PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Telifostuk a topikot ma keményen. Érthető, ha lemaradt róla 😊

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Ez csak a szokásos revízió és nagyobb tárhely. Nem fog változni a ház.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát nem sok semmi. Azért csak nem lesz olyan ami miatt csapkodhatja az asztalt aki korábban vett gépet:d

Tököm tudja, mindenesetre az 1.03-al bejött egy olyan hiba ami miatt sokaknál az OC-s kártyák (vagy manuálisan OC-zett kártyák) alatt kifagy a játék. Alulórajelezés segített csak. Baromira remélem hogy ezt javítják, bár a játék 1.03-1.04-el gyorsult pc-n is elég komolyat.
Illetve az XP bugot....
50 óránál és 30%-nál tartok de más komolyabb bakival én nem találkoztam,leszámítva a textúra és ai bugokat.

Konzolon ami lényeges az a sokakat zavaró kameranyűg elméletileg javítva lesz....Meg további performensz optimalizésön van.
n000rbi

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
<#nezze>

Totti5
Ezekben a nintendó platformerekben az a zseniális hogy végiglötyög rajta a kisebb korosztály is, de ha nekimész a játéknak rendesen mint gémer úgy leszopat hogy sírni fogsz a végére. Ezt hívják úgy hogy zseniális desing, mechanika. Mondjuk a DK-t ettől független kicsiknek nem ajánlanám, mert alapból van benne kihívás még nyugdíjasoknak is mint pl nekem.

Jön az új PS4!

Remélem a dizájn nem változik, mert azt nagyon bírom. 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Hogyne, asszem 120 óra ment bele, imádtam. Volt egy Deluxe-om belőle dombornyomott tokkal és én marha eladtam <#rinya>

Lehet azért, mert ahogy kinéz😉 Kifestő könyv 😄

Moby
A DeS neked megvolt?

Moby
Miért vannak összehangolva, hogy mostanra totál eltérő hibákat javítanak? Vagy szigorúan heti patchkiadás van?

n000rbi
>Kár hogy csak a 2. része van PS4-re

Ez az amit én is nagyon bánok, mert most jobb híján ps3-on szaggatom végig az első részt.

Totti5
Sunset Overdirve. Ötvözi az openworld, sandbox elemeket, az akció shúterrel és a folyamatos platforming elemekkel. Nesze fejlődés, innováció. Mindent tud amit tudnia kell egy ilyen játéknak és még jóval többet is. Csak a kutyának nem kell....

Moby
Hogy a karakter hogy néz ki, az rajtad áll. Ez pl, az enyém. Az egyik. Egy bizonyos állapotában 😊

Na DS tetszett, nagyon toltam volna azt is. Jó kis fantasys cucc, meg kemény is. Kár hogy csak a 2. része van PS4-re (ha nem tévedek) így az 1 hiányában, a 2-be nem kezdek bele (ennél)

Moby
Szerintem ha valami egyértelmű, hát az az, hogy from játékot sosem látott.

Pc patch Witcher Mo. válasza szerint ma vagy holnap érkezik. Tehát konzol szerintem jövőhét közepe.
Amiga
Van benne 200 órám. rengeteg párhuzamot tudom mutatni neked a diabloval. Persze, ez TPS, de akkor is.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

n000rbi
DS2-őt? DS1-et! 😉 (a kettőt csak kipróbáltam, meg tesóm nyomta shareplayen)

BB szünetel, nekimentem a chalice-oknak és egy idő után ráuntam (elcsesztem, nem így egyhuzamban kellett volna)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.06.02. 14:52:24

Értem. Ja amúgy pár hónapja a Diablo3-ra voltam rákattanva, kurva jó lehet (sajna pc-n is kimaradt) de már lentebb ment a kedély, mondjuk tolják még sokan gondolom.

TDC Geronimo
Hát úgy néz ki több dolgot akarnak a witcher patchbe belerakni és mivel még pcre se jött és ma se jön, ezért a konzolos patch jövő hét vége felé jöhet leghamarabb...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.02. 14:51:44

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bloodborne: Ha tetszett a Dark Souls vedd. Ha nem akkor ne. Ilyen egyszerű. (Illetve mindemellé ha bejön ez a gót hangulat avagy ha nem jön be).
https://www.youtube.com/watch?v=0GJmO1hh4sg

Ez alapján nem is rossz, de nekem a karakter eléggé unszimpatikus, úgy néz ki mint valami tenkes kapitány, aki most jött a hajóról😄 (csak bele ne trafáljak:d)

Moby
Jut is eszembe: ahányszor látlak, DS2-t tolod 😊 Mi van a BB-al? 😄

Moby
Azt videó alapján nem tudod megmérni.

n000rbi
>egyfajta 3D Diablo a játék

Ne röhögtess.

Áh az nem jött be, első gameplayek után már nem követtem (bár aztán lehet megtettszene) - lehet hülyeség lesz megint de: nekem nagyon elrugaszkodott, s ultra kitalált világ/szörnyek kombó nem nagyon jön be. Ha tudsz azért linkelj egy jó gameplayt és megnézem, aztán megmondom úgy a biztos😄

Nikknev: 😄 Nem úgy értettem, hanem, hogy ha nem jön be annyira nekem, akkor hiába a sok jó értékelés: d Eddig igaz tetszik, meg van ami felemás, s az egész akkor válik el ha majd ott lesz előtted. Legalább is Witcher ilyen most nálam.

n000rbi
+100

Amiga
Elég a magyar account, nekem is sok éve az van, nincs vele gond.
Bloodborne-t akkor vegyél, ha bejön a stílus, egyfajta 3D Diablo a játék, de annak tökéletes.
Ha szeretnél magyar nyelven tolni egy brutálisan részletgazdag RPG-t, akkor viszont a bugjai ellenére is bátran ajánlom a Witcher-t.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

+1
Végülis a játék ami perpillanat userpontok alapján szinte minden platformon 1. helyen van a metán, és netszerte az akció rpg-k trónjára tették joggal, az csak befürdés lehet.....😄
Moby
Ha csak egyet tudsz venni, az a bloodborne legyen 😊

+ egy játékot tudnék venni max teljes áron - még az se dőlt el melyik legyen. Witchertől tartok, ne hogy befürödjek vele: d
Mortal esetleg. Bár majd megnézem nem e van használtba az valahol occsóért.

Értem. Kipróbálnám szívesen, csak nem tudom lesz e rá lehetőség, Nindento konzolok erre felé nem nagyon vannak, max vmi üzletbe ha lesz egyszer megpróbálom megnézni😊

Egyébként srácok: PSN-re milyen accot érdemes most regisztrálni majd? Elsődleges lehet a magyaron, vagy itt sok minden nincsen fent? Illetve milyen korlátok vannak (ha van) ha nekem magyar a profil, a másiknak meg amcsi mondjuk. Bár gondolom semmilyen.

Moby
Ez az én olvasatomban annyit tesz: lám, bennünk vén marhákban van még potenciál bőven 😄D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 14:14:32

n000rbi
Nem konkrétan a játékra értettem, hanem általában sántít ez a vélemény a Nintendo cuccokkal kapcsolatban. Első blikkre egy gyereknek való ugrabugra pl. a Donkey Kong Tropical Freeze vagy a Super Mario 3D World is, de a kimaxolását nem bíznám a gyerekre, mert vérthugyozóan nehéz. A zseniális pályadizájn, ötletek meg csak hab a tortán. Próbáld ki, tényleg.

"a néhány tízezer játékos, akik"

...nek a nagy resze valszeg RARE cuccokon nött fel, tehat 30-40 evesek. vagy ismerik a legendakat.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.02. 14:10:50

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Szerintem elég jól reprezentálja a mai játékostársadalmat 😊

Moby
>Vagy tesom ha megkérdezném mit szólsz hozzá hogy valaki 30-40 évesen ilyennel tolná?

Nemtudom, nekem a tesód véleménye ebben a kérdésben tökéletesen irreleváns 😄 És tartok tőle így van azzal, az a néhány tízezer játékos, akik azt a közel egymilliárdot(forintban) hozzáverték a Rare-es srácokhoz. Bár így látva mindezt, vélhetően neked a Rare név sem mond semmit.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 14:07:06

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Lehet😊 Bár most azt nem írhatom hogy huu mennyire szuper, remélem minél előbb megjelenik😄

n000rbi
>Ezek ilyen nintendora való játékok amúgy, amit már a gyerekének megvesz az ember (olyan szint kb)

Szerintem fogalmad sincs miről beszélsz.

Áááh😄 Ezek NAGYON felnőtt gyerkekenek való, vagy ultra nosztalgiából:d nem épp ilyen platformerre gondoltam, bár biztos jól összerakott, meg ötletes és színes, de van ami kínos már egy biz. kor után (persze nekem is volt h elővettem valamit, ami elég régen ment, de már nem volt ugyanaz - persze addig nem tudtam míg ki nem próbáltam) . Hihetetlen mennyi sok pénzt összedobtak rá. Nem tudom sírjak vagy nevessek.
Ezek ilyen nintendora való játékok amúgy, amit már a gyerekének megvesz az ember (olyan szint kb) bár lehet rákap ideig óráig az idősebb is...de nem szabad komolyan venni - komolytalan. Vagy tesom ha megkérdezném mit szólsz hozzá hogy valaki 30-40 évesen ilyennel tolná? Szerintem a válasza nem tűrne nyomdai festéket <#hehe> - Nem csak elvek, vagy elfogultsák miatt, de lenne igaza neki.
Szal nem a játékot akartam lehúzni - valakinek biztos jó - csak ne ez legyen a platformerek innovációja, és még hasonló sem.
Mondjuk lehet félre értelmezem, mert Knack, meg ezeket is platformernek mondjuk és én még se veszem annak😄
Szerintem. No offense.

Moby
Én bevallom nem backeltem. Nem a produktum miatt, és nem a készítők miatt. Nincs bizalmam a túlfinanszírozott kickstarteres dolgokkal szemben. Ha okés lesz, és nem ferkákra megy a pénz itt is, ugyanolyan donáció lesz, ha megveszem.

Moby
DFe ha már szóbakerült a platformer, nemtudom itt mennyire ismert, de a régi rare-es csókák kickstartette tolták az új cuccukat, a Yooka-Laylee-t. Lehet még backelni, jön konzolokra, bár már csurig van lóvéval a projekt (lehet, hogy ennek is ez lesz a veszte). Ha nem fullad bele a hypeba, meg a lóvéba, minden bizonnyal kikúrt jó lesz.

<#eljen><#wink>

Moby
>És ezt nagy Xbox húzócímként akarták eladni.

Ezt??? Alig volt sajnos promózva is 😞 Oké, volt belőle bundle, de ennyi, nem folyt a csapból is, mont mondjuklegy FC4, vagy egy HALO MCC. Nem ömlöttek a tesztek az oldalakról sem.

>Szeretnék új kibaszott jó RPG játékokat.

Itt a W3. Beteg a lekem teknóban konzolon, de ha valaki akar, talál megának eszközt. És ettől jobbat kitalálni sem nagyon lehet.

>Aztán platformer is jöhetne. Nem lenne lehetetlen egy szép egyiptomis, sivatagos környezetű ip-t megcsinálni, imádnák, ha nem akarnak Uncharted lenni.
Ehhez nem kell új IP. Sokan várunk már egy újabb POP-ra(is). De ebből hiány van, igen.

>+ 1-2 sandbox, openworld gém.
Na ezaz ami van szarásig. Lassan a piac a meglévőket képtelen ilyen mennyiségben befogadni, nemhogy újakat. És vannak kikúrt jók is (ld. GTAV). Itt én ebszolájte nem érzem, hogy feltétlenül kell új IP, HACSAK nem hozz olyan újdonságokat, mint mondjuk a S.O.. De új IP-nek ittvolt mindjárt a Dying Light is. Ma mindennki sandboxot csinál. Aki nem, az is azt fog.

Jó, lehet így volt. De hát amit lát az ember... minimálisat olvastam róla, azután elég volt, illetve pár gameplayt néztem. És ezt nagy Xbox húzócímként akarták eladni.

Szerintem nem azért nem veszik az új ip-ket, vagy nincs sok köze ahhoz, hogy nem ismerik. Hiszen ott van a reklám, a gameplay, meg minden amiből információt meríthetnek a playerek. Hidd el, ami olyan arra rákattan mindenki (vagy sokan). Ötlet, innováció, játék elemek, csak ennyi kellene hozzá 😉 Nem ego, de szerintem ha lehetöségem lenne sok jó játék készülhetne, bár ez sok emberre elmondható.

FPS játékokat lehetne újjítani könnyű szerrel. Sztori, környezet, kor - számtalan irányba el lehet indulni.
Szeretnék új kibaszott jó RPG játékokat. (Hülyén hangzik de vmi Game of Thrones SZÍNvilágút) lehet fps és tps nézetű is felőlem. Lords of Fallen nem volt rossz próbálkozás, de a főszereplő, körítés stb miatt elhasalt.
Aztán platformer is jöhetne. Nem lenne lehetetlen egy szép egyiptomis, sivatagos környezetű ip-t megcsinálni, imádnák, ha nem akarnak Uncharted lenni.
Aztán kaszabolós, tps-ek stb.
+ 1-2 sandbox, openworld gém. Kocsisba ha NFS a régiekre lehetne alapozni nyugodtan (a mostanit is elbasszák szerintem, kezdve azzal h mindig online kell legyél...)

Moby
>és tényleg szinte ugyanúgy néz ki mint ps3-n

Bocs, de olyan észveszejtő butaságokat beszélsz, amitől itt többen agyfaszt fognak kapni rövid időn belül (velem az élen) 😄
Utánanézel te ezeknek a dolgoknak, vagy csak valami fórumon baráti körben zsiibbasztjátok egymást ilyen megállapításokkal? 😊