PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Share play mennyire laggos az országon belül? Vagy relatíve csak a feltöltési sebességtől függ?!
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.02. 22:59:37
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Több ilyet akarunk! 😊
"Metro Redux - ingyen kipróbálható a Metro 2033 és a Last Light
A Deep Silver ma kiadott két, méretes demót a Metro Redux csomagban foglalt Metro 2033-hoz és Metro: Last Light-hoz, így aki még nem próbálta őket, most épp annyira merülhet el bennük, hogy aztán kedve legyen folytatni.
A jelenlegi generáció magával hozta ugyan a fizetős demók korát (mint a Metal Gear Solid: Ground Zeroes vagy az Infamous: First Light, amik viszont cserébe adnak is tartalmat bőségesen), de néhányan azért még ingyen is adnak kóstolót játékukból.
Ilyen például a 4A Games, ami Xbox One-on és PlayStation 4-en is ingyenesen elérhetővé tette a Metro 2033 és a Metro: Last Light első nyolc, valamint kilenc fejezetét. Előbbit a Dead City-ig, utóbbit a Theatre-ig játszhatjuk, így tulajdonképpen mindkét játék kétharmadáig eljuthatunk anélkül, hogy egy fillért is kiadtunk volna."
Minden idő és türelem, ha nem kéne órákat futnom, megoldanám.
Mondjuk 2016ban szép is lenne már...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A fánál lenne 1 lezárt barlang,de nincs kulcsom és a küldetések között se találok erre utaló dolgot pedig velenben és noviban minden küldetés felvéve és aktív csak nem"tudom" csinálni,mert nem fejlődök az xp bug miatt... 107 küldetést megcsináltam,de még mindig 21 es vagyok.
104 órám van benne 1567 enemit öltem, 35% on áll a progress és 21 vagyok...<#szomoru1>#szomoru1>
Play through 9 chapters of each Metro game without opening your wallet
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.02. 20:10:58
Outside of a couple of oddities it was an immensely satisfying climax with a particularly well handled "ending" that highlights the likes of the Mass Effect 3 disaster as absolute shame. I don't want to spoil anything, but I found it handled beautiful.
Game as a whole is a complete and utter masterpiece in my opinion. A monumental achievement of open world games and ARPGs. That CDPR accomplished this as their first true open world game, hell only their third "big" game, simply accentuates the immense talent they house. Easily one of my favourite games ever, and could very well be my favourite game, due to what it delivers and the kind of game I enjoy.
Wonderful.
Még messze nekem is a vége, de ez alapján nem is baj 😄
Fallout 3 tetszett, de teljesen más mint a Witcher. Viszont abba akkora szabadság volt már akkor, hogy még csúzlival öltem csak a monsztákat de elkalandoztam olyan szinten, hogy egyrészt eltévedtem, másrészt akármerre mentem volna sokkal sokkal magasabb szinten levő enemyk pár csapással ledózeroltak. Pár óra szarakodás feladtam és eladtam😞 jameg nem volt életem ráadásul és nem is találtam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.02. 18:26:08
Azon filózok sokszor hogy akik NEM-et mondanak egy fő küldik közben 1-1 mellék leágazásra mi mindenről maradnak le.... neked megvolt a fürdő - TROLL ? hát az a szöveg és beszélgetés, már miután kettesbe maradtunk vele! Kész volt.
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.02. 17:37:50
Ezt az awaitnggreatness.com-t szerintem kilehetne venni, most néztem, nem is frissítik már, amúgy jó a neve😊
A morrowind és a Fallout Vega kivételével mindet meguntam mert rettentő repetitívek. Ilyen téren (is) a Witcher köröket ver ezekre, egy új mérce,etalon. De te filózz csak.:-)
Ennyire várni😊)
/fav - lehet olvasgatni: d
Na de szerintem nem ismétlődő annyira azért egyik Bethesda szerepjáték sem. Skyrim pl már csakazért sem, mert 1000 felé fejlődhetsz és az már önmagában egy rohadtjó játék elem, hogy tolvajkodsz (azon belül sok minden) alkímia, meg minden okosság. A beszéd, meg még ezer megy 1 dolog. Sokan nem látják ezt be és csak végigrohantak a sztorin. Skyrim is lazán egy több száz órás játék. Ja meg a guildek - ott is elég sok npcnek van sztorija, sokféleképp tudsz dönteni - újrajátszási faktor több ok miatt is elég magas. A lore, a világ ott is elég élő... a városok eszméletlen jók, Riften és környéke álomszép. Ott kapásból van vagy 100 küldetés, ork területek, misztikus tavak, erdők stb. és hol vagyunk még 😉
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.02. 17:22:45
pffff. terj mar eszhez! 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Mikor azt hittem végeztem novigradba... ezt a mellékküldetést kb másfél órája csinálom.
Namco will announce Dark Souls 3 at E3, a source familiar with the matter has told VG247.
In news guaranteed to delight fans of the series, Demon’s Souls, Dark Souls and Bloodborne director Hidetaka Miyazaki is again heading the team.
Miyazaki, the father of the Souls series, moved onto a supervisory role for Dark Souls 2. Tomohiro Shibuya and Yui Tanimura co-directed the sequel.
The platform to be used for the announcement is as yet unknown, but our source guessed the title may come during Sony’s E3 press conference on the Californian evening of Monday, June 15.
We received no specific details of the game itself.
Dark Souls 2 settled two points higher on Metacritic than the original, but some fans and reviewers disparaged the sequel over the fairness of its approach to Souls’ trademark ultra-hard difficulty level.
Series-watchers may be shocked at the announcement’s timing: Sony dev boss Shuhei Yoshida confirmed in late May that Bloodborne is to be expanded, and that more details will be announced “later this year”.
E3 takes place in Los Angeles on the week commencing June 15. We’ve reached out to Namco for comment.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 15:06:14
Adversus solem ne loquitor