PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Mennyit láttál belőle?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jó szar ez a Hairworks, meg ez a Hitman is elég ratyi lesz, pedig már 1 éve is hogy rebesgették mikor a játék FB oldala is fellendült (és ott van is van pár millió kedvelője) hogy milyen komoly lesz az új Hitman játék, az Absolution után rendesen követelte a nép a folytatást és eléggé magasra tették a mércét és ismerté is váltak mégjobban.
Aztán jött a nagy csend és most mintha teljes fordulatot vettek volna, és a fél brigád eltűnt volna és láthatóan egy vmi kis low budget hitman játék készül. Ami gyanús több minden alapján is, hogy vagy 2x biztosan előlről kezdték a fejlesztést. Eddig ez egy sötét tematikájú visszabutított szar, amit próbálnak szépen álcázni egy két dologgal. Ja milyen komor lesz... Aztán persze ne legyen ez igaz.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.26. 20:40:56

+
+1

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Moby
A konkrét eset nem kívánt beavatkozást, főleg elvi síkon folyt a diskurzus, és meg is állt idejében, de lehet ezt intézményesíteni: Kedves HG( vagy akinek jogosultsága van erre). Kérlek szépen nyilvánítsuk a topikot warezmentes övezetté avval, hogy a fejlécbe írjuk ki: a warezzal kapcsolatos minden hsz. törlésre kerül. Mivel van más szabály is kihírdetve ugyanott, gondolom elfér ez is, de azzal ellentétben ezt foganatosítsd is, illetve ha már szóba került, lehetőleg azt is, ha már ki van hírdetve!
Aki egyetért pluszolja meg, aztán benyújtjuk az indítványt a Tatyla-nak ha megérkezik.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
"Miért kit szerinted ha más nem tud törölni?"

Szerintem senkit. Max akik gurítják a hogolyókat.

"Meg nem hibáztatva volt hanem csak megemlítették,jogosan."

Már formában igen, csak a végeredmény ugyanaz.
Mi jogos, ki sértett, milyen szabályt?

""""Hozzászólások törlésére vonatkozó szabályok:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
Céltalanul vitát szító hozzászólások.
A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
Szándékos flood és reklám esetén."""
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.26. 20:09:29

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ja de mégis mindig szóba jön, én a warez-t akkor tartom géznak ha szó szerint leírás van hozzá, mit honnan hogyan , mire mivel....

De hogy valaki csak magáról a fogalomról beszél eléggé elkerülhetetlen szinte.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Miért kit szerinted ha más nem tud törölni?
Meg nem hibáztatva volt hanem csak megemlítették,jogosan.
a warez tema normalisabb topikokban nem megengedett. es ebbe szvsz nem csak az esik bele, ha arrol beszelunk, hogy konkretan mit es honnan lopjunk, hanem ugy altalaban nem beszelünk rola.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Miért? A HG-t hibáztassuk?
Hányszor volt már régen ilyen akkor meg senkit nem zavart a dolog.

Neki is van magánélete, majd jön ha végez.
Másik oldalról sem kellene örökké tekerni a zsinórt, 2 oldalú a dolog, amúgy meg maga a kijelentéssel szabályt nem sértett senki, a HG is csak szabálysértést intézhet, az hogy pár helyen önkényes uralom van az más tészta.

Seth
Ha nem ilyen elavult Dynasty Warriors klón lenne,akkor talán,.

PSN ID.: Beegabor

roolandsan
Várja még valaki a Dragon Quest Heroes nyugati verzát? 😄

V has come to!

😄
Seth
<#banplz>

PSN ID.: Beegabor

Nem semmi a DK.Kőkemény Tank,DPS Class.

Hétfő nem jó max este.Kedd,szerda ok
Moby
Ez egy sima osztókábel. Neked egy 4 pólusú jackes kábel kell.

Sziasztok! Van egy steelseries fülesem de osztott a jack dugasz tehát hang és mikrofon. Vettem ilyen 2 az egybe kábelt ami összeköti de még mindig nem jó ha bedugom a controllerbe, hang az van de mikrofon nincs.
Ilyet vettem

Valaki tudna segíteni mi lehet a gond, vagy akkor milyen másikat kellen-e vennem? Kösz
Utoljára szerkesztette: xalyy, 2015.07.25. 23:27:15
TDC Geronimo
Ez igen, jól odabaszta a jónépet 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Takarítók csinálták szabadidőben?

Mivel annak ingyen van aki már megvette PS3ra, ha még egyszer remegést érez az a 1.5 órára akkor esti mozinak levetítheti, de csak mert ingyen van. Bottal sem piszkálnám meg többet az életbe. 1szer okés volt ( zene, graf igényes ), csak rettentő felszínes és kevés minden téren.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.25. 20:09:40

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
már csak 3 nap<#vigyor2>
Na csak értetted valamelyest😊

Totti5
Abból csak 57 van😞

DVD-R? nekem is, meg 2002-ben elraktam oket. sztem jövöheten be is zuzom mind. kösz, hogy megemlitetted! <#eljen>

vagy ha a mr. polc-ra gondolsz, azokat tudom, tettel kepeket a minap.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.25. 13:44:55

Tikal
Blu-ray egy se? Mert azokat is day one szoktad venni, nem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
Olvastam és nem tudtam kibogozni mit akar. Biztos a nagy hőség meg hogy közbe az F1et nézem.

Egy biztos van 100+ DVDm a polcon 😊

TDC Geronimo
Youtuben fent van. Melozok, holnap este,de inkabb hetfon lenne jo. Melyik a home kampanyod pvpne? Azuras staron vagyok en

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Ignoráld. Tényleg. Kezd azzal a posztok olvasását, hogy megnézed ki írta. Ha ignorelistán van skippeld. Ha valakit odatettél Úgyis tudod mit fog írni.

Tikal
Nem is kell. Ez nm erről szól 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jajj, most kiszólsz itt a többieknek..baszki elolvastam a hozzászólásod és elnevettem magam, hogy hee, nem az óvodában vagyunk <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.25. 13:28:29

te mi a feszkes feneröl hadovalsz itt össze-vissza???

// valaki dobja ki a masik haverjaval együtt, vagy en megyek! ilyenekkel en nem vagyok hajlando SEMMIROL se targyalni.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.25. 13:23:47

Nem erről beszéltem, meg kiforgatod amit mondtam😊 De persze ígyis lehet érvelni ahogy most te leírtad, viszont egy szóval nem mondtam hogy valami jár, járna. És különben már megint: "sok sok ember, jajj sok sok izzadság árán" ne nyajjjál már ennyire senkit könyörgöm.
Ha nem hangsúlyoznád ezeket ki, még talán el is gondolkodna az ember ezen részén is a dolognak, de így... És nem mondom azt se hogy nem így van hogy nem dolgozott vele sok ember. És ne általánosíts, mert lehet hogy pont az ilyen sok buta miatt tart ott sok minden mint ahogy te is vélekedsz sok dologról és ezek után kinézem belőled hogy te még
orbán gec*t is sajnálod, meg ezt az egész mindenséget, na de ebbe végképp nem fogunk itt belemenni.
Ha külfödre mentél dolgozni, ha nem - és bár lehet pont azért amilyenek a körülmények, de akkor meg végképp nem értem ezt a szemléletet, miszerint "sok buta magyar 2015" - nem buta az hidd el, csak kőkeményen nyers és odabas*na mindennek, ha tehetné és a stíluson elcsodálkoznak egyesek hogy milyen dolog már ez.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.25. 13:24:50

te borzasztoan buta vagy.

termekekrol beszelunk, amiket sok-sok ember sok-sok ido alatt sok-sok izzadsag aran elkeszitett. sznobsag, hogy nem rantok mindent magamhoz INGYEN, pedig az "nekem jarna"? miert jarna? mert "poor" vagyok "as fuck"?
buta magyar ember 2015
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.25. 13:14:17

n000rbi
Éreztem, hogy valami nem stimmel, de meghatározni nem tudtam volna. Így már tiszta és egyben nem értem miért kellett ilyen szempontból hozzányúlni.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.07.25. 13:04:30

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Nézd hogy szúrja a szemét, nyugi nem térít át senki <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.25. 13:04:58

😮 Ha ez igaz az tényleg érdekes:d de jó leírtad. És igen épp azok a fas*ok akik ilyet képesek megmagyarázni lál. Na de szabad tudni hogy ki az a Abu gyerek és mi is van vele kapcsolatban?

lol, lopás a faszt. jó biz. értelemben igen. de ez mekkora kibaszott nagy sznobság lett már a tc. pár nagyérdeműnél itt is, hogy csak eredeti és szórd a százezreket, meg a milliót a sok szarra, mert többnyire városi sznobok vagyunk és ezt így kell csinálni dolog és mert szép.

Igazából csak az ragadt meg, hogy ennyire hogy is mondjam benyalni az eredetiségnek, ennyire kiállni mellette, védeni, pártolni és nem leszarni hogy ki mi - stb. az kurvára nagy sznobság már. Bár semmin se csodálkozom már.

Lényeg hogy vegyél meg mindent eredetibe továbbra is. És igen ez kishitűség - hogy csak az a jó és úgy a jó, benyalás, sznobság. Ezt nem csak neked mondom.

Egyébként meg tök jók tényleg, és én is bírom őket (eredeti) 😉 De fogadni mernék hogy pár nagy arcnak itt több száz filmje is eredeti lehet. És kurvára nem írigység - mert nem azon van a hangsúly most hogy megteheti valaki vagy sem. Nyilván ha megtehetném akkor örülnék, de attól még nem vélekednék úgy erről, hogy így meg úgy. Mert hol érdekelne ilyen "lényegtelen" dolog, szal attól még nem igen lennék sznob hogy ha megtehetném.

Fölösleges téma egyébként így a wrz vagy azt se tudom miről volt pontosan szó, csak azért helyen kell kezelni, mert itt Mobytól elkezdve slick-ig elég nagy sznobság és egyéniség folyik minden téren <#ravasz1><#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.25. 12:59:32

Moby

sok lesz mar a szöveg.
// hazigazda itt is csak disznek van, ugy latom...

Moby
És még az sem tenné legitimmé. Semmi nem fogja azzá tenni.

Tikal
Én inkább előfizettem Spotify-ra 😉

Mellesleg a példád akkor lenne jó, ha azért packáznál velük, mert nem jelentették meg az új albumukat Magyarországon idén, csak majd egy év múlva...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.07.25. 11:13:09

Tikal
Félreértés ne essék, nem kenem másra, csak vicces, hogy olyan dologért baszol le amit te magad is művelsz, csak másik műfajban, ennek fényében több mint nevetséges, hogy nekem magyarázol itt a dolgok helyességéről 😊 Ha átugrottál volna a hozzászólásomon, most nem lennénk itt...

Moby
Jaja. Oda járok zenéért, hogy packázzak a kedvenc együtteseimmel, mert nem akkor jelenik meg a cédéjük, amikor ÉN jónak látom. A tetvek!

Totti5
És ha igen? ezzel pedálozok? saját hülyeségedet ne másra kend, attól az nem lesz jobb.

Tikal
És még rasszista is vagy, ejnye 😊

Tikal
Töltöttél mar le filmet nkórról. Igen. Akkor meg hagyjuk is mert akkor csak álszenteskedsz itt 😊

De miert nem mész át a kedvenc topikodba es baszod le a többi jomadarat érte?😊) álszent.

Totti5
Önigazolsz már megint. Előre eltervezed hogy lopni fogsz és ezt pl itt ( is? ) terjeszted. Nem az MSel baszol ki, hanem a Crystal Dynamics-al.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.25. 10:59:25

Tikal
Gondolom még soha egy film vagy zenei album nem csúszott még le az nkórról... hagyjuk már😊 Az MS mar kifizette a részem nekik egyébként is, de lehet majd egy steam sale-n kapnak pár eurót hogy ezzel is támogassam a játékosok iránti elkötelezett munkájukat😊

Moby
Na pröhardver fórum kapott egy permbant. A sok agyhalott mamlaszbalfasz fanbojnak olyan mélyen van a sony valagába szorulva a feje, hogy azt is megmagyarázzák, miért jó, hogy NINCS refund a sonynál bazdmeg.<#wilting> Nem véletlenül ott lakik ez az Abugyerek is..

Totti5
Egy módon tudsz kibaszni velük, hogy elmész a játék mellett, mintha nem is létezne. Minden más opció ami nem bolti vásárlás simán csak önigazolás és lopás.