PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belassult a tápik😞 Azért szeretnék pozitívan csalódni a Sony-ban E3-n és azt mondani, na megérte gépet venni. Bár nem igen lesz ilyen, kivéve ha legalább egy jó dolog, feature jön.
Share play mennyire laggos az országon belül? Vagy relatíve csak a feltöltési sebességtől függ?!
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.02. 22:59:37

darkSectorxxx
ja énis néztem most nemrég pár perce...hát pedig leszedtem volna, annak ellenére hogy pc-n lenyomtam mind2-őt. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát a mostgenen semmi szinte, de én ezt sme látom sehol kipróbálhatóként....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kongy
Ez mind szép és jó, csak sehol sem találtam store-ban 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

(y) Tényleg, vannak még demók egyáltalán?😊 Sajna egyre kevesebb lehet. Bár van hogy érthető miért nincs persze.

darkSectorxxx
Na. 😊
Több ilyet akarunk! 😊

"Metro Redux - ingyen kipróbálható a Metro 2033 és a Last Light

A Deep Silver ma kiadott két, méretes demót a Metro Redux csomagban foglalt Metro 2033-hoz és Metro: Last Light-hoz, így aki még nem próbálta őket, most épp annyira merülhet el bennük, hogy aztán kedve legyen folytatni.
A jelenlegi generáció magával hozta ugyan a fizetős demók korát (mint a Metal Gear Solid: Ground Zeroes vagy az Infamous: First Light, amik viszont cserébe adnak is tartalmat bőségesen), de néhányan azért még ingyen is adnak kóstolót játékukból.
Ilyen például a 4A Games, ami Xbox One-on és PlayStation 4-en is ingyenesen elérhetővé tette a Metro 2033 és a Metro: Last Light első nyolc, valamint kilenc fejezetét. Előbbit a Dead City-ig, utóbbit a Theatre-ig játszhatjuk, így tulajdonképpen mindkét játék kétharmadáig eljuthatunk anélkül, hogy egy fillért is kiadtunk volna."

Harlekin
Jah ez csak boxon van...Rányomsz a játékra és ott van 1 hub amibe össze hasonlíthatod a barátokkal bizonyos eredményeidet...itt most mutatja azt is,hogy hányszor haltál menyi potit csináltál..
darkSectorxxx
Pedig lehetne, mivel egyedül a kitérés szükséges, a többi csak részlet kérdése...

darkSectorxxx
Meg lehetne. 😊
Minden idő és türelem, ha nem kéne órákat futnom, megoldanám.

TDC Geronimo
Na tovább kutattak és most úgy néz ki mégse crossgen 😄

Mondjuk 2016ban szép is lenne már...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Boxon van asszem csak kint dashen lehet megnézni. Sok játéknál ott van valami + stat.

Moby
Ezek a statok hol vannak? (killed enemy pl.)

Adversus solem ne loquitor

Totti5
Kérdőjelekkel az a gond hogy kincsek, láda. Az meg olyan mint a drog... meg kell szereznem. Mi lehet benne, netán egy 10el többet sebző fegyó? egy új páncél, egy értékes kacat? lúúúúúút. Semmi más, de azt meg csinálni kell, hátha talál az ember valami "kincset". Jó érzés ha igen😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Nincs nocsak. Ezek ubi féle gyűjtögetős cumók, de ezek nem mellékküldetések. Azok egytől egyig egyediek és nagyon jók.

Harlekin
Nem...Az 1iknél jobb oldalt 1 nagy fához kellene eljutni a másik meg valami barlang,de rohadtul nem találom a bejáratot...
A fánál lenne 1 lezárt barlang,de nincs kulcsom és a küldetések között se találok erre utaló dolgot pedig velenben és noviban minden küldetés felvéve és aktív csak nem"tudom" csinálni,mert nem fejlődök az xp bug miatt... 107 küldetést megcsináltam,de még mindig 21 es vagyok.
104 órám van benne 1567 enemit öltem, 35% on áll a progress és 21 vagyok...<#szomoru1>
Nocsak😊 De gondolom csak egy idő után azért.

Ki mit vár a Sonytól az E3-n, a PS4 tekintetében?😊

Harlekin
Ma jöttem át skeligére és jelen pillanatba 107 teljesített küldetésnél tartok és 33 aktív.De szerintem itt is legalább ennek a fele lesz ahogy nézem a térképet...<#nevetes1>
Kongy
Hajó.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Öhm....Ti nem kapcsoltátok ki a kérdőjeleket? Én amint Noviba értem kikapcsoltam....Lehet ezért vagyok csak 30%-on 50 óra gameplay-el....De így izgalmasabb a felfedezés.😊
+1
TDC Geronimo
Huge free trials for Metro Redux hit PS4 today

Play through 9 chapters of each Metro game without opening your wallet

TDC Geronimo
kérdőjelhez nem megyek már, azok ismétlődő unalmas cuccok. Csak azokat nézem meg ami épp útba esik. Táblából még van északon 4
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.02. 20:10:58

Harlekin
nekem már csak 2 kérdőjel van ott,de nem tudok odamenni és fogalmam sincs hogy mi vezet majd oda...
TDC Geronimo

Moby
Velent kipucoltad a négyszáz kérdőjellel meg a hetven táblával???

TDC Geronimo
Credits rolled. Finish time: 139 hours. Shave off ~10 hours for idle. Handful of monster contracts and minor side quests remain, along with numerous points of interest (though Velen is almost entirely cleaned out). Fully intend to go back and clean up everything.

Outside of a couple of oddities it was an immensely satisfying climax with a particularly well handled "ending" that highlights the likes of the Mass Effect 3 disaster as absolute shame. I don't want to spoil anything, but I found it handled beautiful.

Game as a whole is a complete and utter masterpiece in my opinion. A monumental achievement of open world games and ARPGs. That CDPR accomplished this as their first true open world game, hell only their third "big" game, simply accentuates the immense talent they house. Easily one of my favourite games ever, and could very well be my favourite game, due to what it delivers and the kind of game I enjoy.

Wonderful.

Még messze nekem is a vége, de ez alapján nem is baj 😄

TDC Geronimo
Végeztem novigrad főszállal, de még mindig nem megyek át másik helyre, mert északon van még 4 falu ahol van tábla és novigraban van még 6 felkiáltójel...

Totti5
Nem fognak. Ehhez senki nem fog a köv években. Ez annyira egyben van és átgondolt, mint a GTA. CD lett az RPG-k R*-a offical.

Fallout 3 tetszett, de teljesen más mint a Witcher. Viszont abba akkora szabadság volt már akkor, hogy még csúzlival öltem csak a monsztákat de elkalandoztam olyan szinten, hogy egyrészt eltévedtem, másrészt akármerre mentem volna sokkal sokkal magasabb szinten levő enemyk pár csapással ledózeroltak. Pár óra szarakodás feladtam és eladtam😞 jameg nem volt életem ráadásul és nem is találtam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.02. 18:26:08

Totti5
Eszméletlen.

Azon filózok sokszor hogy akik NEM-et mondanak egy fő küldik közben 1-1 mellék leágazásra mi mindenről maradnak le.... neked megvolt a fürdő - TROLL ? hát az a szöveg és beszélgetés, már miután kettesbe maradtunk vele! Kész volt.

Moby
Nem, ott tényleg motort cseréltek alatta(a régire). De sokan tolták az újal is a bétát.

Moby
Nyomorultak...

TDC Geronimo
oldal forráskódjai szerint crossgen lesz... MIÉRT?!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.02. 17:37:50

Kifogom próbálni semmi gond, Meg csak dumálgatunk😊

Ezt az awaitnggreatness.com-t szerintem kilehetne venni, most néztem, nem is frissítik már, amúgy jó a neve😊

Hiába a töméntelen beszéd és fejlődés ha maguk a játékaik alig mutatnak túl küldetés és változatosság téren egy mmo-tól.
A morrowind és a Fallout Vega kivételével mindet meguntam mert rettentő repetitívek. Ilyen téren (is) a Witcher köröket ver ezekre, egy új mérce,etalon. De te filózz csak.:-)
Pedig mintha csak tegnap jött voln a DS2... : d ennyire kedvelni való játék?: d Ha jól emlékszem a 2. résznél is volt olyan hogy rohadtul nem azt a grafikát adta a játék, amit prezentáltak 😄
Ennyire várni😊)

nana:d TES forever 😊 Amúgy nem rossz kis fórum ez még mindig, egy év után hogy belogoltam, az új design kicsit fos volt először, de szokható...
/fav - lehet olvasgatni: d
Na de szerintem nem ismétlődő annyira azért egyik Bethesda szerepjáték sem. Skyrim pl már csakazért sem, mert 1000 felé fejlődhetsz és az már önmagában egy rohadtjó játék elem, hogy tolvajkodsz (azon belül sok minden) alkímia, meg minden okosság. A beszéd, meg még ezer megy 1 dolog. Sokan nem látják ezt be és csak végigrohantak a sztorin. Skyrim is lazán egy több száz órás játék. Ja meg a guildek - ott is elég sok npcnek van sztorija, sokféleképp tudsz dönteni - újrajátszási faktor több ok miatt is elég magas. A lore, a világ ott is elég élő... a városok eszméletlen jók, Riften és környéke álomszép. Ott kapásból van vagy 100 küldetés, ork területek, misztikus tavak, erdők stb. és hol vagyunk még 😉
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.02. 17:22:45

"meztelenül fegyver nélkül is lehetne, nekem időm és türelmem nincs rá"

pffff. terj mar eszhez! 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Oké, akkor csak a fatert vial, és puska nélkül 😊)

Moby
Mintha csak én fogalmaztam volna...LOL

TDC Geronimo
oldal visszaszámlálóval

Holnap 4kor jár le délután

A kérdés csak az hogy felnőnek-e a Witcherhez...Vagy ugyan az a csilivili hangulatos felszín, de dögunalmas repetitív tartalom lesz benne mint a többi Bethesda cuccban....
TDC Geronimo

TDC Geronimo
beszarok ezen a játékon. Olyan szövegek vannak benne visítok 😄

Mikor azt hittem végeztem novigradba... ezt a mellékküldetést kb másfél órája csinálom.

darkSectorxxx
Ez engem nem győz meg arról hogy kemény, ezt meztelenül fegyver nélkül is lehetne, nekem időm és türelmem nincs rá. Elég ha lesz energiám a defiled-hez összebogarászni még1x az itemeket, már azon eluntam magam. 😊

n000rbi
<#guluszem1>
Bárcsak...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Kérlek igaz legyen...

Namco will announce Dark Souls 3 at E3, a source familiar with the matter has told VG247.

In news guaranteed to delight fans of the series, Demon’s Souls, Dark Souls and Bloodborne director Hidetaka Miyazaki is again heading the team.

Miyazaki, the father of the Souls series, moved onto a supervisory role for Dark Souls 2. Tomohiro Shibuya and Yui Tanimura co-directed the sequel.

The platform to be used for the announcement is as yet unknown, but our source guessed the title may come during Sony’s E3 press conference on the Californian evening of Monday, June 15.

We received no specific details of the game itself.

Dark Souls 2 settled two points higher on Metacritic than the original, but some fans and reviewers disparaged the sequel over the fairness of its approach to Souls’ trademark ultra-hard difficulty level.

Series-watchers may be shocked at the announcement’s timing: Sony dev boss Shuhei Yoshida confirmed in late May that Bloodborne is to be expanded, and that more details will be announced “later this year”.

E3 takes place in Los Angeles on the week commencing June 15. We’ve reached out to Namco for comment.

Amiga
Én leakadtam a bordélyban, szereztem 24 xp-t... :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Moby
Pofázok én is, de csak nem bírtam ki, nyomtam tegnap is...Annak a kiskurva erdei jennynek negugrottam háromszor-négyszer, mire ágyba tudtam tenni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.02. 15:06:14

Jólvan, hardcore fórumosok:d kedvesség 😄