PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
GAFon egyik srác már letolta játékot. Csak főszál, mellékküldetések nélkül

"1 day 16 hours 48 mins 51 seconds to finish the main quest without side quests"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Reménykedjünk benne hogy javítják mindenesetre tweeteltem CMnek hátha sokan megteszik. Látottak alapján PS4es verzió szintén ettől szenved.

TDC Geronimo
magyarán fps jó, de rángat, mint a szar, mert össze vissza dobálja frémeket itt is. Komolyan nem értem már lassan minden játék ilyen hibával jön ki.

TDC Geronimo

Game runs unlocked, above 30FPS for most part, frame pacing issues, subnative display for the most part.
Patch improved framerate in cutscenes at cost of AF.

frame pacing megint. Hihetetlen mit művelnek ebben a genben??
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.17. 14:42:44

shaddam
Az elején a cseresznyefák fogtak meg. A dugó nyulakat öld meg és készülj a bosszúra 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#nyes>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

nem olyan csunya ez...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Ebben most nem láttam személyeskedést kivételesen, te vetted magadra.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Verd,akkor verd Dt miatt is meg mindenki miatt. Ennyi.
Totti5
Ez volt az utolsó. Ha még egyszer sértegetsz addig verem az ajtót a modiknál amig nem bannolnak téged. Viselkedj már. Nem vagy te senkim, hogy ilyen hangnemet és sértegetést kelljen eltűrnöm minden nap.

Azt csinálok amit akarok, azon amin akarom és úgy ahogy akarom. Senkinek nincs semmi joga a világon ebbe beleszólnia, pláne nem egy vad idegennek.

Pont.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.17. 11:20:17

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Srácok már most mondom hogy a PSN szarakodik.

Test-nél nem tudok csatlakozni a PSN-hez...dejó, amúgy barátlista meg a többi mükszik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.17. 11:23:00

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ellenben ha nincs megfelelő PC és inkább választja a low/medium konzolt, de tuti hogy gond nélkül végig tudja játszani?
Ez nem akkora nagy igénytelenség szerintem.
Igen a játék árban fullosan olcsóbb, de dobozosdan továbbadható.
Steam-es nem...:S

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nem az a gond hogy van egy One-ja,nekem is van. De hogy a multiplatforműkat szarabb minőségben drágábban nem tolom rajta az biztos. Igénytelenség,és ostobaság.
darkSectorxxx
PS4-et 119-ért vettem anno T-home-tól, most 131! 😄DDDDDD

darkSectorxxx
Megpróbálhatom. <#puszi>

Totti-nak meg hogy xbox-a van szerintem nem gáz, valszeg nem a witcher végett vette, szóvál kár ez végett ércelődni rajta.
Szerintem azon is sirály a játék, aztán meg max kiadnak 1-2 peccset hozzá.

darkSectorxxx
Sehogy, kuvaidegölő most nekem de nem tudom abbahagyni, te sem fogod. 😄

Egészestés beszélgetés Dark Sectorral? :-D
Moby
Erről a BB drogról hogy lehet lejönni?? Még mindig nem vagyok képes mással játszani (azzal meg már nem akarok), és jobb a menüben mászkálni, mer annak BB hangjai vannak a téma miatt.
Ez már beteg dolog, és én sem szeretem az ilyeneket.<#zavart2>

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
jöhetett volna idén 😞

tudom, hogy csakazAAA(tm) meg most Witcher-"rinya" vanik, de ez a Shadow Warrior valami kibaszott jo! <#wow1> moslekra szamitottam, de nagyon nem az (meta 70 azert mar nem szart jelent). tenyleg mint a 90-es evek beli Duke Nukem tipusu jatekok. Duke Forever-t mindenki varta, mint a messiast, ez meg csak ugy jon es produkal.<#eljen> zene es humor is ott van a szeren. pl.: erdöben nezem, hogy rozsaszin szivecskek villognak a bokorban... hat basznak a nyulak. levagtam nehanyat, erre elkezd üvölteni a metal, nyul atvalt feketebe (megszallja az ördög), szemei elkezdenek izzani es nekem esik. es majdnem leöl... 😄 LOL
igen totti, megtud zakkani a motor, de olyankor tenyleg annyi ellenfel + ver + robbanas van a kepernyon egyszerre, hogy igyse-ugyse latni semmit, szal az a nehany frem + töres... semmiseg.😊 nyugiban meg szinte vegig folyamatos a 60 frem. erzekeny vagyok az ilyesmire, de rohadtul nem zavar.

Totti5
<#wow1><#eljen>

TDC Geronimo
másfél óra 1 nap a játékban. Van már róla timelapse

Moby
Ja amúgy pénteken mikor néztem az egyik sztrímet, a faszkalap otthagyta a gépet 1 órára elment herevakarása, Geralt meg ott állt egy helyben a kikötőben. Óriási volt a fényviszony/napszak/égbolt változás.

TDC Geronimo
na ez másik zóna. Itt a fények már jobban tetszenek

TDC Geronimo
Jó mondjuk ha tényleg régebbi pcs build és 1.01es patch nélküli PS4 verzió akkor még meg is értem.

Nyilván jót tett volna az eladásoknak ha kijelentik 1 éve hogy a nextgen kevés ehhez úgyhogy herélünk.
És még így is kismilliószor korrektebbek mint hőn szeretett microfostod.:-)
Moby

Totti5
Kamugyárak. Ennyi derült ki szépen a CDről. Semmi más.

Ne kelljen ide is belinkelni azt anyilatkozatot amiben taglalják mit heréltek a konzolok miatt. Látom sikerült ignorálni...te lolozós...
A lol ott kezdődik hogy van pc-d amin ezerszer jobb minőségben menne,volt kuponod is,ehhez képestkupont elattad ésveszed mocskosdrágán a legszarabb változatot. Na az lol.
Moby
Télleg? Ez is? Az első pár képkocka is? <#fejvakaras>

Ja és itt ugye már a konzolok is kaphatóak voltak, nemhogy speci ismert volt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.16. 21:09:48

Totti5
Láttunk már 16000 ilyen trélert 2 évvel a megjelenés előtt. Attól hogy a PR CD mást röfögött 2 évig, nem jelenti azt hogy bármikor is komolyan gondolták azt.

TDC Geronimo
trailer egy pcn futó játékból

Totti5
2013as csak egy tréler volt. Ez meg a játék.

TDC Geronimo
Mondjuk most kivételesen igaza van. 2013as trailer konzolspec előtt jött ki, nem tudták mire lesz képes. CDPR meg nincs akkora hogy 2 külön verziót készítsenek, de rajtuk kívül szerintem egy fejlesztőcsapat se csinálna PCre külön verziót így a könnyebb utat választották és elkészítették úgy hogy a leggyengébb platformot vették alapul. Textúrák, assetek, modellek, LoD mind megegyezik.

Totti5
Zslol. Nem. CD Projeck csinálta így, mert ők így látták jónak PCn. Ami szupcsi textúrák, 4k, 60 fps és minden egyéb lehet.

-Egy rakás fa és egyéb ojjektum (igaz ez is a látótávhoz tartozik).
Sajnos a pc változat szenvedte el legjobban a konzolok miatti butítást.
TDC Geronimo
X1es verzió folyamatosan rángat. PS4es is sokszor, de láthatóan igaz, amit gamersydes csóka írt.

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Már van pár videó pedig fent. Lényegében ugyanaz a konzolverzió, mint a PCs. PCn ugye ott a magasabb felbontás, AA meg AF, kicsivel nagyobb látótáv meg a hairworks, de a többi megegyezik

Moby
Gero: Pletykálják, hogy nyomás lett gyakorolva az oldakakra, hogy ne legyen pc vs. konzol komperzsön. Lassan hajlok rá, hogy hitelt adjak neki...

TDC Geronimo
Boxos verzióból két kép

PBRt használ a játék, de ez leginkább csak a karaktereken látszik. Geralt ruháján pl
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.16. 20:26:49

TDC Geronimo
Nem tudom hol késnek vele ennyit már

Totti5
Lesz Deus Ex, Fallout 4 stb... sok minden lesz itt.

Moby
DF elemzésig minden nyilatkozat ignoreon van. Vagy legkésőbb keddig

TDC Geronimo
Gamersyde oldal tulaja írta

"I only played the first 30 minutes of both, but so far the PS4 version has much better framerate than the XB1. Neither of them is locked to 30 mind you, but it's closer to 30 on PS4."

TDC Geronimo
Gondolkodtam E3on és ha nem lesznek olyan meglepő dolgok, akkor idén legerősebbnek MSét tippelem, aztán felhozatal alapján EA, sony majd ubisoft. Ubin a legvégén a "meglepetés" játék szerintem watch dogs 2 lesz, már lassan aktuális. Bethesdaét most nem sorolom ide, de az is elég ütős lehet. Doom, fallout meg ki tudja még mi
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.16. 20:01:37

Moby
Azzal fogom megvenni a második one-om 😊

TDC Geronimo
Remélem idén TR megjelenik és nem csúszik ez is át 2016ra. Értem én, hogy E3 nemsokára, de pár képen kívül eddig semmit se láttunk róla. Biztos jó lesz, 2013as is nagyon jó volt, de azért megnézném már 😊
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.16. 19:55:46

Moby
Argo2. De szoktam látni vg related promókat filmet előtt, nem ritka ez.