121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ráadásul nekik nincs saját vr cuccuk. Muszáj az oculusho igazodni. Az meg nem psvr. Oda keményebb vas kell. CV1.hez nem elég a polaris. Az amd is óvatosan fogalmaz: entry level vr.
  • Moby
    Jaj nem kell ezt túlmisztifikálni. Felesleges, hülyeség, fanbojság. Ha polaris akarna a ms, idén jönne a scorpio is. Nem akar. Vegát akar, ezért jön jövőre. A gyengébb géppel megégette magát. Ugyanennek nem teszi ki magát mégegyszer.
    Mi a tököm ennyire bonyolult ezen?
  • Kandurex
    Semmit nem tudunk csak spekulálunk. Az mindenképpen pozitív, hogy nem azt kezdte hajtogatni, hogy a játékok számítanak csak, hanem szimplán kiröhögte a feltételezést....
  • Moby
    Teljesen mindegy miben vagy biztos, az egész hardveres témakörröl minimáltudással sem rendelkezel.
  • darkSectorxxx #54060
    Amúgy a Resi 7 demo-ban nincs még fejlemény?
  • darkSectorxxx #54059
    Nem biztos hogy ezen a téren lesz megoldás, de abban szinte biztos vagyok, hogy a neten lévő becslések nem fognak beválni, valamit tudti kitaláltak.
  • darkSectorxxx #54058
    Ezzel én is így vagyok, de én úgy érzem, itt valami sumák lesz.
    Szerintem ez a nevetés is elárul mindent, ha tudná hogy gyengébb lesz, de más téren akarnának inkább előretörni, akkor ez a kacaj pl felesleges lenne.
    Nem tudom hogyan és mit, de 99% hogy az a Neo amit eddig pletykáltak nem a végleges.
  • Moby
    Ekkora baromságban csak a félnótás laikusok szoktak hinni.,ó
  • TDC Geronimo
    Ha végén kiderülne, hogy neo marad ~4.5 tf engem akkor se érdekel MS masina, mert amit a sony 1st party készít és amilyen minőségben az nekem bőven megfelel. (lásd idei E3)
  • darkSectorxxx #54055
    Lesz itt még meglepetés. :D
  • Kandurex
    Belive
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.27. 19:50:29
  • Moby
    Mi mást tehet?
  • Kandurex
    Sony elnök röhögött egy sort azon a pletykán, hogy a Scorpio erősebb lenne a Sony Neo aka 4k konzoljánál. Hó? Hó?
  • darkSectorxxx #54051
    Hozatok majd még 1 The Last of Us-t a következő körre.

Meg is van ebay link, egy csöppet más az ár, de még így is "filléres".
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.27. 19:24:40
  • darkSectorxxx #54050
    Fém...kb az eredeti példányok 25%-ért vettem, kb 1500-2000ft átlagban ez a cucc, míg az eredetiket 7-9-kért láttam. :D
    Nagyon fasza másolat, nekem tökéletesen elég.

Haverom mondta hogy mivel jogellenes, ma lebannolta az Ebay az eladót, de van más elérése, vagy lehet feltünik más névvel újra. :)
    www.animefuns.com

De Ebay-en "keychain" névvel keresgélhetsz, van szinte minden....pl ha witcher 3-hoz kell olyan farkas fejes valami, akkor beírod, hogy "witcher 3 keychain"
    Vagy angolul hogy nyaklánc, mert van vettem bloodborne nyakláncot pl az más. :)

Eszméletlen mik vannak a weboldalon. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.27. 19:20:12
  • Kandurex
    Azt mennyit fizettél? Ugye nem műanyag?
  • darkSectorxxx #54048
    ilyen gyűjtői extrák olcsó másolatai. :D
    ebay-ről rendeltem.

Uncharted 4 érem és Dark Souls 3 kard.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.27. 19:13:19
  • Kandurex
    Hát ez mi ez?
  • darkSectorxxx #54046
    a kezeimmel. :D

/telefon, másom nincs ami képet tud csinálni. :D
  • Tikal #54045
    ezt mivel fotóztad?
  • darkSectorxxx #54044
    Megjött !!!!!!!! :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.27. 18:21:45
  • Amiga
    De. Mint a Detroit. :-) Vagy a Heavy Rain és a Beyond Two Souls.
    A hangulata pusztítóan jó.
  • Ulthane
    Ahhhh. Az nem Quantic Dream-játék?
  • Moby
    "Addig meg kijön a Fahrenheit is PS4-re" :)
  • Ulthane
    Próbáltam visszakövetni az előzményeket, de nem jöttem rá melyik játékról beszéltek. Az utolsó előzmény a Detroithoz vezet, de hát az nyilván nem lehet...
  • Amiga
    Gondolom nem az A-csapat fejleszti, hanem erre szakosodott portolók (mint a Bluepoint), szóval ez nekem még belefér. Az más kérdés, hogy tényleg felesleges, nekem is megvan a gog-változat is a dvd is. Az Android-verzióról nem is tudtam, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, majd megveszem azt is. :-D
  • Moby
    Nagyon jó játék, imádom, megvan vagy 3 változatban, de ezt már itt a remaszter őrületben én is túlzásnak tartom. Ezek a játékok ma már mobilon is elérhetőek, nehéz avval indokolni, hogy valamiféle űrt töltenek be, mert játékosok kimaradtak belőle, és csak így tudják pótolni. Ez már csak ócska kalapozás, nem egyéb.

/persze ha valakinek nem volt meg, annak még ilyen formában is jobb pótolni, mintha kihagyná, de azért ez már az a kategória, ami lehetne gesztusértékű, csak épp a gesztus hiányzik mögüle :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.27. 12:50:08
  • Amiga
    Szerintem 6000 körül lesz, és DS4-re optimalizálják, aminek szívesen adok egy esélyt. Amúgy nekem tök mindegy, hol jelent azóta meg, én még PC-n játszottam az eredetivel nagyon sok éve, úgyhogy egy új PS4-es verzával szívesen fogok nosztalgiázni.

De igazad van, akkor azt mondom, hogy "nekem kötelező vétel". :-D
  • Moby
    Kötelező vétel??? MINDEN létező formában megjelent már. Már a remastered remasteredje is megjelent(most épp négyésfél euróért). Csak az nem tolta végig nyégyszázszor aki marsexpedíción töltötte az elmúlt 10 évet. Persze a ps4 hdmi kimenetén még sose jött ki, szal biztos lesz akinek ez is megér majd vagy tizenkétezret :D
  • AntiHero
    Kösz kösz :)
  • Tatyla
    Majd valamikor olcsóért ezt biztos nem day one
  • Kandurex
    elég faszának tűnik
  • Amiga
    Ez elképesztő. Mekkora játék lesz! :-)

Addig meg kijön a Fahrenheit is PS4-re, kötelező vétel az is. :-)
  • Ulthane
    Semmitmondó.
  • Kandurex
    Megint a semmit mondó multi rész.
  • Ulthane
    Tegnap gondolkodtunk rajta haverral, hogy fejenként 6 dollárt simán megérne a játék. De egy percet nem játszanék vele, így az a 6 dollár is kidobott pénz lenne.
  • Bandicoot
    Isten ments hogy megint olyasmiről szakérts amit meg se veszel/ amiről fingod nincs.
  • arty
    kár, hogy ilyen istentelenül alulszaturált, ill méginkább mocsok-post-processzált minden BF a BC2 óta :(
  • darkSectorxxx #54026
    Ja nem, isten ments, azt hittétek meg akarom venni?
    Nem ezt csak nézem, hogy milyen, csak meg akarom nézni a többi mapot is majd...isten őrizz hogy játszak. :D
  • Tatyla
    Nem dark ez sem a te játékod lesz :)