PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Hát ha zenét nem nézzük szerintem elég hangulatos és epic volt a trailer. Nekem csak nőtt a hype 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
+1, bár az érdeklődési szint esését nem értem. Ez csak egy szaros tréler, gondolom a játékban nem ilyen nyávogásra fogjuk az utcát tisztogatni. Valamivel csak meg köllött szólítani az ifjú titánokat 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Nem nagyon vágom amit jim mondd a trailerbe. Gondolom nem spoilerezik el végét, de fura nagyon. Van 1-2 ötletem, hogy mikor és milyen kontextusban mondhatja.

ejjj de rohadtul nem passzol bele ez a zene...

komolyan mondom ettöl most hirtelen 7-esre esett (10-rol) az erdeklödesi szintem. nekem sötet epikus szinfonikus zenevel konferaljak fel a nagy finalet, ne tini poppal... <#falbav>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.22. 15:23:39

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

Ez a Thief tjííf demo nem nagy eresztés (igaz van egy kis régi játékok feelingje, ami jó), ahhoz képest sokat is töltött az elején. Mondjuk elkalamolgatok benne, de ütögetésben, engem ütnek le folyton. (Az R2 adná a kéjt, de azt ebbe hiába nyomkodom, 2x fejbe lőttem az őrt íjjal aztán még fél élete volt. Nyilván nem erre van kihegyezeve azért...)
A joy egyébként elég jónak tűnik.
Kérdés, hogy havi öt rongyért megtartom e a gépet vagy majd megy vissza:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.22. 15:02:04

TDC Geronimo
Akkor ezt megbeszéltük

vizsgaidöszak van, ugyhogy min. 3 sör / nap.😄 no joke

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Azt gondolom, hogy téged minősít mindez. Valaki kulturáltan megkér, hogy csináld másképp azt, ami amúgy zavarja őt, meg még adott esetben másokat is, s te nagy ívben teszel rá. Az a válaszod, hogy görgessen gyorsabban. Pedig egyetlen gombot kéne megnyomnod és oda behányni a linkjeidet.

A hozzászólásaid alapján körülbelül ezt a színvonalat és értelmi képességet néztem ki belőled.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.06.22. 14:49:22

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Iszol te rendesen? 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Ja, ezen anyáztam én is. Még a végén az a fisemfos téma elspoilerel valamit...LOL

Moby
Hellyeah...
Hát ma megint éjfélig leszek fent. Egyre veszélyesebben élek
<#banplz>

TDC Geronimo
Az mondjuk vicces, hogy a preorder témát se lehet használni éjfélig. Ahogy néztem mondjuk elég fos. Legalább adhatnának premium témákat ilyen előrendelésekért zenével, hanggal stb.

n000rbi
> ugye nincs automatic renewal?

Van, első dolgod legyen kikapcsolni, ha nem akarsz meglepődni.

Am elég szar hogy nincs egy retail jatekom se még:d (ma csörög a futár hogy hozna csomagot, én meg előtte valami konzultációt vártam hogy ekkor és ekkor küldik a futárszolgálattal - nem sima webshopos rendelés) pár demot kirpóbálok azért.
Headset jó lett végül. Ajack dugója szorult és még bentebb kellett tolni, majdnem horpadt : d (pedig előtte is ütközésig volt)

Btw reméltem hogy van még a 30 napos ps plus ingyé, de hogy 14 napot is akkor ad, ha beírom a kártya adatait :/ ugye nincs automatic renewal?
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.22. 14:21:11

n000rbi
Tehülyevagyb+ 😄😄😄

TDC Geronimo
Ja szedi.

TDC Geronimo
Azt írják megy preloadu EUba. Mindjárt megnézem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>

Micsoda menyecske😊)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.22. 14:08:50

TDC Geronimo

<#finom>

Moby
Ez fasza lehet, de ahol "lábon" kell menni, az kihúzza belőlem a motionsicknesst azonnal. Ezeket még nekem is kurvára szoknom kell ( a cockpittel nincs gondom).

Moby
ROFL

TDC Geronimo
😄D

Lehet én is így sikítoznék <#idiota>

TDC Geronimo
Erről a kitchen VRról sokan így nyilatkoztak. Elég para lehet

TDC Geronimo
görgess gyorsabban

Pedig jobb lenne, mert baromi idegesítő. Engem speciel egyáltalán nem érdekelnek, és zavaró, hogy szinte a teljes képernyőn az arcomba van tolva. Esélyem sincs, hogy átugorjam, mint egy számomra érdektelen hozzászólást.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Na itt írok, mert fas*om:d Rádugom a headsetet, kiiírja h Switched to headsets microphone, ez eltünik majd feljön még egy üzi, hogy No microphone valami... egyszer beengedett a Record messagebe, ment a felvétel, visszanyomok a Play-re és csak recsegés volt : (
Érdekes :/

n000rbi
<#eljen>

TDC Geronimo
Még "szerencse" hogy úgy melózok most 2 napig, hogy nem sok időm lenne játszani. Amúgy jó ideges lennék 😄

Moby
MEGMON'TAM!<#falbav><#violent><#boxer>

TDC Geronimo
Jól fut már volt df elemzés meg tolják sokan. Rég volt olyan cím, ami ilyen jól futott.

n000rbi
Pfejj, ez igen, nem irigyellek Benneteket.

Remélem a futárt nem tartja vissza a sony holnap 😄

Kongy
Bazki Moby, tényleg platformot tévesztettünk!!!!!!<#guluszem1> Ezek után ajánlom, hogy legalább jól fusson.....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.22. 13:13:49

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Amúgy preload már nem is fog menni éjfélig, ha eddig nem ment. Volt már ilyen. Sony <#eljen>

(MSnél kb 3 hete tölthető a batman)

TDC Geronimo
200kbos képek kb. Ezeket nem rakom spoilerbe
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.22. 13:09:22

n000rbi
Tegnap elindítottam a BB-t. Nekem tűnik úgy, mintha visszavettek volna a chromatic aberration-ből? Valahogy élesebbnek tűnik a kép a széleken is. (de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, hetek óta 720p-ben bámulom a Dark Souls-t ps3-on 😄)

Tudod, spoilerbe. 😊

TDC Geronimo
5 megás enyém, 24+ óra mire letöltöm...

Kongy
Elég bosszús vagyok, mert így csak 24-én tudok majd játszani, vagy később, ismerve a remek netemet.... Úgyhogy rohadjanak meg ahol vannak.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Namégszép!nemettemmeszet!😄

n000rbi
LOL

n000rbi
Feleztetek valakivel, hogy megéri 21-et fizetni a 18k-s játékért? (vagy én néztem el valamit?)

Moby
TUDTAMHOGYONERAKELLETTVOLNAVENNI!!!!négy!

<#banplz>

Moby
Nemtudom mit parádézol. Végülis még 12 óra mire megnyílik...<#ticking>

/vagy mondhatnám úgy is, amennyivel többet fizetünk érte, annyival kapunk szarabbat as usual by sony

Tatyla
Mert nálam se indult automatán tegnap US storeból rakattintottam és akkor indult el

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Ugye csak vicc, hogy EUba még mindig nem lehet tölteni 50gbos batmant? Elmennek a picsába ezek de tényleg

Kongy
Ugyanez nálam is : /

Moby
Rányomtam, de nem történik semmi. Be tudom szettelni az autodownloadot.

Tatyla
Nyomj rá a visszaszámlálóra

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA