PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Ha megjelenéskor játszottad volna mindegyik részt, máshogy látod. Akkor és ott ez nadrágbaélvezős volt.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Én is csak egyszer toltam végig minden részét, azt is azért, mert minden PS3-as tulaj teleélvezte a naciját anno a játéktól, s mondták, hogy kihagyhatatlan. Egynek tényleg jó volt, de kihagyhatatlannak már akkor sem éreztem.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nagyon gyenge ez már ide sz.tem is.
Mondjuk engem sose érdekelt annyira a sorozat de kiadták újra,hogy Cur.gen is végigjátsza még új rész előtt aki nem tette.
zola2000
Hangulatos trailer az őszi-téli cimekről, szinte mindegyik kell az ilyen uncharted és a cod szerüségek kivételével persze 😊

A

Aludtam egyet erre az uncsira, és tényleg rájöttem, hogy nekem ez nem kell. Eleve utálom ezt a pályát, ami a demóban van, de nem azért. Hanem mert játékmechanikában már annyira elavult, hogy gyakorlatilag csak lesajnálni tudom. Vigyék Wii U-ra, ez a kvaliti kb. oda való. Rohadtul nem hozza már azt az érzést, mint anno, sokkal inkább felbosszant gyakorlatilag úton-útfélen minden egyes fícsöre a játéknak.

A 60 fps jót tett neki, így aki nem játszott vele anno, rágja át magát rajta, bár tartok tőle, hogy ők is fanyalogni fognak.

Mondjuk ki, na: Nathan Drake felett csúnyán eljárt az idő.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

A bugok már csak ilyenek. 😊

darkSectorxxx
nem gagyi hanem "gagyi".

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Nem....nem....és őőőőő....nem. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Hol és mi a gagyi ezen? nem látom.

DC nem érdekel a 30 fpsével teljesen mindegy mit mutat, meg amúgy is, mi a jó büdös franc köze van a DCnek egy Forza játékhoz? értem h nincs GT PS4re, de a DC NEM GT PÓTLÓ. Tedd az NFS mellé oda való.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.29. 23:31:49

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Mivel a te aláírásod, a te véleményed. Máskülönben minek tetted aláírásként? Lényegtelen, hogy ki fogalmazta meg... Olyan fontos momentum az életedben, hogy minden posztod végén ezt szeretnéd láttatni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.29. 23:27:27

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
///Ja még annyit hogy az allul nem az én véleményem a MGS 5-ről hanem egy cikkben volt......nehogy félreértés legyen megint.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 23:16:29

darkSectorxxx
ND moments 2
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 23:15:00

Moby
Nem ez az egyetlen agyfasz dolog benne, csak nem akartam előhozni, ne az legyen, hogy én köpködök mindenre, de úgy látom most kivételensen nem egyedül vagyok az ördög ügyvédje.
Vicc, hogy még ezen a gépen is videó a cutscene. MÉR??? Nem bírja? Tutter, hogy ez így nagyobb meló volt. Nyilván. Picsafüst...
Akárcsak a kamu fotómód. Mifasznak került bele olyan fotómód, ami nem a játékot féyképezi? Kitérdekel milyen lenne egy olyan rendermotorral, ami még ezen is moslékul fut?
Na, szertintem ez kurvára nem minőség. Ez egy fércmunka. Ha az eredeti anyag akkor minőségét nézem akkor ma az. Csak hát gecijó volt az hozott alapanyag, de abból is inkább elvenni sikerült, mint hozzáadni.

darkSectorxxx
De állat én vagy 10+ szor vittem végig...és semmi bug eddig, pedig bohóckodok rendesen ebenne. 😄
Úgy tűnik vanakinek van van akinél meg nem jön elő.

darkSectorxxx
De mégsem bírod megállni....

n000rbi
Hja, én is belenéztem, de a helis résznél Drake annyira fedezékbe bújt, hogy odaragadt és csak restart checkpoint segített. Ha tökéletes lenne sem kell, kösz a demot BP!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Ihi-ehem...hááát a bluepoint nem a nótidog. Ez a demo azért annyira nem hosszú, hogy ilyen bakikat illenék elkerülni.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.29. 22:17:02

Uncsi demo meggyozott arrol, h ez nem kell nekem.

Moby
Van némi Batman íz a számban a videó nézése közben 😊
Screenspace reflection generáció van, víznek kell lenni mindenhol. Vagy valaminek ami tükröződik. Tehát víznek 😄

Moby
Hát bloodborne-nál tuti abban volt, azt toltam nem keveset remoteplayből is. Arra azért kiváncsi lennék, hogyha vennék arra az accra psnplust(nem fogok...), mit lépnének egy sűrű kurvaanyázásra? Egyáltalán mi erre a policy? Ha megszűnik a plus, X idő után elkezdenek törölgetni?

TDC Geronimo
este meg pocsolya(tm), de PBR-os FB engine elég komoly. Mondjuk ezt látjuk Battlefront esetében is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
manuálisan kellett feltölteni. Rest módba, ha beraktad gépet egyből töltötte fel mentéseket, amúgy nem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Amúgy ez miért kötődne a rest módhoz? Rest mód előtt hogy működött?

Moby
A fórumléted minden pillanata ez a hónaljszagú önigazolás. Az aláírásod egy olyan játékot emleget, amibe egyetlen percet nem toltál komolyan. Ez volt a legfontosabb üzeneted a világnak. Vélemény valamiről, ami nem érint, amihez közöd sincs. Ugyanez megy a forza vs bármi témában. És a posztjaid 110%-ban.
Vicc. Szar vicc, deeee vicc. Sajnos megint belefutottam véletlenül, pedig százszor megfogadtam már, hogy nem teszem, elolvasni is annyi haszna van, mint két útszéli kavicsot egymáshoz ütögetni ritmikusan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.29. 21:25:56

darkSectorxxx
Tudom már nem kell mondani.

Moby
A véleményed a témában tökéletesen ignoráns. Ebben is.

darkSectorxxx
Ez grafika nem játékosok felmérése. 😊
Miért szerinted Order-t hányszor vettem azóta elő?
Mégis szebb minden más kategóriájában lévőtől.....márha létezik ilyen kategóriában más. 😄

Ez olyan mint nekem a Witcher meg MGS V....szép szép, látom máshoz képest odabasz mégsem játszom velük.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 21:17:25

Moby
Jaja, tök egyértelmű. Meg kell csak nézni melyikkel játszanak azok, akik amúgy mindkettővel játszhatnak <#nevetes1>

darkSectorxxx
Jó oks, nem érdekelnek mások engem sem, csak azzal törödök nekem milyen játékok kellenek.
Csak mondom hogy nem feltétlen billen a mérleg az fps oldalára, vagyis nem egészen így ahogy Arty-nak mondtad.

Moby
Én nem tudom ki és mi után sír, és nagyjából telibekettétorkon...

darkSectorxxx
Nekem 8 mit gondolsz, megnézed a videót és ennyi. full egyértelmű melyik faszább....most nem is értem min vitázunk megint.

Totti5
Én nem tudom. Egy biztos nincs géped nem láttad, valami videón valamit okoskodtak valakik azt mondod, de hogy mégis miről van szó az nem mondod.

Mondtam már, autós témában vagy tényekkel jön valaki, vagy ne szólaljon meg. Ez a semmit nem mondok, de mégis szakértem a halálom.

( én sem, soha egy posztal nem szakértettem bele hogy mit láttam egy BB vagy DS videón, egyrészt nem érdekel, másrészt nem játszottam nem látottam, így lövésem sincs semmiről )

darkSectorxxx
Igen sirnak fps után, csakhogy az fps növekedést a kipréselt látványhoz kérik, ez meg nem fog menni.

darkSectorxxx
Mi az hogy mi az hogy?
Ránézel és aki nem vak az látja, ennyiről szól a dolog.

Most részletekben vesézzük ki vagy mi?

Moby
Sajnos én semmilyen képletben nem bírok agyhalott idióta balfaszokkal kalkulálni. Mellesleg kurvára nem is tényezők. Abból a rakás szarból már tonnáknak kellet volna fogynia, szerintem már a kindertojásba is belekönyörögték, csak hogy a számok jók legyenek, ehhez képest...

Totti5
Megint hülyének tetetem magamat.

Mi látszik a videón? mit nem vesz figyelembe? mi az hogy nincs köze a DChez?

darkSectorxxx
Szuper játékok ezek, egymáshoz mérten beszélgetünk most róluk nem az egész játékpalettát tekintve.
A Project Cars-ban az eső még rosszabb, ellenben az autók kidolgozottságában Forza<PC<DC
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 21:02:15

darkSectorxxx
Hát hogy közel sem annyira vesz figyelembe tényezőket, illetve gyengébb.
De ezt látni bármelyik videóban.
Most ne noname multiplatform autós mércével gondolkodj gaygiságban. Csak egyértelműen köze nincs a DC-hez.

Totti5
Mi a gyagyi a Forza 6 esőjében??! Mi?!!!!!

DC, Forza 6.

Én nem tudom máig elfelejteni a Horizon 2őt ami csodálatos teknóban.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.29. 20:58:42

darkSectorxxx
Forza 6 tartalmas szép 60 fps.

Driveclub legszebb, 4-ed annyi tartalom (pálya, autó) 30fps.

Csakhogy szerintem a Driveclub annak ellenére hogy 30 fps, amit nem értek miért gond, a sebességérzeten nem látni hogy szarul fut a játék, megy minden ahogy kell....

Most nemrég is volt egy teszt, hogy a Forza 6-ban szép és jó hogy már van eső, időjárás, csak éppen "gagyi".

Mindenki eldönti maga amit akar.

1 BIZTOS ha választani kell hogy csúcs préselt látvány 30-al vagy 60 mellett egy kompromisszum, akkor 10-ből 8 gamer, nem kisgyerek, hanem akik sokat játszanak, a grafra hajt, erről szól 80%-ban az sg is, minden négyzet, pixelt kipréselni a látványból.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 20:56:52

arty
a szebb igenis grafot kéri 😊
fm6 _MINDENHOL_ a driveclubhoz van mérve és probléma nélkül megjegyzik, hogy szebb.... ami persze igaz, csak .. na 😊

(fm6ra az elvetemültebbek még fanyalognak is, leszarja, hogy "deháthatvanfrém!!!444" 😞 )

Forza.

Kongy
Just Ubisoft things.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Siege beta gecimód össze van rogyva folyamat kibasz, nem talál csapatokat, siralomház.

darkSectorxxx
Ja egyértelműen várom és ki akarom tesztelni majd, jobb-e lesz a twitch-nél. 😊

AntiHero
van capture cardom. 😄 Amivel lehet youtube-ra is streamelni, de így legalább könnyebb. 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
png foto?

Moby
Mindig minden gépem restben volt mióta elérhető. De ezek a mentések ottvoltak a fiókomon, a gépcseréknél onnan szedtem le mindet.

Totti5
Nagyon bejön ez a környezet és kor.

AntiHero
Youtube streaming jó. A többi felejtős.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Totti5
Én igen, de ha nincs normális jelen szál, akkor inkább ne legyen semmi. AC4 kiábrándító volt jelen korban, a noname karakterével. Unity esetében végig ott voltam az adott korban, jelen kor 1-1 modernori "felesstől" eltekitve eszembe sem jutott.