PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem sokkal megnyerőbb amikor egy csajra rakják rá...ott vannak nem eltitkolt mozdulatok és hangok...😄
Na így kell csinálni egy értelmetlen videót xdd Ilyenekre dől a nép😊
Nézni, hallgatni ahogy más pofázik és elhinni. Jó most kicsit más, mert biztos jó, de én nem hallgattam végig amit beszél, hogy ő mit lát 😄
Gameplay lehetett volna, vagy nem lehet megoldani?

TDC Geronimo
jöhetne már morpheus 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
hehe csak igaz lett. Na tessék venni, remélem jó lesz eladás és lesz folytatás, bár 0 marketing miatt szerintem esélytelen

ajdekszott negatívok vagytok így péntek reggel.. <#vigyor>
Moby
Nálam is, és 20%-os előleggel korlátlan mennyiségben le is lehet foglalni. Számlaszám priviben <#nevetes1>

Adversus solem ne loquitor

Kongy
Ha ott elérhető, akkor az azt jelenti, hogy elfogyott. Náluk nem egyszer futottam már bele ilyenbe 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kicsit utána néztem... az egy dolog h qva nagy...persze nem is terveztem mindennapi használatra.
Fallout 4 Pip-Boy Edition Előrendelés (PS4) ám konzolsszervizen még előrendelhető státuszban van
Moby
Nyugi, sokan nem fogják megkapni. A beszállító leállt a gyártásával, és többet nem is bajlódnak vele. De nyomtathatsz magadnak 3d printeren 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.31. 07:51:32

Lenne olcsón eladó egy PS Wireless Headset.PM
Totti5
Ezaz!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shaddam
Ó meg is van

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Viszonylag hangulatosra sikeredett, de most ez tényleg ilyen "szerény" kevés (?) gameplayű játék?
Btw ha valakit érdekel Batman full, digitálba vételre vagy csere valamire - kölcsönbe akár, az szóljon.

Btw2 tegnap lekaptam a Life is Strange triálját, mondom megnézem már, sose tudtam mi is ez. Hát elég hamar vége lett a triálnak, sőt túl hamar. Lehet megérné ezt megvenni : )
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.30. 21:56:26

Értem. Oks, persze nem ez az első most😊 A kontrollerres sztori előzmányét nem ismerem... hány éves asszony húga?😄
Btw majd egy élménybeszámolót cakkonpakk szívesen elovasok😉 Ez a quadozás a sivatagban is kurvajól hangzik.

Moby
pm.

Fallout 4 Pip-Boy Edition baah mikor került fel!?omg lecsúsztam róla<#rinya>
arty
A mafia játék sosem klasszikus-activitys sandbox.
Sztori nem volt rossz, kötelező labdákat lecsapták mindenesetre.
Grafika iszonyat jó volt és remekül is futott (na, nem konzolon sajnos, ott a 30 frémet képtelenek voltak összehozni 😞 ).

Forza.

azannyamindenit! grafban nem sokat kezdtek vele (remelem igy meglesz a 60 frem), de UJ MELEE FEGYOK! fikkenzighejl! kar hogy digital only... 😞
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.30. 19:12:55

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Harlekin
Nagyon vigyáznak a túristákra...Mindenhova kisérnek bennünket.pedig aztán már mindenhol jártunk.luxor,giftunsziget,búv árkodás,holnap quadozás a sivatagba megyünk valami beduin faluba kenyeret sütni teveszaron...Tehát nincs az hogy hozzá vagy kötve a szállodához.Ha meg baj van az megtörténik lásd Franciaországban is akár...
Harlekin
Azt majd otthonról mert itt a net meg a fórum kaotikus és kedvem sincs hozzá nagyon.Viszont asszony huga kibontotta a kontrollert... küldött képet és 1 bontattlan dobozos camo kontrollert küldtek a szar camo helyett.Remélem a fekete is így lesz...:-D
shaddam
Kösz 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Totti5
10 perce volt élőben, majd ha látom beteszem.

shaddam
Videó?

Más:

Totti5
God of War theme megy most a vizes VB szinkronúszás egyik kürje alatt!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.30. 18:28:45

Totti5
Leszállított a 3 millió, de teljesen mindegy. Jobban csinálják mint a Nintendo. Nem értem miért, vagy hogyan, de ez is teljesen mindegy.

Látom lesz akkor új Mafia és 70-es évek.
Ez nagyon jó hír,jöhet a CE belőle ha lesz!
Jó ez a Witcher Hard fokozaton 15 FPS-al😄
Mi lehet azzal aki platinára megy legnagyobb szinten?

Mellesleg olyan grafikai bugok vannak amik a játszhatóságot befolyásolják..
Na az szép tök zsír lehetett, akkor búvárkodtál:d majd dobjál már képeket fel:d spoilerbe😄

Ja lehet szavazni, azokra amiket ők beraknak és abból választhatsz, csak ha mind ratyi lesz akkor tökmind1 😄

Az egy dolog, hogy lehet szavazni, de a szavazás eredmény kötelező érvényű? <#nemtudom>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Inkább egy fosás kapjon el, mint a terroristák...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
PS4's new Vote To Play system lets you vote for your next PS Plus game

Harlekin
Semmi gond mert hazai szilva pálesz mindent öl...pedig mindent eszek gondolkodás nélkül...nincs olyan amit nen kóstolok meg...:-D
Nekem nagyon bejön a kaja és itt nagyon ügyelnek a tisztaságra.Viszont nem minden szállodára igaz ez sajna.
Kongy
Az idő jó, de vajon a kaja is? 😄 Én 3 éve voltam, és elkapott egy hasmenés, ami az egész nyaraláson végigkísért 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Harlekin
Sokkal jobban szeretem,már mint az androidomat.Tegnap járt 12 méter mélyen a vörös tengerben egy 300 forintos vízhatlan flexibilis tokban simán bírta és még videóztam is vele...😄
shaddam
Múlthéten volt itthon is ennyi 😄

Ahh win phone, utálatos a kezelése:d szép idő van arra:d minden játszik úgylátom.😊

Harlekin
Off!
Moby megjött a kontroller ha felénk járnál kipróbálhatnád mert kellene írnom,hogy minden rendben van e vele!

Amúgy meg...
Szerinted mennyire vágyok haza?:-D

Fordítsuk meg: szűk két év alatt elment 25 millió, mondjuk azt, hogy 5 éves lesz ez a generáció, akkor is megáll a dolog 60+-ban, ha folytatódik ez a lendület. De szerintem nem fog.

Ez meg sem közelíti a 80+ PS3-at, a PS2-t pláne nem. A Wii-ről meg ne is beszéljünk. Korai az öröm, na.

Szörnyű játék volt, na. Egy kihasználatlan, élettelen város, tök egyforma küldetésekkel, nulla jó sztorival, s marhára lebutított grafikával (ahhoz képest, amik az első trailerekben voltak).

A Mafia 2 volt szerintem a leghatalmasabb ziccer a videojáték-történelemben, sikerült is kihagyniuk!

TDC Geronimo
Sony has released its financials for the first quarter of the financial year, revealing the PlayStation 4 continues to exceed all expectations.

3 million consoles were sold in the three month period ending June 30, up from 2.7 million sold in the same window last year. This means lifetime sales for the console now stand at 25.3 million - and it hasn't even been out for two years yet. In contrast, it took the PS2 a comparatively sluggish two years and eight months to hit 20 million units sold.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.30. 13:00:53

thx

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Minden hónap első keddjén.
hogy is van mostanaban, mikor teszik fel az aktualis ps+ cuccokat? 8.-an lejar az elöfizum, meg behuznam az ujakat gyorsan. aztan majd 1 honap mulva ujra vennek.

Tikal
Az első bekezdés nekem se hiányzott.
De volt egy Scarface nevű játék, na abban voltak jó ötletek... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

arty
nekem valahol felüdülés volt, hogy nem kellett gyúrni járni, vagy más aktivitykben bohóckodni a karakteremmel, hogy nem repült ki minden sz*rból az XP, hogy csajoznom se kellett és ugyan a gtaban se KELL, de azé zavar, hogy hátrányban vagyok ahoz képest, ha mondjuk 50 órát grindeltem volna a karim bevetés előtt....

márpedig a verd meg, hajtsd be, törd be az üveget küldetések iszonyat grindfesté tudnak válni.... nekem elég, ha autófizikából - lévén most 70es évek jön - kapom a szokásost, nagy böhöm hajókkal... mint amilyen anno volt a Driver 1 😊 Nekem bejön, hogy a mafiákban fogják a kezem és nem kell (nincs értelme) elcsatangolnia városban... jó, igen, az M2 rövid volt, szal az ember joggal érezte úgy, hogy többet akar a világból .... de azt több sztori küldivel oldják meg, ne grindel, léccilécci 😄

Forza.

arty
LC😮sirissel coopban el lehet szórakozni, szal ez most nem rossz pakk....

(limbo, gow4 szerintem megvolt már mindenkinek, de egyébként azok is ütősek.)

Forza.

Tikal
Az volt a bajom a maffia 2-vel, hogy ott volt egy nagy és gyönyörű város, de minek. Szinte sajnáltam kocsikázni, mert rossz volt nézni hogy van egy csomó remek helyszín de nincs kihasználva,... a másik meg hogy kivágták a játék egyik legérdekesebb részét, ugye mikor feltornázta magát a ranglétrán, mi csak elmesélve láthattuk miket csináltak, pedig milyen jó lett volna, ha én törhetem be az üzletek ablakát, ha én verhetem agyon azokat akik nem fizetnek stb... rengeteg kihagyott ziccer volt a játékban, mindezek ellenére persze imádtam én is, mert a hangulata nagyon jó volt... én remélem hogy több szabadságot kapunk ezuttal.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
+1

Teszek a benzínkutakra. Hangulata, storytelling, zenék az egész olyan szinten egyben volt és lüktetett végig hogy nehéz volt letenni. Az ótóka meg kuriózum szinten volt megcsinálva. Rendesen munkás volt kontrollerrel hogy jól eltudd vezetni a vasakat.

Különösebben nem tudok egy okot sem arra hogy miért kellene nekem egy GTA szerű Mafia. Nem igazán akarom hogy GTA ellenefel legyen, mert abból jó nem sül ki úgy sem. Legyen Mafia, legyen önmaga, és ne legyen teljesen nyitott 100órás sandbox. Nem mindig az a jó....
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.29. 18:07:49

PS+ augusztus:

- Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4)
- Limbo (PS4)
- God of War Ascension (PS3)
- Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita)
- Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita)
- CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita)

Tikal
Trophy screenshotokat ki lehet kapcsolni??