PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
😄
Nem.....

Heavy Rainmastered 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.31. 00:09:10

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
haha...új játék (is) lesz 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
B:TS Remastert. 😄

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
QD CEO kint lesz E3on úgy néz ki végre megtudjuk mit csinálnak PS4re. Már eléggé érett a dolog

darkSectorxxx
Sok a technikai rész, mik azok a kis téglalapok? 😄
Nem ismerem bellülről a konzolt.

/ jajj sorry most néztem hogy le volt némítva a videó, azt hittem nincs hang. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

depth of field 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Ha megtanultál angolul nézd meg megint :p

Moby
Az baj 😊 (betonfal mögötti ház textúrafőbontása)

/nincs másik képem, ettől sokkal-sokkal durvábbakat tudok fotózni belőle, Csak ez megvan lementve 😄

az mindegy, hogy mit csinalnak, csak csinaljak jol.
ezt a kepet mar betetted parszor, de meg mindig nem tudom mit kell rajta nezni.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Ebből hogy derül ki az egyértelmű fejlődés?
2 (vagy több) külön játék 2 (vagy több) külön beállított jeleneténél nézem az fps számlálót.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.30. 22:00:39

Moby
Nem védeni akarom ezeket ott a cdpr-nél, mert kabaré amit teknóban művelnek, de ha majd letesz az asztalra egy openworld cuccot a nóti, akkor van lehetőség összemérni. De mivel ezt tudjuk, hogy nem fog megtörténni, így marad ez a túlzott pátosz, ami ilyen esetekben kb totál alaptalan.

Moby
Na hát túlmisztifikálni is felesleges őket, mert csak kötöttpályás játékokat csinálnak, a tlouban is addig terjed az igényszint, amit feltétlenüd látnod kell. Amit meg nem kell, ott meg rádomlik az igénytelenség.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
Oké, akkor mondom magyarul és érthetően: kurvaszar mindenhol, és kibaszottul ciki már az is, hogy egyáltalán ilyen felmerül.

azok ott címeres samanok, nem lengyel wannabe junkie-k <#nezze>

TDC Geronimo
Na ahogy hallgatom mi volt a last of us remastered portolása körül még az utolsó 2 hónapban...Na itt dolgoznak a sámánok kérem szépen nem a CDPRnél 😄

TDC Geronimo
vizimában a palotában 8 simán van pl. Változik szituációtól függően

Moby
De a vicces az, hogy a AF utoljára a ps2 korszakban volt probléma. Namost az idén egyetlen olyan játék jött ki, amire rá lehetett mondani, hogy teknóban okés: a még mozogni-sem-lehet-a-pályán-annyira-cső-három-órás-bullshitmozi order.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.30. 21:24:30

Moby
>wicherben 4-8xos

Ezt bárki mondta, töröld a barátlistádról 😊 Talán 4x van rajta. De ugye a 16x AF-nek kéne manapság lennie a defaultnak.

TDC Geronimo
SOMA PCs videó volt. BBben van pl 16x os AF, wicherben 4-8xos.

Más... Mennyit fejlődött az UC engine ugyanazon a HWn

Moby
Hát azé mostanában jönnek zsinórban a szaggatósjátékok: Blooborne, Projectcars, most ez...AF meg még mindig sehol a játékokban. Ez a soma is már a videókon úgy szaggat, mint a kurristen. Teknó szempontból mostanában nem vidám a ps tábor.

TDC Geronimo
ac unity után legrosszabbul futó program PSen

roolandsan
Olvasom már pár napja amit a témában írtok de azt nem gondoltam volna hogy ennyire nagy a baj 😮

V has come to!

Moby
Értem. Jó hír, hogy a korod ezt nem befolyásolja!<#banplz>

Moby
Pont ma jártam ismét ott. Hányás az egész. De ugyanez történik gyakorlatilag bárhol, ha harc van.

TDC Geronimo
jobb videóminőség miatt

darkSectorxxx
De azért odaírják hogy 60fps.

TDC Geronimo
W3 swamp performance

20ra lemegy és ott is marad mintha arra lenne lockolva frém. Ez tuti valami bug.

Tatyla
Az a baj hogy én már 19 vagyok

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ja mar megvan minden csak a viz lever azt hittem elalitodott minden😄
darkSectorxxx
Hát nem tünne logikusnak. 😄

Ha vendeg userkent kapcsolom be akkor pl a fifaban a rendes profilomhoz tartozo beallitas lesz nem?
Kozben rajottem ,h ez az okossag😄
darkSectorxxx
Na jó de az nem is ruha, csak egy kis sapka egy nyakadon lévő kis asztalterítővel. 😄

roolandsan
Nem tudom,abban a kezdő ruházatban nem éreztem magamat biztonságban 😄

V has come to!

darkSectorxxx
Ja én a ruháknak nem láttam nagy hasznát. 😊
Talán mérdezés meg frenzy ellen. 😊

roolandsan
Eddig talán könnyebb mint a DeS-DaS de azért az elején az a sok zombi (vagy mi) megijesztett 😊
Egy Hunter settet is találtam tegnap a csatornában,remélem azzal majd még jobban megy a darálás 😄

V has come to!

darkSectorxxx
Ez a modern kor, egyrészt miért jelent gondot? másrészt ez arra jó hogy a haverod is a saját accountjával tud játszani ilyenkor, gondolom a statisztikák miatt.

Ez inkább jó mintsem rossz.
Régen eleve profilok sem voltak.

De vagom h melyikkel,csak egybol bejott a gyari beallitas hiaba voltam a rendes profilommal... Egyebkent a sajat beallitasaimra irtam: kamera,sliderek stb
Moby
No a báró questline végére értem. Felakasztotta magát, de nem azért, amiről itt szó volt többször. Nem azért, ahogy beszéltek vele, de ezt a végén Geralt maga mondja el egy monológban. Egyszerű ok-okozati összefüggés van

Ha a gyerekek megszöknek, a fúriák elátkozzák Annát. Ha anna meghal(emberi alakban), felakasztja magát a báró. A gyerekek meg akkor szöknek meg, ha az erdő szellemét kiszabadítod. Szóval iagzából az az első lépés.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.30. 01:12:54

Moby
>nalam nem igy mukodnek ,hanem bekapcsolom es megy

Igen, ez most is így működik, ha az ember tudja mit csinál, ami nálad sajnos nem áll. Ezt a bállításfelírós dolgot sem tudom megfejteni, hogy most mit irogatsz fel, meg minek. Meg hogyan és mitől állítódna el? Egyáltalán miért nem jelentkezel be oda, ahol jók a beállítások, ami gondolom a fő fiókod, és játszotok azzal?
Nekem az a gyanúm, hogy még most sem vagy tisztában azzal, hogy mikor melyik felhasználóként vagy bejelentkezve.

Akkor levok maradva...nalam nem igy mukodnek ,hanem bekapcsolom es megy.egyebkent ha a gyari joyal bejelntkezek es a masik joyt kilovom akkor helyreall remelem a fifa?! Legalabb amig leirom a beallitast😄
Moby
Ez mindezt tudta. Azóta csak bonyolódnak a dolgok 😊

Moby
Aham. Értem.
És melyik kontroller lenne melyik játékos? És kinek könyvelje az trofikat?
Rendesen végigondoltad a dolgot. Beleástad magad mondhatni 😄

Attól, hogy nem érted, még nem jelenti azt, hogy szar. Ezek a "2015-ben" szövegek meg olyan szinten szánalmasak már, hogy arra szavak nincsenek. TÍZ ÉVE így működnek a konzolok.

Illetve bekapcsolni es megy
Hat mondjuk radugom es megy...nem kulon "hulyulni"vele felhasznalokent...a masik ,h pl UFC be neha ossze vissza ugral a joy na mind1 😊
Moby
2015-ben hogy kellene megoldani? <#ijedt>

De hasznaltam...de ilyen szarul megoldani 2015ben h kulon vendegkent kell bejelntkezni h lehessen ketten jatszani...
Moby
Ez valami élien izoláció ripoff? 😊 Egyre mélyebbre ásunk a szaggatás mocsarában 😞

Moby
Jaj...Sosem használtál windowst/konzolt/bármit egynél több userrel? Nem áll vissza semmi, az a másik felhasználó fifája, asztala, menüje, gépe, világa. Érted. Egyik kontroller egyik usedr, a másik kontroller a másik user. És még olyan opciód is van a kikapcsolómenüben hogy switch user! Medzsik! 😄

Ja most mar rajottem😄 viszont pl fifanal minden gyari beallitasra visszaallt aminek nem nagyon orulok...ha az elsoszamu joyal jelentkezek be megint jo lesz?mert mar szetallitottam es nem lenne jo ujra...