PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Veszek egy nagy SSHD-t vagy egy 7200rpm HDD-t inkább.
Azért köszi az infot!
....leszarom <#levele>#levele>, engem már az első órákban szegezzen a TV elé! <#ravasz1>#ravasz1> (és az első órában hozza is)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.03. 13:46:45
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adversus solem ne loquitor
a kezdeti "negativ" velemenyemböl mar szinte semmi nincs. vannak negativumok, de masfelek. jo ez.
ugyhogy ezuton megkerek minden YT gamer-t es csak 1-2 orat belelölt kisfiut es kislanyt, hogy ne irjon inkabb semmit, mert bullshit es felesleges energiapazarlas.😊 fact.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Továbbiakban viszont kénytelen leszek lemezesen vásárolni mert nincs több helyem
szóval ez a pozitív része. Látjátok? Lehet ilyet is. Meg mondok én ilyet is, HA, megérdemli a produktum.
....de ami utána jön az már nem pozitív, szóval arról nem, mert akkor megint jövök a negatív hullámokkal.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.03. 13:20:50
Mikor? Hm?
😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Amúgy meg, majd a papír magazinban írnak róla, nem az online-ban, így kár érte, ne akard elérni.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.03. 12:42:56
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
/ez a remoteplay ez ilyen tóba dobott kavics nálam. A valóság alapja nullához konvergál. Utoljára Bloodborne-al nyomtam még talán májusban.
Miért van kitiltva az oldalról Pl. Magyarország? Ilyen aljas húzást komolyan még nem láttam. Amióta meglépték, egyszer sem néztem az oldalukat, és nem is fogom.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.03. 12:35:33
Egyébként refund lehetőség nincs most sem a fizikai példányoknál sem. Miért pont a digitálisnál lenne hivatalosan? Ugyanis az, hogy te a kereskedőhöz visszaviszed, és pénzt ad érte, az nem hivatalos, mert abban a gyártó nincs benne.
Amúgy meg, ha nincs digiátlisra lehetőség, de a fizikainál mégis adott egy kiskapu, miért nem azt használja pl. Moby?
Főleg Kandur DaS2 lemezét. Azt a legjobban! <#banplz>#banplz>
PC mas, ott mar van refund, meg orbitalis sumer-szel.😊
hogy erezted volna magad, ha Until Dawn-t digital vetted volna? szarul sztem. meg akkor is, ha felbe lett volna. a szarert 500 ft is sok. es ne beszeljunk fillerbaszasrol, mert rohadt dragak a jatekok es rohadt sok van belölük, mi meg "mindet" akarjuk. legyen akarmennyi penze az embernek, a sok kicsi ramegy a sokra, mondja a paraszt. meg amugy se kell feleslegesen szorni a penzt.
nnnnnna. lehet mar megbeszeltetek ezt komplett, en csak 1-2 kommentet olvastam az uccso ket oldalra kiposztolt 100-bol a temaval kapcsolatban.😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
A tömegek tudatlanságára épít az egész világ. E tekintetben egyik cég sem különb a másiknál, az egyik 19, a másik meg 1 híján 20.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a tömegek tapsikoltak, és azt hitték Yoshidáék velük röhögnek. Pedig sajnos rajtuk.
És sajnos azóta is nagyon sok mindent építenek a tömegek tudatlanságára.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.03. 11:30:31
Én ha játszom is max pc-n és inséges időkben majd.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Van pc-m ha annyira érdekelne. Fox engine pont ezért jó faszán fut az én gépemen is.
Ha kell megadom Anti elérhetőségét. Kérdezz rá.
De ugye egyértelmű. Mindent azért veszek meg dícsérek mert éppen megveszem avagy nem-e.
Witcher-t mondtam hogy nem érdekel annyira, de rászántam, mert Anti-t érdekelte és gondoltam segítek neki, meg max belepróbálok.
Unity is megvan mégsem játszom vele.
Szóval semmi összefüggés a t-home-al sem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez pontosan így van. Minél tudatosabb vagy, minél inkább nem vagy hajlandó day1 megvenni (mert rizikós), ők annál többet fognak tolni reklámba, pr-, mindenbe, hogy áttörjék ezt a gátat. És minél több mergy el erre, a nem-feltétlenül-szükséges-kiadásokra, annál kevesebb jut a játék elkészítésére.
Nyilván nem arról beszélek, hogy bambabirka módjára az a megoldás, hogy minden fost day1 kell megvenni, hanem _NEM_ kezelni kellene a rizikót, hanem megszűntetni. Úgy, ahogy ez az egész most működik, erre nincs mód. A steam elindult elindult egy úton, hogy kezelni lehessen. Egyelőre imádja a nép. Az MS elindult egy másik, azt utálta. Tik meg azt sulykoljátok, hogy nem kell itten semmit csinálni, jó ez így ahogy van.
Nektek.