121519
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #53006 sose jatszottam quake-el, de az en fejemben mindig is multis jatekkent elt.
valtoznak az idök. azt ertekeld, ami van! ha nem tetszik keress alternativat (nyomjad a doom-ot! nyomod? nem? miert nem?) vagy jatszd az elsö reszt! wohooo! -
De paszmek, én lennék a célközönség, ha nem ezt az istenszarát nyomnák, hanem mondjuk az első részt pörgetnék tovább.
ÉS megfojtom aki azzal jön, hogy a Quake alapjába multijáték mert kurvára nem az, csak azzá sikerült korcsosítani. Más kérdés, hogy a multi része is elég jól sikerült... -
SlickAdam #53004 miert, az vagy? erveljel baszki normalisan, vagy hallgass! röföges ugyanolyan debil, mint az agyatlan hype.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.13. 12:58:12 -
A gond az hogy nem csak a gyenge játékokat szarozod le hanem az AAA kiválóságokat is folyamatosan. A hiba benned van. -
ba* meg, csak mondja nekem a "nyilvan nem te vagy a celkozonseg," -
SlickAdam #53001 nem olvastam a hibas, rossz koncepciorol szolo soraidat. hol talalom oket? :)
nyilvan nem te vagy a celkozonseg, nem erdekel teged az ilyen, akkor miert is magyaraznad (de nem magyarazod) a kakas koncepciot?
edit: adam hanyni tudna a 4135546. multi cimtol. de leszarja.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.13. 12:57:04 -
Becsületből végignéztem a tegnapi BF bemutatót. Érdekel a játék? nem igazán. Fogok vele multizni? kicsi rá az esély. Fikáztam én itt vagy pörögtem rajta? nem. Miért nem lehet az mellett nyugodtan elmenni ami nem érdekel. Van annyi minden más. Attól hogy te belerúgsz minden multiplayer játékba még egyik sem lesz egy kicsit sem rossz. Attól hogy valaki minden BF1 de király hszbe beleszövi szaraCOD-ot attól a BF1 nem lesz jobb és a COD nem lesz szarabb. Annyira gyerekes ez a folyamatos sírás minden miatt, bármi van és bárhogy van úgy sem jó mindenkinek...
Ez nem Quake 4 folytatás, innentől kezdve nem kell ezen rugózni. Ez egy olcsó Quake arénaharc, ami volt már prevgenen is. Nyakamat rá hogy lesz storys Quake 5 valamikor, de most Prey lesz örülj annak!!! ( meg most volt DOOM ) Meg talán idén kapunk egy Wolfi bejelentést ( GCn vagy akármi ).
-
Mert? Érdekesen elkorcsosult a játékvilág. Vagy csak egyszerűen maga az ipar.
Nincs olyan, hogy szar, közép-szar, hanem csak: Más célcsoport, Réteg játék, Menj el mellette éssatöbbi
Már el se lehet mondani, hogy nem jó, hibás, rossz koncepció mert az bántja a kis lelkületeket.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.13. 12:52:42 -
SlickAdam #52998 az is elkepesztö, hogy nem tudsz atlepni a szaron. -
Jaj már, pofa be! 
Nem lehetsz ennyire gusztustalanul védekező. Egyszerűen elképesztő mennyire nincsenek igényeid. -
Egyrészt ez nem a Quake 5, másrészt ott a Prey az single, harmadrészt a Quake 3 is multi volt, a 4be volt story.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.13. 12:45:41 -
Gyün az új Quake.... nah találjátok ki mi lesz? 
Nah?...NAH?!
És igen "csapatos multiplayerre kihegyezett játék"
Sírjunk együtt.
-
Hát szerintem meg az igaz hogy hasonló a felállás, ez a vadászós téma, de itt azért más kicsit, a gameplay, a másikban az volt hogy megláttad a szörnyet azt ráfeküdtél a ravaszra, ez meg azért picit szórakoztatóbb is lehet, persze ebből az nem derült ki, mennyi lehetőség lesz a játékban, de ez a menekülős téma nekem így tetszetős elsőre.
Majd kiderül mit hoznak ebből ki, de szerintem itt több lehetőség lenne mint az Evolved-ben ami nagyon akciós volt a lövöldözés miatt.
Mondjuk én nagyon várom a Haunted-et is, amit nagyon régen mutogattak, azóta meg kuss van, az 4 fős kóp lesz, az a bemutatott """gameplay""" alapján nagyon tetszett, a L4D is ilyen, de ez sokkal komolyabbnak tűnt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 12:01:35 -
Ez tiszta olyan, mint az Evolve... Hát nagy jövőt nem jósolok neki.. :D -
Mafia 3 egész jó (első 2 részt szerettem, bár annyira nem rajongtam érte, mint a fél világ az első részért, inkább GTA VC :D).
@Totti
Mirrors Edge Catalyst felejtős valóban... :D egy gonddal kevesebb ;D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.13. 11:32:53 -
Nekem eddig mafia bejön, ME nagy csalódás, mármint az, hogy semmit se mutattak szinte, de amit igen az nagyon tetszett, titanfall 2 trailer is egész jó, de BF az, ami viszi nálam az egészet az, hogy már nyár végén kipróbálhatom csak hab a tortán
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.13. 11:29:07 -
Hopp vissza is vontam az ucsó megjegyzésemet, elkerülte a figyelmemet, de jött trailer. (Még ha csak ilyen "semmitmondó is")
-
Na ez fasza lehet multiban.
Van pár furcsa dolog, mint amikor megtapossa a nőt érdekesen meghajlik szegény, dehát gondolom Jason erejét próbálták demonstrálni vele. :D -
Ha ótvar szar akkor nem értem mit kell rajta rugózni, tudod elsétálni mellette. -
Középes lett, felejtős mert 7 pont. -
SlickAdam #52985 na mivan mirror's edge-et nem toljatok metascore bicsiz? -
várós ez is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.13. 10:31:39 -
-
Persze, persze, abból indulunk ki amink van. És mink van? Egy ótvar szar csak-multi első rész és egy felemásul kinéző trailerünk. Ennél több kell. -
édes faszom... -
jóvan, ebből prögetve is sok volt a fél perc... :D
@Kandurex: má' megint mé' fos a Titanfall 2 multi? :D szerintem teljesen rendben van - mondom ezt úgy, hogy nem játszottam az első résszel persze. de nekem átjön, hogy ilyen pörgős, meg jónak tűnik ez a kampós cucc is.
viszont Jade-en osztoznánk, nap másik felében az enyém
ájulásig...
40 éves, de szerintem 30nak se néz ki... tündér
-
Ehehehehehe ez odabasz, kell... -
Miaf... 
-
Titanfallban lesz single player story, ha meg is nézted a trélert láttad. Nyilván multiplayer is, mert elsősorban annak készült az első rész is. Ami nagy respekt hogy a Titanfall videókon semmi bullshit nem volt, ingémet mutattak ahogy nyers valójában létezik.
BFben semmi féle butítás nem volt hisz ezelőtt egy mikroszekundumnyi gameplayt nem mutattak be róla. Az első tréler szinematik bejátszásokból összeállított montázs volt. -
Ulthane #52976 Jade messze nem olyan jó csaj, mint aminek tűnik. Az arca helyes, a teste fájóan átlagos, különbeket látok ebédszünetben itt a környéken.
Persze a sok szakállas, iparági jeti közül kiemelkedik, nem vitatom. -
Nah, most volt időm jobban átnyálazni a bemutatókat.
Hát....
SW játékokból semmit nem láttunk, pedig ez lett volna a legfontosabb.
A Battlefield addig volt érdekes míg el nem kezdtek játszani,...online multiszar
és erőteljes downgrade is felfedezhető a megjelenítésben
. Talán a single rész lesz igazán fasza. Remélhetőleg. 
Titánfall fail? Aham. Megint egy istenszara multi. (bár szinte semmit nem láttunk, de ha csak ennyi, akkor annyi)
És a végére valami vállalható is: Jade Raymond fosóját egész nap szúrnám.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.13. 09:11:09 -
Ulthane #52974 Sajnos az E3 ideje alatt munka ügyben külföldre kell mennem, így késve értesülök majd a szarokról, akarom mondani majd az új játékokról! :) Időnként megpróbálok felnézni azért, addig is az intelmeim:
1. Ne öljétek meg egymást
2. Senki nem hülye azért, mert más játékot szeret mint Slick
3. Dark, ne haragítsd magadra jobban a népet
4. Ne várjatok Bloodborne 2-t, mert nem lesz
5. Sőt, túl sokat se várjatok, maximum nem csalódtok!
@Moby: Tartsd addig kordában a népet!

-
Nem, dehogy.
Az csak a BF miatt volt. Sorry. :) -
Doom 3 demo fasza, végre valaki észrevette hogy van demo részleg a platformokon. :)
Ami érdes volt hogy lesz Prey, de az se mostanában. :D
Én meg valami miatt úgy emlékeztem, hogy még1 játék hozzájuk tartozik, amiről nem volt szó, ez a Kál of csulu, én erre vártam, de akkor vagy nem lesz mégse, vagy már nem hozzájuk tartozna a játék? -
De nem úgy hogy egymás alatt lesz öt-hat hozzászólás mert ötből négyet törlök -
Isten ments, csak is játék lesz majd. :) -
Na eddig ami érdekel :
Battlefield 1
Titanfall 2
Mass Effect Andromeda
Dishonored 2
Prey -
jó lenne ha a from bemutatná az új játékait.legjobban az érdekel ami egy újabb dark fantasy rpg játékuk lesz :D tuti amúgy bloodborne 2 .habár kitudja lehet megint valami újat kitalálnak hmmm. de úgyse lesznek ezek se ott meg semmi -
és hol van az evil within 2? meg valami borderlands?komolyan már.oké ez a prey nekem tetszik de a dishonored 2 hát gameplayben nemsokat újítottak.nagy bullshit volt az a pár videó eddig.picit szebb és nyitottabb midnen más marad ugyanaz csak mostmár bulával is mehetünk yeeey
-
Bandicoot #52966 +1
Eddig is ment a bullshit de most ömlik és szakértés lesz 0-24-ben....