PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Ha csaj nyomná zsír lenne, így viszont rohadt illúzióromboló, pedig a koncept az oké

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nagyon izgi ez a mai nongamer wannabe önállógondolatmentes divatrinya cunami, de hogy nem lehetne valami konzolérintettségű téma? Vagy nyitni valami konzolhómlessz topikot, és odalapátolni ezeket az igen előremutató, nagyonmély konstruktív gondoltatokat?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 13:20:45

Harlekin
HARLEKIN543 (213,291GS)

HARLEKIN543 has won 9,233 Achievements and 33 Challenges in !!!386 games!!! (6 év alatt!!!!)

Soha nem hánytam vagy fostam az elfogyasztásuk után...És veled ellenben nekem rengeteg élményem volt velük...Tehát nem haltam éhen addig ameddig Te éheztél!<#nevetes1>

További jó koplalást!<#kacsint>
TES😮 beszámolót kérek:d írtam tegnap, csak lehet nem láttad már:d milyen a játék, mennyien vannak, magyar team jó lenne:d kommunikaciót h oldották meg stb : d Várom 😊
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.12. 13:12:06

Moby
Honnan? 😊

Moby
Ennyi bullshitet dark nem pakolt össze egész évben, amit itt lenyomtál egy napi standuppal 😄DD
Gourmet, meg 30 éve aktív játékos, de sosem hallott a shadow warriorról LOLMPFH
Írj még pár érdekeset. dobd fel a péntekem.

Amiga
Megjöttem.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

A gourmet attól gourmet, hogy jó érzékkel különbözteti meg a minőséget a szartól, de hogy ezt megtehesse, a szart is óhatatlanul meg kell kóstolnia. S a kóstolással egyre kifinomultabb lesz az ízlése, az igényszintje. Velem pont ez történt az elmúlt 30 évben, mióta aktívan játszom.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amúgy az teljesen röhej, hogy ha felmész PS3-ról a Store-ba, akkor több száz, de akár eze játék is van, viszont 90%-uk ratyadékabbnál szarabb szánalmas indie fosszarhugy.

Hát nem tudom. S amikor a Sony veri a mellét, hogy a PS-re mennyi de mennyi tartalom van. Ja, csak értelmes van alig.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Kevés játék hagy annyira hidegen, mint a Batman-sorozat. Az meg, amit ennek a DLC-ivel csinálnak, az röhej. Sokan meg jelentkeznek önként az aktuális bögre akakóért, és még fizetnek is érte. :-/

Nem csak ESRB meg PEGI kéne, hanem kontent ellenőr testület is, ami nem engedné, hogy egy 60 dolláros teljes játék mellé 50 dolláros season pass legyen. Jól pofán kéne ezeket vágni.

Minden iparág szabályozva van, durván, csak ez az elkurvult videojáték-ipar az, ami nincs. Miért is?

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sajna sokan megkóstolnak elég sok mindent:d ezzel is hozzájáulva hogy még több s*ar készüljön:d csak sajna ekkora tömeget úgyse tudsz terelni a jó irányba. A sok balfasz elkezdte nyomatni már mikor hogy az indie ipar, meg a garázs fejlesztők, aha támogatni kell őket (ja tök szuper a gondolat, hogy akár engy nagyon durva AAA játkot is csinálhatnának, meg felkarolhatja őket egy jó stúdió/kiadó) csak aztán mégse ez lett, belőle, hanem elkezdték gyártan a sok szart. A célközönség (hagyjuk milyen) meg vevő rá persze, akkor meg miért ne, mi? És elkezdett hatványozódni a sok szar. Ugyanez lett a DLC-kkel, remasterekkel (ja elkezdte egy, aztán kettő, látta a harmadik, s beindult a láncrekació:d) a mobil szarokkal is ez a helyzet sajna. Néha direkt cska a véleményeket olvasom is ott a store-ba, csak azért hogy elmondhassam "magamba" hogy idióta taknyok, majd én megmutatnám mi a jó játék, agymosott mobil playerek" szal ergó olyan szinten vannak azok, hogy el se ismerhető számomra mint genre/műfaj vagy platform.
A PS4, PSN is tele van ilyenekkel, BÁR sokkalta jobbak azért, de a PS Plus-ba nem nagyon tudtak adni még ebbe az évbe (ps4-re, a ps3-t már ne nézzük, ott volt, de egyértelműen hülyeség már azzal foglalkozni) egy rendes retail játékot.

darkSectorxxx
PS3-hoz is vannak noname kontrollerek!!!! 😄
Vagy Xbox-hoz. Razer pl.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen a Kozmik lányt is akartam írni tegnap, hogy a Caedral-ban lett volna elvileg.

Milyen furcsán fest a Catedrálban, a vizes barlang helyett. 😄
Mondjuk azt nem bánom hogy másképpen alakult. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
6 minute Kojima-edited MGS V trailer premiering Monday

roolandsan
Na ez a Garden Warfare olyan atom 60 mint a disznó <#eljen>

V has come to!

Harlekin
A gourment ha csak a "különleges" dolgokat fogyasztaná mindig,akkor éhen halna.A gourmand pontosan az az ember aki mindent meg kostól ,hogy rátaláljon a tápióka pudingos,meztelen csiga pép harmonikus ízvilágára...
De 1 aranytálcán szervírozott zsíros kenyér lila hagymával pontosan ugyan azt az éhség űzést fogja nyújtani,mint amit 1 szalvétán a kezedbe adnak...
Te szimplán finnyás vagy esetleg szűk látókörű...
És még játékos se,hanem csak 1 szimpla egyszerű konzol tulajdonos.
De semmi baj ezzel csak Te így szemlélsz magadra mi meg akik használjuk is a konzolt meg másként...<#kacsint>

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.12. 11:42:11
Moby
Akkor tehát ma egy új nevet adtunk a nongamereknek. Ha semmi mást nem teszek, mára hasznos tagja lettem a társadalomnak 😄

Ez így van! Én gourmet vagyok a játékokban. 😊

Idén még vagy két játék jön, talán, ami érdekel, elég silány a felhozatala továbbra is, és ezen az E3 sem fog segíteni. :-/

Moby
Nem baj, ha nem kaptál kedvet hozzá, lévén ez egy tribute nem te vagy a célközönsége. Az ajtaja nyitva áll mindenkinek, de ezek szerint főleg csak szarevőket fogad, a kifinomult ízlésű gourmet messze elkerüli 😊

Annyira promotálok bármit is, mint az, aki a g365.ről vagy a gamestarrol linkel híreket...Én azokat az oldalakat nem kedvelem, ezt meg igen.

Nem mindenki szarevő, tény, de a legtöbbje igen. A kérdés meg nem az volt, hogy a Shadow Warrior micsoda. Azt mondtam, hogy majdnem kedvet kaptam a játékhoz mindaddig, amíg azt a böszme szörnyet megláttam.

Moby
Ja, meg is van (0:50-nél).

Meg végül a füst sem lett ilyen sajna 😞
Meg cosmicgirl fentvan cathedral wardban, amelia helyén, megmegmeg....nagyon sok minden változott.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 08:57:16

Moby
Ja igen, nemrég ugrott be, hogy volt az egyik régi-régi videóban (talán abból a korszakból, amikor még project beast munkacímen futottt) egy olyan rész, ahol valami fehéren világító valami kardszerűséget belebasz egy sírba. Azt sem tudtuk meg mi volt...

Moby
Hát, ha valami közöd van ahhoz a gémeroldalhoz amit promótálsz itt feszt, akkor nem ártana az állandó arconpörgés helyett kicsit beletúrni a videójátékok világába, meg történelmébe. Még az is lehet, hogy kiderülne, nem mindenki szarevő, aki nem az általában józan ésszel felfoghatatlan preferenciáid követi 😊

Egy csipetnyi történelemlecke, mi is az a Shadow Warrior, meg mér az, ami

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 08:39:18

darkSectorxxx
<#nyes>

Már majdnem kedvet csináltatok ehhez az árnyékharcoshoz, amikor megláttam a trailerben azt a szörnyet. Na, ott ment el a kedvem a játéktól.

Nem tudom miért, de ha egy játékban szörnyek vannak (ami nem RPG), akkor nekem ott vége, letészem a lantot. Egyszerűen totál komolytalannak érzem azokat a játlékokat, amik vegyítik a való világot a szörnyekkel. A vicsernek csak azért bocsájtom meg, mert az fantazi. De ha egy mafia 3-ban szörnyek lennének, kivágnám konzolostól a gecibe. 😊

Ne szpojlerezz. Annyit sem akarok tudni, hogy igen vagy nem!

Moby
Óigen. A konzol pont ilyen!
A száztízeres kormány versenyez a százharmincezressel. A tizenyócezres játék a huszonkétezressel, a fizetősmulti a fizetősdemóval. A konzol EZ a platform! Itt mindenki él hal a versenyért, jóreggeltkívánok 😄D

TDC Geronimo
Sony saját platformján szerinted engedne konkurenciát?! Dark komolyan mondom néha gondolkozz már egy kicsit 😄

darkSectorxxx
Hát kell a konkurencia, a verseny, hogy egymás alá igérjenek árban és egymás főlé minőségben. 😊

ha tudod, hogy van epp kabe 1 orad (annyi altalaban 1 chapter), nyomogassad lassan. mondom egyre jobb lesz. ha mar az elejen is tetszik (ami egyebkent 0 a kesöbbiekhez kepest), az jo jel.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Te kész vagy...Ps-en ott lesz a morpheus. Minek/hogyan lenne más(ik)?

Moby
Mondjuk hogy amit mutatnak annak kb pont fasz köze van a vive-hoz, az egy dolog 😄D

darkSectorxxx
Ja hogy az a 2 az a rakás rése...értem vagyis akkor konzolokon ilyen egyenlőre nem lesz...kár.

Moby
Meg a razer OSVR-je.

TDC Geronimo
Olvasd el még egyszer, amit írtam. ott a válasz ígérem! 😛

darkSectorxxx
És az Ocolus meg HTC mely platformokkal kompatibilisek a jelen állás szerint?

Amúgy ez az Edge of Nowhere nekem nagyon kéne, de csak úgy simán, valamiért tetszik, előhozza kicsit a Extermination/The Thing fílinget.

Mondjuk a nagy vágyan az lenne ha lenne belőlük valami megemlékezés.

Illetve a Cold Fear-ből nagyon hálás lennék egy akár remastered-nek is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.11. 23:18:03

Moby
Slick: ez a ShadowWarrior jónak tűnik! 😊 Kétezerhatot a zenék is megértek benne, de eddig terszik is (de hogy időm mikor lesz rá azt nemtudom. A one-al most megint rámszakadt két tonna kontent).

TDC Geronimo
PSre 1, PCre meg egy rakás van már, de talán 2 ami említésre méltó. Oculus meg a HTC+valve féle Vive

Moby
Keresi az útját. Sajnos nem leli. A VR egy jó irány lehet, ha megtalálja magának végre az iparág.

darkSectorxxx
Na várjunk akkor tegyük sorrendbe, hány ilyen készülék van? Összesen?
Van mind3 platformra 1-1-1?

TDC Geronimo
Vive VR controller precision demo

Robert McGregor ‏@ID_R_McGregor 25m25 minutes ago
This is THE most amazing video I've seen. Maybe ever. A man who can see without eyes and move this quickly. #Vive

elég durva

Nem rossz és most azóta ezzel mivan? Elnyomta akkor a VR baromsága, meg gondolom nem engedték ezt terjeszkedni.
Teljesen vége ennek?

darkSectorxxx
Ja télleg most megnéztem még1x, akkor visszaszívtam.

De technikailag szebb volt a videóban. 😄 (effektek, a bevilágítás, füst, vér, az ellenfelek és a karakterek kinézete, talán még fizikája is.)

Mondjuk mikor elkezdtem vele játszani így nem tűnt fel csak most ahogy nézem a videót.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.11. 22:55:44

TDC Geronimo
az a 2 segítő az 2 másik játékos

darkSectorxxx
Ja nem kell erre alapozni, csak én adom a lóvét... 😊 Vagy nem...

Semmi baj, kamerákat se vettem, ezt se fogom megsiratni.

darkSectorxxx
Amúgy épp most néztem egy régi BB videót, gameplay videó.

És most látom ismerve a véglegest hogy nagyon sokat változott a végére. 😄

látvány sem olyan mint a bemutatón, és pl a jelenetek is, a temetőben a fater-nál a videóban pl van 2 segítője, és egyszerre 3 ellen kell harcolni. 😄 Meg ilyenek.

Moby
Nos igen. Nagy szerencséje az emberiségnek, hogy a technológiai világot nem olyanok véleményére alapozzák, akiknek egytől tízig az kilenc, ámde véleményük az kikúrt konkrét bármiről
ROFL

darkSectorxxx
Ja csak úgy fos az egész, ahogy a Kamerás játékok is, undorító.
Rühellem az ilyet, érintős irányítás, meg mikor a megfoghatatlant kell megfognod, mint pl a Forzánál volt hogy a kezed a levegőbe tartva kormányoztál.

Jobban szeretem ha egy analog karrak irányítok, ez az ijjas téma, jó rajzolni, rámutatni valamire, vagy löni a képernyőn....
de irányítani mondjuk karaktert nem kényelmes.

Ha viszont time crisis játékok lesznek csak rá, eleve tárgytalan részemről.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.11. 22:47:00

darkSectorxxx
Fasza ilyen egyszerű játékokra, de mint pl az a havas játék, amit mutattak tps, arra ez szar. 😄