PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Frontier chief David Braben has confirmed Elite: Dangerous will release on PlayStation 4 eventually.

Braben tweeted to clarify yesterday's announcement that the space game would launch this year on Xbox One.

The Xbox One version is a timed console exclusive, Braben said, and "down the line" Frontier will release Elite: Dangerous on PS4.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Nem 18?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
ja és 19 nap már csak! :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ezen kár pattogni, fehér, fekete, kék, zöld. Mindegy. Előfordulhat selejtes termék mindegyiknél. Rendeld meg amit akarsz azt kész...

Moby
És az újabb jelentése jobb?
Ez egyre kevésbé igaz bármiben is 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.05. 18:03:38

Adversus solem ne loquitor

Hát pedig a fehérek gondolom újabbak mint a feketék😊Abból miért lehet gond?
Mr Manson
Van aki vesz Zombie Army-t?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Moby
Egyébként beszéltem a hireltech-el, előfordul náluk is fehér cserére, de ha nem, akkor meg cserél a bolt, tehát ez kipipálva. Így aztmondom oké. Egyébként szép a fehér, de az a k.rva 20th anniversary, az kéne nagyon 😄

Moby
A problémát nyilván az érti, akinek nem jó 😊

hogy micsoda?nekem is fehér van,nem értem mi a probléma?
TDC Geronimo

Szintén. Nagyon jó volna, ha kreálnának egy Crash/Jak szerű vadiúj 3D platformjátékot, mert egyszerűen nincs semmi hasonló a piacon jelenleg.
Moby
A fehér ps4-ekre még többet panaszkodnak, nagyon sok a kehes, és nem tudják fehérre cserélni, mert olyan csak a kereskedőnêl van, a szervizhálózatban nincs!
Én nem vennék...

Kibaszottul jól néz ki!
arsmarci89
Valaki nem szeretne velem digitális játèkokat venni?(Nekem egy profilom van ami másodlagos , a haveromnak van megadva elsődlegesnek,ès èn veszem a gameket.)Igy viszont nekem vkitől egy elsődleges profil kellene amire ő veszi a játèkokat,èn meg utalnám a pènzt.(otp) legjobban blodborn,lord of fallen(akcios),dying light èrdekelne😊

PSN: Nyuffi89

Nem semmi,szerintem veszek megint egy PS4-et de most fehér színben(X1 mellé).DriveC,Bloodborne,UC4,Knack,Helldivers,Infamous amiket azonnal megvennék+Wasteland 2,így hirtelen😊
Meg mintha az FPS játékok jobban tetszettek ha jól emlékszem DS4-el,ezért is gondolkozok rajta.Most megnéztem az acc.-t és van rajta játék is amiket simán folytathatnék..
TDC Geronimo
Legjobb stúdió ever <3

Tikal
pff, egy fos. el ne cseréld. inkább 100 kör akármelyik Driveclub pályán mint egy óra Destiny. Egy repetitiv moslék, lehuzos DLC-kkel. Persze ha szeretsz grindelni, hogy eggyel jobb fegyvered legyen mint tegnap, hogy aztán ha meg van akkor megint grindelhess egy jobb fegyverért akkor cseréld el...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

istnem mekkora vicc ez a kálofduti....<#nevetes1>
AntiHero
Privát <#awink>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Nincs valakinek kölcsönbe egy wolfenstein-je? 😄

darkSectorxxx
Bloodborne, még ~19 nap.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Jó csak nekem mint karakter "skin" jobban tetszik. 😄

Kongy
Raiden sem valami nagy szám, ugyanazt tudja mint Snake kb, csak gyorsabban fut, meg más a skin, aztán ennyi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mucsácsó
Na nembírtam a pofámmal, és megvettem a Helldrivers-t SweeneyToddal felesben.. 😄 Valakit érdekel még? (miafasznakkellennyijátéknekem???!)

Amúgy OlliOlli2 igencsak fasza (és legalább annyira geciidegesítő is), és az Oddworld is nagyon adja 😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.04. 21:26:20
darkSectorxxx
Nebazz, pedig kibaszottunalmas. 😄
Nekem kibebaszott Raiden kéne csak, de valamiért nem adja be, állítólag 9 kibebaszott fox medál kell, összeszedtem mégsem kaptam meg.

TDC Geronimo
Na jön PSre is

Wasteland 2 coming to PS4

Game of the Year Edition will add new visuals, new customisation options to this RPG classic.

AntiHero
Nem tudom. Én még a "demo"-val se játszottam amit anno megvettünk. 😄

darkSectorxxx
Miért félek tőle hogy uncsi játék lesz a végére?

AntiHero

darkSectorxxx

AntiHero
Metal Gear Solid V csak Ázsiában lesz majd kapható. 😄

Ja és szept 1. jön az MGS V. Gondolom vesszük. 😄
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.04. 20:37:48

darkSectorxxx
JAJJ basszameg! 😄

Minek a dizájnja ez? Mert piszok jól néz ki...nézegettem a festett gépeket, eddig ez a legjobb, annyi hogy az arany csík helyett ezüstre fujatnám .😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.04. 20:34:57

AntiHero
Kéne mi? 😄

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Bedugaszolod a kontrollerbe, ps gomb asszem hosszan, és ott az audio menüben lehet átkapcsolni hogy menjen a hang a fülesbe, ha nem ott van akkor a settings-ben.....
de meg lehet oldani.

Ömm nem tudja valaki, hogy az alap headsetet amit kaptam a PS-hez, hogy tudom megcsinálni, hogy a fülesbe halljam az audiót és tudjak beszélgetni in-gameben a többi csapat társal?

PSN: DaarioNaharis575 #Lastofus #AC:Unity

Volt már reset is de semmi,ám megjegyzem hogy amikor ps3-am volt meg ps4 launch-kor is még megtudtam nyitni ezt az oldalt és most nemértem miért nem tudom egyik gépen sem.Szolgáltató nevét spoilerbe teszem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
UPC

Kongy
Én anno a Spore-t vettem meg 500Ft-ért, amikor máshol még 5-6 ezerbe került 😄 Viszont van, ami a Tescoban 20 ezer, máshol meg 3 mondjuk 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Ne tedd...

darkSectorxxx
Majd figyelek. 😄

Moby
Neeem, a tesco csinál időnként ilyet. Vettem egy lavórral sg-seknek. Időnként ha eszembe jzt, be szoktam menni körülnézni, érdemes.

Moby
Ökörség.
😊

darkSectorxxx
Igazából azért szar ilyenre válaszolni mert a maga nemében mind2-ő jó játék, csak egy szakadék tátong a 2 stílus közt.

Kongy
Hát engem nem szórakoztatott a Destiny, mert iszonyat repetitív egy idő (fél óra mondjuk) után.

SweeneyTodd
Nekem egy bajom van csak Destinyve ami vissza tart hogy, megvegyem az pedig a moslék dlc... ami nem mellesleg rohadt drága és iszonyat kevés tartalmat hoz a játékba (nem játszottam vele ,csupán olvastam mindenhol hogy elégedetlenek voltak vele az emberek...)

, de biztos azért jó pár órát bele lehet lökni az alapjátékba is ami bizonyára jól el is szórakoztatja az embert ,de ha meg tartani akarja a tempót a többiekkel, kényetlen vagy megvenni..

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

kill3r21
Hmm gondolkozom hogy elcserélem a Driveclub lemezt, Destinyre, szerintetek? 😊
Kongy
Az kemény! 😄 Tesco szokásos elárazása?

SweeneyTodd
Modem / Roooter reset ?

Milyen szolgáltatónál vagy ?

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

TDC Geronimo