PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Illetve az XP bugot....
50 óránál és 30%-nál tartok de más komolyabb bakival én nem találkoztam,leszámítva a textúra és ai bugokat.
Konzolon ami lényeges az a sokakat zavaró kameranyűg elméletileg javítva lesz....Meg további performensz optimalizésön van.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
Ez az amit én is nagyon bánok, mert most jobb híján ps3-on szaggatom végig az első részt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
BB szünetel, nekimentem a chalice-oknak és egy idő után ráuntam (elcsesztem, nem így egyhuzamban kellett volna)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.02. 14:52:24
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.02. 14:51:44
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez alapján nem is rossz, de nekem a karakter eléggé unszimpatikus, úgy néz ki mint valami tenkes kapitány, aki most jött a hajóról😄 (csak bele ne trafáljak:d)
Nikknev: 😄 Nem úgy értettem, hanem, hogy ha nem jön be annyira nekem, akkor hiába a sok jó értékelés: d Eddig igaz tetszik, meg van ami felemás, s az egész akkor válik el ha majd ott lesz előtted. Legalább is Witcher ilyen most nálam.
Bloodborne-t akkor vegyél, ha bejön a stílus, egyfajta 3D Diablo a játék, de annak tökéletes.
Ha szeretnél magyar nyelven tolni egy brutálisan részletgazdag RPG-t, akkor viszont a bugjai ellenére is bátran ajánlom a Witcher-t.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Mortal esetleg. Bár majd megnézem nem e van használtba az valahol occsóért.
Egyébként srácok: PSN-re milyen accot érdemes most regisztrálni majd? Elsődleges lehet a magyaron, vagy itt sok minden nincsen fent? Illetve milyen korlátok vannak (ha van) ha nekem magyar a profil, a másiknak meg amcsi mondjuk. Bár gondolom semmilyen.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 14:14:32
...nek a nagy resze valszeg RARE cuccokon nött fel, tehat 30-40 evesek. vagy ismerik a legendakat.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.02. 14:10:50
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Nemtudom, nekem a tesód véleménye ebben a kérdésben tökéletesen irreleváns 😄 És tartok tőle így van azzal, az a néhány tízezer játékos, akik azt a közel egymilliárdot(forintban) hozzáverték a Rare-es srácokhoz. Bár így látva mindezt, vélhetően neked a Rare név sem mond semmit.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 14:07:06
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Szerintem fogalmad sincs miről beszélsz.
Ezek ilyen nintendora való játékok amúgy, amit már a gyerekének megvesz az ember (olyan szint kb) bár lehet rákap ideig óráig az idősebb is...de nem szabad komolyan venni - komolytalan. Vagy tesom ha megkérdezném mit szólsz hozzá hogy valaki 30-40 évesen ilyennel tolná? Szerintem a válasza nem tűrne nyomdai festéket <#hehe>#hehe> - Nem csak elvek, vagy elfogultsák miatt, de lenne igaza neki.
Szal nem a játékot akartam lehúzni - valakinek biztos jó - csak ne ez legyen a platformerek innovációja, és még hasonló sem.
Mondjuk lehet félre értelmezem, mert Knack, meg ezeket is platformernek mondjuk és én még se veszem annak😄
Szerintem. No offense.
Ezt??? Alig volt sajnos promózva is 😞 Oké, volt belőle bundle, de ennyi, nem folyt a csapból is, mont mondjuklegy FC4, vagy egy HALO MCC. Nem ömlöttek a tesztek az oldalakról sem.
>Szeretnék új kibaszott jó RPG játékokat.
Itt a W3. Beteg a lekem teknóban konzolon, de ha valaki akar, talál megának eszközt. És ettől jobbat kitalálni sem nagyon lehet.
>Aztán platformer is jöhetne. Nem lenne lehetetlen egy szép egyiptomis, sivatagos környezetű ip-t megcsinálni, imádnák, ha nem akarnak Uncharted lenni.
Ehhez nem kell új IP. Sokan várunk már egy újabb POP-ra(is). De ebből hiány van, igen.
>+ 1-2 sandbox, openworld gém.
Na ezaz ami van szarásig. Lassan a piac a meglévőket képtelen ilyen mennyiségben befogadni, nemhogy újakat. És vannak kikúrt jók is (ld. GTAV). Itt én ebszolájte nem érzem, hogy feltétlenül kell új IP, HACSAK nem hozz olyan újdonságokat, mint mondjuk a S.O.. De új IP-nek ittvolt mindjárt a Dying Light is. Ma mindennki sandboxot csinál. Aki nem, az is azt fog.
Szerintem nem azért nem veszik az új ip-ket, vagy nincs sok köze ahhoz, hogy nem ismerik. Hiszen ott van a reklám, a gameplay, meg minden amiből információt meríthetnek a playerek. Hidd el, ami olyan arra rákattan mindenki (vagy sokan). Ötlet, innováció, játék elemek, csak ennyi kellene hozzá 😉 Nem ego, de szerintem ha lehetöségem lenne sok jó játék készülhetne, bár ez sok emberre elmondható.
FPS játékokat lehetne újjítani könnyű szerrel. Sztori, környezet, kor - számtalan irányba el lehet indulni.
Szeretnék új kibaszott jó RPG játékokat. (Hülyén hangzik de vmi Game of Thrones SZÍNvilágút) lehet fps és tps nézetű is felőlem. Lords of Fallen nem volt rossz próbálkozás, de a főszereplő, körítés stb miatt elhasalt.
Aztán platformer is jöhetne. Nem lenne lehetetlen egy szép egyiptomis, sivatagos környezetű ip-t megcsinálni, imádnák, ha nem akarnak Uncharted lenni.
Aztán kaszabolós, tps-ek stb.
+ 1-2 sandbox, openworld gém. Kocsisba ha NFS a régiekre lehetne alapozni nyugodtan (a mostanit is elbasszák szerintem, kezdve azzal h mindig online kell legyél...)
Bocs, de olyan észveszejtő butaságokat beszélsz, amitől itt többen agyfaszt fognak kapni rövid időn belül (velem az élen) 😄
Utánanézel te ezeknek a dolgoknak, vagy csak valami fórumon baráti körben zsiibbasztjátok egymást ilyen megállapításokkal? 😊