121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tatyla
  • darkSectorxxx #52778
    Privát.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.12. 19:19:51
  • darkSectorxxx #52777
    Este 22:00-kor indít az EA.

Ez jó beszólás volt most az egyszer. :D
  • n000rbi
  • Totti5
    Titanfall 2 single player story trailer. Jó ez a 10+éves motor.

Nos, az EA valószínűleg elnyerte az idei E3 Legnagyobb Bénázásának díját, úgyanis sikerült véletlenül az este tízkor kezdődő show főpróbájának egy részletét élőben közvetíteniük, mely részlet egészen pontosan szinte a teljes Titanfall 2 bemutató volt, trailerestül, mindenestül. És ahogy az ilyenkor várható, mire kikapcsolták és leszedték a streamet, addigra már tele is lett a net az információkkal.

• Totti5
    Jaja, Quake 3 motor.
  • Harlekin
    Mikor kezdődik holnap a Szemfényvesztők sorozat (E3)?
    Kihasználhatták volna a június 9 időpontot,hogy egybe essen a mozi filmmel.
  • darkSectorxxx #52772
    Valakinek tuti. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.12. 18:34:53
  • Myselor
    na ez nagyon fasza lesz :)
  • darkSectorxxx #52770
    Telltale Batman:

• Bandicoot
    Óriáspályák,fizika,ojjektumok,rombolhatóság több player vs minipályák, nullfizika, nullrombolás, kevesebb player, 5-10 éves grafszinvonal számtalanszor, mindez abszolút nem stabil 60 fps-el. Minőségi szint.

Az hogy a BF1 hogy került most ide meg titok marad, abszolút nem összehasonlítás akart lenni, de ha itt tartunk igen,ott legalább látszik hogy nem csak évenkénti copypaste játékokkal óhajtják nyakon fosni a kedves vevőket egy 10+éves motorral hajtott, minőségben a régi COD-okhoz méltatlan újabb és újabb résszel.:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.12. 17:36:27
  • Totti5
    BF1 kifogástalan csúcsminőség lesz.

( ja nem anno toltam X1en a csúcsszupi 4et, 720p széteső, akadó, akadó hang, graf hibás multijával ) És toltam az AW-t, ami már képviselt egy minőségi szintet.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 17:18:56
  • Bandicoot
    zseniális...

Csak remélni tudom hogy idén végre bedől a COD a francba és jóideig elő sem veszi egy kiadós motorcsere,dedikált szerver támogatás és a régi minőség nélkül,de ez úgyis álom marad és a szargyártás marad.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.12. 17:13:22
  • Myselor
    de hát ez nem sok .nekem xd tavaly több volt szerintem
  • Bandicoot
    De hogy ennyire és ennek még hangot is ad "tudtán kívül"....Moby szavaival élve: MEGATON...
  • Totti5
    Szivárog az folyamatosan, többit meg bemutatták show előtt.

Skyrim remaszti ( aztán hivatalos is lett )
    Halo Wars 2 ( béta )
    Injustice 2 ( aztán hivatalos is lett )
    Dishonored 2
    Dead Rising 4

Arról a tengernyi pletykáról nem is beszélve, de hogy azokból mi lesz igaz holnap kiderül.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 16:59:29
  • Myselor
    csak én emékszem rosszul vagy ilyenkorra már nagyon sok minden ki szokott szivárogni az e3 előtt?én tökre úgy emlékszem hogy nagy részét már a dolgoknak tudni előtte meg csomó videó is volt ilyenkorra most nagyon kevés dolog van eddig.tévednék?
  • Myselor
    a színészi játékból
  • SlickAdam
    MERTHOGYA NEMA FILMET HOGY ERTIK MEG A ZEMBEREK? (sose latott meg nema filmet :D)
  • Myselor
    tudjátok vannak a néma filmek beszéd nélkül is megérti az embert a történetet ha jól elővan adva valami ilyesmit mondott máskor
  • SlickAdam
    meg mindig nem tud angolul, megis honnan lenne fogalma? :D
  • Bandicoot
    Látványosan a ME 2-ről sincs fingod,végigtoltad úgy hogy fogggalmad nem volt az egész történésről...
  • darkSectorxxx #52757
    Dishonored 2
  • darkSectorxxx #52756
    Oksi, de az Unchartedeknél ment a story, míg a ME2-ben nagyrészt ez abból állt hogy minden karakter aki hozzádcsapódott annak felkereshetted a dolgait, főrészt ez volt a játék, ha nekiállsz a ME2-nek és nem szeded össze az embereket, akkor is végigmehetsz, jó egy pár ember asszem kell, mert ugye van egy minimális létszám, mert halnak is meg elvileg, de korántsem fővonal, hanem mintha mellékküldetések lennének a játék tölteléke, a felvezető és lezáró küzdelem közt.
    Én így éreztem, szóval hosszú a játék, mert én is ezeket megcsináltam, a sok titkos hely, a sok bolygó, de ezek sallangok, a fővonal sokkal kisebb, kevesebb mint a másik 2 részben.
  • Totti5
    Uncharted vége a 4. réssze záródott le. 1-4 részen át szerepló karakterek és fonódások voltak. 1-4 rész egy egész. Boss a MEkben is volt. ha játszottad tudod.

A Telltale játékok egy teljesen más dolog. Az epizódikus megvalósítás.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 14:02:03
  • darkSectorxxx #52754
    Nézheted az Uncharted-et mert annak részenként volt lezárás, bossfight, szóval valami más jobb példát tekintsünk inkább.
    Kíváncsi lennék hogy játékban ezeken kívül még hol nem zavaró ez.

Amúgy filmek terén nekem pl a Mátrix is zavaró.
    Lenyomtak egy filmet, aminek volt cselekménye, az elejétől a végéig egy egészet alkot, igen volt a végén egy jelenet, hogy na majd ezt lehet folytatni, de nem volt hiányérzet.

Utána jött SZOROSAN asszem 3-4 honap eltérésel a 2 másik rész, amit annyira egyben kezeltek, hogy azok sokkal jobban egymást egészítették ki, vagyis a Reloaded vége nem volt rendesen lezárva, hanem majdnem hogy mint egy brazil sorozat pont a jegjobb rész előtt hagyták abba.

Sok ismerősöm ezekkel a Teltél játékokkal is így vannak, inkább megvárják az egész sorozatot egyben, bár ott egyértelmű volt hogy darabolva vagyunk, ME-nél meg én pl nem gondoltam, hogy csak egészében van értelme osztályozni, én azt gondoltam van annyira különálló, hogy a sorozat, vagyis a számozás, annyira jelent egy egészet mint akár egy Említett U-nél...

Persze egyben más megítélése lenne, de mivel én tök úgy emlékszem hogy az első rész önnáűlóan is megállj a helyét, jogosan számíthattam a második rész megjelenésekor egy hasonlóra, aminek ugyanúgy van felvezetése, tárgy rész, és befejezése, ami azt illeti a végén van egy összecsapás fasza meg minden, de maga a tartalom, ami mind előtte van, ott akkora a szabadság, a sorrend stb, hogy nekem pl az jött le, annyi cselekmény nincs mint az első részeben.
    A 3. résszel nem volt baj, talán mintha ott a lövöldözés többlett volna, de erre nem veszek mérget azért.

Persze ettől független az tény hogy pont a 2. részt csináltam meg úgy max-ra, ha lehet így fogalmazni, hogy minden bolgyót kipucoltam, de ettől még az első tetszett a legjobban.
    Talán még mentésem is van.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.12. 13:59:49
  • Moby
    A lotr nekem egyben jelent meg. Igaz, nem a 81-es hazai debütkor, csak pár évvel később, de még az első kiadásból.
  • Totti5
    Lotr és Hobbit is le lett darálva 3 év alatt. Évenként napra pontosan jött az új rész. Lotrot nem de a Hobbitokat moziban néztem és hamar elment az a 3 év közben meg kijött a bővített is stb..

ME esetében sem volt 10 év. 2 évente jött 6 év alatt vége lett.

Mass Effect 1 2007 november 20
    Mass Effect 2 2010. január 28.
    Mass Effect 3 2012. március 6.

Nézzünk egy Unchartedet? 2007 - 2016...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 13:08:40
  • Moby
    Witcher3 szakértés, ME szakértés, majd LOTR szakértés. MEGATON.
  • darkSectorxxx #52750
    Igen, azért írtam úgy hogy "sem volt türelmem", mert ott még ennyi szünet sem volt, mégis amikor évente egy észt megnézel anyni marad meg hogy na ez most akkor így külön mi?
    Mire fizettem tulajdonképpen mozijegyárat?

Ha 3 év múlva valaki blúréjen otthon lezavarja annak másképpen jön le persze.
    Még1x meg nem állok azért neki, annyira nem volt nagy film nekem hogy újra megnéttem azt a kb 9 órát.

Ellenben a hobbitoknál már megvártam.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.12. 09:58:23
  • Totti5
    Lotr meg évente jött szóval 3 év volt....
  • Totti5
    Pedig már kint van sok éve így semmi akadálya hogy leülj és megnézed.
  • darkSectorxxx #52747
    Hát én rühellem az ilyet, várj 10 évet mire összeáll egy story.
    Még a Gyűrűk uára sem volt türelmem.

Legyen összefonódás, de külön is legyen egy egész. Ez nem magic, megoldható.
  • Totti5
    Nem kár.
  • darkSectorxxx #52745
    Kár hogy ezek külön jelentek meg.
  • Totti5
    Me 1-2-3 egyben alkotott egy zseniális és maradandót. Nincs értelme külön vizsgálni mert úgy nem egy egész.
  • darkSectorxxx #52743
    Akkor megint spórolok egy játék árát.
  • Bandicoot
    Megint egy jókora bullshit, abszolút nem kéne hatalmasat változnia. Csak szimplán változatosnak kell lennie amilyen az ME2 volt változatos cselekménnyel és karakterekkel. A W3 is ennek köszönheti (a minőségi kidolgozás mellett) a varázsát, iszonyatosan változatos még a legkisebb mellékküldetésekben is.

A 2. rész mint kakuktojás...Megkockáztatom azon kívül hogy gyünnek a Ríperek és pusztulást hoznak kb ki is merült minden amit a ME széria történetéről el tudnál mondani az angoloddal...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.12. 00:58:54
  • TDC Geronimo
    Nem az. Az emberek 99%nak a 2. rész az etalon.
  • Kongy
    Toronymagasan.