PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csoda <#nezze>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

NAD C 316BEE erösitö + 2 x Nubert nuLine 34 hangdoboz, na meg egy regi CD jatszo. kene mar egy uj, csak rohadt dragak (mar az elfogadhato belepöszint is).

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Mintha a TV mérete nem ütné a minimum 47-es kategóriát? Vagy tévednék?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Na ez rendben van, persze egy kis gyerekkel maga a pokol lenne. Nekem a játék blokkom egy kanapé és TV, az alatta meg a PS, azt puszi. Hörcsög életvitel nálam nem játszik, így mindig csak egy - két játékom van. PC -n meg csak warez demózok mit érdemes megvenni alapon.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.11. 11:09:06

n000rbi
Akkor csak optikai csalódás 😊 Milyen rendszer amúgy?

nincs benne iv, csak ugy tunik. pont hogy a bal oldali uveglap vastagabb, mint az iroasztale. kb 60+ kg terhelesre tippelek, amit elbir. de a jobb oldali is siman. csak 10 kg egy doboz.

n000rbi
Szép gyűjtemény, grat!

/nem félsz, hogy a bal hangszóró alatt eltörik az üveglap? Van benne egy ív.

jah. nem tudom minek vettem. tan rohadt olcso volt a White Edition. de idegesit amugy. nem is szeretem... 😄

uncharted 2? sima eszak-amerikai.

Totti5
vatta big tévé!

Az az AC2-es szobor? Ezio?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

roolandsan
Wow, az az UC2 milyen kiadás?

V has come to!

kabelezessel nalam is vannak gondok, bar szellözös es üveg butorok vegett sok mindent nem nagyon tudok kezdeni velük. igazabol csak a tv-böl kilogok zavarnak. mig megvolt a hazimozi erösito, csak az also kisebb köteg ment a tv-be, a többi szepen az erösitöbe. de tul kicsi a szoba az X.1-hez, ez a sztereo rendszer brutalabb.😊

PS3 helye nem fix, oda szoktam tenni öt / X360 es Wii-t (karnyujtasnyira pihennek a szekrenyben), ha tolni akarok gyorsan valamit. tegnap ejjel pont "nosztalgiaztam".

jatekok, filmek, zenek. jatek közül csak azok vannak kint, amiket meg nem toltam le (egy par 😊), vagy keznel "kell" lenniuk. audio cd-k közül is kabe meg egy sornyi a szekrenyben pihen.

es ö lenne mr. polc. nagyon mely. 2-3 reteg jatek van meg hatrafele.😊

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.11. 10:51:58

n000rbi
Nos, én anno a Forza miatt vettem, majd lett rá egy Ryse, FH2, Ori, Sunset Overdrive, plusz bizonyos indie cuccokat erre veszek, mert lényegesen olcsóbb, mint ps-en.

Kandurex
pont leszarom milyen műszer, játszok azt kész, ezért nem tartok még egy ugyanolyan eszközt, ha közel - távol minden megjelenik egyikre - másikra...

darkSectorxxx
Huh ezt átmazsolázom otthon a lemezek miatt, telefonon nagyon kicsi 😉

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5

darkSectorxxx
Ja hát az nekemis. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

n000rbi
Képzeld van, ahogy WiiU-n is akad 😊 Ne tessék szemellenzősnek lenni 😊

Egyébként bármennyire is fáj, az a "tv tunner" sokkal halkabb, finomabb műszer, mint a ps4.

Kandurex
Mi ez a bone mánia? <#fejvakaras> Ahány kép mindegyiken ott van az a...őőő...tv tunner... <#vigyor5>mintha lenne rajta bármi ami a PS -en nincs....

n000rbi
Igazából egy hdmi-s erősítő kellene, pár normális hangszóróval, na de az majd a következő update-nél 😊

darkSectorxxx
Ja hdmi switch nekem is kell, e-bay-en van 2000-ért.
4 bemenet van, de így is a 4. bemenetbe 4 kábelt dugdosok, vagyis 8 hdmi bemenet lenne jó, mert xbox 1-nek is majd kell. 😊

n000rbi
Balról jobbra: külső hdd, hdmi switch, set-top box (a szolgáltatóm egy vagyont kérne a CA modulért)

darkSectorxxx
Na alakul, alakul. 😊
Csak annyit kérdeznék, a kis dobozkák mik? A tv előtt?

Amúgy ezek szerint a legtöbben eladtátok a régi konzoljaitokat?

Amúgy megnázném a JÁTÉKGYÜJTEMÉNYEITEKET IS HA VAN.

Csak hogy kicsit ON legyünk. 😊
Ha valakit zavarna esetleg a téma akkor szóljon, abbahagyjuk, vagy pm-be meglesném.
Persze akinek van kedve fényképezni.

Amúgy nektek akik mutattátok eddig, sokkal inkább van kultúráltan, szépen berendezve minden. Nekem ehhez új tv állványra lenne szükségem. 😄

n000rbi
Enyim, v1.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Ez sem rossz. 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

darkSectorxxx
Hidd el a fülestől nagyobb dolgok elkeverednek itt , ezt tapasztalatból mondom. 😄

Valamint a monitor és tv fénye nem elég mert erőltetem a szemem, az azstali lámpa meg ha lenne sem lenne elég. 😄
Ha a háta mögé vetül a falra többet látom mint a monitor fénye, de még mindig erőltető. 😊

Ja oks. Headset: elfér oda a tv mellé, szépen összehajtva. Hogy tűnne el, meg az nem porosodna 😉 Tuti.
Pc-nél a monitor fénye elég fényt ad végülis. de persze nem árt ha van más fény is. Amit te mondassz a kislámpával kapcsolatban az attól függ hogy hol van elhelyezve. Vagy lehet állólámpa ami szépen bevilágítja a szobát falat és legyen mögötted/oldalt. Amúgy fasza 😊
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.10. 23:38:16

darkSectorxxx
Hát lehet azt kéne, de vannak akadályok, pár kábel még nem tisztázott a végleges állapotában, és van ami rövidsége miatt nem tudnám normálissan odakötegelni, valamint szétszereléskor kicsit komplkált lenne a ki-be dugásuk. 😄 Így is a fontosak össze vannak kötegelve. 😊

Modem/Router x2 - PC - Monitor - TV - STB - Media Box - X360 - PS3 2x - PS TV - PS4 - PC erősítő 2.1 - PC erősítő 5.1
Ezek vannak összekötve, minden szinte mindennel elérhető.

Csak 4-5 kábel lóg itt-ott, amivel tölteni tudok eszközöket, telefon-kontroller. 😄

X1-hez ha veszek, lehet új szoba kell majd. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.10. 23:25:28

darkSectorxxx
😄

Totti5
Kötegelő csodákra képes😊

Moby
Baze dark én nemtudom mekkora lehet az a pók, ami ilyen hálót sző, de én elemlámpával, meg dugóspuskával a takaró alatt vészelném át az éjszakákat <#ijedt>

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
ŐŐŐŐŐŐŐ a pohár? Ja bocs abból haverom itt volt és ivott, még nem sikerült elpakolnom. 😄

Viccen kívül, azok őskori leletek, a hátam mögött van még egy 63cm-es G képcsöves tv is a szekrényemen. 😄 nem tudom mire használni, ha ezeket bekötném, Avi-s dvd lejátszó-VHS lejátszó, Sima DVD lejátszó, DVD felvevő. Akkor itt olyan elektroszmog lenne hogy felállna a hajam, így is kb 17 aljzat van használatban. 😄
Most ha azokat még bedugnám? 😄

Minden mindennel össze van most kötve, keresztbe-kasul, nekem általában festéskor 3-4 óra szétszedni és visszaállítani ebbe az állapotba. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.10. 23:18:16

darkSectorxxx
Hát nem éppen annyira full-os, de korrekt gamerplace. 😄

darkSectorxxx
Hát a többiek ismernek, hulladékokat gyüjtök 😄
Neeem, amúgy mert a 40GB-os másra kell, soginak, 2 kontroller ugye, éppen kellett valami célból és olcsóbban megkaptam egy itteni régi kollegától, régi darab, de pár dologra jó, van egy HDD az enyim csak 12GB-os volt, és így 2 kontrollerem is., bár ez a használt kontroller már szinte alig lehet feltölteni, meg értelemszerűen megviseltek a gombjai, de a kollegával tisztában voltam ezügyben, nem vert át, ott helyben megmutatta , kipróbáltam, láttam mit veszek...korrekt is volt, minden apró "hibáról elmondta mi merre hány méter". 😊

en inkabb erre szeretnek magyarazatot 😄

darkSectorxxx
Hát ha úgymond premier van akkor fullosba játszom, de ha csak maga a játék kell és elég látnom a játékot, mint a BB a 2. végigjátszás után....bár az első végigvitelnél is így mentem néha, de egy Uncharted-nél oda kell figyelnem akkor természetessen fullba tolom. 😄

Amúgy részletkérdés de ez nem pip, van olyan is, de ez PAP.... 2 kép egymás mellett, míg a pip-nél takarásban vannak, itt tudom állítani a 2 kép méretét, ez az amikor a bal fel 80% a jobb 20%, és lehet dfinoman korrigálni ellenkező irányba, 20-80%-ra. 😊
Na mindegyis. 😊

Arra a kicsire gondoltam, de itthon semmi féle hardvert nem tartok a zsebembe, hanem egy dobozban mert annyira ritkán kell a cucc, akkor minek kint porosdjon? vagy eltünik pakolás közben....itt sokszor egy ps3 ha eltünik nem venném észre nemhogy egy kis headset. D:

Most így szoktam lenni, mert kell a fény ha irkálni kell, kislámpát utálom, mert söötétben a szemnek egy kislámpa még mindig káros, erőlteted akkor is a szemed.

TDC Geronimo
Csak a konzolos pultot tudom mutatni, előtte/mellette van a pcs :p

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.10. 23:07:30

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Miért van annyi PS3-ad? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

😮 Hogy faszba lehet játszani és közbe pip-be tvzni, ha ez ilyen ritkán csak akkor ok, amúgy... húúú 😊
Amúgy bocs ha nem a kis headsetre gondolsz amit adtak hozzá, de ha arra akkor az miért van elrakva, zsebbe elfér:dkirakod valahova, ha kell dugod rá és kész:d de mégha nagyobb, elfér ott a szobába szerintem sok helyen😊
Egyébként nagyon világos van, nem szeretem az ilyet annyira :d inkább egy kislámpa akkor, mint nagy csillár éjszakának vadán <#idiota>

darkSectorxxx
Aha, de nem tudom már feljebb tenni, ert leolvadnak a hungarocel táblák a mennyezetről. 😄
Kitalálhatnának már valamit hogy ezeket a hardvereket meg pc-tv mind össze lehessen kötni kábel nélkül, sokat lendítene rajtam a dolog. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.10. 23:01:44

PS4 tul alacsonyan van, nem?

darkSectorxxx
Melegszendvicset, de fél6 óta egyfolytában ettem. 😄

darkSectorxxx
Jó egye bassza, felfedem a titkos "Batman" barlangomat. 😄

Nektek milyen gametermetek van? 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.10. 22:56:33

Kongy
Mit ettél ? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
áhá tehát itt születnek az utánozhatatlan kommentek <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Na a képek:

darkSectorxxx
Hát most végeztem, holnap folyt köv.

Na a kérdéseidre válaszolva:

1. Shared Play nem megy, pirosba mutatja a csikot a tesztnél és nem inditja el...:S Ellenben a sima közvetítés megy, igaz folyamatosan csak mediumon, a trükk az hogy Shared-hez hogy átadod az irányítást sokkal erősebb net kell.
2. Szívesen megmutatok bármit, csakhogy 1 bibi van.Profilt csak akkor adok, ha közösen vásárolnánk, mivel bizalmam van egy kollega felé nem fogok megosztani profilt amiben ő is érintett, sorry, ez nem fér bele...:S
3. Van mikrofon, mondtam már, csak ha nincs fontos téma, nem kell éppen valamiben segíteni, nem szoktam csak úgy előkotorni a dobozából, mert én játék közben tv-zek....😄
Mutatok majd képet.....nem azért nem veszem elő minden csörrenéskor mert nem merem vagy nincs meg hanem akkor érdemes elővennem ha fontos, ha szólsz hogy xyz-ben kell segítség (és itt vagy chatben nem megy a dolog) elővezsem, de így főleg este 22:00-kor csak buliból nem hangoskodk. 😄

Főként hogy most vacsoráztam bb-zés közben. 😄

Semmi más oka nincs, ezt másnak is szoktam mondani....képek minnya allul:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.10. 22:42:26

Küldtem hangüznetet asszem, am baszki, most mentem rá és pont akkor mentél offline?:d btw hogy streamelsz ha share playhez nem volt elég a feltöltésed?😄 aha.
Na hadd nézzem csak BB-t, amúgy pont azt akartam, hogy ha tieden van, oszd már meg légy olyan kedves😊 vagy ha épp nincs másnál a profilod.
Szerk.: na m1 bezártam, szólj ha elindítod még. Am ennyire nutalsz beszélni vagy nincs mic neked se. Eszemfaszommegáll, a fél psn társaságnak (hun) kb nincs headset, pedig már adnak a géphez alapból:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.10. 22:27:14