PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nem fogják, mert az erősebb, drágább PC ellen kell menni. Ezt várja el a nép, ezt csinálják. MI basztuk el.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Hol érdekel min fut, ez megint teljesen felesleges szarrágás. Vagy devkit vagy pc. Én a kereskedelemben kapható célplatformon fogom játszani. Pont.

darkSectorxxx
Szerintem meg csináljanak 1080p-t fix fps-t és inkább a látványon tegyenek kompromisszumokat. Sok játék esetében ahol frame gond van , nem vesztenénk sokat szerintem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Én hiszek neked mondom, szerintem minden pc-n fut, hiszen azokon fejlesztik a konzolos játékokat is nem?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Senki nem tud semmit, mert semmit nem mondtak és mutattak. Találgatni mindenki tud, hogy hogy fogalmazza meg a címet és a cikket lényegtelen. Google kidob ilyen cikket 6000 darabot. Nincs semmi hivatalos, ez a hivatalos.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Az jobb, de most jó ideig látni nem akarom. Idő kell, hogy újra tudjam kezdeni nulláról. Akkor megmár kivárom, amíg megint kedvem lesz pécézni. Ha azon kezdtem volna, nem ért volna ilyen csúnya véget a sztori. Bőven elegem is lett a cdpr-ből, ilyen moslék módon kiadni egy játékot, ezt senki nem engedheti meg magának. Már csak ezért is pécé: majd valami kuponosoldalról lecigányolom kétszázért. Pénzt ezeknek én mégegyszer csak indokolt, és minőséggel alátámaztott esetben adok.

Adversus solem ne loquitor

nemtom... sajnos nem tudom letesztelni elöben.😞
W3 kepeket neztem kinagyitva DF cikkben, ott azert eleg maszatosak az XO kepek. tenyleg, hogy all a performansz XO-n? az is teljesen skippelendö?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Pécén ha beleváltasz a natívból bármire, az egész belezuhan egy szakadékba. Ez konzolon abszolute nincs. A nagyonszar felbontású játékokon már zavaró a pixelesedés (titanfall pl), de ez a szakadékbadőlés nincs. Valszeg pont az 1:1 pixelmapping hiánya miatt,

Moby
Igen, csakhogy a ps képe kurvára nem pixelpontos natívban sem (a boxé sem). Hogymé azt nemtudom, de nem. Így boxon sem nagyon látsz különbséget a 900p meg a natív között. Pécén szar, tudom, konzolon hót más.

/mármint én 1:1 pixelmappingot egyik konzolon se tudok csinálni, ha kínt szarok se
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.20. 10:17:17

en pc-n rengetegszer kiprobaltam poenbol, hogy milyen ha 900p-re rakom. hat az EN SZEMEIMNEK szar.😊
eleg volt, hogy ps3 era-ban felskalazott kepet nezzek a full hd-s 50 colos tevemen, most mar minimum a pixelpontossag (az arra elmeletileg kepes vasaktol)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
Lenyomtam az összes 900p-s címet. Mondom mit látsz belőle: faszt se 😄 De tényleg. Bátran alkalmazhatnák ps-en is a fosfrém helyett.

na ja, a frem minoseg tenyleg fontosabbnak tunik boner-en, de tudod jol, hogy mibe kerül az a minoseg. olyan varazskapcsolo nincs, ami felbontasban is parity-t hoz. pedig lehetne, akkor nem agyalnek annyit az XO-n. bar mar nincs agyalas, 99%-ig biztos vagyok, hogy F6-al erkezik.

Moby
Tonképp csak azért mardatunk a ps4 verza mellett, mert arról már tudni, hogy jó lett. A one-osról meg _MÉG_ nem. De lehet, hogy mostmár meg sem kéne majd néznem a faceoffot 😄

Moby
Remélem...csak amit mostanában látni...nagyon megtalálták a turbókapcsolót a one-ban. Ahogy a forza is kinéz...aztakurvabazmeg, és mindez 60fps-el. Vagy ott az f1. Valahogy boxon fontosabb lett a minőség, vagy nemtudom. És már várom, hogy minnyá bebaszódik a DF cikk, és kiderül, hogy one-on e batmobilban sem bicskalik meg <#banplz>

ott a DF-es performansz video, tokeletes. igaz az devkit-en futott final code-al, de remenykedjunk, hogy a csöves gepeken is marad ugy.

Moby
Nagyon remélem, hogy nem szopom be megint, és nem derül majd ki, hogy a boxos a szuperior...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.20. 09:54:38

Moby
Szintén zenész 😊 Csak most kivételesen nem lemezen.

Totti5
Én is sztrájkolnék, és lenne időm haladni a Wicserben, de akkor páros lábbal rúgnak ki....

mehhh... csak berendeltem a batman-t, de a disznok postan keresztül küldik, akik mar vagy 3 hete sztrajkolnak... <#rinya>

Moby
Szerintem azt a bohócot itt ne emlegesd 😊

Úristen te normális vagy? Csak fikázni jársz ide...
Csak igaza volt Abu85-nek az Uncharteddel kapcsolatban. Igaz a grafika még nem tart a Blizzard féle cinematic szintjén, de a fizikára azért már ez elmondható.
És te mondtad másra hogy vannak bajok😊))

Jó azt aláírom bármennyire is megutáltam a DICE-ot a BF3/4/Hardline után és köpködök,meg kijelentettem hogy többet sohasenem. A Battlefrontot a látottak alapján én is előrendeltem...Igaz nagyban hozzájárul a SW függőségem és az hogy évek óta nincs egy jó xwin/tiefighter géjm....Itt meg...Vahh...
És remélem lesz benne rendes VR support és jövőre abba tolhatom...Lefosom ha szarahitreg, igzvingelni akarok....<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.20. 00:21:01
Moby
De egyébként ahogy a vak i smondta: majd meglátjuk 😊
Egy biztos: a DICEazistent fenntartom. Ha ebből játék sem lesz sosem, ez az 5 perc starwarsabb volt bármitől az elmúlt 30 évben. És az egyetlen titka, hogy nem gondoltak tovább semmit...Hagyták olyannak. amilyen volt '80-ban. Ha ebből még játék is lesz, és sikerül ez a szemléletet továbbvinni, akkor többet tettek le SW ügyben, mint bárki.

Helyesebben nem csak azt, sry. na mindegy lényegtelen.
Ami a lényeg, hogy legtöbben annyi év tapasztalat utáén is benyeltek mindent és nem láttok mögé - pedig elég sok mindent bemutatott ez a gameplay demó. S hidd el az lenne a jó nekem is, ha mögétekintek ott se látnék kivetni valót, de nem ilyen ez se xd.
Mikor elindult a gameplay nagyon bejött, mire a végére ért, a felére esett vissza ez a szint:d

Moby
Ezt valójában senki nem tudja. Egy-egy példából mindenki messzemenő következtetést szeret levonni, de nem. Ezt nem tudjuk. Minthogy azt sem mi fut realtime, és mi nem a vásznon.
És elmondani sem fogja senki, nyilván.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.19. 23:53:21

<#nezze> Gyakorold és menni fog:d jól meg kell nézni a vidiket az az első lépés:d
Aztán ha beigazolódik... kíváncsi leszek mit szólsz majd. (nem másítom át addig, ne aggódj)

Ja amúgy ha nem írom oda hogy unbalanced, akkor oké a hozzászólás?😊 Csak azt emelted ki... érdekes.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.19. 23:51:52

Moby
Don't feed. Lépd át. Én el sem olvasom, tudom minden hsz tartalmát, még mielőtt beposztolódna a szerverre.

Tudom hogy ez számodra hihetetlen,de ahogyan tavaly úgy idén is nem egy kép készült a kirakott gépekről amik mögött pc futott a dobozban, továbbá nem véletlen hogy rendszerint egyik játék sem fedi a valóságot amikor kijönnek,és szépen butulgatnak.😊
És itt be is fejeztem veled ez felesleges szócséplés lenne, skipit.😊
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.19. 23:45:01
Kongy
Te ilyen jóstehetség vagy, hogy ezeket így előre meg tudod mondani? Unbalanced? 😄 Ezt honnan szűrted le, de komolyan? Csak kérdezem, tanulni szeretnék, és azt, hogy én is előre lássam, hogy egy jónak tűnő játék szar lesz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Persze az összes játékot pc-n demozták...😊

Moby
#29740 :
Sehol egyetlen árva szóval nem említettem gameplayt. Nekem a vf-re sem tudnak videót hergelni, sem megítélni nem tudom azt, mert maga a téma totál hidegen hagy. Nem mozit akarok nézni, arra ott az uncharted, meg a többi csőlófasz. Ami meg nem cső, az meg magában rejti a bénaságot, mert a játékosok ezt hozzák ki belőle. Néha. De ez múlik a játékon is. KZ multiba elég sokat belevertem, és abban sem volt bénáskodás, csak ritkán.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.19. 23:36:06

Dehogy, nem- nem. Ennyire jó közel sem lesz.
Egy kibebaszótt jó BF mod az egész, nagyon erősen, persze sok munkával, de sejtem előre hogy mi miatt fog elég hamar bebukni ez a Battlefront.
Elcsábítani könnyű mindenkit hogy majd repülhetsz minden szarral. Amit megsúgok, hogy lehet egy hét után megunsz, mert annyira fos lesz, vagy csak úgy. (vagy annyi se kell neki)
Unbalanced, szerintem kevés pályával - és nem is mindegyik jól kidolgozottan - fog jönni. - Btw az erdős lesz a legjobb talán.

Ps: másik hozzászólásora kitérve még, hogy: persze Star Wars hű teljesen (vagyis remélehetőleg tényleg az lesz - jó eséllyel) meg figyelnek a részletekre is, de egyébiránt KONTENT-ba szerintem kevés lesz, bugos, hiányos stb. (ps oké hogy battlefront, de mégis mintha elég kevés dologra fókuszálna a játék - a játékmódok, lehetőségek - eddigiek alapján - szal ne hogy egy kibaszott nagy dlc legyen ez a játék)

Csak nem gurítja le.😊
E3-on pc-n demóznak. És ahogyan a Béefek,ez is vergődéses lesz a pc-hez képest.
A helyedben már rég a pc-n agyalnék (itt is van kontroller,béefet én is légijárműben azzal nyomtam,kiugrás után meg váltás egér+billre) és pótolnám a Witcher és hasonló címeket definitív változatban...
Multiplatformra a konzolok: <#levele>

A Diceazisten kijelentéssel pedig megvárnám a játékot és a valóságot,nem egy megrendezett videó alapján mondanám el,mert az alapján a béefekben is hatalmas epik moziszerű gémpléy van, ehhez kpest a valóság enyhén más...Enyhén durván más...😄

Elég illúzióromboló lesz amikor az ATST ki-be hátrál egy ház mögé hogy ne találja el a rakéta és valaki hátul heggeszti, akibe persze 200 skuló is kevés lesz a szar hitreg miatt + a medic állandó jelenléte miatt...😄

Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.19. 23:26:59
Moby
Nyilvánvaló, hogy megrendezett, de ez semmit nem von le az értékéből.

darkSectorxxx
Én ezt inkább a R6S-el csinálnám meg, amit az első perc óta sejtettem amikor megláttam.
Mivel volt alfa, ezért háááát igen.

Snexi
jó,de ez egy megrendezett gameplay,a dice mindig jó volt ebben.Hasonlíts össze a bf4ből egy ugyanilyen gameplayt egy igazi meccsével.

darkSectorxxx
Nem csodálom hogy E3-on hanyagolták. 😄

Moby
Az egészben a leg arculcsapóbb az az alázat, ahogy a témához nyúltak. Most az új szórakozásom az lett, hogy nézegetem a filmmel össze a részleteket, hogy hol/mennyi az elétérés. Annyira minden részlet a helyén van, hogy az egészen egyszerűen megmagyárhatatlan. Nincs szükség erre. A generáció, akik ezt toléni fogják, nekik ez már alig mond valamit. Szerintem ezt rajongók nem tudták volna ezt így megcsinálni.
DICEazisten<#worship>

Moby
Nemtudom az erdőben hogy fog futni, de megnéztem ötödször is, hátha...

siman elhiszem, hogy ez a havas palya igy suhan. kerdes, hogy az erdöben is igy fog-e...😞

darkSectorxxx
A környezet statikusnak tűnik és egyszerűnek (bár lehet lesz ami nem).....szerintem a mozgó egységekkel csak megbirkózik a gép. 😄

Kandurex
De ott, és csak ott, garantált a 60 FPS a VR-hez.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
De ha nem lesz oké ps-en, akkor megkapja az überpécét természetesen. Csak akármennyire sokkalsokkal jobbab az egerezés, itt nagyonsok járműves cucc lesz, amihez meg pont nemjó.

Moby
Hát ha ezt legurítja ilyen frémmel és látvánnyal a ps (amit nem bírok elhinni egyelőre), akkor nekem nem kell ehhez pc. Tiefightert meg AT-AT vezetni kotrollerrel jobb. A porba meg fusson akinek hét anyja, meg CODhiánya van 😄
És ha ezalá még bekúrják a morpheust (de csak ha TÉNYLEG 60 az a 60, nemtudom vannak-e egyáltalán ilyen tervek) akkor aztán itt vége is mindennek. Csomagolhat mindenki, vagy elkezdhet kontentet gyártani hozzá 😄

Hát sokat vártunk egy ilyen SW játékra az biztos😊
De valahol legbelül éreztem anno,hogy egyszer lesz ilyen.Reméljük tényleg sikerülni fog
Kandurex
Ja, ja...de azért eléggé sír a játék egy fullos single -ért....egyébként jó, de ezt nem játszanám PS-en...

only PC

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Negyedszer nézem, és az agyam nem képes befoagdni a látottakat. Gyerekkorom legnagyobb csodája életre kelhet a kezeim között. Rárepülhetek egy AT-AT-re.
Atyaég....