PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Ádi:a táskámban lapul az old blood korongod. Picit megnyalogatom aztán küldöm!😊

Adversus solem ne loquitor

"pinokkió mozgás"

Loal
darkSectorxxx
Vagy még nem. Vagy trailerben nem.
Nem tudom nekem amúgyis nehéz megítélni a fps-t , hát még egy ilyen gygumó játékban ahol alapon a harcrendszer 10fpshez van. Meg a pinokkió mozgás.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Nem. 30-at mo dtak.
Mondjuk az sem jött össze.

darkSectorxxx
60

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem erre mondták hogy 0 fps lesz?

Moby
Belenéztem a ciri sztoriba. Jézusom az a mozgás megspékelve a csodás fps-el...kabaré az egêsz.

n000rbi
Néztem épp streamet, a BB töltési ideje ehhez képest villámgyors. <#falbav>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

shaddam
Már jön is <#taps>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
patch note, amit letölt jelenleg. Nem tudom, hogy jön-e még másik megjelenéskor

Version 1.01

Following features are added:
Major changes:
- Support for DLCs
- Multiple stability issues fixed
- Overall performance improvements

Quests and game:
- Variety of cosmetic quest improvements
- Journal objective fixes
- Quest mapping fixes
- Dialogue flag fixes
- Quest balancing issues
- Scene triggering improvements

Gameplay systems:
- Boat behavior
- AI improvements
- NPC spawn strategy improvements
- Combat balancing
- UI optimizations

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ennek a srácnak a youtube csatornáján vannak az eddig látott legjobb minőségű PS4es witcher videók. Normális capture cardja van és 60fpses formában rakta fel így a bitrate is magasabb mint 30asnál.

TDC Geronimo
USbe megy a witcher preload aki esetleg onnan vette. Érdekes, hogy nem 2 nappal előtte most.

Az nem gond ha drága egy játék viszont az már igen ha szar a frame.Nem biztos,hogy sok mindenkit zavar de engem igen.
Egyszerüen nem látom azt,hogy mostanában úgy készítik el a játékokat konzolra,hogy az megfelelő legyen.
Fantasztikus volt PS4-re TLOU,D3,DA:I csak pár játék ami tényleg odabasz a folyamatosságával.BB már necces volt,bármennyire is profi game azért néha felhúztam magam a Frame-en.
Nem akarok a továbbiakban ilyet tapasztalni ezért döntöttem így de nem adom el PS-t csak kölcsön adom és ha lesz változás+jönnek Ex.-ok akkor visszakérem.Meg ott most jó helye is van mert hétvégente focizunk akár ha ott alszok mondjuk mehet éjjel BB is😊)
shaddam
Dodókat fogok agyonütni kőbaltával. Ennyi nekem elég 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

darkSectorxxx
Látvány van.

Amúgy most nem értem.
Exclusive van, x1-re inkább darabra van több.
Látvány van. Minden nagyobb cím szép nagyon, sőtt. Csak túl kéne látni a pixeleken.
Szar frame? PC-n mindennapos. Nekem eddig nem volt játék amire azt mondanám hogy anyira szar hogy nem érte meg egy 120-as gép.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.13. 19:34:33

?? Trailer kb mindent megmutat. Shúti, krafti, bészbilding, explorésön, kommunyiti. Semmi muvesz nincs benne, kifejezetten B scifi hangulata vanik.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Totti5
Jójó, dínó és VR. Mi lesz a gameplay? művészdínós indie ezalapján 0 gameplayyal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Hát én nem tudom milyen álleső kell, de kb minden nagyobb cím nagyon ott van grafban és részletességgben.

Példa volt egy gtx 660 vagy fölötti kártyávalmár megvan.
+ sokan csalódnak mert kevés az exkluzív sok a csusztatás,nuku álleeső látvány, szar frémek tearing,stb.
darkSectorxxx
Mostani karikat nem ismerem már annyira, főleg ezeket a gtx-eket. a 960-as feltételezem 60-70k körül lehet.

Meg nem szemétkedés csak fucsa nekem hogy páran vesznek konzolt és utólag derül ki hogy drága a játék hozzá....mindigis drágább lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.13. 17:40:59

A jobban/szebb graffal futásra elég egy közepes vga is. Akár 960-as.
darkSectorxxx
Jaja játékokon tuti, az odáig kerek nekemis, csak a gépre lennék kíváncsi milyen vasat szerzett...GTX980? 😄

Olyan. És játékáron spórol sokat.
Moby
Megvuduzták a sàmánok.

shaddam
Morpheus támogatás

darkSectorxxx
Olyan pc-d jött amin ez jobban fut majd? akkor melyik a drága? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.13. 16:05:57

Meg is jött ma az új PC-m,én ezt így már nem vállalom tovább,ráadásul drága is a game.
Kontrollert megtartom konzolt meg adom oda sógoromnak holnap.
darkSectorxxx
Ha nem oszt accot akkor is olcsóbb.

TDC Geronimo
Miért nem? UGYANAZ van, mint UK storeban és lehet normálisan használni magyar bankkártyát. Max akkor érdemes US accot csinálni, ha accot akar osztani vagy trükközgetni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.13. 14:52:24

darkSectorxxx
Nemnagyon.

Helló!
érdemes magyar accountot regelnem?
PS3 óta angolt használok.
Kandurex
ahhoz képest nem fostam össze magam a grafikán....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
videó 80%ban kb 25fps és az alatt. Hihetetlen...

Tikal
komolyan nem értem ezeket a korlátozásokat...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tatyla
Nekem csak UK storeban volt fenn de talán németben is van

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tikal
mondom felrkom a Mad Max hátteret... settings -- themes - click. és sehol semmi. de semmilyen más... akkor irány a store, ott sincs. csak USA-ban van akkor vagy hol? Már nem emlékszem ki írta, de arra igen, hogy EU-ban is elérhető..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nem tudom, hogy szuksegem van-e a FF X/X-2 PS4-es kiadasra.<#szomoru1>
draga is, raadasul PS3-ra is megvan, de idegel, hogy ez a letezo legjobb verzio... mehh...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

better != perfect

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Néztem az ÚJ AC-t.
Na én többet nem fogok ilyet venni, az Unity volt az utolsó amire költöttem.
Elég ezekből.

Moby
Jajahagyjukmárabullshitet...egyre mélyebbre ássák magukat ezzel.

TDC Geronimo

please be excited...

Kongy
Nem tudok mást mondani a szarra. Lehet, hogy az AC játékokon van cukormáz, szép borítás, akármi, de attól még a szar az szar marad.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Na ez a baj, talán nem kellene szarozni más szórakozását... lehet ezt kultúráltan is.

Kongy
Így van. Egyétek csak a szart, én nem szólok bele, kiamaradok belőle 😊 Oszt kész. Téma lezárva.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Addig lesz amíg szórakoztatja az embereket. Erről szól, semmi másról. Milliók szórakoznak, kiadó profitot termel. Majd ha az egyik feltétel megszűnik akkor nem lesz. Akinek meg nem kell nézzen mást, nem kell a másik szórakozását elvenni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.12. 21:31:34

Kongy
Pontosan így van.

Nem tudom mikor fogja már fel a Ubisoft, hogy ez így nem jó, de amíg ilyen eladásokat produkálnak, addig biztos lesz új AC is. Ahogy CoD is. Én már mindkettőt gecire unom, és idén NEM fogom megvenni. Most tényleg nem. 😄

Moby
Mélyen megrendülve, de azt kell sajnos mondjam, hogy ezt én ebben a formában így nem veszem meg <#rinya> Pláne nem húszezerért. Megvárom vele a köv- powerpécémet.

ever-present... najsz.
sebaj, van eleg cucc erre a honapra:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.12. 20:41:41

TDC Geronimo
Tegnap hívtak platinumból rendelésem miatt, de lehet felhívom őket, hogy egyelőre felejtős a dolog. Megvárom mire kijön mindegyik verzió és utána döntök...

"the sub-par combat can be compensated for, the cumbersome world navigation at times forgiven, but the frustrating and ever-present framerate and other performance issues become a hindrance on the overall experience, to the point where it became as big a talking point as any storyline."
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.12. 20:17:06

TDC Geronimo