PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
"Risen 3: Enhanced Edition bejelentés - egyetlen platformra érkezik az új kiadás

Sok mindenre számítottunk, de erre nem. Bejelentették a Risen 3: Enhanced Editiont, ami csak és kizárólag PlayStation 4-re érkezik.
Több meglepő dolog is van a Risen 3: Enhanced Edition bejelentésben. Először is ugyan a Risen 3: Titan Lords nem volt rossz játék, de nincs benne az első tízben, amiből szeretnénk egy felújított verziót. A másik érdekes pont, hogy csak PlayStation 4-re érkezik.

A Risen 3: Titan Lords tavaly augusztusban jelent meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra és ugyan a Piranha Bytes játéka messze nem volt hibátlan, sok olyan dolgot találtunk benne, ami tetszett. A hírek szerint a Risen 3: Enhanced Edition külsőre leginkább a PC-s verzió ultra grafikájához fog hasonlítani, de "sok helyen még ezt is túlszárnyalja".

A Piranha Bytes azt is elmondta, hogy az Enhanced Editionben az összes eddig megjelent kiegészítő tartalom is helyet kap, úgy is mint az Adventure Garb, a Fog Island és az Uprising of the Little Guys DLC-k, ráadásul a PS4-es verzió Remote Play és Share Play támogatást is kap.

A Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition megjelenés augusztusban várható, elsősorban digitális formában, de több országban dobozos verzióban is elérhető lesz. Kapcsolatba lépünk a magyar forgalmazóval és azonnal beszámolunk róla, ha megtudunk valamit a magyar megjelenés kapcsán. "

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
A vége 😄DD najó megfulladok 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

pedig de jo is lenne egy uj resz. teljesen elfeledtem, de most azonnal raallt a cerka.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Hatalmas 😄D

TDC Geronimo
Tegnap olvastam hogy lesz, na nézem is. Imádom conant 😄

hmm

Moby
Fake medievil.

Adversus solem ne loquitor

drop
ja jó lenne tudni

Moby
KURRRVANAGY!!!! 😄DDDDDD

Moron.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kandurex
ez a videó privát...szóval mi volt ez?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Az a baj, hogy mindig bedől a nagy többség az ilyen hangulatos képeknek. S a vége az lesz, hogy megveszik. Amilyen fasz vagyok, én is. 😞

Pedig már annyiszor megfogadtam, hogy többet soha, Egy dolog vitathatatlan: művészeti szempontból a legigényesebb játék, ami valaha létezett, azt art team kiváló! Minden más sajnos egy rakat szar. 😞

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Ez elég komoly. 😊 Bár tök hülyén néz ki egy ilyen egy lakásban.

Arra a pár körre, amíg én elbohóckodom egy autós játékkal, jó nekem a kontroller. 😊

Te honnan tudod? Megszámoltad?

Épp időszerű lenne már...
Tikal
Ranglétrán hogy álltok, lvl50 meg van már? 😊

Állítólag eltörlik majd az 50-es határt..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.08. 02:06:00

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Köszi 😊 Sajnos a fasza felszerelés =/= tudással. Rengeteget kell gyakorolnom, ez az első komoly setupom.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

? Kontrollerrel? Vagy veszel másik kormányt is?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tikal
miért is?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
Bárcsak ne lenne fake <#sir>

az uj resz "moslek" lett, teny. de az elsö kettö rohadt jo volt. nem talalkoztam meg olyannal, aki VEGIGtolta pl az elsö reszt es mas velemennyel van rola.

Ó már megint egy exkluzívot ért sérelem...Sehol nem lenne az Infamous széria multiplatformként....
Egy repetitív unalmas dögvész az egész, reméltem hogy majd ps4-re a second son megváltoztatja az egészet és csempésznek bele változatosságot,és végre lesz súlya tetteinknek de nem...Grefitizzé a gyökérhiróval. Szuper.
de teged nem nagyon lehet, az is tuti.<#nezze>

Infamous széria....Okádék netovábbja, ha van valami ami még az AC szériát is alul tudja múlni na akkor az az.
roller

TDC Geronimo
aha

Hulladékgyárosok.....
Totti5
Nem, amikor toltam a singlét ellettem volna a videó editorral is. Most már utólag nem venném elő.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mint a PC-s verzioval? 😄

TDC Geronimo
SCE Sucker Punch builds new Motion Capture Studio

Totti5
Kicsit elkéstek vele.

TDC Geronimo
Rockstar Working On A Version Of Its Video Editor For GTA V On PS4

Nem volt bukás SAJNOS, csak szarul fogyott,azért a számokról néma kuss van, ami nem csoda, alig párezer emberrel tolja több mint a több mint 1 éves BF4-et,nem véletlenül....
TDC Geronimo

John noble meg breaking badből mike <3

TDC Geronimo
Oppression has to end! New #AssassinsCreed. World Premiere May 12 9am PST >> http://www.assassinscreed.com ||

Bár unity után nem tudom, hogy érdekeljen-e. A baj az, hogy a kor meg a hely tetszik, de ez nem lesz day 1 az tuti
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.07. 20:12:59

Nem, ps4-re rendeltem meg.
Moby
Awww...
nemtudom mi legyen. Vegyem át valszeg megjelenés előtt KS-tól, vagy várjak, hátha még jut a fémdobozos 576-osból. Komoly probléma ez... 😄

Totti5
Ómájgádus. Odabasz.

Totti5
<#eljen><#eljen><#eljen>

Komolyság van nálad is.

Totti5
Nem, semmi ilyen elvárás nincs. FPS az nem TPS, a TPS nem FPS.

Skyrim elsősoorban FPS, TPSben suta is.

GTA elsősorban TPS, FPS módban szintén suta.

Totti5
Saját bőrömön tapsztaltam. HD 7950 vs 970 GTX.

Azt hogy konzolon sem jó, ezek után nem meglepő.

S ez jön WiiU-ra is?😊))))))))) 10fpsel?

TDC Geronimo

arsmarci89
Nalam mèg mindig nem lehet tölteni storreól,preparing download után megáll.....

PSN: Nyuffi89

Tikal
Akikkel en játszom mindenki kontrollerrel megy es top40-es klubban vannak, es nagyon jo időket tudnak menni, persze deathracert nem nyomják le vele😊)

Wow, igy meg aztan foleg le a kalappal. Nem gondoltam volna, hogy kontrollerrel mész.

PCarst pcre veszed?

Vágom, hónapokig én is azzal nyomtam, csak nayrobinak olyan idői voltak, hogy biztosra vettem kormánnyal megy.

Tikal
Driveclub nagyon jol irányítható kontrollerrel. Bármelyik kormányos időt megkozelited vele vagy le is nyomod, ott nem azok fog mulni. PC az mar más tészta.

Köszi! Én a Wheel Stand Pro Deluxe-ot néztem ki, az is hasonló áron kapható, kicsit sokallom, ezért nem döntöttem még el hogy mi legyen.

Kontrollerrel tolom a DC-t, nincs más lehetőségem. A PCars holnap érkezik meg elvileg.
GT OMEGA wheel stand a neve, £90 plusz szállítás. Meg kell a valtohoz venni valamelyik tartót, az még £10.

Driveclubban mivel mész? Néhány pályán olyan brutális időket mentél, hogy csak pislogtam. Órákat töltöttem azzal, hogy megközelítsem a koridoidet.
PCarst beszerzed majd?