PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azért írja, nem gúnyolódás.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Viszont Te pont az a fajta vagy, aki a pénz miatt felsőbbrendűnek képzeli magát és ez nem csak ebből a hszedből jön le rólad.
Függetlenül attól, hogy valóban mindenki arra költ amire akar. De ennyi, nem kell hozzátenni a második felsőbbrendű, én vagyok a fasza gyerek részt, a lenézőset. Érted mire gondolok? Amúgy pedig arról alkot véleményt amiről akar, ahogy arra költ mindenki amire akar. Nem igaz?
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.09.03. 08:32:50
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Azóta hány hétfő telt el? 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Igen, groteszkebbnél groteszkebb szörnyekkel harcolunk például a Bloodborne-ban, de TŐLE ezt is várjuk! Ez a különbség. Egy olyan játékban, ami az életre hajaz, azaz, a "való világban" játszódik, valós országokban, valós fegyverekkel, azaz, az életet igyekszik szimulálni, ott bizony nem fér bele rózsaszín hátú elefánt, ami a vízből jön ki, és ibolya illatút fingik. Ennyi.
Ha megvettem volna a játékot, és ehhez a részhez érek, tuti, hogy azonnal abbahagyom.
* fajlagosan magasabb ár
* nem tudja visszaforgatni a játékba invesztált pénzét
Igen, lehet shared játékot venni (én is ezt teszem egy haverommal jellemzően, de például a Bloodborne-t, amibe belehajszoltatok (utólag is köszi), használtan vettem meg egy pénteken 12 ezerért úgy, hogy hétfőn úgyis hozom viissza a boltba... <#taps>#taps>Pedig én megethetném, hogy minden játékot vadi újan vegyek meg, hála istennek nem a pénz a szűk keresztmetszet ebben.
S ha gazdaságilag nézed, akkor a digit játék egy bukó. Bukó, mert lutri. Ha az Until Dawn-t digit vetted volna meg, most úszott volna 10+k pénzed.
Persze ki lehet fogni jó sale-eket a storeban is, de az csak akkor jó, ha a játék tuti. Azaz, tuti biztos, hogy tetszeni fog, tuti végigjátszod, és tuti nem zavar, ha utána a "nyakadon marad".
Tök mindegy mennyit keresel, egy játékért a 18+k az irracionális. De az irracionalitás annál inkább érzed, minél kevesebb a jövedelmed. Így én abszolút megértem azokat, akik baszakodnak a hardveraprón az agyhalottakkal, még akkor is, ha hatékonytalan és kényelmetlen.
Nem mintha a normál futása amit már megszokhattunk.
Szóval ez nem a játék értékéből von le csak nekem ez nyomi.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Láttam az első 4 részt, nem volt benne bena karakter, most nézd meg mantis-t, fullmindegy melyik generáció vagy sci-fi vagy nem, ez gáz, az első részben jobb volt és illyesztőbb, vagy tekintélyt parancsoló.
Most egy kibaszott bohóc.
A tüzes ember meg lol.
Szép a játék, csak 2 kibaszott igénytelen ellenfél van a prologue-ban.
Most azért mert új játék meg szép a fox engine még nem kötelező ajnározni.....
soha nem mások véleménye mögé állok be mint a birka, nekem nyomorék ez a 2 dizájn, nem fogok szépíteni.
Until Dawn-ban a karakterek faszán néznek ki, nem az hogy robotok legyenek, vagy egy terminátor, csak ez gáz. Kurva gáz, És nálam ez lehúzza a bevezetőt is...
Mozgásban meg néhány jelenetet gondoltam, inkább vicces mint olyan amit komolyan vennék.
Kibaszottt béna.
És ezt full komolyan mondom, trágya.
Nem technikailag a grafika, hanem igénytelen fos, nem ezt szoktam meg az első 4 részben.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
aztan volt egy eleg epik side op kuldetesem is.
ja, hogy hajnal 3 es meg mindig ezt a szart nyomom? na jo, alszas.😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.02. 23:53:45
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.09.02. 23:39:47
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT????!!!?? <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
mennye inkabb csaliszolni fogpiszkaloval! 😄
Utána a videót ott hagytam abba hogy megérkeztek a nagy területre lóval...onnan tudom milyen a játék.
Na én erre mondom hogy majd egyszer leértékelve.

Adversus solem ne loquitor
ennyit ért el a népharag. több, mint a 4P sharingnonszensz.
a kényelem fontos, csak valszeg nem annyira, hogy egy 6-8 órás kodért 21 ezret fizess(en a juzer).
a 3-4-5k bukó mellett felsejlő 15-17 ezer forintnyi difi segíthet legyőzni a macerát, amit a lemez betétele/eladása jelenti 😉
(hómolást tényleg tekintsük átmenetinek, én abszolut beetetésnek látom, de bár tévednék... egy kis/egy újabb arcvesztés nekem beleférne 😄 ...máskülönben súlyos világ jön nextgenen, 26 ezret forzára nehezen tudnék elkölteni. najo, arra talán, de másra?)
kényelem? amikor haver boxára az FM5 2 nap alatt csordogált le, nos, szerinem sokat adott volna a lemez "kényelméért" 😉 (eléggé remegve várta ő is, hogy nextgenen forzázzon, konkrétan a (hóm-)haverom, engem is simán felülmúló fanja a szériának. de másnak is biztosan volt már olyan élménye, amikor a lemez betételének kényelmét sírta vissza, miközben a csík csigalassan kúszott... szerintem még neked is 😉)) szal nem annyira egyértelmü az, hogy melyik kényelmesebb....)
Forza.
El kell vonatkoztatni, most mit számít hogy hanyadik érted!?😊 Első, második tök mindegy. Úgyis lesz olyan ami épp a másodiknál lesz és az elsőnél nem volt élmény. Így egálba lesz a kettő teljesen. De nyílván, az elsőnek meg kellett hogy legyenek azok a pillanati, de már attól hogy akkor élsz át előszőr olyat természetes hogy az megragad, maga az esemény, hogy előszőr láttad, stb. - de majd kialakul, csak ennyire nem szabad különbsélget tenni szerintem😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Microsoftnál eredetileg 4 useres shraringet engedett volna, csak miután elvitte a népharag a drm-et, ezt is a konkurenciához igazították.
Megéri a szabadságharc. Észre kéne már venni, hogy gyakrolatilag minden fordítva történik, mint ahogy a userek gondolják. Minden.
>Látom sikerült meglátni a "lényeget" ...
Pedig a lényeg ez. Ha az egyik oldalon a kényelem lényeges, fontos, sőt meghatározó szempont, akkor a másik hogyafaszba nem az? Vagy az a gazdasági megfontolás, hogy lehet cigánykodni az agyhalottakkal az hardveraprón, vagy a játékaim ez a kényelmet is felülírja? Mer olyat nem is feltételezek, hogy lenne olyan elmeháborodott, aki szerint a lemezezés kényelmesebb, mint a digit.
És ha kinyírták a retailt, utána majd nem lesz.
"De ami kurvavicces, az a konzolos álláspont örökké a pécével szemben, hogy bebaszom a lemezt és megy. Na ezt a pécé már kimaxolta, hogy már bebaszni sem kell, erre jönnek az ortodox konzolos, és óbégatnak, hogy dehát az szar! 😄
Kabaré."
Látom sikerült meglátni a "lényeget" ...
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.09.02. 21:34:20
Forza.
Láttad a Szemfényvesztés című filmet? 😄
Ellenben azt még így sem értem, hogy fog a steamről a vinyómra kerülni 😄
áááááááááááááááááá 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)