121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    BF1es leakelt artok

Day -3
  • SlickAdam
    gameplay
  • SlickAdam
  • Amiga
    Azóta, hogy mondták, kevesebb eladott példányra, de mikrotranzakciókból nagyobb bevételre számítanak, én sem követem. Pedig az AW és a BO3 elszórakoztat, de valami nagyon nyomós érv kell, hogy ránézzek majd az új részre.
  • mucsácsó
    Rosszul alakulnak a Call of Duty Infinite Warfare előrendelések

naháááát.... :))) még a végén megjön az emberek esze? (kétlem... :D)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.06. 15:36:29
  • Amiga
    Nem szép, ezzel egyetértek, vannak látványosabbak a piacon. Inkább funkcionális.
    Én nem követem különösebben ezeket a downgrade-dolgokat. A generáció elején még szerintem optimistábbak voltak a gépek képességeit illetően a fejlesztők, és azokat a trailereket nyíilván valami csúcs-PC-n kotyvasztották össze. Aztán jött a realitás talaja és beáldoztak ezt-azt a játékmenetért.

Számomra ez a téma a Watchdogs-nál még ütött, de mostanra tudomásul vettem. Sok szép játék van így is, és ha ezen túl tudunk lépni, azért a lent belinkelt videón sok élvezetes program van.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.06. 15:12:17
  • TDC Geronimo
    Imádom winstont :D

• mucsácsó
    Trú. Egyedül mostanság a Doom volt olyan, amit ahogy bemutattak, azt simán hozta is végleges formájában, és nem lett semmi downgradelve, bekamuzva... erre is valahogy csak a jóöreg id képes :D Abban van valami fizikaféleség is, bár nem egy nagy valami... :D

...vagy még talán UC4, de annál is ment a hápogás :D
  • Tikal #52291
    Nem, nem vállalhatatlan, de nem is szép.. ezt kb mindegyik review-ban megemlítik. Emlékszem mikor játszottuk a bétát haverral a SWB után, mindkettőnknek ez volt a gondolata utána: jó játék jó játék, de nem szép :)
  • Amiga
    Igen, de a Battlefrontban meg gyakorlatilag nincs fizika, meg rombolhatóság, ami itt elég erős. Vagyis a motor másra van tervezve, mást számol. UBI-nak is igen jó játékmotorjai vannak, és a Siege messze nem vállalhatatlan konzolon sem.
  • Totti5
    Szemét akad ( Homefront és társai ), de az EA és Ubi címek pont nem azok.
  • Myselor
    én az uborkát utálom mind közül a legjobban mondjuk nem is játszok már egy játékukkal sem.ea-s játékkal sem tudom mikor toltam utoljára.csupa szemét szinte mind és átbaszás.
  • Tikal #52287
    Teljesen mindegy hogy más játékstílus, grafikáról beszélünk, két multi lövölde esetében.
  • Amiga
    A Siege és a Battlefront tényleg ég és föld.
  • Tikal #52285
    na neee, szeretem a játékot, de grafikailag eléggé alap...tegyük már mellé az SW Battlefront-ot, ég és föld! Siege pályák pedig ugye zárt épületek, nem pedig 40 játékos óriás térképek...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.06.06. 13:57:21
  • Amiga
    +1
  • Amiga

:-DDD
    Amúgy igen. El is határolódom az efféle mordori beszédtől.
  • TDC Geronimo
    Nem ronda konzolon se a siege és 60 fps
  • Harlekin
    És pontosan az megy!!!Szokás szerint!!!
  • Moby
    Mindenki. Kivétel nélkül Eljátszotta már a from is (das2-vel), Persze mondhatnák nem téma ez, mindenhol ez megy, erről szólnak a reklámok is. Igen, ez így is lenne, de a videójáték nem mosópor. Sose legyen mosópor! Rohadjon meg mindenki, aki azt akar csinálni belőle. Lehet üzlet, nekem avval nincs bajom, csak maradjon meg legalább nyomokban művészetnek.
    A másik fő problémám, hogy aki kamut mutat be nekem, az nekem azt üzeni, hogy szerinte is szar amit csinál. Hát ha szerinte is szar, akkor meg hadd ne kelljen fizetnem is érte. Kösz.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.06. 12:24:39
  • Totti5
    CDP is élen járt, From is, NótiDog is meg sokan mások is.
  • Amiga
    Ne írkáljatok ilyeneket, mert a másik konzol topikjába megint jól beleírja valaki, hogy bezzeg PS-en csak a fika megy, míg boxon élvezik a jobbnál jobb játékokat. :-D
  • Moby
    Az igazi röhej, hogy ők ebben tényleg élenjárnak, de a ubi név helyett ki lehet írni a "VG Industry"-t is. És ennek az egyik generátora pl. az E3, és hasonló faszméricskélés. A másik meg, hogy sajnos büntetlenül megtehetik.
  • Tikal #52276
    ja, milyen gyönyörű fények voltak, animációk, aztán egy nagy fos lett a grafika, főleg konzolon, mikor először megláttam azt hittem ps3-as lemezt vettem
  • Myselor
    hát a siege-nél a legnagyobb szerintem.röhejes amúgy kurvára:)
  • Rage47
    mintha meglenne a kész játék, majd beraknák egy downgrade generátorba az egészet, és azt adják el.
  • n000rbi
  • SlickAdam
    emlekszem egyik tv adon egesz nap random videojatek videok mentek folyamatos repeat-ben, egyik a shenmue. agyamat eldobtam. kar, hogy teljesen kimaradt :(
  • TDC Geronimo
    beszarsz behugyozol az új zónától
  • Moby
    Lepürgött a Hearts of Stone. CDPR-nél a játék és a DLC kifejezések egészen más dimenzióban léteznek Gyöhet a BaW.

Más. Tegnapi E3 és játékosünnep témához.

Ünnep!
    Ugye Ti is nagyon várjátok?? Én majd meg bele őrülök a várakozásba!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.06. 00:02:23
  • arty
    jó de azt el tudod utána adni!

(valamiért a sztór kitakarta a lemezeseket ;)))) )

---

totti! ha letoltad a doomot, átvenném! :D
  • Tatyla
    Minek? Pc-n is meg bukott
  • Tatyla
    Kezdheted ha legalább level 34 vagy
  • mucsácsó
    14k-ért láttam tegnap egyik face csopiban bontatlanul OW-t :D
  • Totti5
    Hanetán lenne valakinek DOOM 4 és cserélné UC4re akkor írjon.
  • arty
    8k vs 22k ...
    szerinted? ;)

(mindkettőt sokan ajnározzák, szal a minőségre talán nem lesz panasz egyiknél se)
  • darkSectorxxx #52263
    Ebben igazad is van. :DF

EDttől független a gyanú megalapozott volt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.05. 14:02:10
  • Totti5
    Én sem, mert ilyen játék nem jelent meg.
  • darkSectorxxx #52261
    Kötve hiszem, nem emlékszem Mirorrs Edge 2-re.
  • Totti5
    Szerintem ezt már 1 éve is tisztáztuk.