PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#banplz>#banplz>
És akkor duplán 😄D
Adversus solem ne loquitor
+2
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sebaj, annyi más JRPG lesz hogy egy gyatra FF nem oszt nem szoroz ilyen erős felhozatalban.
De, lepejenek meg, legyen jó... elvárásaim nincsenek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.03. 19:22:48
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Íme a válasz:
Majd megmondom ha bejártam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.03. 19:18:59
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Tudom, én állok hozzá negatívan és ez gusztustalan open world jó nekünk....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na lejött Max lássuk..
eje: pedig azt írtad hogy eléggé tele vagy😄
Mármint ha valaki tökeletesen elmeháborodott idióta, vagy maga Dan Bilzerian, aki szintén az, csak gazdagban.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.03. 18:34:16
Mondom, az a baj, hogy a Sonynál megy a szekér.
Gazdagítsák őket nyugodtan, mert divat lett mindent megvenni és divat lett Steamelni és verni az akciókra. Bár ez sok minden kérdése viszont, itt a pc steamen méginkább értelmetlen venni nagyon idézőjelbe, kivéve a multis dolgok etc. Kevesebb az értéke, kevésbé becsülöd meg, mint konzolon, de ne is menjünk ebbe bele. Másabb az egész szerintem. Ráadásul a Steam ahogy kinéz, kezelhetősége eléggé egy okádék. PS-n is sokkal jobban érzed hogy te megvettél valamit, és jobban esett a vásárlás is - vagy mi. Szal szerintem az esetek 80%-ban a pc-s Steam digitál buziság, egy faszság <#idiota>#idiota> (és nem annyira warez, nem warez kérdés)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.09.03. 18:19:59
Majd meglátjuk.
Meg van amúgy töltve, erdők tavak benzinkút ellenfelek stb.
Biztos nem GTA szint lesz, hogy az úton mennek majd az autók meg járókelők.
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A DualShockers írói kimatekozták, hogy nagyjából mekkora is lehet a Final Fantasy XV térképe. Ha csak fele ekkora lesz, már jól jártunk."
PSN ID.: Beegabor
Mióta lehet szelektálni a feltettett peccsek között? 360on a cache törléssel a peccseket is kukázta, ott tudom ( és egy peccs volt 1-40 mega! extrém esetekben ). Itt 3-15 GB is. Namost lehet h itt is lehet, passz, amivel nem lennék semmivel sem előrébb mert ahogy kiadták a W3at nem LIMITÁLT frémmel ( 20-40 közt ugrálva ), ott még akkor is szaggatott a kép amikor álltam egyhelyeben.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.03. 17:34:48
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a zsírdisznóéknak legalábbis működik.
Na már most valóban gané dolog, hogy lemeznél macerás a remoteplay. Gondoltam, mi lenne, ha már megvetted a lemezt, akkor jogod lenne le is tölteni a játékot netről, hogy aztán a remoteplay kényelmesen használható legyen. Namost ha eladod a lemezt, mi lenne, ha amint más beteszi a gépbe, a te accodról elindíthatatlanná válna a játék. Így viszont a lemez értelmét veszti, semmi szükség rá, csak a játék használati jogot jelentené, amit fasság lemezen átadogatni egymásnak. Plusz miért akarná a sony és a kiadó, hogy valaki a te zsebedbe tegye a pénzt azért, hogy teljes értékű játékfogyasztó lehessen. Ha meg a lemez továbbadhatóságát nyírnák ki, megint értelmét veszti a lemez. Egyedül azért látom még értelmét a fizikai terjesztésnek, mert nem mindenhol repkednek a 20-50-100 megabites netek, így van akinek egyszerűbb a boltban megvenni, mint letölteni. Plusz van aki szeret gyűjteni 😊
Viszont a digitális verza óriási lehúzás, és bukási lehetőség jelenleg. Ott az lehetne megoldás, hogy azt mondhasd, hogy oké, én ezt a játékot 10%-nál befejeztem mert szar, nem akarom tovább játszani, letiltanák a játékot a gépedről, és csak azt kellene kifizetned, amennyit játszottál vele, meg mondjuk még X%-ot levonnának ilyen-olyan díjakra.
A Sony/MS felől pedig az lenne a legjobb húzás abban az esetben, ha hibás a játék, hogy te azt mondhasd, hogy a hiba miatt kéred vissza a pénzed, és azt a játék készítőjén hajtaná be a Sony/MS, plusz jól meg is büntetnék őket, amiért szart adtak ki a kezükből.
Gazdaságilag ezzel az a baj, hogy nem a kiadó, és a konzolgyártó járna jobban, hanem a gémer. És talán pont ezért nem halad ez az ügy sehová.
Alapvetően a lopakodós játékokban annyira nem vagyok jó, mert hiába vagyok óvatos, valaki mindig kiszúr, akire épp nem figyeltem. Meg valahogy olyan rossz kedvvel ülök le elé, hogy na megint nem szabad, hogy észrevegyenek.. és mondjuk este 10kor egy hosszú nap után elég nagy fejfájást tud okozni..
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.03. 15:54:36
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tiszta, gyermeki kíváncsisággal és érdeklődéssel vagyok a játék felé, egy elég magas respektszintről indulva a megkérdőjelezhetetlenül őrületes minőség okán. Ha fasza, akkor most be tud menni. Ha nem, akkor én vagyok kevés hozzá.
Ne legyen igazam, de valahogy úgy érzem, nem fogsz te ebben elmélyülni.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
BB-ben nem kell annyit pöcsölni, olyan értelemben, hogy nincs ezer kütyü, meg konfigurálás, meg ilyenek. Nem kell órákat várni, hogy egy sarkon túlmehess. MGS nem az én játékom na. A BB sem, azzai s még csak próbálkozom. Már vagy 150 órája. 😊
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8-ért bazzeg. Kettő nappal előtte még láttam 5-ért is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.03. 14:56:19
Ennyit rólam meg az elveimről <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.03. 14:54:39
es te mit szolnal a Mario Maker-hez? 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Na, de majd meglássuk.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Meg hogy szép, és gecijól fut.
HA éjszaka lejött, amiről nem tudok semmit. Tegnap a kiskrapekot nem bírtam elaltatni. 11-ig ment az alkudozás, veszekedés, ringatás, stb. Beteg picit. Végül fél12-re elaludt velem, rá sem tudtam már a gépre nézni. Reggel elaludtam persze, csak azt láttam, hogy sleepben van a pécé.
Szal lehet, hogy ma sem.
ez mas. elöször megijedtem töle, de kezdek nagyon raerezni. ezt nem arra ertem, hogy profi stealth masina lettem, hanem hogy kiserletezek folyamatosan, futyulve az alert-ekre (regen ilyesmirol hallani se akartam) es ELVEZEM.
beliv mi bics!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
amugy meg... figyelem SZERINTEM ez NEM szpojler, inkabb pro tipp:
podcast-ban mondtak, hogy ket vege van a jateknak. az elsö, amikor lepereg a credits, az inkabb a majdnem teljesen MGS newbie-knek szol. de utana nincs vege, tolni kell tovabb, kutakodni. akkor jonnek a ver-fanoknak az apro reszletek. a csak letudos emberkek lehet nem jutnanak el eddig, hiaba fan-ok amugy. ezert gondoltam megemlitem.😊
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.03. 13:51:41
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha instant elmeny kell, akkor: 1 het kabe es jon a Mario Maker. en is tolom majd.😊
teged meg irgalmatlanul felpofoznalak, ha lenne ra alkalmam, mert igy
NEM
lehet
beleugrani
!!!
akkor se, ha csak a gameplay erdekel. mert olyan nincs. ugyis erdekel majd a sztori is, de meg csak az alapokat se fogod tudni. volt idöd eleg, te meg until dawn broafsagokkal foglalkoztal "tanulas" helyett.😊