PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
Biztos nem, nálam eddig is szedte. 😄 Én soha nem nyúltam hozzá direktbe, csak múltkor is néztem mint a lukinyúl, hogy szedi az 7 GB-s Driveclub patchet, és nem is tudtam róla 😄DD Meg a Helldivers is tudtom nélkül frissített valamikor, szóval érdekes.

Viszont a Dying Light-nál rákellett bökjek az update checkre, az igaz.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.26. 17:21:34
mucsácsó
Persze. Meg amúgy ha jövőben jön update, és nincs bent a lemez, akkor is lekapja egyből, amint talál bekapcsoláskor. 😊
TDC Geronimo
😮

Lehet 2.50el jött ez akkor. Eddig csak akkor szedte ha ráindítottál vagy opstions gomb és manuálisan kerestél rá updatere.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

te figyumá'! nem te irtad a minap, hogy fos a ps4, mert csak jatekinditaskor csekkolja az update-eket (vagy manualisan)?
beraktam a BB lemezt, abban a mp-ben elkezdte szedni a frissitest hozza...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
El is mehet a jó büdös picsába már 😄 De idegesít :s

Moby
Nojsz!<#taps>

Adversus solem ne loquitor

elkaptam a gecit <#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.26. 16:41:10

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

AntiHero
Ott van magyar jelenlét.

Hunter gyula 😄 Ő lő fentről. Megölni meg...hááát...annyit mondok az AI hülye és megöli magát. 😄 le esik ha ügyesen mozogsz.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.26. 16:10:56

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Old Yharnamnál vagyok. Csak pörgetem a kamerát percek óta... 😄

AntiHero
Pár BB kép. Gyönyörű a játék (tudom, tudom AA nincs..de nekem akkor is bejön)
(nincs rajta ellenség, csak ilyen romantikus helyszínek. 😄)

Moby
Na, könnyen lehet, hogy az androidos remoteplaynek búcsú van, legalábbis egy időre. A régi már nem megy az új rencerrel, az újal meg szopnak, mert erősen belenyúlt a szotyi.

TDC Geronimo
képkészítés trófeáknál egész jópofa 😊

TDC Geronimo
na végre meglett a shake off cape emote 😄

Fasza hogy ilyen "mellékküldetésekkel" lehet kapni emoteokat, most lett meg még egy 😊

Kandurex
az nem téma, némi gyakorlat és le lehet zúzni, utána majd jön pár érdekes ellenfél 😄 ilyen fél képernyősek 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Teszteltem, nem elég a pipa, valami applikációt el kell altatni és akkor gyorsabb a boot valamivel.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Na 2. boss elsőre ma lement. Jót tett a pihenés 😊

n000rbi
Na szóval: csak akkor rövidebb a boot, ha be van pipálva a "Keep applications suspended" (nem tudom ténylegesen futnia kell-e valaminek, vagy elég a pipa), "normál" rest módból ugyanolyan hosszú, mint volt 😛

Moby
<#nevetes2><#nezze><#taps>

Moby
Belenéztem. Lehet nekem is ezzel a húspálcával kellett volna nekiindulnom, nem a vajazókéssel, mer az elég rövid 😊

Kongy
Hétvégén én is bezsákolom a 2. PS4-emet 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

igen, rest modrol beszelek. ugye regen ugyanaddig tartott ujra aktivalni, mint egy full start.

mucsácsó
Ahogy megjöttem, abban a másodpercben haltál meg.. 😄 😄
n000rbi
Rest módról beszélünk, a full kikapcs és bekapcs ideje szerintem nem változott.

TDC Geronimo
Kijavították végre a vizuális bugot dinamikus témáknál. Mikor futott a játék és kimentél menübe felül ilyen kockák villogtak. Csak fél év kellett ehhez is 😄

tehat a ki-bekapcs mostmar tenyleg gyors, ahogy eleinte is terveztek(?)? najsz.

n000rbi
Semmi különös, bepipálod az egyik almenüben, hogy rest-nél ne zárja be az alkalmazásokat. Aztán amikor játszol, hosszan ps gomb, Enter Rest mode és ennyi. Bekapcsolásnál kb. 5 mp alatt a játékban vagy, pont ott, ahol kinyomtad. (pár másodpercig a képernyő felső részén még mutatja az éppen aktuális felhasználót)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.03.26. 13:20:29

leirod hogy mukszik? nem kovetem egy ideje az update-eket.

fasz kivan amugy. csak berendeltem egy gepet, de ugy tunik uj söför van DHL-nel, mostanaban baszik szallitani, visszaviszi az allomasra a cuccokat es cetlit kuldet, hogy el lehet hozni. ugyhogy mehetek erte holnap...
ma meg a tegnapi csomagert (abban van a B😎...
dögölne meg.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.03.26. 13:20:03

AntiHero

n000rbi
Rest mode-ot teszteltem, hibátlan, nekem tetszik is (van olyan helyzet, amikor ki tudom majd használni)

TDC Geronimo
ne aggódjatok majd hamarosan jön a stability update <#nezze>

AntiHero
Nekem meg beakadt a share gomb és ment a bloodborne ilyen share képernyő árnyalattal <#banplz>

Moby
Nem tudom mit csináát az ápdét, de most be sem tudom kapcsolni innen a remoteplay cuccal :/

TDC Geronimo
power settingsnél be kell kapcsolni külön amúgy a suspend cumót, anélkül nem megy.

AntiHero
Jaja nálam is. 😄 Megzavart, hogy a store ikon lekerült hirtelen. 😄

Ja meg The Crew demója elérhető.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.26. 12:46:25

TDC Geronimo
Na 2.50 feltéve, mehet BB tovább :y

Totti5
Ezután már csak az mmo létezik? Kőkemény.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SweeneyTodd
Itt a nagy BB lázban nem is figyeltem , stotreban elkezdődött a tavaszi vásár... egész jó árak vannak

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

gibson9
Megérkezett reggel a BB CE nekem is. Teljesen kimaradtak a DS játékok, de ennek tetszett a világa és talán egy kicsit elkapott a hype train is. Mindenesetre most kapom rendesen az ívet a legkisebb ellenfelektől is 😄 a miniboss nekem már főboss, nem is sikerült a nagyobb bossok közelébe se kerülnöm. Ezek ellenére tetszik tetszik, persze egy kis sikerélmény biztos segítene. De mindenesetre tanulok tovább a hibáimból és majd csak beérik ez végre 😊 Játék indításnál a karaktergenerálásnál ez az origin valami "nehézségi" szint akarna lenni? Csak mert láttam, hogy különböző értékeket ad erre arra, illetve a lvl szintek is különböztek.

darkSectorxxx
Üdv mint géptulaj.

És amúgy sokban az a húzó ebben a játékban, hogy órákat el lehet bogarászni, mint egy leegyszerűsített RPG, akiknek sok egy mmo, azoknak ez tökéletes.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

SweeneyTodd
Üdv a klubban <#integet2> jó döntés volt 😊

Dobj majd egy psn id-t aztán tényleg össze kéne ütni egy sg-s jelszót hogy egymáshoz össze dobáljon ha úgy adódik.
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2015.03.26. 08:40:28

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Moby
<#eljen>

vixo
Nah,tegnap én is csatlakoztam a PS4es táborához,egy Bloodborne bundle gépcsomaggal. Nagyon vaciláltam rajta,mert a Soul játékok eddig teljesen kimaradtak pont azért,mert tartottam a nehézségüktől és a világa sem állt túl közel hozzám,de ez a BB megfogott magának. Tegnap nem sokat játszottam vele és ebben a kevés játékidőben nem kevés elhalálozásom volt,de nem érzem fusztrálónak és reménytelennek a helyzetet,tetszik nah. Nem nagyon akart elengedni a tv elől és már most is alig várom, hogy visszatérjek vadászni :-D

Moby
Nem. Neki az a gondja okvasóként, hogy számára érdektelen témáról KELL olvasnia. Mintha nem szarnám telibekettétorkon, hogy bármelyik readonly usernek mégis mi a fasz tetszik, vagy nem. Olvasson nők lapját, vagy fürgeujjakat.

darkSectorxxx
Jó hát ps4 topikban ps4 és exclusive-jai téma van.
X1 topikban meg ps4 és exclusive-jai téma. Miért van ez?

Amúgy Totti és Tayla is rendes HG szerintem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Systore
miért vagy mérges
n000rbi
Köszi és viszlát 😊

Systore
n000rbi
OFF

Arnie átmegy Joel-ba:

<#eljen>