PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
szerintem te a prevgent átaludtad és a currgenről álmodtál... ezesetben ül a hozzászólásod <#eljen>

Forza.

Moby
Az jó deal. Ok, most még úgysem kell, majd sikoltozok. Előbb még szülünk egyet 😊

Adversus solem ne loquitor

Kandurex
ja, ja a Scholar -t, használtam vettem 9k -ért, szóval jó party volt

(szerk: ebbe már benne volt a futár is)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.02. 13:03:49

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
Merhogy ps4-en tolod? (találtam egy one-os, de a one kontrollere tökéletesen alkalmatlan fromjátékra. Aki azzal tolja végig, annak két platinát kéne adni...)

Kandurex
Mondanám, hogy az enyémet megkapod, de olyan taliga lassan haladok benne.. -.-

Moby
Nem kell, és nem is szívesen teszem, de az ösztönfosozás már nem képez vitalapot. És a figyelmem sem köti le.

Moby
Gondoltam beszerzem a DaS2-t. Nem ragaszkodnék feltétlen a pécéshez ebből, mert eléggé kipofozták a ps4 verzát.
Hát nincs. Ez a játék a használtpiacon nem létezik 😄 (najó, játékaimon van 2-3 db, elmeháborodott árban).
Maradapécés.

Kandurex
na, ez nagyon kell

+1

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Azt írtam, hogy:

"az esős részt leszámítva ezzel a látvánnyal még szép, hogy 60 FPS"

Most ebből milyen egyéb mély következtetést akarsz levonni? Nem írtam rá egyebet, és mint autóka elég jónak is tűnik

Moby
>hogy a fos mellett ne menjek

Najó. Ignore on.

Moby
De tényleg, szerinted minek kellene tapsolni, ha ennek sem? Tényleg érdekel. Mer nekem úgy tűnik most ebből a posztfolyambó, hogy te már csak azt tartod kiemelkedőnek, ha valaki a lehetetlen csinálja meg. Amit már nem is lehetséges megcsinálni. Ami azalatt van, az vállrándítás.

Kandurex
mer' most nincs mit dicsérnem,...vannak játékok amikhez alapvetően pozitívan állok hozzá, pl. Tomb Raider, Quantum Break, Uncharted 4, Dark Souls 3, Fallout 4, FF7 next stb.

de engedtessék már meg, hogy a fos mellett ne menjek el és ne tapossam meg...!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.02. 12:47:14

Moby
Tehát kb úgy néz ki ami prevgenen futott 720p-ben, és 30fps-el, és fele ennyi autóval?
Nos igen. Sajnos ettől jobban ezeken a foshardvereken nem bír kinézni. Viszont az talán valóban megér egy tapsot, ha valakinek ez volt annyira fontos, hogy akár meg is tudta csinálni. Kb egyedüliként a jelenlegi generáció kettő éve alatt.
Persze, értem én, lehet rajta bosszankodni, hogy mér nem néz ki úgy, mint a driveclub fele ennyi autóval, fele ennyi frémmel. Éshát érdemes is! 😊

Kandur en toled mar joideje nem olvastam pozitiv vagy legalabb semleges kommentet ugy altalanosan geminggel kapcsolatban.
nem gondolod, hogy kene valami szunet? marmint forumrol IS, mert jatszani ketlem, hogy sokat jatszanal.

most ezt komolyan, semmi kotekedes meg kocsog hangnem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
mi? bármelyik! pl .legutolsó NFS

mi az, hogy így futott? semelyik nem futott így, sőt, nem ezt írtam, vagy mi?

Moby
Most hirtelen a prevgenben nem jut eszembe egy cím sem, ami így nézett ki, és így futott.
Kisegítenél? Melyik cím is volt a prevgen indikátor?

jó persze...
Engem a frostbite motor meggyőzött konzolon bf4ben is,így nagy reményeket fűzök hozzá
Valószínű abból is egy újabbat kap
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.09.02. 12:37:58
Kandurex
jó hát, biztos,... csak azon ne tapsoljuk, hogy egy prev szintű grafikához ki tudtak sajtolni egy elvárt teljesítmény mutatót

ez max a pc-s topikban relevans 😊

Moby
Jaja. Olyan kézenfekvő, hogy minden hét egy jön egy ps4-re. Le is állhatnának vele, mer már nem férünk tőlük 😄

Moby
Vótmá, de még mindig betonkemény.

Kandurex
az esős részt leszámítva ezzel a látvánnyal még szép, hogy 60 FPS

N4Shez pluszba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wow2>

voltmár?!akkor sry
Moby
Tök komolyan írtam. Végignéztem a 11 percet, és láttam egy kimaradó frémet!!!!négy!!!négynégynégy!
(mellesleg tegnap ki is próbáltam, A vizespálya agyonbasz mindent. És mostmár tényleg komoly hibának tartom én is, hogy nem érhető el minden track így 😊 )

majdnem komolyan vettelek csak a szoveget olvasva 😄

Moby
Egy újabb fosfrémes ex, ezúttal a microsoft műhelyéből.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Érthető, ha nem bírja. 24 autónál bocsánatos bűn a beszakadó frém. Hátha egyszer kapnak kölcsön munkaerőt a polák sámánoktól, majd azok bereszelik nekik ezt is. Vagy valamelyik sonys belőső stúdiótól . Ők azért már eléggé képben vannak a hatvanfrémmel.
<#vigyor5>

ömlenek a panaszkodo velemenyek a MGS5 Collectors kiadasrol.
- ocska, a realisan elvartnal is gagyibb kar-replika
- szetesö, magnessel (szinten leesik elsö felnyitaskor) zart dobi...
- ... ami meg csak veletlenul se bör/mübör, ahogy a kepen latszik, hanem csak nyomtatott karton...
- femtok oke... vegulis azt nem nagyon lehet elbaszni
- maradek naggyabol lenyegtelen, vagyis ... a behind the scene lemez erdekes lehet, kivancsi vagyok mennyire tartalmas

a hetre igertek az erkezeset, de lemondom.

szerk.: amcsi unboxing videoban ugy tunik OTT bör-szerü texturat kapott a doboz. ...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 11:53:18

Egyre kíváncsibb vagyok, hogy Te mit fogsz mondani az MGSV-re 😊 Aztán csak az őszintét!
TDC Geronimo

Na én folytatom MGSt <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Tökéletesen azonos a fospermetfaktora, ám előbbiben legalább a frém rendben van, és a története illetve a karakterek sem az a bárgyú "ezmegmijafasz".
A csodáltos UD kapcsán döbbentem rá, hogy mit művelek ezzel a hulladékexek gyűjtögetésével, szal épp van belőle egy eladó fémtokos verzám. Fosmentesítésre fel! 😊

Moby
Persze. Nem is erre utalok. De nem önmagában a tény problémás, hogy egy videójátékban egy lángoló bálna megeszi a helikoptert(vagy a miafaszt írtatok 😄), hanem maximum az, hogy te az adott környezetben, ott abban a játékban te nem ezt várod el. Lehet, hogy énsem, ez majd ma kiderül. Mittudomén. De hogy a videojátékok ilyenek, hogy lángoló bálnák esznek meg helikoptereket, meg még ettől sokkal nagyobb wtf-ek is történnek. Értem mit akartok mondani, mert nekem az is idegen momentum volt a négyben, amikor a baromállatja egy hordóba fosott. Bár ez mondjuk konkrétan nem egy általános kép a videójátékokban. Sőt, a szar prezentációja meglehetősen japóspecialitás 😄D

Én lehet megveszem The Order-t.
Ha olyasmi mint Until Dawn az jó lehet
Kandurex
Én azért szívesen meghallgatom más véleményét is. Meg szerintem más is. Még te is.

Moby
Ez a témakör létezésénél fogva kiveti magából ezt a szót.

Kandurex
Objektív. Gyakorlod a szót és jelentését.

Moby
Minden ami videojáték, az alább többetetek által vázolt értékrend szerint, szükségszerűen nettó ökörség. És ez nem is áll távol a valóságtól.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 11:25:27

Kandurex
amihez, az előrendelőknek, 'extra gólöröm dlc' -jár

aahj aj... úgy látom ez a szeptember is lemegy új játék nélkü.
hja nem,jön a megszokott fifa telistele új fícsörökkel...<#idiota>
no szpojlah

Kandurex
Ilyen alapon minden 10/10 ami nettó ökörség, ha objektívan nézzük.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.02. 10:53:34

Kongy
Mert kiváncsi voltam rá, hogy mi változott. Aztán eszembe jutott, hogy volt egy Ground Zeroes is, de ez csak a MGS V első sandbox küldetésénél jutott eszembe. MGS 4-hez képest óriási a változás. Ott 10 métert mentél bejátszás, és viszonylag limitált pályán mentél.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 10:44:39

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ejjj, nem olvasod figyelmesen a kommenteket.😞

a nem-tetszesre meg ennyit (ujra): tegnap összesn 6 es fel orat jatszottam vele. ma amint szabadulok delutan, folytatom, hajnalig.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 10:45:29

Moby
Én nem az mgsv-t akarom védeni, mert nem is láttam, de...
az elmúlt 1 hétben harcoltam egy farkassal(aki inkább volt egy huskykutya, mind1), aki egy lóbaszó kardot forgatott a szájában. Előtte 300 órát tettem egy másikba, amiben gigantikus szellemmalacok végbelében turkáltam szabad kézzel. Ezek a közösség által egységesen nagyra tartott címek.
Értem én, hogy azokban sokkal jobban volt prezentálva a fantasy jelleg, de ez még mindig nem a játékot minősíti, hanem a befogadóképességed aktuális, a címre vetített állapotát. Csak ilyen momentumokat kiemelésével képtelenség megmérni egy játékot, noha én is szívesen élek evvel az eszközzel, pláne ha valami szarozni kell. Pontosan tudom mennyire hatékony 😉
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 10:42:45

Lehet. Bár ha olyan lenne, mint az MGS1 vagy a 2, akkor szerintem még vén szar fejjel is örömmel, mosolyogva megvettem volna akármennyiért is.
Amúgy ha nem tetszik elsőre, akkor minek erőlteted a pontok/hype miatt? Iszonyat túlkínálat van játékokból. Szerintem kár időt pazarolni olyasmire, ami nem tetszik elsőre maradéktalanul. Persze ez szigorúan csak magánvélemény.
tehat nem a jatek repul melyen, hanem te lettel ven szar.😄
mint en, nekem se tetszik elsöre a tul nagy szabadsag, a tulsagosan kutyukre valo tamaszkodas. de nem adom fel ennyi utan, mert HUUUUUUUUZNAK a pontok.😄 na jo nem, csak be kell magam olajozni.😊

Most mit vagytok ezen meglepődve? Kojima egy nagyon beteg ember, elég ránézni.

Sose vonzott ez a meszál gír, a GZ is egy tévedés volt 4 ezerért. De jobb, hogy arra adtam ki négyet, mint erre 18-at.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Csak a legelejét a prologust meg utána még míg beszéltek még kicsit Ocelottal majd picit sandboxoztunk még Miller felé, aztán jönnöm kellett el havertól, mert dolgom volt. Ebből a kicsiből is lejött az, hogy nekem ezt nem szabad megvennem bármennyire is tetszett ez a sorozat korábban. Lehet én változtam meg így 30 felett, de nekem ez a játék túl sok volt.
Moby
Cukik vagytok, ahogy magatokon keresztül próbáltok megfejteni, de kérlek bennetek higyjetek el valamit: én nem ti vagyok 😊
És ebben nincs semmi bántás 😊 Just a simple fact.
Megnézem, és megmondom tetszik-e. Két esélyes, vagy igen, vagy nem. Nincs túl sok varia, szóval akár lehet fogadásokat is kötni. Egyúttal azt is megjegyezném, hogy egy szabadszemmel is jól látható összegért kikúrt módon korrupt is tudok lenni 😄DD