx
What?
Ja hogy nehéz megállípítani szerinted egy játékról hogy hogy néz ki...oké. 😄

yesname
Azért, mert nem maga a játék érdekel, hanem a grafika. Ugyanúgy dobod majd messze magadtól 1-2 óra után ebben biztos vagyok. Hiszen nem is oly rég fejtetted ki mi a bajod a hasonló játékokkal (konkrétan DS-sekkel) és nem a grafikáról volt szó. Nem baj, legalább egy jót röhögünk majd rajtad visszaemlékezve és kérdezve: hogyan is volt? 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Moby
Nyugi, ez a veszély nem fenyeget 😊 csakhát a souls témában annyira hiteles bármilyen posztod, hogy adhatnék billentyűzetet egy cerkófmajom kezébe is 😊 Bár ha jól emlékszem a driveclub is túl nehéznek bizonyult 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:04:46

darkSectorxxx
Ezt bóknak veszem. Ennyire nem érdekel a videójáték. 😊
nem azért játszom hogy matyi legyek utána.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 18:00:07

Moby
Te egy szégyen vagy a videojátékokra nézve. Mármint nem ezekre a retkekre, amiket ma annak adnak el. Az igaziakra.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:00:17

darkSectorxxx
Szakért, mert ebben az én vélemény volt és azoké akik ezt tapasztalták a játékról, értelemszerűen nem azokét akinek egy kopár sivatag 4 fával csodaszép tájnak számít.
Ezzel ellentétben, részedrehajlóan kihangsúlyozom, MI akik megállípították hogy a DS egy gecironda játék, mi szebbnek és változatosabbnak és részletesebbnek véljük a Bloodborne-t, ami egy ilyen stílusnál számítana elvileg.

És ez ad okot hogy esetleg érdekeljen maga a játék, hogy kalndozzak kemény bosszok ellen harcolva, mert engem és a hozzám hasonlókat akik velem voltak egy véleményen nem maga a nehézség tántoritott el egymaga, hanem egyben a játék, hogy nem kap ingezt az érzékszervem hogy inspiráljam magam a végtelenbe nyúló küzdelmekre, miközben retinám érzékeli a hányingert keltő körítést.

Mondhatod hogy nem csak a látvány számít ja, persze vannak ilyene játékok, csak itt egyeseknek az is kellett volna, hogy ez végett keményebb csávó aki ezt a visszaöklendezett szart végigvitte és most itt matyit játszik másnak , hogy "ja te gyenge szar vagy , menj matchboxozni" meg "fingodsincs miről beszélsz" kommenteket nyomjon, arra igen, pont tökéletes volt régen

darkSectorxxx
Nem...köze nincs a mondandódhoz szokás szerint. 😄 De ezt te jól tudod.

Moby
>ami ott csúnya, gagyi, monoton, érdektelen

Dark szakért. Betonkeméééény 😄DSasas nyugi te ezt is másnap fogod eladni 😄DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 17:25:33

FC4 egy túlértékelt szemét, egy mezei FC3 újratextúrázva...Még az animációk is ugyan azok, pc-n semmivel sem szebb mint az előd maximum a nextgenes szemeknek tetszett akik elötte az FC3-at prevgenen tolták.
A sztori harmatos gyenge volt, a játékmenet megint vontatott mint az FC2 esetében. Szinte semmi új ötletet nem tudtak felmutatni pár ostoba nevetséges mellékküldetésen kívül.
Pár óra után már arra törekedtem hogy végigrepkedjek a kishelivel és gyorsan végigvigyen mondván talán majd a sztori üt...Elpocsékolt pár óra volt...