PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"With E3 2015 we said, OK, let's make sure the games are playable, that they're running on the target machines," Guillemot told The Guardian. "When we show something, we ask the team, make sure it's playable, make sure gamers can immediately see exactly what it is. That's what we learned from the Watch Dogs experience – if it can't be played on the target machine, it can be a risk."
Új ACt már PS4en mutatták, volt zsizsi is rajta rendesen lévén 900p úgyhogy úgy tűnik igaz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.06. 13:53:53
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
De elbasztam arra voltam kíváncsi akinél te is szenvedtél.
Amúgy.....
STATISZTIKÁBAN A COOP GYILOK IS BENNE VAN SZÓVAL EZT LEGALÁBB BEFELEZHETJÜK SZERINTEM. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Tudod mi a szopás a Dark Souls-ok irányítása, itt megoldották hogy kibaszott kezelhet, gyors, lendületes a harc, a vicc ha megtanulod az ellenfél mozgását, vannak jelek amit észre kell venni és akkor a horror már sokszor bohémia lesz.
Persze vannak opcionális kurvaanyját challange-ek.
Szóval, nekemis voltak álmatlan éjszakáim, geci unalmas itemeket farmolni hogy megint próbálkozz , de ezt lesz)mítva semmi gond nincs a játékkal, ez a farmolás is akkor gond ha nem figyeled ki hol vannak elszórva direkt ellenfelek amikkel farmolhatsz.
Meg jo odafigyelni a hunter itemre is...sárga pajzsforma.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.06. 13:46:07
Az nemtudom ki 😄. A vicc, hogy több mint a fele még lenyomja a bloodstarvedet(!!!), de még a hemwick-i boszikat is, pedig mindkettő opcionális ugye, meg Ameliát is. Aztán amygdalánál beleállnak a földbe.
Érdemes lenne megnézni egy olyan statekot, hogy hányan és hol adják fel végleg a játékot. Az azt feladók tetemes része szerintem az első szinten azt mondja, hogy szopassa magát az, akinek két anyja volt, meg a buzik, meg az idióták.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
De amúgy köszi! 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.06. 13:28:48
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.06. 13:07:04
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez egy darabig oké, de ha folyamatosan azzal szembesülsz, hogy kudarcot vallasz, az minden emberben frusztrációt okoz. Ráadásul, ebben a játékban ez a lényeg, és semmi más. A játék lényege, hogy megszivasson. Nem tálal fel történetet, nemhogy komplexet, semmilyet, nincsenek karakterek a játékban, más szereplők, akik érdekesek lehetnének. Más karakterek hiányában nincs interakció másokkal. Nincs lendületes cselekmény, mert cselekmény sincs. Ez gyakorlatilag egy szín tiszta platformer játék RPG köntösbe bújtatva. Szint, ellenfelek, boss. Következő szint, ellenfelek, boss. S így megy a végéig. A Mario 25 évvel ezelőtt pont ezt tudta 2D-ben. Csak az szórakoztató volt.
Én, és vélelmezem, hogy minden más normális gémer azért ül le játszani, hogy a játék minden percét élvezze, sikerélménnyel és jó érzéssel legyen tele. Ebben a játékban egyik sincs. Színtiszta frusztrációt és szar érzéseket generál. Már ebben is kudarcot vall a több játékkal szemben.
Az, hogy Metacriticen 90%-on áll, semmit nem jelent. A szar sem lesz attól finom, hogy legyek milliói dongják körül. Elmondtam már párszor ezt is.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.06. 13:01:05
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Forza.
Newfronter
válasz
privát
tegnap, 21:13
Menj a kurva anyádba Skyline!
Válasz 'Ra1n' üzenetére (#31595)
Ra1n
válasz
privát
tegnap, 16:14
Ennek az agyhalottnak semmilyen mondanivaló nem megy át, Ph-s Abu fan.😊
Nem kell foglalkozni vele.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2015.07.06. 11:49:12
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sűkan 5-6-ért árulták, de csak rájuk kellett írni hogy 3.5,mások is ennyiért adták és 30-a után nem lehet aktiválni...És adták .:-)
ps4-re is szerintem csak valami elcseszés miatt van t100, elvben a thrustmaster nem is írja ps4esnek, gyakorlatban viszont megy mindennel jól... annyi kormányuk van, hogy talán valami vid/pid azonosito egyezés miatt ismerődik ez is fel tévesen (pécén se t100nak látszik)
gondoltam jó lesz ez gt6 alá (jó is volt, befejeztem vele a karriert), meg hátha bejelentenek valami gt7et a négyesre és ha belátható időn belül jön, akkor ezzel "letudom" a kérdést... de granturismo még sok sok évig ugy néz ki nem lesz, a többi meg nekem nem system seller (noha a DC nagyon tetszett amikor próbáltam), s macera ezt így tárolgatni a lakásban
ugyhogy (lehet menni bannoltatni a hirdetésemért 😛) ha valakit érdekel egy kormány a ps4-hez, írjon privit
de sietni, mert pár nap mulva felrakom hardverapróra és megveszi valami pécés és kárba vész a konzolosok elől 😊)
Forza.
Ezután mondhatod azt hogy a tied a profil meg a játék.
Nem is említetted, vagy nem emlékszem rá hogy írtad volna hogy veszel ilyen profilt.
Inkább lebeszéltelek volna.
Sajna ezekkel simán vissza lehet élni nagyon könnyen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.06. 06:57:38
És hogy ezek speckós cuccok, vmi oldalrol veszi gondolom. Elméletielg neki se lenne érdeke, mert ahogy beszéltem vele, nem úgy tünik hogy kamu. pl lett volna LAst of us is 6500-ért, ott volt az árlistában, rákérdeztem, de még ő mondta hogy nem éri meg annyira, mert az kb annyi mint a dobozos. Meg ha annyira átbasz akkor max 1x teheti meg.
Speckó profilos dolog na az lehet kamu - és gondolkodtam rajta, h lehet megkéne próbálni átírni jelszót mégiscsak, de ahhoz meg emailes megerősítés kell vagy nem? Jelenleg várom a válaszát. Ma délután/este ment el szerintem a profil, délelőtt még toltam. Meg tegnap vmit gagyarászott hogy a Sony írt neki hogy tán másik emberhez is tartozik ez a profil és az nem tudja használni. Mondom wut, nem változtattam semmit, nem érdekel kusé van xd, azt mondja ok és még ment egy napig.
Moby: nem fogadja el a jelszót ami volt, csak offline van már a profil a gépen, a licensz elpárolgott <#idiota>#idiota>
Te linkelted ezt a hirdetést, h occsó játék Batman, bár ott nem írja hogy digitális asszem. (hardverapros cucc) - bár érdekes, mert lehet azért nem is volt odaírva, hogy mert tilos ott ilyesmit árulni.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.06. 00:49:21
De 3500-ért lehetett batman kuponokat venni, franc venneaccountot.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.05. 23:16:10
Acc.-ot csak úgy szabad venni,hogy megkapod a hozzá tartozó mail-t is mindent
Aztán ha vissza is kerül, kitudja mikor... Moby nem volt jó ötlet lehet ez a prohardveres gyerek😊
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.05. 22:37:20
De azé köszi! (mondjuk egy ilyen fisemfos t100-ra még be is neveznék de inkább a f5-f6-hoz kéna majd valami, driveclubot má nem játszom szinte soha)