PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézni, hallgatni ahogy más pofázik és elhinni. Jó most kicsit más, mert biztos jó, de én nem hallgattam végig amit beszél, hogy ő mit lát 😄
Gameplay lehetett volna, vagy nem lehet megoldani?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Adversus solem ne loquitor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Fallout 4 Pip-Boy Edition Előrendelés (PS4) ám konzolsszervizen még előrendelhető státuszban van
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.31. 07:51:32
Adversus solem ne loquitor
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Btw ha valakit érdekel Batman full, digitálba vételre vagy csere valamire - kölcsönbe akár, az szóljon.
Btw2 tegnap lekaptam a Life is Strange triálját, mondom megnézem már, sose tudtam mi is ez. Hát elég hamar vége lett a triálnak, sőt túl hamar. Lehet megérné ezt megvenni : )
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.30. 21:56:26
Btw majd egy élménybeszámolót cakkonpakk szívesen elovasok😉 Ez a quadozás a sivatagban is kurvajól hangzik.
Sztori nem volt rossz, kötelező labdákat lecsapták mindenesetre.
Grafika iszonyat jó volt és remekül is futott (na, nem konzolon sajnos, ott a 30 frémet képtelenek voltak összehozni 😞 ).
Forza.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.30. 19:12:55
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Más:
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.30. 18:28:45
Ez nagyon jó hír,jöhet a CE belőle ha lesz!
Mi lehet azzal aki platinára megy legnagyobb szinten?
Mellesleg olyan grafikai bugok vannak amik a játszhatóságot befolyásolják..
Ja lehet szavazni, azokra amiket ők beraknak és abból választhatsz, csak ha mind ratyi lesz akkor tökmind1 😄
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nekem nagyon bejön a kaja és itt nagyon ügyelnek a tisztaságra.Viszont nem minden szállodára igaz ez sajna.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Moby megjött a kontroller ha felénk járnál kipróbálhatnád mert kellene írnom,hogy minden rendben van e vele!
Amúgy meg...
Szerinted mennyire vágyok haza?:-D

Ez meg sem közelíti a 80+ PS3-at, a PS2-t pláne nem. A Wii-ről meg ne is beszéljünk. Korai az öröm, na.
A Mafia 2 volt szerintem a leghatalmasabb ziccer a videojáték-történelemben, sikerült is kihagyniuk!
3 million consoles were sold in the three month period ending June 30, up from 2.7 million sold in the same window last year. This means lifetime sales for the console now stand at 25.3 million - and it hasn't even been out for two years yet. In contrast, it took the PS2 a comparatively sluggish two years and eight months to hit 20 million units sold.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.30. 13:00:53
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
De volt egy Scarface nevű játék, na abban voltak jó ötletek... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
márpedig a verd meg, hajtsd be, törd be az üveget küldetések iszonyat grindfesté tudnak válni.... nekem elég, ha autófizikából - lévén most 70es évek jön - kapom a szokásost, nagy böhöm hajókkal... mint amilyen anno volt a Driver 1 😊 Nekem bejön, hogy a mafiákban fogják a kezem és nem kell (nincs értelme) elcsatangolnia városban... jó, igen, az M2 rövid volt, szal az ember joggal érezte úgy, hogy többet akar a világból .... de azt több sztori küldivel oldják meg, ne grindel, léccilécci 😄
Forza.
(limbo, gow4 szerintem megvolt már mindenkinek, de egyébként azok is ütősek.)
Forza.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Teszek a benzínkutakra. Hangulata, storytelling, zenék az egész olyan szinten egyben volt és lüktetett végig hogy nehéz volt letenni. Az ótóka meg kuriózum szinten volt megcsinálva. Rendesen munkás volt kontrollerrel hogy jól eltudd vezetni a vasakat.
Különösebben nem tudok egy okot sem arra hogy miért kellene nekem egy GTA szerű Mafia. Nem igazán akarom hogy GTA ellenefel legyen, mert abból jó nem sül ki úgy sem. Legyen Mafia, legyen önmaga, és ne legyen teljesen nyitott 100órás sandbox. Nem mindig az a jó....
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.29. 18:07:49
- Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4)
- Limbo (PS4)
- God of War Ascension (PS3)
- Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita)
- Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita)
- CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita)