PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Biztos hogy PS3-ra kezdték.

PSN ID.: Beegabor

Totti5
Ez vagy nagyon prevgenre készült és azért néz ki PS3 HDnak, vagy nagyon kezdetleges anyag. Mutogatni így kár volt... egy tréler is többet ér.

Kár lenne érte ha nem lenne ütős kurrgen jrpg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Azt elfelejtette a gemszar megirni, hogy csak amerikaban es azsiaban lesz beta, europaban lofasz!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Hát fps-el sem lehetett, mert akkor nem írtátok volna hogy kuvagyors a játék, akkor örülök ha ti is örültök. <#eljen>
Beta-ban találkozunk mindenkivel remélem, én F5-ölni fogok orrbaszájba holnap.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Örülök, hogy a futással nincs gond, mert arról nem is írtam a levélben, lévén nem azzal volt probléma 😊

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
HOLNAP 17:00 óra után!!!!!

már nem tudom megszámolni hány Beta-ra jelentkeztem! És melyiket várom legjobban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.17. 17:57:57

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Rendbe? Nem változott semmi, csak nem sietnek benne. 😊 A lényeg az hogy van lehetőség futni, igazából az eddigiekben is lehetett futni.

DS2-ben is lehet futni, annyi hogy utolérnek.
BB-ben is lehet futni, ámde ott is pl a farkasok, kutyák, agyszívók, mellszívók elkapnak, nincs menekvés.
Szóval ha részletesen összenézegetjük igazából nem sok eltérés van, legalábbis én DS2-ben tudtam rohanni, egyedül ez a hátbaszúrás furcsa, mert ha szemből gyilkolna valszeg nem tudna pikk pakk végezni az ellenfelekkel. 😊

Moby
A tökömet azt! ELolvasták a levelem, és lám, egy fél nap elég volt, hogy rendbetegyék! <#eplus2>

darkSectorxxx
😄
milyen távol van még, de sebaj izelítőnek elég lesz.
Kíváncsi vagyok milyen a multi U4-ben, nem a látvány miatt hanem hogy menynire kötne le.

darkSectorxxx
Látod elhamarkodottan ítélsz, szerintem várjuk meg míg megérkezik....és meglátjuk....<#eljen>

TDC Geronimo
If you missed the end (and you should have watched the whole trailer!), mark your calendars for 4th December through 13th December. Those are the dates the exclusive Uncharted 4 multiplayer beta will be available to everyone with a copy of Uncharted: The Nathan Drake Collection and a PlayStation Plus membership.

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.17. 17:46:50

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
<#eljen>

Szebb mint a BB ahogy nézem, a földön ahogy azok a kövek állnak elég részletgazdag, régen emlékszem még a dx11-nek voltasszem ez hype-olva hogy ilyen kiálló 3d-s kövek meg téglák a falban.

Kandurex
nem rossz annyira a játékmenet így, igaz, nem is olyan játszik aki megpróbálja végigrohanni, de tényszerűen lassítani kellene,....nem sokat úgy 10% - 15% körül, ...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.17. 17:05:54

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Addig megpróbálok megbarátkozni ezzel az Infinity Blade-sítlussal...<#fejvakaras>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Moby
Minden platformra.<#finom>

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Talan utana kene olvasni..ps4-en patchelheto mar a licensz hiany😉 pesklub.com levan irva minden reszletesen.fifat hagyjuk sok koze nincs a valodi sporthoz!
Újból dilemma lett PES vs Fifa vétel.
Ugye eddig Pes felé billent a mérce de ma néztem meccset full verzióból és játszott Man BLUE meg még egy non licenc csapat.
Ez szép hangon is undorító!

Aztán az új kommentár.Gól elött ordít akkorát mint akit megijesztenek de a mérkőzés 80%-ban altat.A labdabirtoklót is néha nevezi meg.

Fifába ez a 2 alap,hogy JÓ!
Na letolok Fifa demo pár meccset még
arty
ez részben elfogadható érv 😊

(én is megveszem, mert .... igazából olvasva az utóbbi oldalt, nemtommiért. a halo remastert is megvettem, de minek is?! 😄 az uj játékokra sincs időm, majd pont a régiekre lesz? szeretném hinni, de tudom jól, hogy csak átverem magam 😊 )

Forza.

darkSectorxxx
Én is külön kezelem a 3 részt, valahogy az első rész nekem lemarad a másik 2 rész mögött....2>3>>1

Kinek mit hogyan. 😊

a leszarom az egy kicsit erős...annyi,h mint kiderült amivel játszottam az a második rész volt amiről nekem fingom se volt.(xboxom volt cseréltünk egy időre és ez volt hozzá)

a második felét nem értem,h mit is szeretnél ezzel

a lényeg,h NEKEM megéri és nagyon várom már
Totti5
Halo 2őt 360on toltam le , itt van a remék, egy ideig vittem, de ott is maradt.

Egyedül a Geow 1 amit tologatok már túl a felén, mert az anno kimaradt, így új az egész , de botrányszar AI miatt hardon megakadtam, annyira nehéz egyedül egy szakasz.....

UCból az UC4 kell a többi nem. Mind megvót, végig. Minden pillanatát ismerem, meg amúgy is minek toljak le megint valamit amikor annyi minden más van? ez azoknak remek cucc, akik nem tolták anno.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.16. 20:51:43

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
"mivel egyik legnagyobb PS exkluzív játék"

... de azért az elsőt le se sz*tad anno, egyből belecsaptál a kettesbe 😄DD

ugy néz ki a maga idejében ez csak egy béna, skippelhető cím volt és mostanság lett ekkora durranás 😊)

Forza.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Moby
Megvettük a GoW3 remasztert. Elindítottam, megnéztem, hogy dekurvaszép még mindig, és dekurva jó vele játszani még mindig, és soha többé nem indítottam el. MINDEN pixelére emlékszem. Semmi olyat nem tud elmondani, amit nem mondott el anno.
Rongyosra játszott játékok. És folyamatos dömping van. Százszor. Inkább ezerszer egy das2 pótlás, mint egy N+1. uncharted 1-2-3 végigjátszás.

darkSectorxxx
Magyarul hasonlítani lehet árakat, de ne 18ezerrel, mert feleznek sokan ugye. 😉

darkSectorxxx
Személyszerint én megveszem az mellett hogy pisi3 van 2darab és Uncsi lemezeim vannak vitrinbe. Sőtt psnow-on is játszottam velük 😊

De tegyük tisztába, hogy ha egyértelműsítjük hogy ps3 van készenlétben, akkor a 18000 az 9000....
Max 9000ft a 3 játék fejenként 3000ft. 😊

Moby
TLOUR kódot még a G2A-n is lehet venni. Mást sajnos nem nagyon, de ha ez is csak lemezen lesz, akkor ennyike. A kódos is csak azért kéne, hogy az 1-et megnézzem. Az nem volt valami fényes teknóban.

darkSectorxxx
Fényévek múlva lesz 1500ft, ha 3000 gondolsz amit megfelezve számítasz na az talán.
Kódokat nem tudom honnan lehet szerezni, én pár arcade játékot kivéve nem láttam letöltőkódot.

Ez a 8k egy mítosz, azoknál érvényes esetleg, talán aki használ még 2 generációt. 😊

Moby
Mármint 3000 persze, csak úgy nekem 1500 😊

darkSectorxxx
3 játékról van szó. 😊

darkSectorxxx
Az első mondat én is ezt mondtam. 😊
Valakiknek ér 8k-t.
Pláne hogy ps3 nem alternatva. 😊

Kongy
Köszi, hogy nem nekem kellett leírnom😄

Annyit tennék még hozzá, hogy biztosan lesz majd 1500 egyszer. Nyilván nem holnap, de kódot lehet majd kapni jó olcsón, aztán felesben simán kijön az 😄 8000 Ft felárat nekem az, hogy picit talán szebb és jobban fut, nem ér meg. Van akinek meg 30ezret is megér😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az, hogy kinek mi mennyit ér meg, relatív.

Szerintem amúgy azért nem éri meg ebben az esetben, mert még grafikailag felhúzva sem közelíti meg a játék azt a színvonalat, amit most hoz néhány játék. Ergo nem azt fogod érezni, hogy wow, ez mennyivel szebb, mint volt, hanem azt, hogy huhh, ez azért messze van az MGS V-től. Ergo, a szar érzés marad meg, nem a fejlődés érzete.

Az ember érzékszervei és agya egyszerűen olyan, hogy soha nem a sokkal régebbi ingerhez hasonlít, hanem a legújabbhoz. Az lesz a mérce. Pl. nem mondod ma azt, hogy de kurva jól néz ki egy 10 éves autó műszerfala, mert már a sztenderd műszerfal is sokkal szebb, mint 10 éve bármely autóban. Plánae az extra. 10 éve mégis kurva jó volt.

<#gonosz1>
TDC Geronimo

darkSectorxxx
8k-t nem ér meg a remasterelés? 😊
Azért vannak sokan akik áldoznak ilyenre, sok eltérés van ám a 2 verzió közt. 😊

Plusz ps4-en nem futnak a ps3-as gémek 😉

1500-ért várhatsz rá, a büdös életbe nem lesz annyi 😉

TDC Geronimo
Részről részre eszméletlen nagyon fejlődött az UC sorozat, de ide vehető a last of us is. Folyamatosan építik bele az előző játékukban bevállt dolgokat és tesznek hozzá újat és ugorják át azt a bizonyos lécet minden egyes alkalommal.

Nekem semmi bajom veled. 😊 Csak tényleg te kezdted neki az ívet adni, egy olyan hsz-en, amit te értettél félre.

n000rbi
Ment pü.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kongy
Nemhogy soknak tűnik, hanem sok is! PS3-ra 10k alatt kijön mindhárom rész. Lehet nem újonnan, de használtan biztosan. Plusz 8k-t nem ér meg a remasterelés... 😄

Moby: 1500-ért gondolkodás nélkül venném 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Reméljük kód oesz a bundleben, és akkor 1500-ért megvesszük majd egyszer 😄

darkSectorxxx
Ne felejtsük el hogy 3 játék 18k.
6-6-6.
Tény hogy egye soknak tünik. És az is tény hogy nem kötelező mindent aznap venni, főleg ha van más játék közbe.

2-3 hónap és garantált a legalább 10%off.

Dobozossan meg ugye pláne.

Kongy
Én eleinte meg akartam venni az Uncharted collection-t, de a 2-t pl rongyosra játszottam, sok kedvem nincsen újra végigvinni most. Lehet majd 1 év múlva, és addigra talán nem 18 ezerbe fog kerülni, hanem mondjuk fele ennyibe. Akkor talán szóbajöhet, ha rámtör a nosztalgia.

Moby
Senkit nem osztottam. Egyetlen félmondatom sem szólt a posztolóról, vagy bárki másról. Elég. Ha azt várjátok, hogy szimpatikus legyek: nem fog menni. Nem cél. De ezzel együtt is csak a témában írok. _MINDIG_
Ha nem vagyok szimpi: skip. Nem tudok adni más megoldást ên sem.

Bethesda called in id to help with Fallout 4’s gunplay
<#eljen>
Moby, tényleg te kötöttél belé. Sehol nem mondta, hogy azért kötelező, mert neki maradt ki, te értetted úgy, de hát ez más kérdés. 😊 És egyből elkezdted osztani. <#wow1>

Amúgy osztom a véleményed a collectionről, én viszonylag későn, 2012 decemberében vettem PS3-at, és a God of War-trilógia kinyomása után az UC 3 része jött. Akkor és ott, az nagyon jó volt, de most már nem teszem le a hajam ettől a látványtól, olyan játékok mellett, mint az MGS V. Anno, a God of War 3-tól letettem, mégsem vettem meg az újramaszterelt verziót.

akkor nem velem van baj... <#vigyor3>
Moby
> te kötöttél belém,h én hogy képzelek ilyet kijelenteni,h egy kötelező darab

24 órán belül te vagy a 3., akik hozzákölt a posztjaimhoz 😄 Ezt írtam:
"Nem, egyáltalán nem kötelező."
Sem a hogy képzeled, sem a többi nem szerepel a posztban. Ilyen emóciókat nem is teszek mellé. Attól, hogy az egyet-nem-értést nem csomagalom kedvességbe(nem vagyok híve), még nem feltétlenül támadó, vagy lekezelő a posztom.

nem osztalak egyáltalán... te kötöttél belém,h én hogy képzelek ilyet kijelenteni,h egy kötelező darab <#circling>

én megveszem,mert sztem egy epic cím,ha a gow is kijött volna egy normális koleksönbe azt is megvettem volna.emlékszem mekkora hatást és élményt nyújtottak.Persze már nem fogják vissza adni azt amikor ANNO beültünk a haverokkal betéptünk és végig moziztuk kb az egészet.Igen ezzel tisztában vagyok én is.Viszont vannak olyanok még akikkel ezt átélhetem és tudom,h arcon fogja bacni őket a mai baszom nagy ledtvkről meg aztán főleg<#vigyor4>

Plusz 2-3év múlva mikor eladom a ps4et talán kapok pluszba érte 3ezer ftot<#idiota>