PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Adversus solem ne loquitor
(szerk: ebbe már benne volt a futár is)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.02. 13:03:49
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hát nincs. Ez a játék a használtpiacon nem létezik 😄 (najó, játékaimon van 2-3 db, elmeháborodott árban).
Maradapécés.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"az esős részt leszámítva ezzel a látvánnyal még szép, hogy 60 FPS"
Most ebből milyen egyéb mély következtetést akarsz levonni? Nem írtam rá egyebet, és mint autóka elég jónak is tűnik
de engedtessék már meg, hogy a fos mellett ne menjek el és ne tapossam meg...!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.02. 12:47:14
Nos igen. Sajnos ettől jobban ezeken a foshardvereken nem bír kinézni. Viszont az talán valóban megér egy tapsot, ha valakinek ez volt annyira fontos, hogy akár meg is tudta csinálni. Kb egyedüliként a jelenlegi generáció kettő éve alatt.
Persze, értem én, lehet rajta bosszankodni, hogy mér nem néz ki úgy, mint a driveclub fele ennyi autóval, fele ennyi frémmel. Éshát érdemes is! 😊
nem gondolod, hogy kene valami szunet? marmint forumrol IS, mert jatszani ketlem, hogy sokat jatszanal.
most ezt komolyan, semmi kotekedes meg kocsog hangnem.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
mi az, hogy így futott? semelyik nem futott így, sőt, nem ezt írtam, vagy mi?
Kisegítenél? Melyik cím is volt a prevgen indikátor?
Engem a frostbite motor meggyőzött konzolon bf4ben is,így nagy reményeket fűzök hozzá
Valószínű abból is egy újabbat kap
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.09.02. 12:37:58
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wow2>#wow2>voltmár?!akkor sry
(mellesleg tegnap ki is próbáltam, A vizespálya agyonbasz mindent. És mostmár tényleg komoly hibának tartom én is, hogy nem érhető el minden track így 😊 )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érthető, ha nem bírja. 24 autónál bocsánatos bűn a beszakadó frém. Hátha egyszer kapnak kölcsön munkaerőt a polák sámánoktól, majd azok bereszelik nekik ezt is. Vagy valamelyik sonys belőső stúdiótól . Ők azért már eléggé képben vannak a hatvanfrémmel.
<#vigyor5>#vigyor5>
- ocska, a realisan elvartnal is gagyibb kar-replika
- szetesö, magnessel (szinten leesik elsö felnyitaskor) zart dobi...
- ... ami meg csak veletlenul se bör/mübör, ahogy a kepen latszik, hanem csak nyomtatott karton...
- femtok oke... vegulis azt nem nagyon lehet elbaszni
- maradek naggyabol lenyegtelen, vagyis ... a behind the scene lemez erdekes lehet, kivancsi vagyok mennyire tartalmas
a hetre igertek az erkezeset, de lemondom.
szerk.: amcsi unboxing videoban ugy tunik OTT bör-szerü texturat kapott a doboz. ...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 11:53:18
Na én folytatom MGSt <3
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A csodáltos UD kapcsán döbbentem rá, hogy mit művelek ezzel a hulladékexek gyűjtögetésével, szal épp van belőle egy eladó fémtokos verzám. Fosmentesítésre fel! 😊
Ha olyasmi mint Until Dawn az jó lehet
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 11:25:27

hja nem,jön a megszokott fifa telistele új fícsörökkel...<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.02. 10:53:34
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 10:44:39
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
a nem-tetszesre meg ennyit (ujra): tegnap összesn 6 es fel orat jatszottam vele. ma amint szabadulok delutan, folytatom, hajnalig.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 10:45:29
az elmúlt 1 hétben harcoltam egy farkassal(aki inkább volt egy huskykutya, mind1), aki egy lóbaszó kardot forgatott a szájában. Előtte 300 órát tettem egy másikba, amiben gigantikus szellemmalacok végbelében turkáltam szabad kézzel. Ezek a közösség által egységesen nagyra tartott címek.
Értem én, hogy azokban sokkal jobban volt prezentálva a fantasy jelleg, de ez még mindig nem a játékot minősíti, hanem a befogadóképességed aktuális, a címre vetített állapotát. Csak ilyen momentumokat kiemelésével képtelenség megmérni egy játékot, noha én is szívesen élek evvel az eszközzel, pláne ha valami szarozni kell. Pontosan tudom mennyire hatékony 😉
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 10:42:45
Amúgy ha nem tetszik elsőre, akkor minek erőlteted a pontok/hype miatt? Iszonyat túlkínálat van játékokból. Szerintem kár időt pazarolni olyasmire, ami nem tetszik elsőre maradéktalanul. Persze ez szigorúan csak magánvélemény.
mint en, nekem se tetszik elsöre a tul nagy szabadsag, a tulsagosan kutyukre valo tamaszkodas. de nem adom fel ennyi utan, mert HUUUUUUUUZNAK a pontok.😄 na jo nem, csak be kell magam olajozni.😊
Sose vonzott ez a meszál gír, a GZ is egy tévedés volt 4 ezerért. De jobb, hogy arra adtam ki négyet, mint erre 18-at.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
És ebben nincs semmi bántás 😊 Just a simple fact.
Megnézem, és megmondom tetszik-e. Két esélyes, vagy igen, vagy nem. Nincs túl sok varia, szóval akár lehet fogadásokat is kötni. Egyúttal azt is megjegyezném, hogy egy szabadszemmel is jól látható összegért kikúrt módon korrupt is tudok lenni 😄DD