121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#53821 -
#53820 Megvan hova kell a dummy finger
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.06.19. 15:36:42 -
#53819 Van már valami fejlemény a Resident 7 demo-val,??? -
-
#53817 "Amelyik játékban craftolás van, abban általában gyűjtögetés is. Néha ez is tud élvezetes lenni, felkutatni egy egész területet valamilyen nyersanyagért, esetleg medvékkel vagy szörnyekkel küzdeni érte jó móka lehet. Kivéve ha förtelmes grindolás az egész, vagy egyáltalán nem jelzi semmi, hogy a nagyon ritka nyersanyag a két óra alatt átszelhető pálya pontosan mely pontján található meg.
A Horizon Zero Dawnban is fogunk tudni craftolni. Ha valamit vásárolni akarunk, amihez kell egy bizonyos nyersanyag, nem szükséges tanácstalanul elindulnunk a nagyvilágba. Kiválaszhatunk egy opciót, ami generál egy questet, melyben a feladat pont a szükséges nyersanyagok megszerzése. Elindulhatunk, összeszedhetjük, amit össze kell, és nem fogjuk kitépni az összes hajunkat, mert ötször sétáltunk el a magas fűben rejlő speciális növény mellett." -
#53816 -
#53815 Ez viszont iaz, hogy a védés, ez a dark souls-os nyomd időbe téma nem áll jól a játékban, és iszonyat szar a demoban, részemről legalábbis valahogy 100-3x sikerült eltalálni. -
#53814 Az állítólag nem a játék része, csak egy teszt, remélem ledgalábbis, de amket amugy mutogatnak videókban, az azonnali vétedlre utal nekem.... -
#53813 +99 -
#53812 Nem értem miért nem képesek elfogadni, hogy a harcrendszer nem működik. A buzis beütés meg a hangulatot üti.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.19. 19:20:02 -
#53811 Ez a demó valami borzalmasan kínos volt élőben :D -
Totya42 #53810 Na úgy néz ki mégis csak jól fog futni az FFXV konzolokon. Így már újra felkerült a listámra. Remélem maga a játék is jó lesz. Már olyan rég nem kötött le jrpg, pedig régen imádtam őket. Remélem ez most piszok jó lesz.
-
Totya42 #53809 De nem látom a racionalitását így megjelentetni. Azért kéne időt hagyniuk míg bereklámozzák. Ha tényleg olyan sokat el akarnak adni belőle ilyen rövid idő alatt, akkor marketingnek kell hagyni időt. Ez így nagyon furcsa és számomra érthetetlen lenne. Féregséget modjuk nem látok benne. Sima kereslet kínálat. Majd, ha megjelennek ezek a generáció közbeni erősebb gépek, akkor majd kiderül mennyire van kereslet rájuk. -
#53808 Semmi féregség nincs benne, de ez így lesz. Bejelentés után pár héttel kint is lesz -
#53807 Gecipostás! -
Bandicoot #53806 Én nem tartom furának. A Sony van akkora retekféreg hogy az utolsó pillanatig nem jelenti be majd hirtelen puff:" Gyerekek startol a neo 1 hónap múlva!".
Addig sem zuhannak vissza a sima ps4 eladások.
Én tartom hogy a VR-al együtt max pár hét eltéréssel de rajtol... -
#53805 Postásé! Csak Kratos meg ne tudja -
#53804 Majd megtudod, ha megjelenik, addig minden csak fölösleges találgatás :) -
#53803 Az igazat megvallva fingom sincs. És alig várom, hogy megtudjam :D
/abban sem vagyok biztos, hogy a gyerek valóban Kratos fia -
#53802 Pls inkább vilagosits fel story ügyben, ne akadj fenn ilyen aprosagokon! :DD -
#53801 "Most meg szült egy gyereket?"
"Értem én hogy istenölő, de úgy érzem lemaradtam valamiről"
Hát a reggeli bogyókat nem vetted be, az biztos!
-
Totya42 #53800 Ha tényleg kiadják idén, akkor tök fura, hogy az E3-on nem foglalkoztak vele. 20 milliós target meg egy kicsit űr szám. Túlzásnak érzem. -
#53799 Help! Új g o w trailer óta el vqgyok veszve. Kratos hasa meg lett lekelve elég keményen emlékeim szerint. Most meg szült egy gyereket? Értem én hogy istenölő, de úgy érzem lemaradtam valamiről -
#53798 pedig erre nyomokban sem hasonlít.. az új GR nekem elég árkádnak tűnik, gyors is... a GR pont az ellenkezője volt eddig. -
#53797 Breaking: Andrew House talks PS4 Neo to Japanese magazine. Premium option. Not motivated by VR. Dev env. same as PS4 -
It looks like Andrew House confirmed PlayStation Neo for a release in 2016!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
miafisz?! :D -
#53796 :D -
Totya42 #53795 Szegény csávó :D -
#53794 Miért, mi a baj a BF4-el? :D Nem játszottam vele - legalábbis PS4-en, még anno PS3-on, de azt hagyjuk is, hogy milyen, tényleg kibasznának innen, ha azt most minősíteni kezdeném, mert szépen nem tudnám szidni.
Amúgy én is így voltam, nekem kb egészen eddig minden multi(mód) skip, CSÉ óta - és most nem a GO-ra gondolok, amit ugyan toltam egy 1-2 évet megjelenéstől számítva, de azóta nincs rálátásom; bár mindenki veri a nyálát rá hogy most ez az esport meg anyámkínja, de ez már ez sem AZ a CS, szvsz.
De még talán el is lennék vele, de nem gémelek pécén. szóval számomra nincsen normális és fogyasztható FPS multi, egyedül Overwatchnak sikerült ezt megdöntenie. (más multi meg max bohóckodás szintjén léteznek nálam)
-
#53793 Ilyet kérek a Collectors-ba. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.18. 22:21:47 -
#53792 Nekem ebben a témakörben az overwatch volt az utolsó. Gyakorlatilag neokandurex lettem. Innentől minden multijátéknak instant skip. Az előbb ránéztem a bf4-re, hogy legyen összehasonlítási alap. Azonfelül, hogy mint videójáték, vagy mint szórakozás agykárosodással ér fel, de ahogy kinéz, és ahogy fut, ps4-en, az egyenesen dráma. Nemtudom perpill ebben a témakörben mi az etalon, olyan mélyen van itt minden, hogy ez talán mindegy is. -
Totya42 #53791 Jól teszed. Eljárt már ezek felett az idő. -
#53790 Pedig mit hype-olták azt a játékot, én meg azt hittem kibebaszott szép lesz. -
#53789 Amúgy én is izgatottan indítottam a Paragont 1-2 hónapja, és mint valami okádékfosszar, olyan mosottas, még messziről is az egész... valami sub720p alja lehet, vagy énnemtom, de botrány. És még át se jött az egész... :( -
#53788 Baromi jól néz ki, 60fps 1080p-ben ez a lényeg és várhatóan izgi single....
AW után kihagytam a BO3-at, mert a BO sorozat nem annyira a kedvencem, de ezt majd lenyomom valamin akciós áron. Tuti. -
#53787 >Addig jó míg nem tudod
Nyugi, én ez az állapotot konzerválom. Pont ugyanúgy leseszarom ezt sem, ahogy a bf1-et sem :) Nekem aztán hótmindegy melyik katonás multilúzerségről van szó. -
#53786 Na ez szerintem már túlzás. :) -
Bandicoot #53785 Nem célszerű elsütniük a dedikált szervert mert akkor éves szinten nem lehetne eladni ugyan azt a szemetet.
Inkább játszanának az emberek az 1-2 évvel ezeötti résszel ahol szervereket választhatnak, ahol a szervereket be lehet állítani kényünk kedvünk szerint,mintsem ezt a lobbizós minden idiotizmust megengedő szemetet amit évek óta nyomnak a COD-okban... A COD multi színvonala a béka valaga alatt van minden létező tekintetben hosszú évek óta, gyakorlatilag mióta megszüntették a dediszerver támogatást (és a beállítási és modolási lehetőségeket) csak zuhan lefelé a szint... -
#53784 Nyilván akkora vizuális előrelépést nem kell várni ezektől a "foltozgatott" engine-ektől... én azért azt nem mondanám, hogy szégyenkeznie kell, de azért egy id Tech6-al megnéznék egy kövi CoD-ot :) (nyilván, ilyen sose lesz, mert Bethesda nem adja ki a kezéből tudtommal)
vagy valami hasonlóval. csak ne egy hanyagul felhasznált Unreal legyen, mert akkor megint nem vagyunk előrébb :D -
Totya42 #53783 Ugyan úgy hazudnak az "új" engine-el már Ghosts óta, mint a dedikált szerverekkel. Az se lesz soha. A mostani CoDok-ban is volt host migrációm nem egy nem kettő. Ha akkor dedikált szerverek lennének, akkor host migráció hogy? Hogyan? Elmigrál a szerver, mert nem bírja a bullshitet már ő sem vagy mi? ?:)
Az a baj ezeknek annyit jelent az innováció meg a fejlődés, hogy beleskinnelik a játékot egy új settingbe és jónapot. Lényegi fejlődés az sajnos nem történik benne. És sajnos úgy néz ki már nem is fog történni. -
#53782 "it is impossible to develop a new engine" - jjjja :DDDDDD.
lehet. bár activision fosatja évenként ki az újabb részeket, így tényleg nehéz lenne 0-ról felhúzni egy másikat. meg igazából minek, teljesen elvannak ezzel, nép se fortyog annyira, minek szenvedjenek új/más technológiával...
Meg jajjj, mintha nem emlékezne kurvajól arra, hogy milyen engine-ből lett... :DDDD hát, a színészet se megy, de nem is ez a dolga :D
de jó, igazából tényleg tagadhatatlan, hogy nyilván azért sokkal szebbek a mai CoD-ok, mint évekkel ezelőtt, viszont annyira tipik sajátosságai vannak, amik sose változnak... (animációk eléggé darabosak szvsz még mindig - és most nem az átvezetőkre kell gondolni).
BO3 egész pofás, rondának nem mondanám, de nyilván egy Frostbite lekörözi látványban és fizikában.
De ez az IW-s gameplay is egész meglepett engem, pedig nem ugrálok a sci-fi-ért (meg a kállofdátiért [sic!] sem). Multira kíváncsi leszek, hogy ott hogy oldják majd meg az űrbéli csatákat.
@Totti5 #53762:
Valós. El kell ismerjem, Splinter Cell-ek egész faszák voltak (bár Double Agent / Conviction nekem sajna kimaradt, de nagyon jókat hallottam anno róluk).
Rayman / South Park hálaégnek mind zseniális, várós rohadtul a kövi rész :) Raymanből jó lenne egy olyasmi "továbbjutós" platformer, mint az első rész volt. Bár ilyet gondolom nem véletlenül nem akarnak, vagy nem tudom...
NA DEEEE a Zombi(U) az botrány, kritikán aluli szvsz. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.18. 21:20:24