121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#53421 Ez a Pókember nagyon jónak néz ki ( kár hogy nincs gameplay ), de ha olyan minőséggel fejlesztik ezt is mint a Racset és Szánszetet akkor -
#53420 Majd PCn moddolnak bele TPS nézetet. -
#53419 Erre is egy +1, messze még az október vége. -
SlickAdam #53418 The Evil Within. told le ujra! -
SlickAdam #53417 az ugye megint elment a füled mellett, hogy ez a demos cucc nem a jatek resze...?
honnan tudod, hogy ilyen lesz ill. hogy ilyen lesz vegig? tartogasd a rinyát megjelenes utanra plz! -
SlickAdam #53416 csak a felet neztem meg, innentol nem nezek / olvasok semmit. legjobban vart jatekom Nier mellett. cicamadár (L) -
#53415 De abban azért kellett harcolni, itt úgy lassu, hogy mész, unalomig nézelődni, az interakció, az hogy féloránként kinyitsz egy fiókot.
Azért a gyilkolás hiányzik....
Érted, ez meg a Resi mostani utolsó pár része közötti stílust szeretném.
Érdekes a demo, mert az ütlet így jópofa, de ez még jáékként messze nem helyettesíti a rendes Silent Hill-Residnet Evil helyén keletkezett űrt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.15. 19:30:58 -
#53414 Szerintem a last guardian trailer is nagyon hangulatos lett. DEM FEELS
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.15. 19:30:42 -
SlickAdam #53413 te akarsz fosni, muszaj lassunak lennie.
RE1-3 mi lassu volt mar, holy fakk!
ja es jump-scare jatekok örök kiralya: resident evil 3 NEMESIS.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.15. 19:28:48 -
#53412 PT demor ja mondták hogy Resident mehet a sülylesztőbe, de azok akik a 4.résztől számolnak max.
Meg úgy önnmagában nem gáz de az FPS, az nem ugyanaz, ez már túl lassú, meg a jumpscare téma az egészen más.
Azért ennyire ne kelljen SEMMIT se csinálni. -
#53411 Mennyi kacat :)
-
#53410 persze, atom 60 mivel VRon is megy majd -
#53409 Hát ha megnézted ott a The Last of Us (ez erős alap lenen egy nekem tetsző Resident-hez.)....na valami hasonlót akartam volna, sötét darkos helyen, legyen minden ami szokott lenni, labor, elhagyatott kastély minden.....
RE -4-5-6-al nem az volt a baj hogy TPS.....
Hanem akció, nincsen para. És a kamera max nem feltétlen csak a karakter nyakát mutassa, én adnék ötleteket.
DE nem kell messzire menni....
Evil Within.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.15. 19:27:57 -
SlickAdam #53408 okes, mr. wall-of-text mester. vazold, hogy lenne jo szerinted! :)
volt PT demo, mindenki maga ala vizelt, hogy na ez horror, odabasz, es hogy Resident mehet a sullyesztobe (bar mar eddig is ott volt). PT eltunt, Capcom lepett, itt a Resident P.T. . NYAMI-NYAMI!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.15. 19:22:25 -
#53407 Egyik sem....
De ez meg aztán főleg nem jó irány.
#53406...ez érdekes, nekem nem tünt fel, bár a vr-nak annyi kell nem?
Meg a grafika mellett el tudom képzelni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.15. 19:21:07 -
SlickAdam #53406 a demo 60 frem? (nem jatszottam) -
#53405 Nem.
Ezt mondom én is. -
SlickAdam #53404 tehat maradtak volna az 5-6-al elkezdett uton? vagy RE2? ugye nem gondolod komolyan, hogy az megfelelö lenne 2017-ben? -
#53403 Tök érdekesen ez amin fut simán csak RE Engine (Resident Evil Engine. :D)
Ez ratyi, főképpen az ócska textúrák, a homályosság, és a rece meg a sok szögletesség miatt, még amikor forgatod a tárgyakat azok sem élesek.
Ez a VR miatt van egyrészt, szinte biztosra veszem....
Sokszor a képernyő szélén annyira torz a látvány hogy hihetetlen.... -
#53402 Mert az 1-2-3 után az összes rész sírással kezdődött hogy ez nem Resi ( aztán a 4. kultjáték lett... ) , ez nem jó, ez nem olyan. Most ilyen lesz. Olyan mint az 1-2-3 volt már sosem lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.15. 19:18:59 -
#53401 Jó hát valakinek ez jön be, de ezt nem értem miért a sorozatot formálják át?
Nekünk csináljanak RE7-et, ezt meg kiadták volna neked meg a többieknek fps-ként...ez a szar érzés....neked jó, nekem pl nem, mert tudom hogy elveszett egy kedvenc, bár eddig is el volt, de legalább az alapok megvoltak. -
#53400 Szerintem is jól néz ki. Nomeg P.T. 30 FPS volt, vagy rosszul emlékszem? (régvótmásorry)
Ahhoz képest tényleg nem olyan nagy durr, de nekem bejön így is az engine. Jobb, mint egy fos UE3 / Unity és társai. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.15. 19:15:11 -
SlickAdam #53399 jajjj ne magyarazzal mar annyit. RE7 a lehetö legjobb dolog, ami a sorozattal törtenhetett. es jol nez ki. pont. -
SlickAdam #53398 -
#53397 Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan után én csak akkor hiszek nekik ha látom.
De ez bíztató amit eddig mutattak.
-
#53396 Ja és a Resident Evil 7 iszonyat ronda, nem a Silent Hill-hez képest, hanem bármihez képest, ez a VR téma rendesen lefogta. -
#53395 lastgenszar.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak viccelek!!! :)
Platinumtól nem lehet rossz, szem előtt tartom. kell egy jó hent :)
.. nameg majd egy VANQUISH 2!!!!
-
#53394 Tavaly a multiplayer részét mutatták, idén a singleplayer részét. -
-
#53392 Szerintem is offos. Még anno bejelentésnél nagyon bejött, most pörgetve is alig bírom nézni ezt a _SZÁMOMRA_ közepes vackot. Mondhatni klasszik Ubi.
... meg azért nyilván az is bennevan, hogy egyre nehezebb megfogni ill. lenyűgözni
RE7 meg nekem nagyon várós, jöhetne előbb is. Bár játszani szerintem nem fogok merni vele -
#53391 Nyilván fos, de most is mint mindig a bemutató anyagok előre kitalált megkomponált filmek. Nem a nehézség és a mélység bemutatása a cél. -
#53390 For honor teljes demó anyag.
Hát ez gáz. A harcrendszer egy fos. Az meg teljesen a "B" filmek hangulatát idézi, ahogy az ellenfelek illedelmesen megvárják míg végzel a társukkal. -
#53389 Bárcsak Úgy lenne, de én ennek ellenkezőjét hiszem, a demo oké hogy nem része a játéknak, ellenben csak a terület és karakterek tesztek, a nézőpont alapján nem hinném.
Igen mondhatnák hogy ez VR demo, de akkor azt írnák valahol. -
#53388 Na ebben egyetértek.
Csak ez a féle stílus engem annyira nem vonz, még az Outlast-ot sem vittem végig. :) -
#53387 Resident-nek:
Mint egy új IP.....1x végigvivős. -
#53386 Mert függetlenül attól, amit mondanak ez jövő év elején biztos nem jön ki :) -
#53385 ME:A
Már csak azt nem értem, hogy ebből miért nem mutattak semmit a színpadon. -
#53384 az ő könnyeivel van tele? -
#53383 Horizon
according to Brad shoemaker from Giantbmob, behind closed doors they showed
- Alloy walking around a village talking to npc's/quest givers/weapon's vendors
- rare weapons
- different costumes with attributes attached to them
and he was super positive above gameplay.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.15. 15:50:36 -
SlickAdam #53382