121257
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#46363 No Limits!!!!!
csáó
:D
lécci vegyük meg magyarba
és kifizetem neked egyedül én
ha kell! :D
Még ma akarom! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.03.09. 19:48:30 -
#46362 Mi kell mar belőle annyira? :) -
#46361 Antit kéretik a recepcióhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DC DLC-k azonnali megvételére lesz szükségünk!
3.5 dollár 1 pack!!! :D -
#46360 Mi a helyzet a DC DLC-kkel? :D
Megvásárolhatók már? :D -
Bandicoot #46359 Van valami mód hogy a képeket de főként videókat amiket gyártunk a számítógépre jutassuk gyorsabban mint az USB-s pendrive-os megoldás? Kabaré hogy 2 gigabyte-ot közel 50 percig másol az USB-m.re a ps.... -
Bandicoot #46358 Az Usában szeretnek perőőni. -
#46357 Patkány banda. -
#46356 már csak a sistergő rádió hiányzik és a rezgő kontroller :D -
#46355 Ja és csak US accosok kapnak, de miért is? Engem nem érintett a dolog? Szokásos bullshit -
#46354 "A Sony ingyen játékokat küldözget egy öt évvel ezelőtti leállás miatt
Ha eddig vártál a kártérítésedre az elmúlt öt évben, akkor most kifizetődik a türelmed.
Egy dobozban vár a PS4-es Heavy Rain és Beyond: Two Souls!
A Sony elkezdett szétküldeni a PSN-en beváltható kódokat, csak a fél világ nem tudja már, hogy miért is. Kis emlékeztetőnek: még 2011-ben a PlayStation Network szolgáltatása borzalmas volt 23 napon keresztül.
A szóban forgó időszakban a PSN hol totálisan összeomlott, hol vállalhatatlan sebességgel működött. Akkor a Sony a dolgok helyreállása után gyorsan szét is dobott pár Little Big Planet és Infamous kulcsot, de a történetnek itt nem volt vége. Az akkori ajándékokat a Sony önszántából, egyfajta bocsánatkérésképpen adta ki, de a mostani a játékok kiosztására jogilag kötelezett, mivel többen perelték a céget a kimaradásokért. Most ért véget az eljárás.
Ha benyújtottál jóvátételi követelést tavaly január és augusztus között, akkor rövidesen meg kell kapnod a választott programodat (vagy PSN kreditet, ha azt kértél) a regisztrált e-mail fiókodba" -
#46353 Igen, a hó miatt? :D -
#46352 Nekem meg "a köd" fim érzésem. :D ugyan ilyen idő volt es egy boltban voltam. Kineztem az ablakon es sehol semmi, csak köd. :D -
Bandicoot #46351 Azért itt volt egy erős Silent Hill flashem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ulthane #46350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az már mellékes szerintem, honnan volt rá pénze, örökölte a gazdag nagybácsitól. :) Ami érdekesebb, az a Gordi-ügy. Oké, hogy Gordi faterjáé volt az az építkezés, ahol John Shepard meghalt. De mi értelme volt annak, hogy megvádolta a fiát azzal, hogy ő az Origami killer, amikor TUDTA, hogy nem ő, hisz saját maga volt az!!! S mégis kockáztatta, hogy az öreg Gordi leüti, és bebassza őket a vízbe autóstul? Ennek nincs sok értelme. -
#46349 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem hirtelen bekattant, és mindent el akart tüntetni, ami nyomra vezetheti a zsarukat. Amúgy nem volt rossz ember Shelby, csak sérült, mert volt egy alkoholista apja. Az is érdekes amúgy, hogy honnan volt neki raktárépülete, hogy tudta megcsinálni azokat a feladványokat ennyi embernek? Miből finanszírozta mindezt? Mert nem Ethan volt az egyetlen apuka akit "próbára tett" úgymond :) -
Ulthane #46348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még az is megoldás lehetett volna, hogy amikor Shelby elindul hátra, akkor Lauren (feltéve, ha veled van) mondjuk leejt valami üvegtárgyat, és hirtelen rá vált a kamera. S mondjuk fel is kiált közben, hogy Scott! S a következő kép már Shelby, s ahogy az öreg fószer már ott fekszik.
Amúgy érdekes, hogy nekem Shelby végig szimpatikus maradt, még akkor is, amikor kiderült, hogy ő a gyilkos. Mondjuk az nem érthető számomra, hogy az anyját miért ölte meg? És miért pont most? Miért nem évekkel korábban? Ha attól félt, hogy valakinek elárulja, hogy van egy Scott nevű fia is, és ez volt az indíték, akkor ez évekkel korábban is indíték lett volna.
-
#46347 No igen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit mintha nagyon rá akarták volna Shelby-re kenni azt hogy ő a gyilkos. Eleinte ilyen tök jófej fazonnak állították be, direkt Ethan-re terelték a gyanút, aztán hirtelen lett belőle geciláda. Ethan emlékezetkiesései viszont nincsenek megmagyarázva, vagyis pontosabban az, hogy miért tér magához origami figurákkal a kezében... És az írógépes jelenet lehetetlen. Akkor lett volna lehetséges, ha látjuk ahogy leüti, esetleg mi ütjük le. Inkább mérget kellett volna keverni az italába, vagy valami hasonló.. -
Ulthane #46346 Ezzel elleszek egy darabig. Állítólag 23 epilógus van, ergo 23 ending, nem véletlen, hogy a platina rarity-je 0.8%-os. :) -
#46345 Én 5 endingre csináltam meg, találtam többet is mindben, egészen komoly, totál illogikusakat is sajna. -
Ulthane #46344 Ez volt egy meglehetősen feltűnő darab, több ilyet nem találtam egyelőre. Mivel azonban kiplatinázom, még lesz alkalmam keresgélni. :) -
#46342 3-4 ezernel tobbet nem er a jatek -
#46341 Egyet? Teli van a játék plothole-al. -
Ulthane #46340 Tegnap befejeztem Sűrű Esőt. A játék továbbra is fantasztikus, viszont egy bakit felfedeztem benne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék végén a híradóban mondják, hogy az Origami Killer egy volt zsaru, Scott Shelby, 48 éves. S a záró képsoroknál pedig mutatjájk a sírját, s a sírkövön 1967-2011 van feltüntetve, azaz, 44 évesen halt meg aszerint. A kinézete alapján is inkább 48 éves volt amúgy.
Egy másik, s szerintem a játék sztorijának ez a leggyengébb pontja:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor Shelby elmegy az írógépszerelőhöz, s az öreg hátramegy a naplójáért. Shelby (a játékos) kicsitk ésőbb utánamegy, s ahogy belép, abban a pillanatban már a földön fekszik meghalva az öreg. A játék végén viszont, amikor Shelby égeti el a bizonyítékokat, a flashback szerint Shelby üti agyon az öreget egy írógéppel, de ez a játékban egyszerűen nem történt meg, idő se volt rá, a játékos időbeli folytonossággal lép be a hátsó helyiségbe, ninc snitt, semmi, s az öreg már ott fekszik.
Szóval ez a rész nekem nagyon recseg-ropog. -
Ulthane #46339 Ez nem engem minősít, hanem az Ubisoftot. -
#46338 Valakinek vannak tapasztalatai az új NFS-el szemben? Nem tudom hogy melyik platformra érdemesebb megvenni. Online része(Ha van) az hogy tetszik azoknak akik már játszottak vele, irányítás, etc.? -
Nem mintha ez akadályozott volna meg hogy megvegyem. -
TomStorm #46336 Én pénteken kezdem.Többiek már rajta vannak,tetszik mindenkinek -
TomStorm #46335 Konzolon biztos,hogy nem -
#46334 tweakelgették contrastot meg fényeket kicsi úgyhogy ja. -
#46333 Szebb mint a beta? -
#46332 Hát erre a divisionre eléggé rá lehet kattanni :)
Ahogy kinéz az meg eszméletlen. -
Bandicoot #46331 Azzzztaqqqrta milyen mocsokváltozatos ez a Manhattan. Le a kalappal az Ubi elött.
Iszonyatosan hangulatos.:) -
#46330 Azért nem ártanának ide is belesegíteni. :D -
Bandicoot #46329 Teljesen felesleges. Molyneux inkább volt ott már csak bohóc mintsem komolyan vehető minőségi arc. A Lionhead pedig a Fable II óta nem rakott le az asztalra semmi kiemelkedőt. Bár igazság szerint nekem a Black & White első része volt az egyetlen amit kihagyhatatlannak tartottam tőlük... -
#46328 Nekem sem, de most beolvasztanák őket nem engednének még1 unalmas fable-t. :D
Na hív KOS majd leszek. :D
1 hét múlva ha meghalt. :D -
#46327 Mondjuk számomra egy játékuk sem volt kiemelkedő. Fable 1. részét szerettem, 2. talán még jobb volt, aztán utána semmi érdemleges. A Black&White-ok meg nem az én stílusom. Persze ettől még lehetnek jó szakemberek más projectben. -
#46326 Jaja ez végett írtam én is. :D
Kemény lenne, ha egy RPG indulna Uncharted gondozása mellett, vagy besegítenének God of War ügyben hogy ne lenne sima annyira "csőjáték" :D -
#46325 Könnyen lehet :D -
#46324 99% hogy a Fable emberei a Sony-nál fognak nemsokára kikötni!!!! -
#46323 :D