121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ez alapján tényleg sokat javult a CV1 pl a szövegek olvashatóságában, viszont üröm az örömben, hogy a PSVR a DK2-vel egyezik meg felbontásban.
  • darkSectorxxx #53900
    Nem pont ugyanez a demo, de valami ilyen váras helyen ment egy ilyen sinen egy kocsi és te meg mintha benne ültél volna....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 23:00:18
  • Moby
    Akkor az DK1 vagy DK2. Inkább utóbbi.
  • darkSectorxxx #53898
    Huh basszus 2-őt és könnyebbet, képet megpróbálok keresni, ilyen infókat nem közöltek anno. :D

/// hasonló formája volt:
    Mondjuk nem értem, ezen van füles, ott meg külön headset-et dobtak a fejemre.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 22:56:44
  • Moby
    Melyik sisak? CV1? Vive?
  • darkSectorxxx #53896
    ja azért mondom, lehet csak ott tünt másnak kicsit nekem, az tény hogy az nem játék volt, hanem direkt ilyen prezentációs téma, de egy biztos, hogy a kép nem volt egyeltalán zavaros, a textúrák kicsit gyatrák voltak, de maga a szemüveg képe, vagy hogy fogalmazzak annyira tiszta volt, hogy még halovány képpontokat vagy rácsot sem tapasztaltam.

Mint a linkeden a 4k opcioban.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 22:52:05
  • darkSectorxxx #53895
    Ezt mondjuk nem tudom vitatni, mert valszeg ez a MC ilyen, én csak azt a demot láttam monitoron és utána amikor szemcsivel néztem, de lehet csak a térhatás miatt (sőtt ez biztos) láttam másnak. Kicsit hülyén hangzik, de mintha a felületek fényesebbek lettek volna...meg ugye ott az élsimitás is másképpen jelentkezik...szerintem, bár ehhez valszeg több ideig kéne próbálgatni.
  • Moby
    Nemtudom milyen váras téma. Én nem demókkal próbáltam őket, hanem játékokkal.
  • darkSectorxxx #53893
    Ocolus Rift-en ezt a váras témát, amikor mész azon a nyamvadt hullámvasúton, nem nagy szám, feltételezem, nem értek hozzá, csak szerintem azért volt ilyen ps2 szint hogy fusson normális minőségben, de azért azt , arra elég volt, hogy azt lássam, hogy ez tulajdonképpen kb mire lesz képes mondjuk egy komolyabb játékban....és mondom, nekem még ez is jópofa volt.
    Szóval nem vagyok ellene ennek, csak az ára miatt nem szimpatikus és az miatt nem érzem annyira számomra fontosnak, ezt ha kicsit kedvezőbb áron adnák, majd később, és látom hogy nem csak ostoba madaras játékokat adnak rá, akkor azt mondom hogy veszek "még 1 konzolt" (az ára miatt írtam így).

mosntam régen is, a kinect-el sem az volt a bajom, hogy a tudását, és hatását megkérdőjeleztem, hanem a szoftverek és ár tekintetében számomra ez inkább egy ilyen jópofa kipróbáltam, kösz szépen szintű dolog.

Egy dolgot sajnálok, hogy másoknak nem teszik elérhetővé, sok ismerősöm nem próbálta, és addig viszont egyeltalán értelmetlen erről beszélni is, mert nem lehet mutatni trailerekkel, mint mondjuk egy God of War-t pc-s ismerősnek, hogy nézd, ez ilyen....
  • SlickAdam
    fasztot nem, en mar ettöl is szedülök
  • Moby
    De nem győzőm elégszer leírni, hogy ez a látvány minősége, nem az élményé. Azt nem lehet megmutatni.
  • darkSectorxxx #53890
    Vak bameg, de azért volt olyan nagy fényerő, hogy láttam kicsit. :D
  • Moby
    Nemtudom mit próbáltál. Én DK1-et, és DK2-t. Azok ilyenek. Aki CV1-et próbált, az is visszaigazolta a szimuláció hitelességét.
  • SlickAdam
    te vaknyul vagy :P
  • darkSectorxxx #53887
    hát amit én próbáltam az nem, és azért összetettebb volt mint ez a kockabirodalom...meg nem volt ilyen amikor forgolodsz, ennyire legalábbis, de ez szerintem csak egy szemléltelés, ugyanazt úgyse lehet ettől jobban megmutatni.
  • SlickAdam
    4K elmegy.
    na akkor skipp az 5. generacioig (ha megel annyit :D)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.06.20. 22:39:45
  • Moby
    Pontosan ilyen.

/najó, nem pontosan, nagyon-nagyon jó közelítése a valós látványnak.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.20. 22:38:46
  • SlickAdam
    ilyen pöttyös? :(
  • darkSectorxxx #53883
    4k fasza, de ez a szellemkép, vagy homályos szar amikor forgolodsz.
  • Moby
    Itt lehet VR-t szimulálni, ettől jobb 2d-s leképzése már sohasem lesz a látványnak(NEM AZ ÉLMÉNYNEK!!). Egyúttal prezentálja a várható minőséget is.
  • darkSectorxxx #53881
    Igen, ez a vígasz?
    Akkor ezt még gyakorolhatnád egy kicsit. :D
  • Kandurex
    400 dollárért sírsz? Ennyiért sehol nem kapsz vr élményt, még.
  • darkSectorxxx #53879
    Hát na ezaz ami pont elmagyarázhatatlan.
    Nem azért mert akkor feldobnék neked egy magaslaszit vele, hanem mert más ismerősnek sem tudtam elmesélni.
    De ezt pont neked is tudni kéne, hsizen te is láttál eleget.

Akár ennyi erővel felkérhetnélek téged is, hogy próbáld meg felvázolni ugyanaz a grafika miért érzékelhető másképpen vr alatt.
    Most nem arról beszélek hogy körbe vesz a tér, hanem kicsit másképpen néz ki bent, mint amit utána, előtte a kijelzőn néztem...a színek meg a textúrák nem változnak meg, csak mégis más....kicsit talán élénkebb az egész, nekem más volt.
  • Moby
    Hogyan gyün le?
  • darkSectorxxx #53877
    Ahogy lesz lehetőségem megnézem....de pl playit-en esélytelen mert Microsoft prezentésön. :)
    Venni meg RE7-et és szemcsit azért még vagy 1000x meggondolom.

pláne 400 dollárét, ami több mint a konzol maga.

Azt viszont aláírom, hogy a szemcsiben az a pixelszarság, ami a monitoron undorító, a VR-el egészen másképpen érzékelhető, pixelszar úgyis, de sokkal másképpen gyün le.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 22:03:28
  • TDC Geronimo
    sírva menekülnél a sarokba.
  • darkSectorxxx #53875
    ja és ezt akartam még....nemrég volt téma éppen:

Spiderman

"Az E3-on egy rövid előzetessel jelentették be az egyelőre végleges cím nélküli, PS4-exkluzív címet. Azt hittük, csak az átvezetőkből vagy a játék motorjával raktak össze egy látványos bemutatót, de a fejlesztőcsapat megerősítette, az, amit láttunk, tényleg a játékmenetet ábrázolta."
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 21:47:06
  • darkSectorxxx #53874
    Így magunkközt nekem pedig ez a 6. rész sokkal jobban tetszett mint az 5, meg még a 4-től is talán.
    A befejezés meg egyenesen részemről felejthetetlen.
    Bár beismerem az említett 1-2 negatív az valóban helytálló lehet (mármint amiket a neten mondtak), nekem mégis furcsa hogy pont ez a rész után kaszálták a sorozatot.

Egyedül azt a kibaszott rendőrautót kúrtam volna ki a kibaszott ablakon azzal együtt, aki belerakta a játékba.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 21:45:28
  • darkSectorxxx #53873
    Melyikre gondolsz a 6.része?
    Eadásokban lehet és ésszerű hogy a bevétel diktál, de azért én még szomorú maradok, ezekkel meg nem tudok mit kezdeni, ebben a demoban is az az érdekes hogy megoldjam a "rejtvényeet", őszintén a többi annyira nem hajtana hogy megvegyem és végigvigyem hogy ihaj.
    Így is azért még gondolkodom rajta, hogy a demo-val nem-e a 3 napi csoda történt meg.
    Aztán meg beleunnék a fenébe.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 21:41:25
  • Totti5
    A "rendes" Silent Hill megbukott multkor.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.20. 21:38:04
  • darkSectorxxx #53871
    Hát, nem vagyok én, te, de sok ijjesztős klissé csak akkor elég hatásos, ha a hang megvan mellé.
    De mondom lehet csak belőlem halt ki ez a félős dolog.

Én egy játéktól inkább szorongani tudok, fusztrál egy játék.

Ilyen volt pl anno a Call of Cthulhu, Koudelka, meg néhány hasonló, talán a Silent Hill is....
    Nyomasztó volt, de hogy ilyen bevillanások, nekem ezek elég unamassak már, főleg hogy tudni, hogy vannak benne, hiszen erre épít a játék.

Ezért szeretem a sima horror-t, amikor nem maga a klissé az amitől ijjlesztő, hanem mondjuk az ocsmány kinézettől, vagy mint a Silent Hill, amikor a világot kiforgatják, és valami értelmetlen jóértelemben véve zagyvaságot kapsz, amikor marhára nem logikus semmi a világban, nekem ez tetszett benne.

Én azt a másik ilyen ijjesztgetős játékot sem tudtam végigvinni, aminek most nem jut eszembe a neve, mert annyira nem érdekelnek ezek a hirtelen beugrik valami a pofámba ijjesztgetések.

Kéne egy Silent Hill, vagy Resident Evil, de a rendes....

Vagy ha nem akkor még mindig van egy másik lehetőség, az Obscure 3. ha jönne.
    Ez a demo érdekes, nagyon, de kicsit sem lenne az ha nem lenne megbolondítva a játékmenet.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 21:33:43
  • Moby
    "...átvetítem a virtuális teret..."
  • Kandurex
    A hirtelen ijesztgetős részek....brrr!
  • darkSectorxxx #53868
    Miért hugyoznál be?
    Annyira szerintem ez nem para, még ha összevetem azzal hogy amit kipróbáltam vr demokat eddig az ocolusra, arra átvetítem a virtuális teret, nem nagyon tudnék azért ebben megijjedni, lehet a sok horror meg parás játék és film kiölte bennem ezt a jelenséget....

Ha meg valaki parás, max a hangerőt vagy leveszi halkra vagy némára teljesen, és akkor nem ijjedsz meg (legalábbis a egfőbb elem a hang, az hogy a képernyőn mi történik, beugorhat elég 80 szellem is, ha nincsen hangeffekt mellé). :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 21:15:50
  • Kandurex
    Egy Detroit, na azt már igen!
  • Kandurex
    Uhh, hát én ezt az új resident evil-t tuti nem fogom VR-be tolni, hiába vagyok vén szar, én ettől garantáltan behúgyoznék.
  • darkSectorxxx #53865
  • Bandicoot
    Semmi baja a harcrendszernek leszámítva hogy a max fokozaton kívül könnyű.
    Jótanács: NE lockolj az ellenfelekre csak az irányt húzd amerre támadsz.
    A grafbugok és egyéb anomáliák meg egy ekkora sandbox játéknál abszolút feledhetőek. Oc-n 1 kezemen tudom számolni. Persze biztos van. De egy Bethesda rpg-hez képest bagatel...
  • AntiHero
    Casualt amugy mar neha en se veszem komolyan. Jó azért nem tkzok. De oda már csak funolni járok meg max renowot farmolni.
  • TDC Geronimo
    casualba csak júliusi patchbe jön TK penalty :(