PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Az hogy egy jó játékot folytatnak mostani generációkban azt inkább betailtanám. 😄
Remélem átjött a célzás mindenkinek. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
ugyanannyit tudok hozzáfűzni, mint a leáldozottba:

"Én nem értem miért nem csinálnak ezzel egy Kotor 3 -at vagy mondjuk egy Dark Force folytatást... olyan szinten szétbaszna mindent ami létezik a gamer piacon, hogy hihetetlen.... szerintem ezek nem szeretik a pénzt, vagyis a sok pénzt biztos nem...."

de tényleg nem értem! vagy csak szerintem lenne sikeres?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
darkSectorxxx
Na megvan a SG-es rendelés, hálisten csomagolás sértetlen, számla rendben, eddig úgy néz ki nem lesz gond. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Pénzem nincs rá....😄

Én is felfigyeltem rá zavii-n, és bent van a könyvjelzők közt, ahogy tudom megveszem!

Kötelező darab, remélem nem fogy el!.

n000rbi
Ha ilyened is van, akkor elhiszem, hogy rajongó vagy 😄
Beszarás jók ezek a figurák (a Terminator-széria szintén ettől a gyártótól), de az áruk is az...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Sajnos volt már, de a buzinak egyiknek nem jutna eszébe hogy van élet a ps1 után, asszem oda volt az uccsó. 😄

Most milyen állat lenne egy mostani generáción....tyűűűű.
Megvenném összevissza minden platformra.

Csak filmekből vagy 70-80 ezerért összevettem mindent az elmúlt kb 1 évben. 😄
Gondolom láttad a gyűjteményt.

Kongy
Asszem ha csinálnának egy Robotzsaru játékot, akkor te többet nem látnád a napvilágot 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Sorry. Ebből ugysem találják ki miről van szó...:S

Moby
Szerinted viccből volt spoilerben?<#falbav>

Adversus solem ne loquitor

Moby
Jaja 😊 Nekem Eliza Cassan is ilyen WTF moment volt. Sok helyen érződik azon a játékon, hogy ott írók munkálkodnak a háttérben, nem nyeretlen kétévesek összeheftőlnek valami játékfélét 😊

darkSectorxxx
Robotzsaru, Murphy? Hol? Kell most azonnal. 😄

n000rbi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A rendőrőrsön a Robocop utaláson beszartam (A. Murphy és a felesége e-mailjei 😄)

Kongy
De hisz nincs is játék 😮

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
2016 is combosnak ígérkezik a videójáték rajongóknak 😄

Moby
Nájsz<#eljen> Én lenyomtam rambóban is, úgy is fasza. Meg mindenhogy. 4-5 végigjátszást abba is belevertem 😄 Cyberpunk heaven.

n000rbi
Jah, Pacifist trófea megvan 😊

Moby
Nemhiszem. De ha játszottál az előzővel, akkor tudod, hogy ratatát alig fogsz használni 😊

n000rbi
>Gamersydeon fentvan a 25 perces deus ex e3 videó

Meg is néztem, állat, de nagyon remélem, hogy a hud testreszabható, mert az ammo-t szarabb helyre nem is rakhatták volna 😊

Moby
Köszi, felállt rá még mindig! 😛

Gamersydeon fentvan a 25 perces deus ex e3 videó, irgalommentes minőségben.
Noshát, arra is. Az előző rész minden pillanatát imádtam..

darkSectorxxx
KATTTessék kárpótlásul egy kis élvezkedés. 😄

Moby
Jaja, még új nekem a cucc. Szorri, ha evidenciákat feszegetek. Igyekszem felzárkózni!<#miaz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.24. 13:10:04

Nekem egy kicsit túl sok is benne a Batmobil. Tegnap este végül már önszorgalomból repkedtem a város felett. )

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Moby
Jaja! Mióta megkaptam, csak a dive közbeni summont nyomom füli gérő szájjal. Ez a játék egy rajongónak olyan esszencia, ami párját rikítja. Nem tudok lejönni a szerről. Annyira batman az egész, minden pillanata, amire játékban még nem volt példa. Kökemény odabaszóság.

TDC Geronimo
Nagyon durvan adja a batman filinget a jatek. Amikor eloszor hivod batmobilt, legszivesebben uvoltottem volna hogy "im batmaaaan" :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Unaloműzésként egész jo egy két streamet lesni ps-en:d ez a Batman nem rossz kis cucc.
Bár a csávó már már túl sokat használta azt a nem tudom milyen látást... (alapba jobb nézni azért:d) meg épp valami "zárt" missiön volt, de kérdés:
mennyire repetitív a játék, mennyire ismétlödő, küldik mennyire jók?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi ez a Jokeres képzelgés, halucináció benne?: d

Moby
Ezt értem, de ez nemjátékon belüli install. Ezért nem értettetem. Ez a renees játékinstall, aminekbmindegy, hogy fut-e a játék vagy nem, ő csinálja a háttérben.

Moby
Nem, mivel leért mire megnyílt. Bár ennek a digitális mivoltához nemsok köze van 😊

darkSectorxxx
Moby még friss felhasználó nem tudta hogy megy. 😄DDD

Ja én nem vártam meg míg felteszi a net izét, hanem egyből indítottam. Nálam a start story vagy mi, amikor konkrétan már a játékot indítom feldobta, hogy a játék még installálódik (5-8 perc) aztán lehet tolni (csak hogy állt 8% és meg se moccant).
De volt aki simán indította, aztán pl az első Rébuszos helyszínen kiírta, hogy még installál (lehetett amúgy tovább játszani). Csak az volt a gond, hogy mégsem installálta. Volt aki a GCP helyszín után kapta meg a feliratot az installról (főszál) így nem tudott tovább menni. Ők aztán várhattak, mert csak azután ment tovább a game, hogy újraindították a PS4-et.

Szóval ezért írtam, ha valakinek lenne ilyen gondja az elején akkor ez a megoldás. Ha minden rendesen fenn van akkor fut mint az atom.
Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2015.06.24. 11:55:41

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

na nemmmmondod hogy a digital verzad nem installalt jatekon belül? vao! 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Tudod van az a kütyü a kezén.......... 😄

darkSectorxxx
Semmi gond, mert autómatán az éppen aktuális játékról szokott szó lenni, eddig volt a Witcher, most váltunk Batman-re. 😄

Moby
Játékon belüli install??? Az mi? Nekem nem installált a játékon belül semmit. Elindítottam azt ment 😊

darkSectorxxx
Hát meglepnél vele de télleg. 😄

Igen igaz. Sorry az új Batmanről van szó. 😊

darkSectorxxx
Gondolom a Batman-re írtad. 😊

Moby
Jajaja értem. Ott a polcon nekem az order is jó. Meg kb minden. Tudok róla szépeket mondani ha megkérdeznek róla.

n000rbi
Köszi, de mégis melyik játékról lenne szó? 😄

knack?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Én azt mondtam jó, nem azt hogy játszom vele...valakinek dolgozni is kell. 😄

Akinek a játék indításánál a játékon bellüli install megáll és a idő sem röccen az zárja be az alkalmazást és inditsa úja a PS4-et, azután már gond nélkül felinstallálja (játékon bellüli install).
Én így jártam, csak gondoltam beírom, ha valaki másnak is lenne ilyen problémája (nem én találtam ki külföldi fórumokon írták, hogy ez a megoldás. Nálam működött).

Edit: Ja a Batman-ről van szó. He-he.
Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2015.06.24. 11:48:37

Moby
Én a uk profilommal gyakorlatilag eldobtam a karrierem is. Újrakezdeni már semmi kedvem. Inkább minden este tolom forzát, az leköt, és ki is élem vele a tizedmáspercek vádaszata utáni igényeimet is 😊

Csak ez a kormánymizéria..ettől kapok agyfaszt 😞 Pedig valami nagyon kéne, de nem ilyen elmebeteg árakon

minnya berakom a DC-t, meghoztatok a kedvem hozza.😄
en amugy jatszanek vele (folytatnak a karriert), de tudom, hogy hiaba van esö es ho a jatekban, az a karriert egeszen veletlenul nem erinti (csak ha veszek DLC-t...), ugyhogy fakalljaaaa!
facebook-racing resze nem erdekel.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.24. 11:40:46

Moby
>sőtt szerintem kuvajó

Annyira, hogy te sem mész vele soha. Szerintem úgy 2 hónapja nem volt vele egy mért köröd.

darkSectorxxx
A DC-vel a világon semmi baj, sőtt szerintem kuvajó, csak ez a psn mizériát nem kezelik helyesne, már rég inkább le kellett volna zárni.

Nem értem mi nem áll rendelkezésre hogy menjen, a full játék végre az idő alatt kinőtte magát, szerintem elég sokminden belekrült.
Főleg az iszonyatdurva ahogy lecserélték az ikonok képét, az kegyetlen durva, minőségre és kialakításra is...

Szerintem a legszebb/legjobb menüje is a DC-nek van. Semmi felesleges sallang, minden ott van ahol lennie kell, semmi kavar, letisztultan csak ami kell.

Moby
Az a baj, hogy nem sak fosárkádok jönnek, hanem jönnek ettől sokkal jobbak is, nemcsak iylen fél-racingek, amiben az eyecandyre megy a fejlesztési idő. Valaha a playstation volt a racingjátékok menyországa, mára ennyi maradt belőle. A barátlistámon idejét nem tudom mikor láttam bárkit is játszani vele, magamat is beleértve.
Hát ebbe így ennyi vó't. Nem a fosárkád kéne, hanem sok-sok autó, tartalom, beállításokkal, stbstb. Egy forza vagy gt szintű játék. Mondjuk az eső az szépen csorog a szélvédőn, és az szép is, és az első 15 percben nagyon érdekes is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.24. 11:30:44

Totti5
DC-vel nem lett volna gond, ha időben jön, úgy ahogy ígérték olyan tartalommal ami a kurrgenhez illik, mert valljuk be kezdőcímeknél is olyan sandboxok jöttek ki hogy az ember haja égnek állt ( Dead Rising 3 pl ) és azóta is jönnek a tartalmasabbnál tartalmasabb címek. Szinte alig van olyan amit gyorsan 6 óra alatt lezavarunk.

Egy példa. Forza Horizon 2.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

samsung123
DC-baszott jól sikerült! Csak ugye ehhez kell egy kis IQ-is hogy lássuk a sok mocsok fosárkád között, mert ugye az kell a népnek, nem véletlen, hogy DC-szintű játék csak max 3-4 évente jelenik meg bármilyen platformon, mert a játékosok nem a belsőt értékelik (ami nem fosárkád sok idő kell kitapasztalni laikusoknak), hanem az első benyomást (amihez elég pár negatív kommentet olvasni vagy cikket)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

vótmá