PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagyis nem mindegy miről beszélünk.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Minden ember más, a story akkor is átjön, ha könyvbe olvasod.
Ezt max szubjektíven belemagyarázzátok.
Nem kell nagykard, meg csapkodni.
De abban érzem hogy a gameplayt én formálom, nyomkodni 3 gombot, hogy fixválaszok közt válogassak, mint egy kérdőív kitöltésekor, az nem mindenkit vonz egyformán.
Nekem szubjektíven ez interaktív film.
Más meg nem érdekel hogy másnak ez nem film.
Nem kell egymás izlését ráerőszakolni másokra.
Az hogy személyeskedsz még nem lesz igazad.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ezek a játékok attól lesznek jók, hogy azonosulsz benne a főszereplővel, te válsz azzá, aki ott a képernyőn mozog. Ezáltal hat az érzéseidre, az értékrendedre, azért döntesz benne úgy, ahogy ,mert te vagy az, aki. Attól lesz az élmény a végén (és közben) jó esetben katartikus, hogy benne voltál, jelen voltál, nyomaszt, ha rossz döntést hoztál, ha valami olyan következménye lesz, amit nem tudsz visszacsinálni. Pont úgy, mint az életben.
Ha csipszet zabálsz közben, szar se jön át, akkor inkább nézd a Columbot, annak több az értelme. :)
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A fórumozók között amúgy sokan vannak, akik zsigerből utálják a streamereket, pedig itt is szoktak lenne akkora hülyeségek, hogy nem igaz.
Amúgy ha egy játékkal játszani akarok, akkor nem nézem meg előre streamen, hanem játszom, és max utólag visszanézem, hogy más, hogy döntött abban a helyzetben, vagy mit reagált.
Amúgy Nov. 1é.-én én várhatóan ezekkel tolom: CP2077, AC: Valhalla, Spider-Man:MM, Godfall, WD: Legion, Destruction: All-stars
De fenntartom a változtatás jogán a kritikákat látva, mert borsos lesz ez így.
Cyberpunk, Assassin Valhalla és +1 kontroller.
My body is ready! <#hawaii>#hawaii>
Illetve a netes tutorial-t miért mindenki veszi alapnak hogy elsőre használják?????? (ezt nem rád értem)
Van olyan ám srácok, amikor valaki végigvisz egy játékot, a maga alapos módján és mivel nem mindent talál meg egymaga, vannak dolgok utólag, titkos trófeák, amiket kénytelen megnézni neten, például platinához.... mert nem lehet csak úgy kitalálni a semmiből.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.15. 16:45:10
Vagyis nem azt mondtam hogy a játék nem érdekel, azt én sem nézem másnál se. arról beszélek, ha egy story jó de maga a gameplay unalmas vagy szar....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.10.15. 16:41:12
Érdekes, nem nagyon láttam még olyat, aki a lábgombáját tenné közzé, vagy a gennyes pattanását a hátán, a gyógyszereit, amit este bevesz, se a szuvas fogait, sem pedig a feleségével történt vitája videóját.
Megérett a világ a pusztulásra.
PS5 II PSVR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS5 II PSVR
mondjuk ebben igazad lehet, bár mondjuk én még soha nem néztem végig egy végigjátszást se, max ha esetleg kellett infó valamihez, akkor belekukkantottam segítségül (részint erre lesz ez az új fícsör segítség) - viszont rengetegen tényleg inkább nézik, mint játszák a játékot (amit sose értettem :D)
Én nem látok ebben problémát, nem játszik helyettünk soha senki. :)
És igen sok szutyok játékban csak a story ami értelmes és sokszor jó inkáb meglesni valakinél mintsem unalmas vagy éppen irritáló gameplay-t végigszenvedni, mintha egy online könyvet olvasnál vagy néznél egy filmet.... én is vagyok sokszor így, hogy érdekel valaminek a story-ja esetleg, de lusta vagyok pl játszani vele mert unalmas kattintgatós a játék éppen.
erről mindig csak az jut eszembe, amikor anno vártuk a PC Guru/Gamestar kövi számát, mert írtunk, hogy segítsenek, mert elakadtunk asszem a Return to Castle Wolfensteinsben.... :D
... de amúgy a menü fasza :) eléggé letisztult, nincs túlcsicsázva meg bonyolítva, szvsz ettől több nem kell. legyen fluid, és ne fossa össze magát ha az ember nyom egy share gombot vagy PS gombot a játék közben... :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.10.15. 16:06:50
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.10.15. 15:22:39
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2020.10.15. 15:07:47
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
btw nálam is megy 5ghz wifin a Slim simán, csak lassabb, mint a LAN, de ez csak akkor jön elő, ha PS Remote Play-t akarok használni
Mondjuk nekem kimaradt az unity óta az AC sorozat. Egyedül az originst toltam egy darabig.
Mondjuk egy magyar felirat erősen billentené az első napos vàsàrlàs felé.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A különbség a 2.4 és az 5 Ghz wifi között inkább csak mobiltelefonon és laptopon mérhető. Ott az 5 Ghz egyértelműen jobb teljesítményt nyújt.
Amúgy nekem egy Asus RT-AC51U Wireless-AC750 routerem van. A doboz ajánlja az 5Ghz-t online gaminghez is. Azt hiszem, 10-11 ezer körül volt, kb. fél éve van meg. A netem 100 megás. (Tudom, hogy nem sok, de errefelé brutális az ára a gyorsabb netnek, és eddig ez is simán elég volt.)
Akkor miért mennek tönkre pendrive-ok?
Meg szerintem SSD élettartama se fix.
Nem tudom, nem értek hozzá, de csak van valami limit, hogy hányszor írható fellül.
Adversus solem ne loquitor
PS5 II PSVR
Nem azt mondom, hogy olcsóbb eszköz nem lehet jó, de hogy a drágább az garantáltan jó (jobb), az biztos.
PS5 II PSVR
Adversus solem ne loquitor
és erősen Origins+Ody jelleget vélek felfedezni, nem tudom, hogy 3x-ra mennyire csúszik le ez így, főleg CP2077 mellett :( (bár tudom előtte jön, de 9 nap alatt úgyse tolom végig:D)