121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Én már kifejezetten okádok a sandboxtól egy jópár éve... még a GTA-nál elment a formula, még talán a Far Cry 2-3nál is, de kb ennyi... ez az alap, hogy zendboksz minden játék, és szerintem nem jó ez így.. mármint maga az genre okés, de nekem pl. a Burnout Paradise-nál fájt anno ez leginkább :( hányás. Nem lesz ettől több (jobban mondva értékelhető) content benne, hogy van egy nagyobb város, amiben mozoghatsz...

És igen, W3-ban egy szaros ? -nél több izgalom és történés van, mint bármi más játék fő/mellék küldijeinél.. szóval ezt nehéz lesz überelni. Majd max a Cyberpunk 2077 vagy GTA IV... :D

De amúgy FPS-eknél se értem nagyon a sandboxot... nekem ott is valahogy jobban bejön a kötött, "csőFPS" stílus - ala HL2 :P
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.08. 21:03:59
  • darkSectorxxx #52578
    Már a többiek meggyőztek és télleg tetszik a karakter, szóval kár erőltetni már.
  • Bandicoot
    Lapozás ide vagy oda, leírtad hogy ratyi hippi és nem tetszik. Miközben ha jól értelmezem a Ps4-es infamous-t amiben egy totális metroszexuális hipszter gyökér a főszereplő az nem zavart....

Nem beszélve arról hogy ha már itt tartunk, egy melegfesztiválon kéne elképzelni a két főszereplőt, bizony a WD féle tagot inkább képzelném el a kordon külső részén álló figurának míg az Inf főhőse jócskán kordonon belül vonaglana...

De legyen, a WD 2 karaktere ratyi hippi, és nem tetszik.... Csak a fogalmakkal lennél tisztában ha leírsz valamit...
  • Moby
    Meg sok is a sandbox mostanra. Tényleg kezd rohadtul elég lenni. Nem azért, mert a genre nem jó, hanem mert kényszeres lett, és ami kényszeres, az lélektelen. Ráadásul a witcher3-al olyan magasra került a léc, ami aligha megugorható emberi léptékkel tömegben. És el is baszta a ubi a hazudozással. Szal nincs könnyű helyzetben. De ha valaki képes arra hogy rázárja az ajtó a benne lakó, mostanra foteltudományból, fórumok által magasan képzett műelitista faszkalapra, akkor még az is megeshet vele, hogy jól fog szórakozni. Nem garantált, de fennáll a veszélye. És akkor még el kell számolni a tükörben is. Persze maradandót nem rak le, és tényleg dömping van jó játékból, pokolra sem fog kerülni aki elmegy mellette, csak ne azért tegye, mer állítólag rája van írval a dobozára, hogy szar.
    Szal van vele gond, nnnna :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.08. 20:42:51
  • darkSectorxxx #52575
    Nem.
    Engem érdekel a hobby, ha ezalatt a játékokat érted.
    A vélemény, az vélemény, ez nem vásárlási tanácsadás, hanem vélemény.

Senkinek nincs szüksége más véleményére, amíg nem egyezik a sajátjával. :)

Akkor valójában ennyi erővel kár fecsegni e3-ról.
  • Moby
    Az eleje lehangoló. Aztán eléggé belejön. A lehangoló részt főképp a játékosok csinálják maguknak (ahogy tettem én is) az össznépi egyirányba bégetés okán. Meg nem is nyit odabaszósan. Könnyű elskippelni az első 1-2 óra után, pedig aligha érdemes.
  • mucsácsó
    Dede, toltam, viszont én nekem pár óra után kifulladt az egész... :) nekem nem jött át, de ahogy látom, többekbek igen :)
  • Moby
    Az a baj, hogy téged ez a hobbi nem érdekel. Te nem ismerni akarod a videójátékokat, hanem véleményezni. Az ismeret rólad szólna, a vélemény meg másnak szól, mert azt gondolod szüksége van rá.
    Nincs.
  • darkSectorxxx #52571
    Most írtam valamit rá, fingomsincs mi ez, bután néz ki részemről azt ennyi, most mit kell pörögni ezen, hihetetlen. :D

#52570:
    Hát a 2 karakter közt nem kevés eltérés van.
    Infémuszban nem ez a csákó volt a karakter akivel mennem kellett, vagyis nincs ütközés.
    Ott szimpi volt a karakter itt nem.

Sőtt akkor inkább felhozhatnád az Infamous 1-2-őt, mert az inkább közelebb volt a 3.-hoz, és azokban is unszimpi volt a kopasz csávó, de nem a kopaszsága miatt.
    Lapozhatunk.

///De ha ettől mindenki megnyugszik, akkor na, bevallom marhára szimpai a karakter és tetszik a játék is, sőtt meg is veszem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 20:18:33
  • Moby
    >De hogy egy ilyen hippit irányítsak nekem nincs gyomrom.

Ühüm. De a ps4ex infémüszben nem volt ez gond. Annyira vagy hiteles, mint az Orbánkormány.
  • Tikal #52569
    Meleg, hippi?

Neked mi bajod ember?
  • darkSectorxxx #52568
    Nem, nem ismerem, de nem is a motivációkra írtam/tuk hogy nem szimpi.

Nem gond mondom, csak leírta mindenki az első benyomását a látottakról.
    Nem vágom mit kell minden alkalommal mindig egymást győzködni hogy azt gondolja amit ti...mire jó ez?
  • darkSectorxxx #52567
    Hú a női karaktereket is utálom, max TR-et tudom így játszani, még a Horizon-al is barátkoznom kell, de nem gond, majd eltakarok a fejét valami sisakkal.
  • darkSectorxxx #52566
    Ja nem, félre ne értsd, nem egy mozgalom része vagyok, semilyen netes utálom a WD2 csoportnak nem vagyok tagja.
    Nem is utálom zsigerből a játékot.

Csak egész egyszerűen megláttam a karaktert és nekem még annyira sem szimpi mint az első részben.

De nem a bőrszíne végett.
    Erre is vannak pozitív példák. De azért az első rész egy más stílust vezetett fel ám. Ez meg kicsit másfelé viszi a stílust szerintem.
    Ami ugye nem baj, csak mindenki elmondta a véleményét.
  • Kongy
    Ja, meg biztos, hogy a PC miatt tették bele a fekete főszereplőt! Csoda, hogy nem nő! Micsoda botrány lenne abból, ha fekete nő lenne a főszereplő :O
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.08. 19:59:31
  • Myselor
    na megérkeztünk.heló rasszizmus
  • Kongy
    Milyen hippit ember? Köze nincs a hippikhez ennek agyereknek, de még csak hipsternek sem mondható! Nem tudom mi ez az agyfasz, de már rohadt unalmas. Megnéztem a gameplay-t, az égvilágon semmi baj nincs a gyerekkel kinézetre szerintem, passzol a játékba. Lehet, hogy sok embernek bassza a csőrét, hogy fekete, és elindult ez a hate-áradat netszerte, mással nem tudom magyarázni...

Szkeptikusan tekintettem a játékra eddig, de amit most láttam belőle az tetszett.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.08. 19:58:13
  • Totti5
    Ismered? nem. Sem azt hogy ki, sem a motivációt, sem a helyzetét. Az ég világon nem tudunk róla semmit. Ha kinézetre nem tetszik akkor indíts egy Fallout 4et és kreálj olyat ami tetszik... nem nem kell szimpinek lennie egy karakternek. Lásd GTA5 Trevor vagy a többi, görény volt mind.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.08. 19:55:31
  • darkSectorxxx #52561
    Szerintem ez 2 ponttal semmi baj nincs, akik velem együtt mondták, hogy ez így nem szimpi azok elsősorban a hyperratyi , noname unalmas karakterre gondolnak, én legalábbis arra gondoltam.
    A mozgással valóban nincsen baj, még maga a város sem vészes...bár nem egy gta.

De hogy egy ilyen hippit irányítsak nekem nincs gyomrom.
    Nem utálom a melegeket, de ez a karakter egy ratyinak néz ki szerintem, míg az első részben ehhez látszatában egy elég badass karakter volt.

Tudom furcsa dolog hogy egy karakter miért fontos egy játékban, de én pl szeretem ha akivel játszom karakter valamennyire azért szimpi legyen.
    Szóval szerintem akiknek baja volt/van a játékkal elsősorban ezt kifogásolják, nem a játék egyébb dolgait.
    De persze csak tipp. :)

Persze ez már izlésről szól, nem a játék hibája ha így vesszük.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.08. 19:53:56
  • Totti5
    Akinek nem veszi be a gyomra a modern viágot, ezt az életmódot kerülje el messzire. Minden olyan elemre épít ami most ebben a közegben elérhető, sztereotípia, amit filmekben is látunk. Drón, 3D nyomtató ( ott volt a videón pl fegyver ), totális digitális uralom, zsenik, hekkerek + fiatalos, dinamikus parkour.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.08. 19:51:44
  • Moby
    >de nekem is az ugrott be, hogy ilyen "fiatalos", meg hekker bandák vannak

Ebből nekem az jön le, hogy az első részét sem toltad.
  • Moby
    Imádtam az első részét. Nagyon vártam a folytatást, de minél többet látok belőle, annál kevésbé érdekel :( Totál elvesztette a Gibson-i cyberpunk egyediségét, miközben a mozgások, mocapek, sok helyen a graf alig fejlődött valamit az előző generációhoz képest. Még nem mondtam le róla teljesen, de már csak nagyon óvatosan kezelem a várakozást.
  • mucsácsó
    Szerintem is, de kb itt ki is fújt. Majd óccsójé talán... jók a tengerparti részek, egy hasonló GTA epizódot szívesebben látnék (rád nézek, kedves Vice City :P)
    Valahogy nem nyűgözött le, sőt... amúgy meg Mr. Robot hátán csak ne akarjanak felkapaszkodni :D (túl zseniális!) de nekem is az ugrott be, hogy ilyen "fiatalos", meg hekker bandák vannak :)

Mozgás tényleg egész jó, meg a grafika se tűnik végre csillagokat lehazudósnak... valszeg megunta az ubi a sok ugatást
  • Moby
    Jó a mozgás, jó a környezet. Szar cg trélert szakérteni felesleges.
  • Totti5
    A játék aminek az első része érintetlenül pihen a polcon évek óta... és ami mindig is érdekelt, de sosem játszottam.
  • darkSectorxxx #52554
    Most Seth-el beszéltem ha jól emlékszem, nem ismétlés volt.
  • Totti5
    Ennyi persze, értjük hogy szar és szar volt az első is. Léphetünk tovább? vagy győzködöd még magad pár hétig hogy szar.
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #52551
    Jó az a mozgás...:D
    És?
    ennyi? :D
  • Totti5
  • Totti5
    Nincs pre order, első sem volt és ez sem lesz. Biztos hogy játszani fogok vele, mert érdekel.
  • Totti5
    10 millió fogyott az első részből. Pontosan ennyi embernek van rá szüksége, ha neked nincs van más játék, amire meg más nem kíváncsi.
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    Kétlem hogy fos lenne. A koncepció baromi egyszerű. Hack. Modern technológiával elérni a célunkat. Kütyükkel ügyködni, irányítani a várost. Teljesen jó áll neki amit mutatnak, ettől WD a WD és nem csak n+1 sandbox. Ha fájdalommal borít be, hogy másnak tetszik ez a "fos" akkor örülök neki, igazából nem tudom mit kell pattogni rajta. Tudod milyen volt az első, nos ez is olyan lesz csak a hekkelés mértéke sokkalta több, kreatívabb, nyitottabb. Hisz ez erről szól. Ha neked ez a mechanika nem jön be akkor jön a Mafia 3, abban nem lesz hekkelés, drón, mobil meg modern világ.
  • Seth
    Láttad videóban hogy nyomja a parkour-t? Máris 10x jobb karakter :D
  • darkSectorxxx #52544
    Én is azt hittem attól szarabb nem lehet, de tévedtem.
  • ppista
    Semmi probléma nincs ezzel a WD 2.-vel, és még jól is néz ki. Kár, hogy ezt a müfajt már a VC-vel kipörgettem, és azóta széles ivben kerülöm öket, legyen az GTA, RDR, InFamous, Oblivion, vagy akármi. Néha bele-bele szoktam nézni egy-egy agyonistenitett anyagba, de pár óra után elkezdem unni és már lépek is messzire. Az MGS 5.-öt csak azért játszottam végig, mert a széria rajongója vagyok. Amúgy dobtam volna azt is az iszonyat vontatott küldetéseivel. Mondjuk ez mindegyikre igaz, nem csak a Metal Gear-re.
  • Seth
    Aiden-nél biztos jobb
  • n000rbi
    Zseniálisan eltalált, nagyon eredeti karakter a főhősünk.

• darkSectorxxx #52540
    Meme, csak elütöttem a billentyüzeten, mert elsőre baszta elfogadni a linkelést. :D