PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
W3 kepeket neztem kinagyitva DF cikkben, ott azert eleg maszatosak az XO kepek. tenyleg, hogy all a performansz XO-n? az is teljesen skippelendö?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
/mármint én 1:1 pixelmappingot egyik konzolon se tudok csinálni, ha kínt szarok se
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.20. 10:17:17
eleg volt, hogy ps3 era-ban felskalazott kepet nezzek a full hd-s 50 colos tevemen, most mar minimum a pixelpontossag (az arra elmeletileg kepes vasaktol)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.20. 09:54:38
És remélem lesz benne rendes VR support és jövőre abba tolhatom...Lefosom ha szarahitreg, igzvingelni akarok....<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.20. 00:21:01
Egy biztos: a DICEazistent fenntartom. Ha ebből játék sem lesz sosem, ez az 5 perc starwarsabb volt bármitől az elmúlt 30 évben. És az egyetlen titka, hogy nem gondoltak tovább semmit...Hagyták olyannak. amilyen volt '80-ban. Ha ebből még játék is lesz, és sikerül ez a szemléletet továbbvinni, akkor többet tettek le SW ügyben, mint bárki.
Ami a lényeg, hogy legtöbben annyi év tapasztalat utáén is benyeltek mindent és nem láttok mögé - pedig elég sok mindent bemutatott ez a gameplay demó. S hidd el az lenne a jó nekem is, ha mögétekintek ott se látnék kivetni valót, de nem ilyen ez se xd.
Mikor elindult a gameplay nagyon bejött, mire a végére ért, a felére esett vissza ez a szint:d
És elmondani sem fogja senki, nyilván.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.19. 23:53:21
Aztán ha beigazolódik... kíváncsi leszek mit szólsz majd. (nem másítom át addig, ne aggódj)
Ja amúgy ha nem írom oda hogy unbalanced, akkor oké a hozzászólás?😊 Csak azt emelted ki... érdekes.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.19. 23:51:52
És itt be is fejeztem veled ez felesleges szócséplés lenne, skipit.😊
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.19. 23:45:01
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sehol egyetlen árva szóval nem említettem gameplayt. Nekem a vf-re sem tudnak videót hergelni, sem megítélni nem tudom azt, mert maga a téma totál hidegen hagy. Nem mozit akarok nézni, arra ott az uncharted, meg a többi csőlófasz. Ami meg nem cső, az meg magában rejti a bénaságot, mert a játékosok ezt hozzák ki belőle. Néha. De ez múlik a játékon is. KZ multiba elég sokat belevertem, és abban sem volt bénáskodás, csak ritkán.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.19. 23:36:06
Egy kibebaszótt jó BF mod az egész, nagyon erősen, persze sok munkával, de sejtem előre hogy mi miatt fog elég hamar bebukni ez a Battlefront.
Elcsábítani könnyű mindenkit hogy majd repülhetsz minden szarral. Amit megsúgok, hogy lehet egy hét után megunsz, mert annyira fos lesz, vagy csak úgy. (vagy annyi se kell neki)
Unbalanced, szerintem kevés pályával - és nem is mindegyik jól kidolgozottan - fog jönni. - Btw az erdős lesz a legjobb talán.
Ps: másik hozzászólásora kitérve még, hogy: persze Star Wars hű teljesen (vagyis remélehetőleg tényleg az lesz - jó eséllyel) meg figyelnek a részletekre is, de egyébiránt KONTENT-ba szerintem kevés lesz, bugos, hiányos stb. (ps oké hogy battlefront, de mégis mintha elég kevés dologra fókuszálna a játék - a játékmódok, lehetőségek - eddigiek alapján - szal ne hogy egy kibaszott nagy dlc legyen ez a játék)
E3-on pc-n demóznak. És ahogyan a Béefek,ez is vergődéses lesz a pc-hez képest.
A helyedben már rég a pc-n agyalnék (itt is van kontroller,béefet én is légijárműben azzal nyomtam,kiugrás után meg váltás egér+billre) és pótolnám a Witcher és hasonló címeket definitív változatban...
Multiplatformra a konzolok: <#levele>#levele>
A Diceazisten kijelentéssel pedig megvárnám a játékot és a valóságot,nem egy megrendezett videó alapján mondanám el,mert az alapján a béefekben is hatalmas epik moziszerű gémpléy van, ehhez kpest a valóság enyhén más...Enyhén durván más...😄
Elég illúzióromboló lesz amikor az ATST ki-be hátrál egy ház mögé hogy ne találja el a rakéta és valaki hátul heggeszti, akibe persze 200 skuló is kevés lesz a szar hitreg miatt + a medic állandó jelenléte miatt...😄
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.19. 23:26:59
Mivel volt alfa, ezért háááát igen.
DICEazisten<#worship>#worship>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És ha ezalá még bekúrják a morpheust (de csak ha TÉNYLEG 60 az a 60, nemtudom vannak-e egyáltalán ilyen tervek) akkor aztán itt vége is mindennek. Csomagolhat mindenki, vagy elkezdhet kontentet gyártani hozzá 😄
De valahol legbelül éreztem anno,hogy egyszer lesz ilyen.Reméljük tényleg sikerülni fog
only PC
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯