121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#47851 >Ahelyett h mindenki foglalkozna a játékokkal
Mindenki a játékokkal foglalkozik. Erről beszélünk éppen most is. Az össze többi meg szimplán marhaság. Hány magasan értékelt játék van az "internet népe" szerint? Válogassuk le, hány rendkívül pozitív értékelésű játékot látunk a steamen több 10k-s értékeléssel?
Miről beszélsz megint??? -
vg #47850 Ha szidni akarsz valakit/valamit akkor szidd a Digital Foundry-t. Ők az okai ennek. -
#47849 Nem is a kicsivel van gond. -
SlickAdam #47848 kicsi rinya kell, hogy motivalva legyenek (hogy jo vagy rossz iranyba az a cegtol fugg).
tokeletes konzol meg csak 1 van, a N3DS :) -
#47847 Miatattatok a sok fika, a sok failgen, a sok okos, a sok DF analizátor megmondó fikkantó, kiabáló, szitkozódó PC mászterrész miatt pörög ez az egész az éterben. Ahelyett h mindenki foglalkozna a játékokkal, az internet népe 3 éve hőbörög mindenen, csúcsra járatva a konzol vs PCt, az MS vs Sonyt a gyalázást, játékok sárba tiprását.
Mi ezen a meglepő, ha ez a sok szemét, mocsok, mocsár a gyártók felé lecsapódik? semmi. Ezt akartuk, ez van. Örüljünk hát. -
#47846 Mert a PS4 tökéletes. -
Ulthane #47845 Tegnap győzdőtem meg arról, hogy teljesen jogos a totális vereség. Amit az Xbox One a Quantum Break-kel meg más játékkal művel, vállalhatatlan. Hogy nekem kelljen sakkoznom, hogy beállíthatom e forrásnak a HDMI-t, vagy a vadonatúj, exkluzív játéknak nem lesz, csak részleges hangja, az vállalhatatlan.
PS4-en miért nincs ilyen? -
Ulthane #47844 Miért kéne?
A DS3-at se veszem meg lemezen, mert tudom, hogy szarrá játszom majd, és nem akarom eladni. -
#47843 Amit az MS művel az már értelmezhetetlen. Kezdenek beleőrülni a totális vereségbe. Egyik nap bővíthető, másik nap már félmegoldás nem kell. Csapkorásznak a levegőben, azt sem tudják mi fog velük történni 1 hét múlva. Nem tudnak már semmi olyat mondani, ami ne valamelyik korábbi nyilatkozatuk pofánhazudása lennem, szóval biztos-ami-biztos, bocsánatkéréssel kezdődik minden mondatuk. Szégyen amit művelnek. -
#47842 nagy hiba...nem tudsz megszabadulni a cucctól... -
Tommy H #47841 Digitálisan van meg:( -
vg #47840 Én is tervezem ennek a beszerzését. Nem adod el? 5e? -
Tommy H #47839 Upsz,első Platinám:)
Until Dawn vége spoiler lehet a kép aki nem tolta ne nézze
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tommy H, 2016.04.07. 11:02:20 -
vg #47838 Valószínűleg Moby-nak lesz igaza. Teljesen új generáció érkezik, valószínűleg már év végére. Már a MS fejese, Phil Spencer is elmondta, hogy nekik nem kell "Xbox One és fél", ők "nagyobb" ugrásban gondolkoznak. Szerintem szinte biztos, hogy kartelleznek valamilyen szinten. -
Bandicoot #47837 UC 2 crushingon kivégezve. Csak 152-szer haltam...5-öde az UC1 crushingnak.
Jól éreztem hogy lazább volt.:)
-
#47836 Az gif. :D -
#47835 Azzal is megy, de nekem 1 megával bomlik a cucc. -
SlickAdam #47834 Nem tudom mi igaz a ps4k-bol, de nemet saturn eppen 249 ojroert adja a ps4-et, ami kb 77e forint. Meg ha 500gb-s modell, akkoris roppppant erdekes -
#47833 -
#47832 Osztott accal felejtős sajnos -
#47831 Van Ratchet & Clank theme.
De a Warframe: Excalibur Dynamic?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.06. 20:39:52 -
#47830 Jó ezért vagy te nekem. :D <3 -
#47829 playstation twitter pl, reddit, neogaf stb. Nem a magyar gémszart kell olvasni :p
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.06. 20:20:22 -
#47828 és ezt az oldalt honnan szopkodtam volna? :D
Kösz amúgy...QB kedvenc részemhez ért amugy. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.06. 20:14:09 -
#47827 Világosan le van írva a honlapon. Nem kell hozzá diploma :p
Itt van minden -
#47826 Leírod pls hogy oldottad meg míg nyugodt vagyok és nem kezdem el a QB-t? :D -
#47825 Gecijó remote play itt tolom ablakba sieget 60 fpsel :y
0 lag van, mondjuk helyi hálózaton vagyok -
#47824 Ja van message régóta használom, akkor ez a ps app mi? :D
Direct stream-et keresem még mindig. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.06. 19:14:03 -
#47823 nincs. chateléshez külön app kell.
ergo a mostani egy tákolt hulladvány :P -
#47822 Várj, a semmit arra értem, ha rámegyek hogy broadcasdt, 4 weboldal szervere jön be, de direkt mint a win10+x1 belső direkt wifit nem találok. -
#47821 ez engem is érdekelne,hang átjön laptopra,de a kép fekete... -
#47820 Látom sehogy. -
#47819 Na srácok, hogy kell stream-elni ps-ről pc-re? -
#47818 Pedig jo kis cucc lesz :) -
#47817 Ezt el kell ismerni. Diablo 3 konkrétan jobb is volt, mint PC-n. -
#47816 Blizzard minosegi jatekokat csinal es az eddigi konzolportjaik is azok voltak -
#47815 Hat persze hogy az. -
#47814 Én személy szerint hányok az ilyen Team Fortress és társai típusú játékoktól. De biztos jó lesz, csak én kihagyom. Most az, hogy blizzard.. hát nemtom, az egész vállalat egy pénzéhes szemétdomb. A WoW-ot is inkább csak elkorcsosították az évek során, mintsem jobbá tették volna, a Hearthstone-ról meg ne is beszéljünk, amit most akarnak elcseszni. -
#47813 Ha jó akkor könnyű, ha nem akkor fossonyms szargépek. -.-
Bróforsz 15 fps, amikor 15 pixelből áll. Más meg atom 60 ami csilli villi. Sosem könnyű, hanem meló az optimalizálás. Aki megcsinál egy pixelizét fixre az is dolgozott vele, aki fixre lövi be a csúcs 3Ds akármit az is dolgozott vele. Aki nem az meg trehány... -
SlickAdam #47812 nekem ez csak egy "just another cartoon like zs multifos"
blizzard meg a tokom