PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Az irányítást arra értem, hogy ilyen laggos kicsit, próbálj futni és irányokat váltani, bő 1 másodperc mire tessékel elfordulni a másik irányba, meg hasonlók. Én az ilyet utálom, főleg ilyen játékban, hol fontos hogy időben kitárj a támadások elől mondjuk.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kirol
Mert te mindennel játszol, ami PS4-re jön?? 😊

Játszani nem játszottam vele, mindössze a videók, meg a PS4-en nézett megosztott játékok alapján állapítottam meg, hogy nem tudna a játék lekötni. Meg tudom állapítani ennyiből is, hogy valami nekem nem jön be.
Ettől függetlenül nem vitatom, hogy feltehetően az év egyik legjobb játéka. Csak nekem más az ízlésem.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Moby
Nem, én azt mondtam, hogy a frém továbbra is bezuhan, de nem.pandel meg tőle a játék. De javult a frém is, csak stresszhelyzetben továbbra is gáz.

Adversus solem ne loquitor

Valami ilyesmi. + Oblivion remaster (kizárt), skyrim hd-ért még 20-t is adnék, de az se lesz úgy se.

Btw, W3 kicsit kipróbáltam pc-n, isminél az elején még nem nagyon vannak mellék küldik pl az első faluban, meg a fogadó körül?: )

Kongy
Játszottál már vele? 😊 Mert ahogy mondtad bottal sem piszkálnád meg. De igazából a te problémád, hogy lemaradsz az év egyik legjobb játékáról, és az év legjobb sony ex-éről... 😊 Őszintén szólva nem vittem végig, mert nekem túl hárdkór, de imádtam minden percét, amit vele töltöttem, mert eszméletlen jól össze van rakva.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.06. 23:21:11

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Pontosan így vagyok vele. DAS, DES, BB, LOFD stb... nem az én világom. Bottal sem, soha többet. Fallout 4 viszont azonnal, aztán majd kiderül meddig lesz élvezetes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Csak neki nem ükés az irányítás...meg az animációk...stbstb. Kár vele foglalkozni 1 reakciónál többet.
MInt játék... Mind a három az. Nem összehasonlítom őket, mielőtt belekötsz.
A kolléga szerint unalmasak a Bethesda játékok, szerintem meg nem.
A BB-ért mindenki odavan, én meg nem.

Ennyi.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Az iranyitas nekem okes. Amit Moby emlitett, hogy sokkal sokkal simabb a jatek, na abbol kicsit se vettem eszre. Eddig legalabbis. Csatornaba vagyok lent a furdohazas kuldetesnel de ugyan olyan fos a frame mint eddig. Fent is 😊
darkSectorxxx
BB miképpen kapcsolódik a többi játékhoz? Csak úgy? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ízlések és pofonok...
Nekem bejött a Fallout 3 és a Skyrim is. De pl. a BB-t bottal se piszkálnám...

darkSectorxxx
Jó neked elhiszem neked minden játék irányítása egyforma.

Semmi gond az irányítással csak a fejedben.
darkSectorxxx
Az irányítás ugyanolyan okádék.

Feltettem az uj patchet en is a witcherre, most Novigradban vagyok de en semmi valtozast nem veszek eszre fps teren. Ugyan olyan fos mint volt 😄 a kamera jobb aztan jonapot, pont ami engem nem is zavart. Na hatha csiszolgatnak majd meg rajta... 😄
Kivancsi leszek mashol mi van, bar sejtem.
darkSectorxxx
Oks majd meglátjuk. 😊

Moby
Rossz tipp. Amit egyszer lecaceleztek, az le van cancelezve. Ráadásul annak a játéksítlusnak leáldozott. A nótinak még megengedik, hogy kötöttpályás tps-t csináljanak, mer nekik certifikációjuk van a erre a stíylusra-re, meg lovagkeresztjük, de amúgy nem. Az utolsó szöget ebbe valszeg pont az order ütötte bele, és az ő csodálatos szereplése.
Sleeping Dogs2. Az százszorinkább (mondjuk azt day-300 skippelem látatlanban 😄)

darkSectorxxx
Csak ezt tippelem.

Moby
kizárt

darkSectorxxx
Amúgy a SE titkos project-je a Kane & Lynch 3 lesz majd. 😄

Kongy
Hát igen, a Sands of Time odab.szott, amikor kijött anno 2003-ban. Nagyon fel kellene kötniük a gatyát egy reboot-hoz, szerintem másodjára nem is fogják bevállalni, mert az előző próbálkozás is kudarcba fulladt a pénztáraknál, annak ellenére, hogy kiemelkedő lett a játék, és a kritikusoknak is tetszett..

Meg ha jobban belegondolsz, előnyösebb biztos vizeken utazni az AC-szériával. Azzal nem lehet bukni, veszed az alapkoncepciót, átrakod egy másik városba, raksz mellé valami középszerű kis sztorit, aztán kész a játék... Se bossfight, se katakombák, se igazi kihívás... Emlékszem SoT-ban elsőre órákat szoptam a liftes résznél, nem volt egyszerű 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.06. 20:36:29

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Basszameg kár volt elmondanod. 😄

darkSectorxxx
Sok az aminimális.

Nem volt pajzs, volt másodlagos fegyver, puska, pörgősebb volt, volt visszatámadással tölthető élet, szebb animációk, fegyverekhez 2 funkció. STB.....

De igazad van a Mortal Kombat is csak kicsit tér el a DaS irányítástól, mert az alapja ugyanaz.

Totti5
Meglátjuk milyen lesz. Egyelőre kb bárki ami elhint egy jól hangzó nevet, logót a kicken ott dől a della. Most a volt "Rare" éppen az aktuális pénznyomda.

Nagyon mondogatták hogy a Rare nevet ténylegesen birtokló csapat is valamit csinál, talán E3on MS ellő egy platformert. Akinek meg hiányzik, de nagyon annak WiiU! Hevön.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.06. 20:13:59

Totti5
"AC2-ben próbálkoztak kis PoP feelinget becsempészni a sírok felderítésénél"

Voltak a későbbi részekben is.

Totti5
Nem. Nyár van, pihi. Szeptembertől indul a daráló.

TDC Geronimo
heh? Azt se tudom az aktuális játékokkal hogyan fogok végezni mire jön a következő.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem óhajtom látatlanba szakérteni...De abból kiindulva hogy a Bethesda a Morrowind után sorozatba gyártotta az unalmasabbnál unalmasabb-repetitívebb fps rpg-ket (Skyrim,Fallout 3, New Vegas), nem sok jóra számítok.
Baromi magasra tette a Witcher a mércét. Bár megugornák a Fallout világában vagy csak megközelítenék...
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.06. 20:02:48
😄
kirol
A Batman -en kívül nincs semmi érdemi játék ami mostanában jönne?

ooo en csak botorkalnek az erdöben, leülnek egy sziklara, megvarnam parszor a napfelkeltet, közben hallgatnam a csodalatos OST-t... mas nem is kell. se uj effektek, se semmi, csak huzzak fel a felbontast, legyen atom a frem es a fü ne elöttem 2 meterre jelenjen meg.<#nezze> pengetem a 60 dollart barmikor.
ilyen regi, szarul futo / elerhetö, de legendas jatekokat turbozzanak, ne 1-2 eves cuccokat...!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

2008-as resznek ha jol emlekszem kicsit SotC beütesü, folytathato vege volt, szal ja, johetne. vagy egy total reboot, de ugy, hogy üssön, mint anno a Sands Of Time (az de jo volt te jo isten...!)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
No igen, az utóbbi időkből nem is nagyon tudok olyan platformert mondani, mint a PoP... Oké, AC is parkour-özős cucc, de mégsem ugyanaz a cucc. AC2-ben próbálkoztak kis PoP feelinget becsempészni a sírok felderítésénél, de nekem az a csapdás, idő-visszatekerős dolog hiányzik....

Moby
Azt vették, mer azt vehették. A yooka-layleere meg összedobtak 2 vasutikocsira való bankót. A 3d platformerre lenne igény, csak kiadók leszarják.

Moby
Amúgy remaster abból sem kell/kéne.

Moby
Falloutból új rész jön, nem remaster. Azt meg még ne szakértsük látatlanban. 😊

Kongy
Amúgy +1

De a Fallout is mehetne a levesbe

Egy új Prince of Persia-ért mit meg nem adnék. Már számtalanszor mondtam itt fórumon is, de a 2008-ast igazán folytathatnák. Kaptuk azt a konzolexkluzív DLC-t, de az is lófasz... egy igazi folytatás kéne.. Dehát a sok kreténnek nem volt rá igénye, mert az AC-t vették jobbról-balról....

Moby
Gecire beleuntam mindkettőbe. Én nem kérem őket 😊

de abbol nem kell. az rendesen jatszhato mindenhol. na jo, kivetel a ps3.😄

Kongy
Skyrim-ra több esély lenne szerintem.

The Elder Scrolls IV: Oblivion HD ujrakiadast akarok! kesz.
PC-n nincs kontroller tamogatas es szarul is fut, no matter what, konzolon meg diavetites. akarom ujra, suhanva. kapja be mindenki!

(hit & run)

TDC Geronimo
Ez ps4 verzióból van

Moby
Ezek ügyes srácok, nem ilyen polák hómlesszek sámánköntösben😄

Totti5
Szép.

És vajon milyen lesz konzolon? <#idiota>
TDC Geronimo

TDC Geronimo
Ezt a 20 fpses bugot javítják remélem nemsokára és akkor nagyon korrekt lesz már. Videóban tökéletesen látni a hibát

TDC Geronimo

Kongy
Erre én csak a Mass Effect 2-t tudom felhozni. Nem néztem végigjátszást, az egész legénységem meghalt a végén. Hát gondoltam magamban, ezt nem hagyom ennyiben, ismét végigvittem, és megérte. Szóval nem kellenek itt a guide-ok, főleg nem elsőre.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.06. 17:52:08