PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remake nem lesz. Új Resi játék lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.02. 10:04:37
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sebaj, a lényeg hogy mi értjük meg a Capcom! 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
REMAKE-et irnak. barmok...
nem mindegy am.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
- lista az új SKU-ról, közte poztívumként az alacsonyabb csíkszélesség. Ezzel még nincs probléma, bárki tévedhet.
- finoman jelzem, hogy ez dezinformáció
- válasz, a harmadik féltől (gondolom valami belterjes fanboi): őt nem vezette félre, hiszen(!) őt ez nem is érdekelte!!!!négy!!
Adversus solem ne loquitor
ne legyen korlát a felvételkor....
Biztos elhiszem annyira nem igénylik az emberek. Legalábbis erre felénk nem gyakorlott a használata.
Mondjuk telefonnal semmiképpen nem használnám a kapcsolót, de hogy zenét lejátszik egy égő vagy bármi az érdekelne mennyibe kerül. 😊
Persze ez nem vadi friss termék, csak boltokbn nem találkoztam kimondottan vele, ha láttam volna már, azonnal veszek, mert rühellem ha itt játszok, és azért fel kell álnom mert gyors leírnék egy mondatot a billentyűzeten.
Igen van világítós billentyűm, de azt nem használom mert rájöttem hogy hosszútávon cseszteti a szememet. 😊
Rengeteg dolgot néztem, ami eszembe nem jutott ugyanígy rákeresni.
Jópofák ezek az érintős órák is például.
Meg van pár érdekesség. Mondjuk ez várható hogy az érintős téma mindenbe beleeszi magát.
Ami meglepett kurára, hogy kibaszott nagy a hatótáva a kapcsolónak, kimentem a kert végébe, kb 60-70 méter, és a házba onnan is érzékelte, én meg azt hittem olcsó bovli, max a szobába lesz használható, nem mintha értelme lenne a kertből lámpát kapcsolni a szobában, de meglestem kíváncsíságból.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.01. 21:48:23
Gondolom 1989 óta büdösödhet a dobozában.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.01. 21:07:20
Nem tudom hány embert idegesít ha este mondjuk fel kell állni felkapcsolni a lámpát vagy le.
Én meguntam. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Először ráfizetés lenne nekik, aztán megérni. S tényleg vicc hogy ezért a pénzért városon 4-5x jobbat kapsz minimum, vagy ha nem is de olcsóbb.
Akinek atom nete van itt PSN-en mennyire tudta kihasználni, kb mennyi volt eddig a legtöbb amit adott neki a szerver?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
úgyhogy részvétem 😊 kilátások jobbra?
Forza.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
nekem 6k-ba közel 20-as.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.01. 01:28:08
You can play Fallout 4 for 400 hours without seeing everything
That’s almost unheard of, but according to Bethesda’s lead producer Jeff Gardiner it is true of Fallout 4. Speaking to OXM, Jeff had this to say.
"I’ve played the game for probably 400 hours, and I’m still finding stuff that I haven’t seen."
Azért a 400 bullshit, de biztos jó hosszú lesz tele tartalommal. Reméljük elég változatos is lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.01. 00:55:34
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.01. 00:37:29
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
De lassan jön az NFS, lehet autokat pimpelni meg zsaruk ellen menekülni...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szeretnék ezeknék is részvényes lenni és lapátolni a csilliárdokat kifele belőle.
manapsag rohadt nagy agyrohadas ha nincs net. komolyan rosszabb, mintha elzarnak a vizet.😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
- nem volt itthon netem
- határidős munkák szívják a vérem
- összetört a nexusom, ezt a világszara lumia635-öt használom, amin hiába osztom meg a netet, kétpercenként dobál le magáról mindent. Nincs időm kicseréltetni a képernyőt abban a másik szarban, pedig belebetegszem ebbe a windózokádmányba.
Szopóágon vagyok, na.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.31. 21:46:58
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Csodálatos érzés, hogy már csak pár hónapot kell ezekkel kihúznom, és aztán digi...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.31. 21:31:36
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.31. 21:23:40
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Najó, nem szar, csak olyan nem jó. FH2-höz képest a faszba sincs tartalomban, vagy élményben, a sima forzával meg nem is egy liga. Vannak szép momentumai grafikában, meg tud néha élvezetes lenni, de ennyi. Fűrészpor izű középsemmilófasz.
Amivel nekem sincs semmi bajom, lesz hamarosan nekem is, DCvel. Ja és a Killert is megvettem multkor 6ért amiben minden benne van már + az 1-2. Nem vagyok fanja, de annyira le van sajnálva az a frankó cucc, amit szívvel lélekkel csináltak 2 évig, hogy szánalomból vettem... komolyan nem értem a világot.
és akkor ez a csúszó, psneseket átverős, megjelenésután toldozott meg elad 2 misit?!
oké, nem fáj, örülök, h most akkor csinálhatnak végre egy currgen motorstormot, de ..... na. ez nem igazság 😞 😄
Forza.
Batman digitál, profilon valakit érdekel?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.31. 18:22:04