PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Bárki? Ott van két farkas a Bossal szemben...beszélgessél velük <#hehe> vagy azaz istenverte mini boss a pálya közepén...és ez csak az első pálya!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.03.27. 07:48:08

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hallod...
felturtam magam ket kör tappal 17-18-as szintre. 10 molotov + kis olaj.

SZA-NA-SZÉT basztam. de ugy, hogy 1 potion-t se hasznaltam el, es csapni is max 10-et kellett ra. minden mast elintezett az olaj+molotov+visa kartya kombo.

jöhet barki! <#violent>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

gibson9
Nekem úgy jött össze, hogy ugrabugra össze vissza el előle, meg mögé stb és kihúzott axe-al ezek a nagy dupla csapások. Mellette meg elhasználtam 16 blood vialt. Harmadik nekifutásra sikerült. A Fathernek viszont neki kellett szaladnom vagy 20-30x nem hazudok, mire sikerült legyőznöm 😄 De ahhoz képest, hogy reggel még az első 2 órában minden paraszt megölt.. érzem a fejlődést 😄

TDC Geronimo
Én távol maradtam tőle rengeteget és amíg hadonászott szétvert mindent a hídon így elég kevés cucc maradt, amibe bele lehetett akadni 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Örökké beleakadok valami gecibe, marokrafog, kétszer-háromszor földhözbasz, és ennyi volt. A legtöbb, ameddig eljutottam, az kb 10%-volt ami maradt neki, de ehhez 8(!) molotov, meg egy megtérdelés kellett. Aztán elkapott...egyelőre nem tudom értelmezni ezt a "két-három ez, meg egy az" posztokat. Bármit kúrok rá, vagy csinálok vele, pixeleket radírozok csak a hp-jából.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
oil, 2-3 molotov, távolságtartás, dodge mögé, 2-3 ütés majd dodge ki. Meg is halt.

darkSectorxxx
Boss? Én a nagy halom szájbakúrt parasztfelkelésnél meghaltam....mindegy majd kicsit nyugodtabb lelkiállapotban ha helyrejöttem a kis betegségből. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nekem ötször könnyebb bármelyik souls. Ott a parry millióból milliószor. Itt 20-ból 1-szer...

Moby
Ha az első bosst se tudom egyedül lenyomni, jelen állapotomban nem látom értelmét a folytatásnak. Holnap még megpróbálom ezzel a az axe-csíttel, de leginkább a parryt se adja be nála, szóval majdnem mindegy is mi van a kezemben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.26. 23:44:54

TDC Geronimo
vajazókés?

Én sawbladevel kezdtem és azóta is azzal megyek. Kirkhammert megvettem, de gyengébb, mint a mostani szarrátuningolt sawbladem

Moby
Nos, újrakezdtem axe-al.
Lényegesen könnyebb a játék, mint a vajazókéssel<#wilting>
De ami a viccesebb: elmentem father gascoigne-ig, hogy a clericgecit nem is láttam. Egy húzásra. Értelme nem volt, mer lvl10-en pont fasz esélyem nem volt ellene, cserébe otthagytam egy lavór bloodechot, amiért visszamenni is felesleges, de szóval na, van alternatív útvonal.

darkSectorxxx
Remastered-ek pl 60fps.
Nem Bloodra irányult a kérdés, értelemszerűen az 30fps.

Csak az update végett.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mi a faxom nem létezik 60fps-es játék PS4-re????????
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.03.26. 23:28:50

TDC Geronimo
Engem is levert vagy 6-7 alkalommal, futottam pár farm runt, feltoltam magam 17es szintre, vettem pár molotovot és az előtte tanultak segítségével mondhatni simán lement. Lock on kamera nélkül, ezt nem győzöm hangsúlyozni 😄

TDC Geronimo
2 boss után old yharnamnál lesznek szopatós mobok meg packek nem kell félni...

TDC Geronimo
oO

Használd a bellt a lámpához közel, jön segíteni Father G. Én is utólag tudtam meg.

nekem is megvolt az elsö tali a boss-al.
de mig eljutottam oda, siman elvesztettem soktizezer "soul"-t, mert kurva hosszu a hozza vezetö ut. rovidites megvan mar, szoval nem gaz a retry, na de az mar milyen, hogy elsö boss halalozasom utan ebred fel az a szutykos baba, hogy "na mostmar tuningolhatod magad". miböl kurva anyad? ott van minden annal a kocsognel! vagyis volt, mert elmentem ampulla hadjaratra, es sajnos megpurcantam.
ennyi retry-m nekem sose volt Dark Souls jatekban. a nagyja meg csak most jon, mert tuning nelkul ketlem, hogy le tudnam gyakni azt a barmot.
es megöl a frame pacing okozta folyamatos akadozas. nem gondoltam volna, hogy ennyire gaz... (a plazma ugye nagyon öszinte keszülek).

holnap folytatom.

vagy ma... levegözes utan.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Túljutva a második boss-on, én azt mondom ez könnyebb, mint a Souls játékok, jóval. A DS2-vel eleinte iszonyatosan sokat szoptam, még úgyis, hogy előtte végigjátszottam a Demons Soulst, meg kiplatináztam a Dark Soulst. Itt ez nincs meg. Igaz eleinte meg kellett szokni, hogy nincs pajzs, és sokat kell dodge-olni, de nincs táncolás az ellenfelekkel, inkább csak a nekirontok addig ütöm amíg van staminám, majd elvetődök, utána max 1-2 csapás az óriásokba, és fekszenek is. Ha meg rám rontana egy ellenfél, rálövök egyet, és azonnal lecsapok. Remélem nehezedni fog, bár nem feltétlenül ezért szerettem meg a sorozatot...

SweeneyTodd
Hasznald a csengőt 😊

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Kongy
Hová tűnt a kezdeti lelkesedés? 😄 : / Félek, hogyha belekezdek én is ezt fogom mondani 1 óra után, túl casual vagyok ehhez... egy Devil May Cryban megfekszem, hát akkor itt mi lenne 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
No, ezt viszont én így bizonytalan időre feladtam. Nem jutok túl az első bosson sem, és mostanra esélyét sem látom, minden egyes próbálkozásra egyre rosszabb, aztán csak a gépies farmolás, amihez már kedvem sincs.
Majd egyszer ha lesz rá elég időm.

mucsácsó
Wow. Az durva 😄 Akkor nagyon ráéreztél viszont az ízire' 😄
AntiHero
Ez az első ilyen játékom az a vicc. 😄 Soha nem játszottam 1 percet sem soul játékkal még. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

mucsácsó
Néztem a streamedet ma egész sokat 😊 Nagyon jól nyomod, gondolom már korábban kiplatináztad a Des/DS-eket 😄 Nagyon tolnám én is, úgyhogy szerintem nem várok tovább, jövő héten valahogy beszerválom 😄
AntiHero
Nem vagyok az <#crazya> csak nah..eddig mióta farmolom a bloodot és szintezek max a bossok okoznak fejtörést. De ott is ha behívok társat akkor pikk-pakk ledaráljuk. Már nem is hívok inkább. 😄 bár ez még csak a játék közepe kb. 😄 Gondolom a végén kelek fekszek majd. 😄

TDC Geronimo
Te valami nagy pro lehetsz akkor 😛

Ésszel kell játszani, de könnyűnek azért nem mondanám.

TDC Geronimo
Nem szeretek este már, nem tudok kikapcsolni. Majd utána, mikor már nyugi van 😊

balee4
És meló mellett nincs időd játszani? Milyen meló ez? 😉

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

AntiHero
Hmm még mindig azt mondom, hogy baromi könnyű a BB..

Lvl 47 - Forbidden wood.. (15 óra 30 perc eddig) ..de kb akkor halok meg ha tényleg nagyon bamba vagyok.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.26. 20:38:46

TDC Geronimo
2 nap meló most úgyhogy nuku játék 😞((

Kandurex
Sajnos ma én nem játszok <#rinya>, de holnap <#hawaii>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Kurva BBvel úgy megy az idő, hogy nemigaz. Ma is elrepült 6 óra. Gondoltam, hogy tetszeni fog, de azt nem, hogy ennyire beszippant. Ha játszom nem tudom abbahagyni, ha abbahagyom állandóan azon agyalok :y

Totti5
ZSLOLÁLGECC

Stream duplázza a frémet! Milyen állat már.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
a 30fps-es játékból?
Háhogyazistenbenelenne? 😄DD

darkSectorxxx
Jaj de kockás nekem a video...:S

van már 60fps tream?

darkSectorxxx
Ja értem csak olyan mintha sokszor meghalok és sok irányba ugyanugy meg kell ölni mindenkit

Vagy így kell farmolni?

AntiHero
Ha ő nincs ott az cathedral pályán akkor hogy kapom meg a passwordot? Szerintem megöltem és így nem tudok sehova menni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
Nem, rövidítés...

Írtam már, hogy szinte minden akciónál ment a játék magától. Fegyvert váltasz, ellenfelet ölsz, lootolsz, Állandóan ment neked ezzel nem kell foglalkozni.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.26. 18:35:04

darkSectorxxx
Mármint checkpoint? Ja és nem értem ahányszor átmegyek a lámpákon mindig ment a játék egyet vagy manuálisan kell?

TDC Geronimo

Ilyen vagyok kb, amikor unlockolok egy rövidítést 😄

Moby
Én meg nem gondoltam, hogy csak azér működik másképp, mer fehér...
<#ravasz1>

nem mondtam, hogy frissitettem elötte...

de amugy igen.😊

Moby
Hátakkoeezapeccseljött!

AntiHero
Taktika.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lockolj rá és csak ugrálj el előle. Szépen leugrik magától úgy ugrál össze vissza. 😄

elöbb nezegettem az opciokat: menüben ki lehet pipalni, hogy automatikusan szedje a frissiteseket jatekokhoz / appokhoz mikozben be van kapcsolva a gep. rest modban csak plus-os profillal mukszik.

darkSectorxxx
Rest-ben mindent szed.

Tikal
Rest mode-ban szedi a frissitest nem? En sokszor csak később látom hogy ott figyel notifications menüben hogy volt valami update...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
50Mb

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Gyula barátunk szétszopat jelenleg. Lehet mára jegelem a témát 😞

(najó még 1 próba...)

TDC Geronimo
Arról van szó amikor új játékot raksz be, nem a fent lévőkről. Azokat frissítette magától eddig is.