PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem is mondtam hogy ezt állította bárki.
Csak kijelentettem hogy nekem ez kevés volt.
Ti támadtatok be.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Senki se mondta h a DS grafikában aláz minden mást. Játékmenetében, hangulatában, mélységében. Igen a hellkite drake nem a legnagyobb poly count sárkány a világon. De amikor ott vagy mégis úgy érzed hogy egy kibaszott mesebeli őshüllő néz veled farkasszemet akit esélytelen vagy legyőzni.
Persze le lehet, de ez más kérdés. A generáció meghatározó játékáról beszélünk. Nem aza baj hogy nem tetszik, hanem hogy hőbörögsz ellene.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Persze ez már szubjektív vélemény szigorúan.
Biztosan tudom hogy megoldhatták volna másképpen is ezért voltam egyrészt ideges anno.
Amúgy ebből a szempontból a Boodban érezhető az apróbb változás, "dinamikusabb a harc".
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 20:36:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Dying Lightot meg pénteken veszem, csak dobozosan, mert ha fos, akkor adom is el egyből 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.24. 20:33:54
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
2. láttam a többi részt is.
3. Szerintem csúnya, nem értem még mi a probléma, meg akartok győzni róla hogy az a PS2-es látvány szép vagy mi?
Na akkor egy példa.
ez basszameg csúnya:
e meg szép:
ennyi. Nem vita tárgya, főleg nem akkor ha hülyeségeket beszéltek, én tudom menynit láttam a játékból nem ti, ti elcsipegetett hsz-aimból következtetitek ki mennyit láttam, én meg baszameg tudom mert átéltem.
Adversus solem ne loquitor
Ránézek azt látom, nincs ebben semmi furcsaság, nem is értem az egészet, ti honnan tudjátok hogy nekem mi szép és mi nem?
Ezt írtad, közben kiderült hogy az első helyszín kifogott rajtad. Kvázi a játék 2%át ha láttad, erre kijelented hogy ilyen egyhangú unalmas szürke szart még nem hordott hátán a föld.
Szépség alatt nem is értem mit értesz. Korábban írtad hogy a BB azért annyival szebb mert minden szirszarral tele van a pálya széle. Vagy a színpaletta számít a game első pályáján? Esetleg a folyosók hiánya?
A lényeg amit Moby is írt, fogalmad sincs és fröcsögsz.
Tehát ez így csúnya.
Értem.
ROFL
Ú bazmeg nekem ez így egy napra doszt elég is volt.
Miből kijutni meg mia faszomat nem értesz azon hogy kibaszott csúnya?
Miből jussak ki baszdmeg hogy szebb legyen?
Kár beleszólnod ha nem érted mit jelent az hogy szerintem GECIRONDA, fogd már meg azt a kibaszottgeci Bood-ot és nézd már össze a Dark-al faszomat.
Itt vitázok azzal hogy te megmagyarázod azt hogy szerintem szép a Dark.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 19:51:46
Tehát nem sikerült kijutni az első területről, értem.
Kerestem itthon egy szakértőt, fent találod a villámüzenetét.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.02.24. 19:46:18
Nekem a Demon Souls meg a Dark Souls is botrányosan csúnya volt.
Demon Souls-t neten láttam csak igen, de itt nem felbontás meg frame különbségekről beszélek amit nem ad vissza egy 1080ps videó, hanem gagyi, egysikú barnás lófasz az egér, sivár folyosókkal meg vermekkel, most az kibaszottkurvára nem hat meg hogy a végigjátszásban kimész 2x egy területre ami szerinted csodálatos.
Nézd meg a 2 játékot.
Dark-ban menj végig egy szaros vonalon, aztán a Bloodborne-ban, berendezettségben nemhogy az elvárható generációs eltérés van hanem botrányos a DS.
Ha elvileg én vagyok a botszemű mindig miért nektek vagy neked magyarázzam itt feleslegesen a látványbeli eltérést?
Van egy játék.
Ránézel és meg tudod mondani, hogy ez szép vagy kibaszott csúnya.
Nekem a DS kiabszott csúnya, még fixekkel is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 19:31:23
Jol tippelem hogy a jutub élmények is kimerülnek a DS2 prerelease/release grafika összehasonlító videókból? Na, talált? Naugye.
Szerk: bocs, tényleg, ha warezban toltad 6 órát akkor tényleg vágod a grafikát meg a változatosságot. Undead burg-ből sikerült kijutni?
BB-t mindenképpen vedd meg, biztos tetszeni fog. (Ppfffmmmfff)
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.02.24. 19:17:29
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:26:37
Legalább építenek nekünk egy zombi biztos házat 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.24. 18:15:59
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem tudsz te erröl az egészről semmit. Fingodsincs.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:14:09
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.02.24. 18:15:06
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A hozzászólásból azt veszem ki hogy olvastál tőlem olyat hogy a grafika végett majd ezt a játékot én végig fogom vinni.
Rosszul olvastad...nem nem ezt írtam eddig. 😊
A helyes fogalmazás az hog ebben FOG VALAMI INSPIRÁLNI HOGY MEGPRÓBÁLJAK SZENVEDNI A GYŐZELEMÉRT....(ez személyes vélemény)
Egy szóval nem mondtam hogy garancia lesz hogy végigviszem, ha lesz elég időm próbálkozni, és nem lesz nehezemre az irányítás, akkor akár.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 18:10:45
Ja hogy nehéz megállípítani szerinted egy játékról hogy hogy néz ki...oké. 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:04:46
nem azért játszom hogy matyi legyek utána.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.02.24. 18:00:07
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 18:00:17
Ezzel ellentétben, részedrehajlóan kihangsúlyozom, MI akik megállípították hogy a DS egy gecironda játék, mi szebbnek és változatosabbnak és részletesebbnek véljük a Bloodborne-t, ami egy ilyen stílusnál számítana elvileg.
És ez ad okot hogy esetleg érdekeljen maga a játék, hogy kalndozzak kemény bosszok ellen harcolva, mert engem és a hozzám hasonlókat akik velem voltak egy véleményen nem maga a nehézség tántoritott el egymaga, hanem egyben a játék, hogy nem kap ingezt az érzékszervem hogy inspiráljam magam a végtelenbe nyúló küzdelmekre, miközben retinám érzékeli a hányingert keltő körítést.
Mondhatod hogy nem csak a látvány számít ja, persze vannak ilyene játékok, csak itt egyeseknek az is kellett volna, hogy ez végett keményebb csávó aki ezt a visszaöklendezett szart végigvitte és most itt matyit játszik másnak , hogy "ja te gyenge szar vagy , menj matchboxozni" meg "fingodsincs miről beszélsz" kommenteket nyomjon, arra igen, pont tökéletes volt régen
Dark szakért. Betonkeméééény 😄DSasas nyugi te ezt is másnap fogod eladni 😄DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.02.24. 17:25:33
A sztori harmatos gyenge volt, a játékmenet megint vontatott mint az FC2 esetében. Szinte semmi új ötletet nem tudtak felmutatni pár ostoba nevetséges mellékküldetésen kívül.
Pár óra után már arra törekedtem hogy végigrepkedjek a kishelivel és gyorsan végigvigyen mondván talán majd a sztori üt...Elpocsékolt pár óra volt...