121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Igen! Végre nem megy majd az agyatlankodás egymas lelövése.

Mute zavaroját se tudják most már átugrani a drónok.

Ja és remélem a fehér kocsis glitchet végre tényleg megoldják.
  • TDC Geronimo
    TK penalty :O

végre, világ játéka ez <3
  • TDC Geronimo
    Pont most akartam linkelni. Nagyon kemény lesz kapkan (végre) :D
  • AntiHero
    Siege 3.3 patch note. (Holnap jön)

Kapkan végre akarmilyen magasságba rakhatja a lézereit!! :o
  • Moby
    A neo ezeken amúgy is csak moderáltan fog bármit segítni, lévén ugyanez a fisemfos proci marad benne esetleg nagyobb órajellel, ugyanez a retek io meg rendszer, ami alá hiba teszel ssd-t, nem gyorsul szinte semmit. Mápedig a konzolos w3 gyötrelmes lassan tölt. Mi lesz nagyobb assetekkel? A gigás hálón 200 megánál több nem bír átgurulni, annyira nyomorult az egész io alrendszer. Vicc-e. Szal én evvel a """prémium""" konzollal azért óvatosan gondolkodnék.
  • darkSectorxxx #53856
    Na akkor 1 problémát már megold a technológia, ha valóban a gép erejének hiánya miatt van ez a késői betöltés, ami azért valljuk be sok játékban jelen van, a maradék hibára szerintem a neo nem lesz gyógyir, ahogy olvastam. :)
  • Kandurex
    Áhhh, a nádpálcával fenekelő játék...:)
  • Moby
    Hát én ezekből semmit nem tapasztaltam, szal talán mégis :) A harcrendszer szubjektív természetesen, én nagyon élveztem. Nem soulsborne, de nem is az akar lenni.
  • ppista
    Én kb. három hónapja adtam el, többek között az általad leirt problémák miatt is. Fantasztikus világ, számomra elég unszimpatikus föhös, és az egyik leggagyibb rpg harcrendszer, amivel valaha játszottam. Nekem ez Neo-n se kell majd az zicher.
  • n000rbi
    Ha már W3 a téma: még egyszer nekifutottam, jelenleg tizenpár óra után mondom azt, hogy ezt így nem veszi be a gyomrom. Itt most elsősorban a borzalmas pop-upra (főleg városokban), a sajnos nem ritka egyéb grafikai bugokra gondolok. Kizökkent ez a sok szarság. Mellé a "harcrendszer" egy nagy nulla, még a célpont váltása sem működik mindig. Pont az imént nyírtak ki majdnem, mert 4 ellenfélből csak kettőre tudtam lockolni, hiába rángattam a gombát, nem ment át a lock a másik kettőre...a tereptágyakban elakadást, a nehézkes tágyfelvételt/vizsgálatot, a csigalassú inventory-t, irányítási gondokat már nem is említem.
    A világa fantasztikus, a küldetések, amiket eddig láttam szintén nagyon hangulatosak, egyediek, de ezen a konzolon ebben a formájában én nem fogom tovább játszani. (talán majd neo-n, ha megkapja a százezredik patchet)

Szerk.: máig nem értem a magas pontszámokat, mert a fentiekből nem mindent orvosol egy bika pc.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.06.20. 17:57:38
  • darkSectorxxx #53851
    "David Cage, a Quantic feje és az említett játékok rendezője interjút adott az E3 alatt az amerikai IGN-nek, amelyből kiderült, hogy a Detroit: Become Human végigjátszása körülbelül 8-10 óráig tart majd, mint a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls esetében, viszont számos olyan elemmel bír, ami miatt érdemes lesz újrajátszani.

Cage ugyanis azt is elárulta, hogy ez a legszerteágazóbb játék, amit valaha készített. Például már a legelső jelenetnek is hat teljesen eltérő végkifejlete lesz egyedi következményekkel és felhívta rá a figyelmünket, hogy ha a Detroit: Become Human adott karaktere netalántán meghalna, akkor nem game over képernyőt kapunk, hanem a szereplő sztorija egyszerűen véget ér. Végül is, ez is nagyban megnöveli a játékidőt, nemde?"

Majd versenyezni fognak, kinek hány próbálkozásból sikerül végigvinni a játékot. :D
  • Myselor
    kurva nagy problémáid vannak.biztos jobb lenne god mode-ban végigmenni kihívás nélkül .
  • Totti5
    Több száz éves Wicser mind a 3 részben úgy kezd hogy a nyúlból az Xp is lealázza.
  • Amiga
    Nem az őr volt erős, hanem te vagy hurka.
  • arty
    (mondjuk tény, hogy én se multizok, szal csak és kizárólag a látvány és a valamennyire statikus környezet amit a "q3 motorból" _ESETLEG_ észrevehetnék ... de azt se szoktam. 1080/60, elégszép, robban-pusztul-gurul-minden, ez a kod - nekem. de elfogadom, hogy a hc multisokat már nagyon zavarják bizonyos sutaságok....)
  • arty
    átmeneti melóként biztonsági őrködik, vanilyen.
    majd talál jobbat!
  • mucsácsó
    Nahjah :D bár a HL1 engine-nek (GoldSource, vagy mi volt az) is Q3 engine alapjai vannak, szóval ... :D egy meghatározó engine volt :P
  • arty
    mármint a wolf3d endzsint!
  • n000rbi
    Az E3 kapcsán senki nem linkelte ezt a "vízalatti Journey"-t, pedig így elnézve érdemes rá figyelni:

• Ulthane
    Gyerekek, tegnap kiakadtam a Witcher 3-on, öröm volt nézni. Én nem is értem, hogy hogy a büdös francban gondolhatták komolyan azt a polák sámánok, hogy az utolsó városi őr a fapajzsával, meg a fopiszkálójával olyat üt Geraltra, hogy az másodperceking szédeleg egyhelyben. A senkiházi tuskó utolsó őrszem 44-es szinten van, amikor a witcher, a többszázáves mutáns gyilkológép, akitől mindenki fosik, s akinek sírva könyörög az egész birodalom, hogy ölje meg a szörnyeket, 46-on.

Ezt ki a tököm veszi be? Vajon ez mennyire reális? Ebőbl a szempontból életem legszarabb RPG-je ez, olyan szinten van a szintezés elkúrva a játékban, hogy elmegy tőle az ember kedve, de tényleg. Befejeztem tegnap a Blood & Wine-t, de annyira felidegesített ez, hogy letöröltem a francba az egész játékot. Többet nem nyúlok hozzá, az biztos!

Szánalmas, na.

Arról nem is beszélek, hogy minden útszéli tuskó beszólogat Geraltnak, bár mindenki tudja róla, hogy ő a hatlamas Geralt of Rivia, aki kinyír bárkit, könnyedén, az utolsó sihedert az útszélén, akinek épp csak kiserken a szőr a faszán, az kakaskodik vele. SZÁNALOM, na!
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.06.20. 10:01:26
  • Tatyla
    Nem,jobban aggódom hogy valamit elbaszok mint hogy magam csináljam meg.
  • mucsácsó
    Sztem is egy hulladék... majd a japók elbohóckodnak vele max... :D
  • Moby
    Ha van annyi kézügyességed, hogy az orrod rendesen ki tudd piszkálni, akkor simán megcsinálod ezt is magad!
  • Kandurex
    My body is...not ready.
  • Tatyla
    Nyíregyháza vagy környékén keresek valakit aki vállal újra pasztázást aki tud segíteni ne tartsa magában
  • Tatyla
    Sajnos ez a jrpg már nem az amit imádtunk a hetedik részben,majd talán egyszer nagyon olcsóért vagy pluszban
  • Moby
    Szerintem sem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

WUT THE FUCK DID I JUST WATCH????
  • SlickAdam
    belelapoztam... meg mindig a homokos begombazott kisfiuk rohangalasa a mezön...
    kösz nem.
  • TDC Geronimo
    karakter designtől eltekintve nem lesz ez rossz

• Seth
    Á, ok
  • Moby
    Semmi, ezek prototípusok voltak ds4-hez, amiket az internet népe újra főtalált.
    Vót ilyen is
  • darkSectorxxx #53830
    Azt kell megnyomni ha váltani akarsz 30 vs 60 fps közt. :D
  • darkSectorxxx #53829
    Nem úgy volt hogy a sony azt megkötötte, hogy ilyen dolgokban sem különbözhet a cucc?
    mármint ez azt jelenti, hogy akár a játék működése, irányítása is más lehet neo-n, ellenben ez tudtommal meg lett tiltva, max akkor lehet szerintem, ha a meglévő funkciókat oszthatod el másképpen, szóval erre kíváncsi leszek.
  • Seth
    MI lehet az a 35?
  • darkSectorxxx #53827
    Már megelőztelek pár napja....iszonyat jó összegzés! :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.19. 20:21:22
  • AntiHero
  • TDC Geronimo
    új kontroller template. Lehet neohoz jön

• Totti5
    Dehogy ritka és igen, nagyon jó kapaszkodó ez most. Űber.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.19. 19:28:07
  • Totya42
    Csak az a baj, hogy ez olyan ritka, mint a fehér Zorró. De most lett kapaszkodód legalább...
  • Totti5
    Ismét egy jó példa arra hogy korán kiadott demó, bamutató nem reprezentatív a játék végleges minőségével. day 1 megjelenéskor a lényeg az frém érték, akkor kell jónak lennie.