PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2:54-nél nagyon rendben van az effekt <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: roolandsan, 2015.05.31. 18:49:28
V has come to!
Adversus solem ne loquitor
Ezt kb hetente kénytelen vagyok leírni, hogy itt nem a nominális értékkel van gond, hanem a framepacinggel. Persze a 60 és a 30 között hatalmas különbség van, de a 30fps még lehet tökéletes framepacing, ami nem fáj (csak kevésbé reszponzív, és "szép" mint a 60), de technikailag nincs vele különösebb probléma. Demivel az fps kifejezés egy statisztikai érték, a pacingről nem mond el semmit. Az viszont kijelenthető, hogy ami NEM 30 (és innentől midnegy hogy 29, 20 vagy 25) az pacingproblémás. Ez egy axióma.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.31. 14:43:39
Olyan érzésem volt mintha már fél éve megjelent volna.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
egyetlen dologba utkozik csak: penz.
bar full hd + mediumtol felett... ahhoz se kellenek csilliok.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nekemis PC-hez van kötve a kontroller.
Bár nem tudom te hogy oldottad meg de én nálam olyan nincs hogy a 2-őt egyszerre rátehessem. Mármint PC+X360 1 időben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.31. 09:26:47
Pont fordítva. Ha az a 60 meg a 30 is stabil.
Amúgy fix 60 fps manapság már PC-n is sok nehézségbe ütközik ha medium felett akarsz játszani valamivel FHD-ban. (a többség gépén)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.31. 09:23:49
A ps4 nem a legfosabb verzió, a bone-on upscaled 1080p van és sajnos látszik a különbség a felbontáson. Egyébként azért azon játszom a legtöbbet, mert az a tévém van az ágyam lábánál. Hú, kemény és hihetetlen mi? A bone a nappalimban van (az enyém, a saját ingatlanomban, nem szülői ház), a pc meg monitoron lóg, ugyan rá van kötve az ágy mellett 50 inches tévére, de a controller zsinórja nem ér el az ágyig és a wireless controller mindig bekapcsolta az x360-at, azért leszoktam róla.
ps4-en van benne 100+ órám, pc-n amennyit a steam kiír 5-10, xbone-on talán 5. Ennyire játszom "párhuzamosan". Azért vettem meg mindháromra, mert évente kb két játék jön ki, amit érdemes megvenni és mert támogatni akarom a CD Projektet, hogy csináljanak még jó játékokat minél többet.
Nembaj, ha egy szavad nemhiszem, miután eddig összehordtál négy tonna bullshitet? Nembaj, ugye?
<#wilting>#wilting>
Az agyatlan-igénytelen fanboj csapkorászása vol. 74536
(Egyébként tudom, hogy a vertical sync hogyan működik, csak konzolon egyrészt nem én állítgatom, pc-n meg g sync monitornál nincs is értelme tudtommal. De screen tearinget aztán végképp nem tapasztaltam egy konzolos verziónál sem.)
Nem, nincsen. Ezt a témát az érti, aki tudja hogy működik a tévéje, mi az a vsync, és a kettő milyen összefüggésbne van. A hatásait persze mindenki érzi/érzékeli, maximum ignorálja valamilyen okból. A fix30-al semmi gond nincs, de ezt inkább fogalmazzuk úgy, hogy a 33.3333ms-es framtetime-al nincs semmi gond.
2. Elhangzhott itt egy másik probléma is, ami erősen kötődik a játék megpusztulásához: a irreszponzivitás. Hogy azt mivel lehetne megideologizálni, hogy miért jó, hogy nem veszi be a gombnyomást harc közben (sokszor az inventoryban sem), az már nekem tényleg agyrém.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.31. 08:32:56
A 28 és a 25 frame/s közötti hiszti viszont gyerekes. Ha neked ez fanbojság, akkor a fogalmakat kéne tisztába raknod. Egyébként a kioktatást te kezdted, talán magadba kéne nézned, ha már stílusról beszélsz. Csak egy ötlet, ha odamondogatsz, vissza is fognak mondogatni. a jó modor, az meg ingyen van, vagy lenne.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2015.05.31. 08:18:45
Az eszetlen fanbojok kérem kerüljék a témát ha lehet. Aki szerint a 30 alatti frémmel nincs gond, az inkább nem véleményezzen ebben a témában, mert csak a bicskanyitogató butaságokkal telik meg a topik.
PC-n jobb, de ott 60 fps-en fut, az tény.
Ez a generáció nem a bit war-ról, hanem az fps war-ról fog szólni és kb annyi értelme lesz mint anno a sega - snes vitának volt.
Az ugye megvan, hogy a currgen már kötelezően mindent feltelpít, és semmi nem fut a lemezről?
De mit tudom én, nyilván.
Ezt a hülyeséget onnan szedtem, hogy itt sírjátok tele a fórumot megjelenéstől kezdve, hogy brühühü játszhatatlan, brühühü. Mivel én nem tapasztalok semmi rendkívülit, ami ne lett volna az előző generációban is pl. ezért gondoltam, hogy esetleg a lemezről való töltés befolyásolhatja a frame pre sec rációt.
Elnézést, ha komolyan vettem a panaszokat, pedig csak a szokásos fürdős k...a effekt volt, mert a néha lemegy 20-25 fps-re a játék. Big fucking deal. Ami még full játszható egy ilyen játéknál. Last of Us PS3-on legtöbbször el sem érte ezt, valahogy mégis végigvittük sokan, de volt még egy rakat játék, ahol ennyin ment és valahogy nem ment a nagy fps-hiszti (AC3, AC4 pl.).
Megígérem, hogy legközelebb helyén kezelem az sg-s hisztit, oké?
Vitz.
Ezt ugye csak valami poénnak szántad? Ilyen ökörségek honnan jönnek?
>de nem hiszem, hogy bármikor is 20-25 alá ment
Igen, pontosan erről beszélünk. A moslék 20-25 fps-ről.
Leírnám, ha lett volna, mert engem is szokott zavarni, de nem volt. Pedig már Skelligét és félig bejártam, level 22 vagyok.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Persze nagy poén lenne ezzel a címmel. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.31. 00:49:01
VATTAFAKK? <#nemtudom>#nemtudom>
Kabaré.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson