PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem már 2 napja semmit nem enged.Pedig ott a DAI kieg is😞
Totti5
No. Amiket írsz az alapján te egy métert nem tettél meg a fifákban. Nem baj, de akkor miért kell a hülyeséget írni<#conf>

UEFA Euro 2012 DLC volt Fifa 12 alá. Minden tekintetben sokkal gyengébb volt mint az előzőleg megjelent dedikált UEFA játékok. Pontosan azt kaptuk meg, egy csapatfrissítést ( nyilván a lebonyolítás, 1-2 hangulati elem volt benne és 8 stadion ), de minden másban tök ugyan az mint a 12. Egy dekával sem több. Ez pénzért volt, talán 3-4 ezer forint. Nem volt jó, nem vették meg az emberek, mert Fifa 12 volt, csak Euronak álcázva. Ugyan azért meg minek fizessen?

2014 FIFA World Cup megjelent prevgenre dedikált játékként, de X1, PS4 nem. Ott DLCt kapott ( olyan is lett, pontosan ugyan olyan mint a 14 csak megkapta a lebonyolítási szabályokat a 32 nemzeti csapatot és a hivatalos labdát. Ja igen INGYENES volt.

Fifa minden évben minden téren fejlődik. A fejlesztők a fizikai, mocap, labda, ai, graf motrotól kezdve mindenbe belenyúlnak és próbálják jobbá tenni. Nagyon komplex már a játék. Előző genben mint a gúzmodzony úgy tolták. Folyamatosan évről évre tolták bele az ötleteket, a tartalmat. Amit sosem vettek ki, így mindig gördítették, bővítették. Aki most egy FIfával játszik emberes tartalmat és lehetőségeket kap, hála az ez elmúlt generációnak és éveknek. Rengeteg innováció volt a Fifákban melyeket a PES! is átvett idővel illetve minden más EA sportjáték is, de ezeket a Fifa kisérletezte ki évről évre.

Legyen elég hogy akik megveszik évente azok azért teszik, mert új, jobb játékot kapnak. Senki nem kér DLCt, az lenne a legrosszabb egy Fifa esetében, mert akkor nem lenne semmi fejlődés.

GTA példád azért nem jó, mert a GTA kieg 1:1ben bitre ugyan az mint a GTA4. Fifa 14-15 közt pedig óriási a különbség. Pláne most amikor gen váltás volt és pörgeti fel az EA a (nextgen) vagyis kurrens motorokat. Ilyenkor nagyléptékben fejlődik a graf, fizika és az aprólékosság. 15ös Fifa erre remek példa. 14hez képest a graf, fizika hatalmasat ugrott, pedig a X1-es 14 is hatalmas lépés volt a 360 14hez képest.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Na most látom már a videót is. Fix 30ra kellett volna és akkor nincs gond. Ez horror szar. Ég világon semmi köze 60 fpshez. Unlockolt 30.

Azért ezt nem gondoltam hogy ennyire treahányul csinálják meg, bár meglepve sem vagyok a PCs verziót látva.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.06. 18:12:38

Persze mert a konzolos agyhalott többség nem fog fps összehasonlításokat nézni. Rá van írva a dobozra és a készítők is megmondták hogy az 1080p 60fps és akkor az úgy is van és elégedettek.
arsmarci89
*net van a gèpen

PSN: Nyuffi89

arsmarci89
Sziasztok!
Az mitől van hogy ma akármit ptobállok letölteni semmit se enged?Ps pluszos játèkokra akartam ránèzni.Preparing downloadnál megáll..Net van a gèp,partyba tudok beszèlgetni,online játszani is,csak a letöltès nem megy.Mi lehet a baj?

PSN: Nyuffi89

Moby
Namost a vicc az, hogy ez 30-as limiterrel teljesen okés lehetne. Ahogy nézem nem esik a frametime 33 fölé sosem, stabil framepacing lenne, jól néz ki tényleg, jók az időjárás effektek, mindenkinek elfogadható kompromisszum lenne (ps4-en, a boxos verzán az sem segít). De nem. Azt kell erőltetni, amire esély nincs.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.06. 15:29:11

Adversus solem ne loquitor

kb

erted, a lentebb beszurt rivjuban meg ki is emelte a buta seggarc, hogy miccccsoda impruvment a privju kopihoz kepest. apppppad faszat baromallat! <#violent>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.06. 15:12:13

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Röviden: GECIJÓL néz ki, és jól is fut. Odabasz.

TDC Geronimo
ja ok sok hszt nem olvastam at mobilrol -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Pontosabban 60 felett minden az.

Moby
nade....ENNYIRE hülyebaromállatok nem lehetnek ezek??? És tonképp innentől ignoráns bullshit minden 80+ -os értékelés, amit a konzolverzára dobnak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.06. 15:03:33

Moby
vótmá. 😄

TDC Geronimo
Witcher 3 ps4 directfeed gameplay. Telón vagyok így nem igazán látom hogy néz ki de jókat írnak róla

Videó

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Pc kormánnyal jó q Cars ha van egy 970ed. Az alatt nem. És ezen is kacspcsolgatni kell a fix 60hoz minden futam előtt mert palyafuggo 😊)))

penz felreteve forza 6-ra...
remelem lesz valami zuppa XO deal. mondjuk hámszázé' (€) jatekkal jöhetne. kell valami komolyabb autos cucc.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Definiáld a nextgent kérlek. A BB-t és a DaS2-t egymás mellé teszed ég és föld.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Mondjuk azt kurvára nem értem mér nem basztak bele egy kapcsolót, ami fix30-at csinál belőle, és máris nincs rinya.

Moby
Nah. Hát ez fos 😄

meg is van:

es a stressz-teszt:

fasznak reklamaltak multkor... ugyanaz a moslek, mint volt...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.06. 14:46:26

Én nem is a Vicserről beszéltem, meg nem a Dragon Ázsról (franciául). A 3 ezret meg visszakapom a boltban, ha visszaviszem a játékot. 😊

A BB-nal nem játszottam, majd valamikor 60% off megveszem a Store-ban. De azért az sem egy nextgen játék, valljuk be. A látottak alapján biztos nem az.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Persze, ha a faviskód a szakma legjobb művészei tervezték, rendezték be és festették (le? ki? meg?). Változatlan feltételek (idő, pénz, team stb.) mellett a cső mindig színvonalasabb lesz mint a sandbox.

AC:U egy félkész katasztrófa volt, ezt mindenki tudja és azt is hogy miért. Ettől még a legfényesebbre polírozott szoftver is tele van known shippable -ökkel. Mindenkinek saját dolga eldönteni hogy mi fér bele és mi nem. Én pl az Orderért nem hogy 3 ezret nem adnék, de még ha fizetnének se pazarolnám vele az időmet. A BB-t viszont a kínos töltési időkkel meg szaggatással együtt is Day1 vettem.

Day1 peccsek ellen lázadozni hülyeség. AC:U szintű katasztrófa ellen nem az. Vannak azért átmenetek, nem minden fekete-fehér.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Jó lesz nekem ez a fos így félkészen is, csak jó meleg legyen.

Patch :-D

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

És a szaros faviskó ugyanannyiba kerül, mint egy felhőkarcoló?

Moby
Hát ez sajnos day1.

Írd a petíciód....

Ha azzal sem vagy képben mi a különbség egy sandbox játék és egy csőjáték között komplexitásban nincs is több kérdésem. Ezen az elven egy szaros faviskót is ugyan annyi felépíteni mint egy felhőkarcolót, nem építményfüggő hogy valaki tud-e építkezni vagy sem...

Na ugye!!

@Ra1n: Gondolom ezt is kimagyarázod azzal, hogy az egy csőjáték. Na és? Nem műfaj függő az, hogy valaki tud-e kódolni vagy sem. Én nem tudok, ezért nem is csinálok játékot.

Moby
Azé jól fest na!

ebben emlitik, hogy sokkal smooth-abb, mint a preview verza. de ez meg kevessssssss info!!777!!!

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.06. 12:18:18

<#eljen>
n000rbi
Gondolkodom rajta én is, de nem tudom, hogy kell-e még a pályaautózásból.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

vennem is, ha tudnam, hogy tenyleg javitottak a multkori DF tesztben mert borzalmas fps-t. eddig egyik tesztben se emlitik a fremet.😞

Moby
😮

Lol,a világ egyik legnevetségesebb példája, szerinted mivel van több probléma,egy autóval amit egy gyár rak öössze gyártósoron vagy egy játékkal amiben kismillió kódsor van főként egy sandboxot nézve...Valóban,hagyjuk már ezt a szart. Ha nem vagy képes felfogni hogy nem létezik hibátlan játék, és nem is fog a te gondod. Majd lehet zajongani ha egy játk olyan állapotban jön ki mint a Stalker vagy a Gothic 3. Addig csak koptatod a billentyűzetet feleslegesen,nekünk meg ezt az ostoba nyivákolást kell olvasni aminek semmi értelme.

Ac Unity vs GoW3? Kibaszott zseniális összenasonlítás újfent. Egy full csőjáték vs sandbox cím. Gratulálok.
erkeznek a Project Cars tesztek. 6 alapjan eddig 87 az atlag.

"There's little point in building suspense: is Project Cars as good as, or better, than Gran Turismo and Forza Motorsport? That's the question most of us have been waiting to have answered...Put simply: yes, it's at least their equal."

Moby
Nem-nem, én nagyon fogyok figyelni, hogy mit lépsz, és azt próbálom majd követni. Picit tartok ugyan, hogy így majd sokkal előbb kell megvennem, mint eredetileg terveztem, node nem is feltétlenül kell nekem minden érteni, meghát sokat megér nekem, hogy ott lehessek a feltűrt ingujjas forradalmárok árnyékáéban!<#vigyor>

Kongy
Nem akarok a vitában senki mellé állni, de speciel a GoW 3-ban én sem találkoztam egy buggal sem, pedig ha 10-szer nem vittem végig, akkor egyszer sem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Valóban nincs, de a mérték itt sem mindegy. A God of War 3-nál maradva, nálam nem volt semmi hiba, másnál esetleg, bizonyos feltételek fennállása esetén volt. Az nem ugyanaz, mint egy AC Unity, ahol MINDENKINEK baja volt vele...

Aki ezt nem akarja megérteni, az vagy segghülye, vagy nem az, de szándékosan annak teteti magát.

Te nem rinyálnál, ha vennél egy új autót, kigurulsz a szalonból, majd az egyik index nem megy, a kormány jobbra húz, illetve valami sípoló hang jön ki a motorház alól?

Visszaviszed, s azt mondják, ja, erre nem gondoltunk, hogy ha valaki 83,2 kilóval ül az ülésre, és a gázpedált ekkora erővel nyomja, de a féket közben meg akkorával, akkor ilyen hibája is lehet a kocsinak?

Hagyjuk már ezt a szart, de komolyan!

Ez már mellémagyarázás. Van hiba? Van. Letesztelték kellően? Nem (te írtad). Az hogy te nem találkoztál hibával nem jelenti hogy más nem futott egyből bele egy ilyenbe és 500 órát töltött hibakereséssel...Lol...
Nincs hibátlan játék ezt kéne felfogni. Jön a Witcher 3 ami tartalmilag gyakorlatilag cirka kismilliószor nagyobb mint egy GoW 3 a hibalehetőségek száma kegyetlensok, kinyomnak hozzá egy day 1 patchet és már megy a rinya meg hogy félkész....Komolyan mondom nevetséges....
Adod a megoldást a semmire. Nincs hibátlan játék,sosem volt sosem lesz. Írj rá petíciót, talán eléritek a 100ezret is, a többi többmillió player meg röhög majd hogy vannak ilyenek is,akik úgy néz ki fejben nem ebben a világban élnek...<#idiota>
Az, hogy valaki 500 órát beleölt csak azért, hogy megtalálja a módját, hogy "kiakassza" a programot, az nem egyenlő a félkész, bugos játékkal.

Az Audi és lerobban néha, mégsem mondjuk rá, hogy szar minőség.

Én adom, csak akkor ne virnyákoljatok majd, hogy jajj, de rossz a vicser, jjajj, de szaggat, jajj, jajj.

Jól mondta Dr. Bubó: aki jajjgat, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé!

Konzolon ugyan úgy jelen van a bug a glitch a szenvedés. Jelen van és jelen VOLT.
Moby
Nah, de mivel neked, mint értőnek, meg annak a 3-4 embernek mégiscsak van megoldása, add meg az agyatlan többségnek a jogot, hogy nyelje a fost. Ilyenek ezek, szeretik na. Nem tudsz rajta változtani, meg hidd el, nem is érdemes, meg nem is kell. Deneked van megoldásod, tehát olyan nagy baj mégsincs a világgal 😊

A pöcén szenvedés engem totál hidegen hagy, én kizárólag a konzolokra értettem amit írtam, mivel csakis azon játszok. Sajnos ez a generáció sokkal inkább pécé mint konzol, így az eszmefuttatásom egyre inkább okafogyottá válik.
Mert a God of war 3 hibátlan termék volt és nem voltak benne bugok és glitchek...<#kuss>

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.06. 10:53:02
Persze, hogy van megoldás, csak épp szart sem ér, ha a világban is csak az "a 3-4 itteni ember" dönt így, a többség meg agyatlanul nyeli a fost. Finooooom, áááá, kitátom a szám, küldjétek még, kedves EA, jöhet a következő fosszar FIFA, ááá, de jó íze van, kérem a következő, gagyi 5 órás FPS-t, finooom, jajj de jó meleg!