121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#52699 Króm alá van/volt sg bővítmény, ami tud ilyet. -
#52698 Ettől, még a 2 törtnet nem rekeszti ki magát, ha valami értelmetlen és megjegyzem hogy értelmetlen, nincsen ütközés.
Kb olyan minthogy tudom hogy nem érdekel amit írok, mégis mindig a tudtomra hozod. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.10. 18:09:55 -
#52697 Safari alá is van olyan script amivel el lehet rejteni hozzászólásokat? -
Bandicoot #52696 "dehát kell a reklám"
És ezzel meg is válaszoltad mi értelme volt a nyilatkozatnak amin épp hőbörögsz mekkora ostobaság... -
#52695 Nem tehetek róla hogy ostoba infókkal áraszt el a sony, butának nézve az embereket, mert ez így az volt.
Néha érdemes lenne inkább a fontos infókkal ellátni a vásárlókat.
Dehát kell a reklám, leírva ott van a neo azt ennyi. Nem kell hogy értelme legyen a kijelentésnek. -
#52694 Mielőtt arty vezetésével tömeges öngyilkosságba menekültök, próbáljuk meg tiszta fejjel végiggondolni, vajon mekkora szerepe lehet ennek ma, amikor kipusztultak az egzotikus architektek:
-A Salt and Sanctuary kettő(2, dvá) emberes projekt. Abból 1 programozni képes. A játék elkészült gyakorlatilag párhuzamosan ps4-re és pc-re.
-A KZSF úgy jelent meg day1, hogy a lényegi részek betonba lettek öntve mielőtt a hw specin megszáradt volna a tinta.
Az órajelre igazított, egyedi architektre tervezett játékokat eltemettük a ps2-vel. A neo meg architekturálisan 80-90%-os egyezőségben lesz a ps4-el.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 17:57:43 -
Bandicoot #52693 Te ragozod.. -
#52692 Sőtt, mi több, felesleges infó volt. -
#52691 Akkor ez túl is lett tárgyalva. -
#52690 Ja oksa, ezzel most akkor baszottul fontos infót osztott meg az emberekkel.
Ejha.
KB olyan hogy 1 kiló kenyér 300ft, és a 2kg-os kenyér ha jön srácok többe fog kerülni mint 300ft.
Szuper a sok ostoba ember nem hitte volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.10. 17:42:41 -
Totya42 #52689 Jajj Dark
Azt mondta csak az interjúban, hogy a ps4 jelenlegi 350 dolláros áránál drágább lesz. Nem mondott konkrét árat az új gépre. Sőt! Semmilyen árat nem mondott rá. Annyit mondott, hogy a ps4-nél DRÁGÁBB lesz. -
#52688 Rohadjak meg ont tegnap írtam GS kommentben, nekem is ez jutott eszembe, hogy ha jön ez a Neo, és korlátozzák a fejlesztőket a megkötéseikkel, nem-e lesz egyszerűbb kiadni alapon PS4 Neo-ra és majd valamit kiadnak PS4-re.
értem ezalatt azt, hogy nem fognak foglalkozni a sima PS4 verzióval hogy kihozzanak minnél jobbat, hiszen egyszerűbb prezentálni a NEO erejét ha a PS4-re eleve csak pikk pakk tákolnak és csak a NEO-n hoznak egy átlagot.
Míg most csak 1 platform PS4 és kizárólag arra koncentrálnak és nem kell marketingezni hogy van egy erősebb gép hű mennyivel szebb azon.
Vagy multiplatformnál nem lesz 3 vagy 5 platform, hanem 5 és 7-re emelkedik ez a szétoszlás, még akkor is ha a Neo meg az Xbox Scorpio nem fog sokban különbözni a kistesótól fejlesztés szempontból. -
#52687 350 dollár?
Mivan?
Lehet én vagyok matek zseni, de az 105k maximum, akkor ez semmivel nem lesz szinte drágább a sima ps-ektől? -
#52686 >> Hja és a jobb pées a gyengébb péesen tényleg gyengébb játékokat fog eredményezni. Egyszerűen adott időből kevesebb jut egy gépre. >> Ha a neora jut kevés, azzal a kevéssel a ps4re IS kevesebb jut.
hááát ennyi... :( én is ezt prognosztizálom, valszeg ez így is lesz, ha tetszik, ha nem...
vagy mégrosszabb esetben kiadják külsős fejlesztőknek a PS4-et, hogy foglalkozzak ők vele (bár ekkora gap csak nem lesz a 2 gép között, főleg ha exkluzívról van szó...) -
#52685 Hw buzulás, vagy kamurender, kényszerdátum ünnep...olymindegy -
#52684 minimum ;)
moby: ha két órán át a NEO HW és a VR ajnározása megy majd az E3-on, odacsapós bejelentések (lol) helyett, nos, az tényleg nem lenne feltétlenül jó :) el kell küldeni a spec sheetet a digital foundrynak és legalább bullshit nélkül megtudnánk, amit meg akarunk tudni.
Az e3-on meg bejelenthetnének egy RDR2-t, one-on backward compatibilityt az RDR1-re, satöbbi.
Hja és a jobb pées a gyengébb péesen tényleg gyengébb játékokat fog eredményezni. Egyszerűen adott időből kevesebb jut egy gépre. Ha a neora jut kevés, azzal a kevéssel a ps4re IS kevesebb jut. -
#52683 Az ascension után én nem kérek több god of wart, 6 rész nekem untig elég volt belőle. Az ascensiont sem toltam végig, már sosem fogom, nem akarom azon keresztül megutálni a fantasztikus harmadikat is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 15:40:25 -
#52682 Tippre ez lesz az ügymenet a jövőben. Az archaikus konzolgenerációktól elbúcsúzik az ipar. Ez itt most még a VR-ről szól. A VR generálja. De ha beválik, sikeres lesz, marad. Ebben biztos vagyok. Hogy játékosszemmel ez jó lesz-e ezt nem tudom megmondani. Én továbbra is nagyon várom a szabályok ismertetését. Az itt kevés információ, hogy "nem tartalmazhat extra featuröket". Ettől azért ez sokkal bonyolultabb. Egy sok karaktert felvonultató sceneben lehet-e több karakter a nagyobb gépen? Lehet-e számolni jobb fizikát a jobb gépen? Kaphat-e külöböző assetet a két verzió? ésatöbbi. -
#52681 fix30fps?
tessék? -
#52680 Mostani genre mondtam főleg :D ez a neo ez ilyen fél (fail?! :DD) gen, nem tudom hogy ezzel mi a tervük a távoli jövőt tekintve, de szerintem még ők se annyira túlzottan...
btw, God of War 4(?)-ről remélem lesz szó majd E3-on... ^^ -
#52679 "mert így legalább tényleg a játékoké lesz a fő szerep, "
Elment az eszetek teljesen. Ez valami konzolos betegséggé vált a foshardver okán. Annyira be vagytok csokizva mindentől ami jobb a ps4-től, hogy az lett a kényszerképzet, hogy a jobb hardver szarabb szoftvert eredményez. Nos nem. Ha ez így lenne csodálatos ps4 exkluzívoknak kellene ömlenie
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.10. 15:25:57 -
#52678 Milyen mostani gen? A ps4gen, vagy a neogen? Szvsz majd 3-4 év múlva. A ps3-at 9 évig gyártotta a sony. -
#52677 nyilván, a probléma inkább azzal van, hogy nem-e lesznek méginkább leszarva a fix30fps igények a simapisin :(
ellenben ezt nemtom mire véljem:
"we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4"
tehát akkor nem lesz 100%-os a kompatibilitás?!
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.06.10. 15:23:52 -
#52676 Hát, nem hiszem hogy sokkal tovább tartana ez a mostani gen amúgy, még ígysem :D de majd meglátjuk...
amúgy annak meg kiváltképp örülök, hogy nem lesz faszméregetés Neoval E3-on - jöhetnek a kövek - mert így legalább tényleg a játékoké lesz a fő szerep, nem pedig az, hogy ez meg az milyen jól fut, és milyen szép a Neon :) -
#52675 Hogyan következik ebből, hogy 2 év múlva ps5? -
#52674 Igen, pontosan ez fog történni... :( emiatt kurvára nem örülök neki... ugyanez történt akkortájt, mikor kijött a PS4... PS3-as játékokat hirtelen elkezdték hanyagolni, és hirtelen kurvarondák, összecsapottak lettek (mármint amik egyúttal PS4-re is jöttek) - komolyan mondom, a BF3 szebb volt, mint BF4 (mármint PS3-on)... faszommá.
Dobjanak ki egy PS5-öt inkább a piacra és hagyjuk ezt a remaszterrel tarkított fosgent... :( tré.
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.10. 15:13:04 -
#52673 Arra célzok, hogy sima ps4en direkt butitva lesz meg le lesz szarva az optimalizálás. -
#52672 Hát azon semmi meglepő nem lesz, hogy erősebb HWn jobban néz ki/jobban fut szerintem :) -
#52671 Fasza....
2 év mulva meg ps5? (akkor minek cseréljem le? :D)
Nem baj amugy, hogy jött új gép ami erősebb. De hiába mondják, hogy a mostani ps4 nem lesz hátrányba..Hátrányba lesz..
Látom előre a tesztekben: PS4k Jobban fut, részletesebb.. Sima PS4 le van butítva.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.06.10. 14:53:26 -
Ulthane #52670 Vélhetően Kölnben már valóban ott lesz, és itt és most teszem rá a fejem, hogy karácsonyra már az üzletekben lesz. Amekkora fasz vagyok, még meg is veszem. Bár nem ártana előtte elküldeni Paksra, hogy nem riadnak-e el tőle, mint a PS4-től.
Ha árat kell mondani, én azt mondom, 450 dodó.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.06.10. 14:17:13 -
#52669 Leszarom mennyibe kerül. Egyetlen dolog érdekel: lesz-e normális hűtése, elfogadható működési zajjal. Ha nem, a köpetemet nem kapja meg, és marad bohóckodni ez a szétkínzott régi. -
#52668 Mindegy én BF1et már ezen szeretném tolni :y
Szerintem bejelentés után pár héttel már piacon is lesz -
#52667 sima lemegy 300ra 100% -
#52666 Nagyon várnám, hogy bedobja magát a pihe - puha és rábasszon egy erőteljeset,...nagyon kiábrándultam a Sony -ból az elmúlt időben. Mocskosul ráültek az eredményekre. -
#52665 A "more expensive " miatt legalább 499-et tippelek. -
#52664 50 dollárral hosszabb? Na az vicces, hogy ~14 ezerrel lenne drágább a NEO.
Szerintem 500 dolcsi körül lesz alsó hangon. -
#52663 Akkor az MSnek be kell dobnia magát az övével hogy elvigye a powaribanckodással az E3at. ( remélem nem az lesz, hanem játékokra fókuszálnak )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.10. 14:01:53 -
#52662 Én tippem az, hogy gamescomon bejelentik. 399 és október. -
#52661 Na hivatalos.
Sony confirms existence of PlayStation 4 Neo
Andrew House, president and global chief executive of Sony Interactive Entertainment, told the Financial Times that the “high-end PS4” would be more expensive than the current $350 version.
“It is intended to sit alongside and complement the standard PS4,” he said. “We will be selling both [versions] through the life cycle.”
Viszont nem lesz E3as bejelentés. BÚÚÚÚÚ
However, in a move that may disappoint some fans, Mr House said that Sony would not be unveiling its new console next week and refused to say when or at what price the unit would go on sale. “We want to ensure we have a full range of the best experiences on the new system that we can showcase in their entirety,” he said.
Nonetheless, he downplayed concerns that the move would cause interoperability problems between the old and new PS4 hardware.
“All games will support the standard PS4 and we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4,” he said. -
#52660 mármint a marketing...