PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
OK. Csak aztán ne legyen nagy mérgelődés, hogy 100+ óra után nem az lett a vége, amit szerettünk volna. 😊

Totti5
Pontosan, ez a lényege...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
+1
Akkor már megnézhetem youtubeon is, ennyi erővel.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Az alapja ugyanaz. Szerintem nem vár senki gyökeres változásokat (én nem), nem is tenne jót neki. Az mindenestre releváns kérdés, hogy inkább a BB-féle gyorsabb stílust belecsempészi a sorozatban, vagy marad az eddigi vonalnál. Utóbbi esélyesebb.

TDC Geronimo
Kapom amit kapok. Guidet nem olvasok, főleg nem első végigjátszásra.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lwb
Nah, Witcher 3 kivégezve, aki "jó" endingre vadászik, annak már most ajánlom, hogy spoiler ide vagy oda, de olvasson el egy ending guide-ot mert nagyon nem egyértelmű, hogy mikor mit kell csinálni, hogy a három közül melyik befejezést kapjuk.

Most folytatom pc-n. Úgyis megjött az új vas alá.

" ugyanaz minimális változtatással"

Ettől még az alapja ugyan az.
De mindegy ahogy érzitek. Ha gyökeresen megváltoztatják (nem fogják) akkor lesz majd fújolás.😊
Moby
Irányításban és harcban is. A BB egy közel kétszeres sebességen lejátszott DaS, és akkor olyan részletekbe bele sem mentünk, mint a pajzsdominancia. Aki szerette a DaS-t, még nem feltétlenül fogja szeretni a BB harcot, és viszont.

Irányításról és harcról volt szó abban egy és ugyanaz minimális változtatással a Ds1-2-BB trió.
Moby
Má a DeS meg a DaS között is alapvető különbségek voltak. Akit nem érdekel, annak nyilván ugyanaz. Ugyanez igaz a witcherre, és minden másra.

darkSectorxxx
Játszottál mind2-vel?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Lohohoholol.....
TDC Geronimo
Most értem át Skelligere. Még szebb, mint Velen. Ja és #teamYen <#szeret>

darkSectorxxx
Ilyen nincs 😄

Hogy odakurja az aranytallérokat a pénztárosnak! 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.06. 14:17:44

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
BB nem olyan mint a DS-ok csak jelezném így előre. 😄

Azt hogy elöbb kinyomják konzolra, majd jön pc-n a definitív valamikor.
Szinte semennyit. Az első rész óta ugyan az akárcsak a BB-ban.
Úúj textúrák,új enemy-k új pályák. új wepönz. Kész.
Gamersyde 1.04 analizis

faszert nem tudjak kikapcsolni a 20-ra lock-ot... <#falbav>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.06. 12:07:57

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Na kíváncsi leszek az első gamepllay-re, hogy az irányítás és harc mennyit változik.

Egy kis upscale-t kapott azt csá:d jólvan ez: d

Moby
Lesznek ellenfelek az előző részekből.

darkSectorxxx
Ja hogy nem összvisz 15 hanem csak az újak....
Mert a BB-ben is tudtommal 15 boss van a főjátékban. 😄

talaltam kepeket W3 nagyitott betümeretröl
GIF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
15 új.

darkSectorxxx
Ja hogy a FF szériában.

Hát a FF 12-nél már H&S volt, csak ott valahogy nekem nem jött be az a zónázós téma.
Itt viszont ez jónak látszik.
Aztán majd kiderül hogy maga a story milyen lesz és mennyire viszi el a hátán a dolgot, az az igazság hogy a FF 7-8 óta nem tudtak összeségében maradandóbbat alkotni szerintem.

n000rbi
Ez elcsúszott, úgy sejtem 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
És még 12 terület lesz a játékban, bár ez nem tudom mit mond így látatlanban a játékosoknak.

darkSectorxxx
15 Boss. 😄

Érdekes.

TDC Geronimo
+ DS infók

The game is coming to PlayStation 4 and Xbox One in 2016. PC is also listed, but is accompanied by the word “negotiable.”
The game will support “1-4 players,” meaning it’s possible you can summon more than one friend or there might be a player-versus-player element.
10 playable classes, all available from the beginning of the game.
45 new enemies, 15 new bosses. Characters and monsters from previous games are not included in that count.
100 new weapons and 40 new armor sets with returning equipment not counted in that number.
60 minutes of cutscenes, mostly in engine, rather than pre-rendered.
There will be around 12 areas in the game.
Will change the way you interact with players online. You’ll now participate in “Sacrifice Ceremonies.” You can drag bodies around, choose where to sacrifice them, perform the ritual, and visit another player’s game. Doing this makes you a target for other players. These will also change your game, such as a sacrifice creating a bonfire at the location you choose to sacrifice the body.
Light sources and enemy layouts have been changed.
BOss battles have a new “Heat Up” factor that “completely change” boss battles based on undescribed factors.
The game will add “Sword Fighting Arts,” which including “Rush In” and “Circle.” The former is a sacrifice attack that allows you to dive into an opponent and take damage while delivering a huge hit, while the latter sounds like a dodge move.

darkSectorxxx
Mit akarnak átalakítani?

darkSectorxxx
Kár hogy leírtad az ucsdó sorodat, pont ezt akartam mondani, végre a BB miatt jó irányba indul el a sorozat, pályadizájn meg gondolom egyébb dolgokban, remélem irányításban is, a végén még megveszem a BB2-előtti időkre. 😊

Kandurex
Árulja már el valaki, miért akarnak csak turn base szerepben müködő szériát átalakítani egy fosbaszó h&s fasságá? Az nem gyanús bazdmeg, hogy már az első demónál se műküdik?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

vilag eletemben imadtam az FF sorozatot, de az, hogy 4 fekete ruhas kikent kifent belött seroju kisfiu bölenyre vadaszik a mezön es brokeback mountain-t jatszanak... fasz tudja, valahogy megnevettet. <#zavart2>

Kandurex
Ez mit jelent?

Mert PC -n esélyesebb lenne egy oculus riftes végigjátszás...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tikal
PC release is "negotiable." <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

atvezetök alatt is javult a frem sracok? az volt meg nagyon mocsok DF videok alapjan.

AntiHero
<#finom>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

KICSIT hasonlit? 😄

Jól néz ki.

n000rbi
Aztarohadt!!! Idevele!!!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
hajjaj el se lehet zárni a csapot (mindenki alszik vagy hh nincs reakció? 😄)

TDC Geronimo

TDC Geronimo
ÁÁ nemigaz kileakelődött DS3 infók meg képek. Meglepinek akartam viszont kurvára örülök 😄

- To release on PlayStation 4, Xbox One in 2016
- PC release is "negotiable."
- 1-4 players
- Sacrifice ritual allows you to enter other people's games
- Bosses can "heat up," changing their form
- Swordfighting arts add special moves that can be equipped and changed

képek fos minőségűek, de elég legit a cucc. Kicsit hasonlít BBre. Nyamm

TDC Geronimo
Komolyan élmény max sebességgel lovagolni is.

Moby
Mostanra Zoltan is kellően badass lett 😊 Kedvelem ezt a játékot 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Köszi, jó tudni nem vagy egyedül: d vagy csak en leszek ilyen elbas*ott <#hehe> :/

darkSectorxxx
Nekemis 24 colos, a tv meg 42, a monitor elég fél méterről, a tv is 2-3 méterről....nekem pont megfelel.

Igen. : ) vicces, mert 5 éven keresztül volt HDTV-m anno, azt 2 méterről simán elnéztem...de más pc-zni lehet, vagy/meg mint hátradőlve joyt nyomkodni. Witchert, ps4-t biztos megrohasztja ez is, nem is arról van szó, csak na mittudomén. a sok nyűglődés:d ennyit pénzt kiadni érte, azt estére már kínom van... de fas*om ismerősnek LG IPS monitorja van és az is 23"-as azt néha már kicsinek tünt, meg fel se tünt hogy mekkora: d

darkSectorxxx
Hát furcsa ja, ezeken már 2 böngésző ablak elfér egymás mellett, de minden téren jobb a 4:3-tól....

Amúgy ezt a 25:9-es témát nem értem hogy gndolod. 😄
Arra érted hogy nagyon szélesnek hat? 😄