121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #54345
    Hát ebe nem tudok belekötni, ha így nézem igaz.
    De azért azt tegyük hozzá, hogy egy profilt eladni, nem olyan egyszerű mint a lemezest.
    Szerintem még mindig kevésbé bíznak sokan ezekben manapság.

Oké hogy neked elmennek hamar, de azért szerintem a legtöbb ember inkább bízik egy lemezben, mert esetleg nem látják át mit vesznek, mire kell odafigyelni. stb.

Én szeretem mind2-őt.

Steam-en annyira nem, mert ott aztán kész vége. Lehetne ott is trükközni, de ott azért sokakakt elrettent a ki be lépegetés szarság, amit ps4-en a primary ugye kijátszik.
    Steam-en is árulnak profilokat, de szerintem, nem tudok számokat, csak gyanítom hogy elenyésző, akik így vásárolnak.

Amúgy halkan megjegyzem, hogy Steam-en azért nincsen akkora para a digit mivoltával, mert kezdésnek majdnem feleannyiba kerülnek a dolgok.
    Azért ezt is vegyük számításba. :D
    Megosztás van ugyanúgy, igaz nem egyidejűleg.
  • Harlekin
    Ennyi...
    És ha még jobban megvizsgálod a dolgot!
    Jelenlegi helyzetben is "olcsóbbra" jön ki a digit...
    Lemezesnél mi van ? Megveszed használod minimális bukóval eladod.
    Digitnél mi van? Megveszed 2 en használjátok és megtartod!De már feleződik a pénz!
    VAGY megveszed másik profilra ugyan úgy 2 en használjátok és minimális bukóval olcsóbban eladod.
    Ebben az évben 12 játékot adtam el profilon!Egyiken se buktam 2000 forintnál többet és mindet olcsóbban vettem mintha lemezen vettem volna VPN jóságnak köszönhetően.Sőt volt amin kerestem is 3 hét használat után(és itt nulladik napon vett játékról beszélünk!!!(Divisiont 9200 ft ér vettem argentin storeban és 11500 ér adtam el 3 hét után!!!!5 percet hirdettem és azonnal elvitték.És az új tulaj még így is olcsóbban kapta mintha lemezen vette volna és természetesen ők is 2 en használják!!!

Ja és nem beszélve arról,hogy nem foglalja a helyet a sok kacat "lemez+tok+ egyéb baszás "és a kényelmi digit előnyről nem is szólva!
    Tehát remélem kiirtódik ez a lemezes dolog és beárazódik a digit a jelenlegi lemezes árhoz...Vagy teszem azt a steames jóságra,ha már úgy is mindig ez van PC vonalon előhozva,hogy ott a kánaán...És érdekes módon ott nincs gond senkinek a digit mivoltával!
  • Amiga
    Kannás benzint is hiába veszel a kútnál, attól még nem fognak adni hozzá egy autót is.
    Sőt, a Battlefronthoz nem kapsz ingyenes internet-előfizetést, pedig anélkül sem fog működni.
    Az infrastruktúrát fenn kell tartani és fejleszteni kell. Láttuk az ingyenes multit PS3-on, köszönöm szépen, én inkább fizetek évente egyszeri 15 ezret egy gördülékenyebb infrastruktúráért.
  • arty
    "fűt mint a barom,hangos,"

pont annyira, mint a 970 :) pár watt, 1-2 dB a difi.
  • arty
    :O

azt akartam is kérdezni, hogy mivan... játszod-e... :(
    részvétem! :)
  • darkSectorxxx #54340
    Van benne valami, most hogy így mondod. :D
  • arty
    "De tényleg havi ezer forintról beszélünk, de szemetek ezek a cégek, mi?"

Nem, egyszeri 15 ezerről beszélünk.
  • arty
    tehát azt várod, h mondjuk a battlefront árában a multi élmény nincs benne, csak offline használható, minden más bónusz? :D ez lenne az eulában? :D
    Utoljára szerkesztette: arty, 2016.07.01. 09:34:25
  • arty
    te komolyan véded a psplust?! :(

ezek max olyan érvek, hogy miért nem AKKORA szutyok, tetű, féreg szolgáltatás (fizetősmulti!), mint/mert.......
  • arty
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hútényleg, 480nál 50%-al drágábban 20-25% pluszkraft mekkora jóság lenne!

janem.
  • n000rbi
  • Moby
    Namajdénaztmegmondommiholvégez. Meg mennyire hangos. Meg OC. És nem leszek kíméletes :D
    Még pár nap.
  • Bandicoot
    Tesztek alapján dx11 alattrengetegszer a 970 végez elöl. A 80 fok vicc. A hangosságot szinte mindenhol megemlítik. Az oc harmatgyenge.
    És mindez annyit eszik mint a 1080... Nincs túlzás. Alig várom hogy ha sikerül kiadniukvalamit ami megközelíti a 1080 szintjét, mennyit fog zabálni.
  • Harlekin

A véres szájú vásárló aki joggal fogja tépni a száját,hogy most már alternatíva sincs az olcsóbbra így miért is drága.
  • darkSectorxxx #54331
  • Moby
    Ez csak amolyan metafóra volt. Relevánsabb név a világhírű polihisztorok köréből épp nem jutott eszembe :D
  • darkSectorxxx #54329
    darkSector eleve nem is beszél vga-ról itt....de ha igen csak szólj melyik évben volt ilyen. :)
  • Moby
    Minek-minek...mert én nem Darksector vagyok :) Én nem fotelszakértek, hanem beleállok ezekbe a dolgokba :) Jön, megtesztelem, aztán megy. A tesztek szórnak, szubjektívek, stb. Én meg megtehetem, hogy kipróbáljam. Ráérek.
    Végülis ps4-ből a hetediket aprítottam fel, fúrtam-vágtam széjjel. Az sem indokolatlanabb lépés a korábbi hattal együtt mint ez :D

/maradóban, játékra valszeg 1070 lesz, de ehhez most még nem is annyira a megfelelő 1070 hiányzik, hanem a játék, amiből egyet sem indítok el mostanában. Inkább csak veszem őket.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.30. 22:09:54
  • Moby
    970-et? 5db-om volt :D
  • SlickAdam
    DF videojaban hajszallal szinte mindig 970 elött volt (tudom, stock 970...), ~80 fok, tesztek alapjan zajban is kb ugyanaz a szint, szal ne tulozzunk azé'!

moby-nak volt mar 970-ese, csak techbuzul picit.
  • Bandicoot

Most nézem csak...Ha ennyire nem tudtál várni a 1070-re miért nem 970? A 480 alig valamivel tud többet a ref 970-nél (rengeteg játékban ráadásul le is marad), fűt mint a barom,hangos, húzni szinte nem lehet. Egy 970 OC oda vissza elveri a fenébe.... És mindez annyit zabál mint egy 1080-as... Minek???

AMD újabb sikerterméke....Csak bő 2 évet késtek vele...
  • TDC Geronimo
    Majd holnap TSen kioktatlak :D
  • TDC Geronimo
    :O
  • darkSectorxxx #54322
    Ja de miért csökkenne?
    hiszen akkor nem lesz ellenfél, nem? :D
  • n000rbi

• Tikal #54320
    Elvileg a dobozos játékok miatt ilyen magas az ára a digitálisnak is, védik a viszonteladókat... ha nem lesz dobozos, akkor csökken majd a digitális ára is..
  • Maak
    Sracok, sima mikrofonos fulsest, (logitech valami) hogyan tudom beallitani a pshez?
  • darkSectorxxx #54318
    Szerintem ezért játszik PS4-en, ezért nem megy PC-re.
  • darkSectorxxx #54317
    Akkor csak a felezős megoldás marad amit most használok, mondaná a Vágó Pista. :D
  • Bandicoot
    Ha ez bekövetkezik akkor ne köpködjön senki a warezra.
    Csak remélni tudom hogy nem jön el az ilyen agyhalott ötletek ideje és ahogyan leszavazták a vásárlók az MS eme csodálatos tervét a One megjelenése előtt,úgy a jövőben is leszavazzák.
    Lehet örülni hogy megveszel valamit ami fölött nem rendelkezel még annyira se hogy ha megunod eladd....Marhajó lesz.
    Pont ez az ami sokszor távol tart a pc-től. Gyakorlatilag megfosztanak attól az alapvető jogodtól hogy amit megvettél amiért fizettél azt ha megunod vagy nem kell továbbadd. Köszi de ebből én nem kérek, ilyen megoldásnak csak agyhalottak tudnak örülni.
    Jó hogy nem tartunk ott hogy ha megveszel egy kocsit, egy számítógépet vagy akár egy konzolt,azt nem adhatod el nem cseérlheted el,mert kb ennyit tesz az hogy egy játékot nem adhatsz el.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.06.30. 18:11:10
  • darkSectorxxx #54314
    Ingyen nem játszol?
    Csak látnád néha milyen játékokat milyen áron lehetett eladni miután végigjátszottad.

Persze a használt az nekünk jó akik használják, ez nem új. Ha megszűnik, max vár az ember hogy akciós legyen ha addig még érdekli bármi.
    Én felkészültem arra is ha a kedvenc sorozataim megszünnek.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 18:04:18
  • Totti5
    Ingyen nem játsztol te semmit. Használt piac csak annak fontos aki használja, az meg egy adott réteg. Ha megszünne akkor sem lenne semmi, és eljön az az idő konzolon is hogy a digitális lesz minden ( hisz már most is az sok éve ). Metörtént az átmenet, csak abban hibáztak a jósok, hogy ez a gen már teljesen az lesz. Még nem, de egyszer eljön az ideje annak is.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.30. 17:59:00
  • darkSectorxxx #54312

Jogos az eladhatóság, használtpiac is iszonyúan fontos, hiába a steam-es olcsóság, itt ha forgatod a lemezeket sokszor ingyen játszhatsz!
    Nem kell aggódni, én is addig maradok csak, és akkor kevesebb kábel szövi majd át a szobám falát.
    Sony miatt még tartanom kell. De itt is az Uncharted/The Last of Us meg God of War-nak kell csak vándorolnia, a többi eme 2 játék hiányában elengedném simán, még talán egy BB2 ami tartana, de lehet az sem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 17:57:29
  • Bandicoot
    Én kettő dolog miatt vagyok itt: exkluzívok, eladható-elcserélhető játékok. Ha ezek megszűnnek konzolin, akkor számomra a konzol halott.
  • darkSectorxxx #54310
    Ezzel pl egyetértek.
    És azt nem értem ezek után mi köze a fizetős multi kifogásolásának ahoz hogy hol játszik az ember?

Mert látom neked is vannak tanácsok, kapsz tanácsokat hogy akkor go pc.
    Ja én is ezt kapom, és X-ről megyek is amitnt eladom, de az senkinek nem jut eszébe hogy most CSAK azért vagyunk itt, mert az a maradék jó exclusive még itt tart, DE ETTŐL még nem kell minden trágya szolgáltatást elfogadni és szeretni.

Gondolom ezzel te is így vagy.
    Szerintem is gáz amúgy, még ha valami értelmes játék lenne.
    És nem a fejlesztők indi játékainak csúfolása miatt, mert ja értékelem hogy alkottak valamit, amit én nem tudnék az életem végig, de ettől még nem fogok vele játszani mert ingyen van.

Ebben most egyetértek, aztán szólj ha BF1 grafika téma van akkor majd vitatkozunk, akkor másokkal értek majd egyet. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.30. 17:49:07
  • mucsácsó
    Nyaljanak sót, hogy nem jön mostanság PS4-re...pedig instant venném, az fix... :(
  • Totti5
    Boi: Inf fantasztikusan jó volt, de ha megint játszanom kellene eret vágok. Az egyik legbalanszolatlanabb buta AIs FPS ami a piacon volt.
  • Moby
    Az igényessége tetszett, az látom benne én is. Azért is kezdtem bele mindegyikbe.
  • Amiga
    Bio első részével én sem boldogultam, de a könyv után simán csúszott, ez a helyes sorrend.
    Utána már benne vagy a világában, úgy egészen más.
    Persze az is igaz, hogy ami nem megy, azt nem feltétlenül kell erőltetni. De azért van ebben a cuccban kraft.
  • Moby
    Ami nem megy be, az nem megy be. És a steampunk nem megy be. Ide jutott a dishonored is. Már tudom, hogy felesleges próbálkoznom velük.