121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ez hogyan kapcsolódik a posztomhoz?
  • Moby
    Na ennyi. Én megadtam.minden létező esélyt, de ez az until dawn minden létező szinten annyira generic szar, hogy nincsenek rá szavaim. Pefig ebben jó vagyok. Minden második pillanatban bakancsal tiporja a sárba az immerziót. A keretsztori olyan mélyen van, hogy ott már kategóriák sincsenek. Az idei évem legpocsékabb géming"élménye". Egy ökörség volt újra nekifutni.
  • darkSectorxxx #50576
    Ej nekem az volt az első VGA-m
    Half-Life Very Low? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.16. 00:20:49
  • Bandicoot
    Sőt az mx400-ast se.
  • arty
    szerintem a ti4200-at se veri majd mindenhol!
  • arty
    akkor vedd one-ra
  • Bandicoot
    ó az a 780-tól is messze lesz,nem kell 1080ast nézni.
  • darkSectorxxx #50571
    Ha nem akkor 2 darab 1080-hoz képest vagy 3 vagy 4 és így tovább, PC platformon nincsen gyengeség hardverben....a csúcs pc egy kicsit tág fogalom. :)
  • Newfronter
    Valószínű a Neo is messze lesz a csúcs PC-től, egy új GTX 1080-hoz képest nézve.
  • darkSectorxxx #50569
    Mindez ha az alábbi kép nem igaz amit linkeltem. Tegyük hozzá. :)
    Nem mintha ez miatt nem lenne szükség esernyőre. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 23:47:52
  • Tatyla
  • Moby
    Tényszerűen én mást ezekből nem tudok megállapítani Te azt mondtad a ps4-es van jözelebb a pécéshez. Szerintem meg a két konzolos van közel egymáshoz, és mindkettő messze van a pécéstől.
  • darkSectorxxx #50566
    Na ittvan, a grafikon beindult és sokkal gyorsabban ismétli önnmagát mint eddig valaha. :D
  • Moby
    Én csak annyi látok ezekből a videókból, hogy eléggé mosottfos mindkét konzolos verza a pécéshez képest, meg jóóó szar az árnyék mindkettőben. Hogy melyikben szarabb, az szerintem kevésbé lényeges :D
  • TDC Geronimo
    Remélem már csinálják az új wolfit is ezzel az enginevel
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #50562
    2:30-nál miez? MotoGP? :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 23:08:53
  • TDC Geronimo

• darkSectorxxx #50560
    Ja értem akkor azóta ezt peccselték már, értem, elnézést kérek akkor.

De a felbontás ugyanúgy beletartozik mert moby pc-n is 1080p-ben tolta volna, de mindegy. :D
  • TDC Geronimo
    már megint fingodsenincsen. Egyedül abban tér el, hogy többször sub 1080 és kevesebb az átlag fps
  • Totti5
  • darkSectorxxx #50557
    Ugyanúgy néznek, de nem ugyanúgy néznek ki.
    Valóban nem vettem megy mind3 platformra, de a neten nem ezt látom. Vagy ennyit csalnak a képekkel, videókkal?
  • Totti5
    Mit jelent az sokkal? honnan veszed? szó nincs ilyenről. Mind a kettő ugyan úgy néz.
  • darkSectorxxx #50555
    Ja nem futásban értem.
    Hanem kinézetben a PS4 sokkal közelebb áll a pc-shez.
    De nem fikázom a x1-et csak azt mondom brutálisan sokat nem veszít Moby az élményből, látvány terén
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:58:10
  • Totti5
    Nincsenek gondok X1en vele, vayis pont annyi mint PS4en hogy nem atom 60 mint a Wolfi. PS4 1080p target 60 frém ( ami nem fix ). X1en dinamikus 1080p target 60 ami nem fix. PS4az overall frém jobb.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.15. 21:55:45
  • Totti5
    Kalapács, mehanikus csavarhúzó, szigszalag és találsz arra is megoldást
  • darkSectorxxx #50552
    Ja ez végett, akkor tévetem a tippemmel.
    Persze jól döntöttél.
    Ahogy hallottam nagyon jól néz ki PS4-en is a nagytesóhoz képest, X1-en vannak gondok.

Totti:

Hát nekem nehezebb analogot huzogatni ha leölök 3 óra alatt 200 mozgó ellenfelet mint az egérrel pikk-pakk levadászni...

Moby:
    Jó ba+ te mindenben kuvajóvagy igen...de nekem analoggal hosszabb időre kényelmetlenebb célozgatni, ez meg aztán pláne egy idegbeteg játék, egy Killzone nem ilyen például. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:56:23
  • Moby
    Nem, nem erre, én gecijó vagyok kontrollerrel is :). Inkább arra, hogy mikor futok bele valami ps4 közeli őrületbe megint, amitől a hajam fogom tépni ismét.
  • Totti5
    Teljes az mindenen, azt meg hogy kinek min és mennyire könnyebb magánügye. Kontrollerel és egérrel is ugyan úgy kell játszani FPSt, de mégis más pl a sebesség, rángatás, pixelpontos klikk. De ennek semmi köze a nehézséghez.
  • Moby
    Az ok két dolog: csak a single érdekel. PC-re csak maradóban tudnám megvenni, kb 30 euróért. PS4-re bukok mondjuk 2k-t. Plusz eladtam a 970-et. Megléptem amit arty is. Jönnek az újak, gyorsan kivettem a pénzem belőle, mielőtt bedőltek az árak. Addig belemegy egy 950 temporary, és a ps4 a mentőöv mellette. Most még jó az ár, gyakorlatilag négyezer forintért volt hét hónapig 970-em. Annyit mindenféle jöttment hülyének is megér, de mostmár jöhet a 1070.
  • darkSectorxxx #50548
    Bocs télleg rosszul fogalmaztam.
    Arra értem hogy egy fps mindig pc-n bill+egérrel lesz teljes. Könnyebb, erre akartam célozni.
    Persze értelemszerűen nem a játék tartalmi része van oda szánva, nem is tudatosan szánták pc-re, csak nekem az fps-eknél még mindig az jut eszembe hogy azt PC-n ha lehet.
    Ezért is veszek vagy egyeltalán vagy csak ami single-ben fontos.
    pl Killzone.

Doom meg ja énis lezavarnám a single-t kontrollerrel, csak ebben a tempóban lehet kontrollerrel egy hadseregnyi szörnyet könnyebb egérrel levadászni mint analog karral.
    Szerintem Moby erre célzott az esernyőkkal egyrészt. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:49:19
  • Totti5
    Nincs olyan ma már hoy PCre szánt. Nagyon kevés és kivételes játék van amit direktbe valaki PCre tol ki, de egy Diablo 3at is tökéletesen ( sőt még akár jobban is ) át lehetett tolni konzolra. Nyilván mindig más mert nincs 100 billentyű konzolon így ahhoz kell igazítani egy RPGt, MMOt, de egy sima FPS játéknál hót mindegy min tolod, tök ugyan azt követeli meg minden platformon.
  • Moby
    Tisztelt esküdtszék! Pusztán anyagi megfontolások vezéreltek! Esküszöm a kormányra és az adóhatóságra! :D
  • darkSectorxxx #50545
    Na gyorsan indítsd újra a stream-et és légy tökös, menni fog ez neked.
    Nem tesznek bele olyan fokozatot amit a fejlesztők nem tudnak bent végigjátszani, úgyhogy nem lehetetlen. :D

Moby:

Kongy:
    Jaja, én is meg vagyok lepve, a döntés okát meg majd szerintem megtudjuk. Én gyanakszom valamire, de nem biztos hogy igaz. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 21:45:31
  • Kongy
    Ahogy hallom konzolon is fasza az irányítás, grafika, frame, szóval ilyen téren sem lehet nagy gáz. Én azért nem adnám fel a bill+ egér kombót.
  • Moby
    Amikor gyorsan gépelek óhatatlanul is előbújik az igazi énem!
  • darkSectorxxx #50542
    Most inkább az miatt röhögünk hogy egy valjuk be inkább PC-re szánt fps-t vett meg PS4-re. :D (úgy hogy neki aztán van erős gépe is)
    Legalábbis én ezen nevetek.
  • arty
    és dobjam ki az eddig beleölt 20 órámat?! :D

+hogy nézek utána tükörbe?! :DD
  • darkSectorxxx #50540
    :D

A szar szót most az egyszer látnoki képességem folytán úgy vélem másnak szeretted volna láttatni. :D
  • Kongy
    Jó játék lett, nem fogod megbánni :D