121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #54390
    De miért? Nem vicces a csávó? :D
    Én először azt hittem humorista, még akkor szerettem meg, mikor nyilatkozott a Batman témáról. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.01. 20:09:06
  • Moby
    Azért az sokmindent megmagyaráz, hogy ő a kedvenc embered, illetve hogy egyáltalán ilyen fogyatékosok gondolatait szívod magadba. Ettől az is többet segítene rajtad, ha cracket tömnél pipába.
  • Moby
    Én ezzel egyetértek hé! Én veszem a dobozos játékokat, mert szeretem a szép játékdobozokat. És szeretem a digit kényelmét. És néha szeretem, hogy el tudom adni ps4-en. És szeretem, hogy pécén úgy dobozos, hogy közben digit. Én vagyok az alternatívák szószólója mindig! :D
  • Bandicoot
  • Moby
    Hát...ha neki jobban kell ez a foslék gigabyte alaplap mint nekem(utálom mint a szart), tőlem vigye... :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.01. 19:30:25
  • Bandicoot
    Moby...:)
    Óvatosan azzal a csodAMD-vel mert egyre több és több az infó hogy gyilkolja az alaplapot mert túllő a pci-e szabványon
    Megy már a cáfolgatás meg a fanboyok által a morgolódás, de ott a videó mérésekkel mindennel és egy adag elégedetlen vásároló az amd fórumokon IS akiknek biza kicsinálta az alaplapot vagy 1-2 dolgot az alaplapon.
    Alaplapgyilok
  • Bandicoot
    "Korlátozó hatása lenne annak, hogy visszaszorítanak egy illegális tevékenységet? Hmmmm...

EULA szerint te a vásárláskor csak használati joghoz jutsz, amit nem értékesíthetsz tovább. Amint eladod a játékodat, azonnal megsérted a forgalmazó és közötted az adásvétellel létrejött szerződést.

Tehát én vigyáznék azzal a pumpával.

Ha veszel egy mozijegyet és megnézed a filmet, azt sem tudod utána eladni. A kétórás filmért fizetsz 1500-at, a 20 órás játékért 15 ezret (ha képtlen vagy egy akciót megvárni). Ugyanott vagy. Mégis, a játékot továbbértékesíted, de csak mert megteheted. Ha pedig kitalálnak valamit az illegális tevékenységed ellen, megy a sírás. "

Bullshit rohamod van?
    1. A megvásárolt termék adásvétele nem illegális, ami illegális az a sokszorosítása és úgy továbbadása, valamint pénzszerzés céljából mutogatása,bérbeadása engedélyek nélkül. Ha te megveszed alapvető jogod azt továbbadni,elcserélni eladni,ahogyan egy autót, mosógépet, zenei cd-t, bakelit lemezt,kenyérpirítót. Nem nem sértesz meg semmit ha megunod és eladod/elcseréled a játékod. Ha illegális lenne világszerte betiltanák a használt kereskedelmet,de még a ""nagy"" 576 is ráállt a használt adokveszekre.

2. Egy mozijegyet vetünk össze azzal ha veszel valamit? Ez most komoly?A megvásárolt dvd vagy br lemezt vessük össze amit bizony szintén eladhatsz elcserélhetsz ha megunod,ne egy előadásra vett jegyet ahol azon kívül hogy ülsz kussolsz és nézel ki a fejedből semmilyen jogod nincs (nem cserélheted i a filmet,nem állíthatod le,nem kapcsolhatod ki,abszolút nem rendelkezel felette).

3. 1500 vs 20000 és ugyan ott vagy. Igen? A mozifilmet amit nézek 1 órán át a saját kvietítőmön nézem a saját szobámban a saját cuccomon? Vagy ahogyan a 20ezres játékhoz,úgy a mozihoz is megvettem a motyit ami lejátsza és amire lejátsza?:)

4. És ez már az infrastruktúra üzemeltetéses bullshit... Továbbra sincs semmiféle infrastruktúra amit a Sony vagy az MS üzemeltetne mondjuk egy Battlefront vagy bármi más mögött. Semmi ami a multidat érintené csak a rendszer amihez kötik,aminek vajmi kevés köze van ahhoz hogy te milyen szerverre mész mennyi a pinged milyen a játékélményed. Semmi,zéró nulla....
    Fizess 15ezret évente mert attól szerinted jobb lesz. Én is fizetem mert kénytelen vagyok rákényszerítenek ha konzolon multizni akarok. De egy hangyafasznyival nem nyújt többet a konzolos multi amiért fizetsz a pc-s multinál.
  • darkSectorxxx #54378
    Nevezd esztelen hülyéknek, de azért gonosz dolog pl az idősebb rokonaimat így jellemezni. :(

és most pl ne csak a konkrét fizetésre gondolj.
    hanem a bankkártya vagy hitelkártyára, mert sok embernek az hogy egyszer megadja valahol az adatait, egy folytonos görscs félelem érrzet párosul, hogy vajon mikor lesz baj és tünik el a kártyáról pénz, vagy vonogatnak le tévedésből...kiszolgáltatott vagy kicsit, persze mi jártasak vagyunk, mivel lehet kiküszöbölni ezt, de másoknak tök kínai, mi tudjuk az oldalakat szelektálni, vagy trükközni másodlagos netkártyával, stb.
    De még mindig szép számmal vannak akik ezt nagyon szívesen mellőzik, mert lehet nem értik mit hogyan csinálnak. És a tudatlanság egyben bizonytalanság is. :D
  • darkSectorxxx #54377
  • darkSectorxxx #54376
    Hát kurvasokan vannak ám így pedig, hogy ezekkel a netes fizetésekkel óckodnak.
    Persze nem a tőlünk fiatalabbra értem.
  • SlickAdam
    nekem megfelel, ha nintendo visszahozza a cartridge-ot a kenyes lemez helyett.;)
  • Totti5
    Mindenki nyugodjon meg, egy a biztos a lemez már féholt adathordozó, az fog előbb kihalni,
  • Amiga
    Amúgy a mostani PSN-es japánjáték-akcióból van olyan cím, amit érdemes megvenni szerintetek?

Az FF: HD0-val szemezek.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.01. 13:10:24
  • Tikal #54372
  • ppista
    Mindegyiknek van előnye és hátránya, de ez most teljesen másodlagos. A lényeg, hogy legyen meg a választás lehetősége.
    Szűnjön meg akkor az összes újság, meg a könyv is, mert mi a francnak, amikor van tablet. Zárják be az összes nyomdát, újságos trafikot, meg ezek összes kiszolgálóját.
  • Harlekin
    Csak az esztelen hülyék nem szeretnek ott fizetni akik a saját tudatlanságuk miatt már megégették magukat!

Mert amikor a beszopatott hülye beír a fórumra és belinkeli a hirdetést amin LÁTSZIK,hogy kamu mert Google fordítóval van Magyarosítva plusz a fél ár alatti az összeg (szerinte ez totál reális) és a vevő csak az előre utalást preferálja,ha már ennyire olcsó.Utána meg majd sír,hogy nem kap semmit és mekkora szar az utalás!!!

Na ezektől az élethez való jogot is megvonnám!!!!
  • Kandurex
    Akkó' nem lehet eladni! Azt ennyi.
  • Kandurex
    ...hát...mindegy :)
  • Moby
    "Manapság miért nem szeretnek annyian neten fizetni? Utalgatni?
    Mert amikor utánvét van az jobb, vagy bemegy a postán."

Ez a három mondat így egymás után leírva az értelmetlenség olyan esszenciáját alkotja, amit ha elég ideig bámulunk, megláthatjuk benne az emberiség teljes történelmét az őskortól az őskorig.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.01. 12:20:37
  • darkSectorxxx #54366
    Várj, a másik fél, akik megveszik, az emberek többsége szerintem nem elég tudatois, magabiztos.

Manapság miért nem szeretnek annyian neten fizetni? Utalgatni?
    Mert amikor utánvét van az jobb, vagy bemegy a postán.

Mi tudjuk hogy ez bizalom kérdése, odafigyeléssel nincs akkora rizikó, de sokan nem.
  • darkSectorxxx #54365
    Mire érted a pumpát? :D
  • Moby
    Ennek a beszélgetésnek álcázott napi reciklikus őrületben azért tegyük hozzá meglehetősen keveredik az online-offline, lemez-digit fogalomkörök, ami olyan szinten torzítja az amúgy értelmes(NOT) témafelvetés, hogy karaktert leütnöm sem lett volna szabad így utólag belátva :D
  • Moby
    Hát a fejlődés/változás az nem jó dolog, én tudom. Sokszor eszembe jut, de jó is lenne máig a henteshez járni fogat húzatni
  • Amiga
    Konzolbolt... az mi? Még soha nem jártam olyanban. A CD Galaxisban voltam utoljára valamilyen PC-s játékért, de akkor is csak egy steam-kód volt a dobozban.

Vagy a konzolbolt az a valami lenne, ami néha egy kis áfacsalás miatt bezár? :-)
  • Harlekin
    Negyedik gondolom az,hogy éhen döglenek a konzol boltok!Amit gondolom szintén telibe szarsz pont úgy mint én vagy sokan mások!Köztük azok is akik a lemezesnél kerülik meg a kereskedelmet itthon,mert teszem azt Amazonról stb ről veszik a lemezes játékokat!
  • Moby
    Az első kettő ugyanaz, a harmadikat telibeszarom, kiijöttünk a barlangból, a negyediket dekódolni sem tudom. Tehát ott tartunk, hogy nem lehet eladni. Ezenfelül?
  • Harlekin
    Mint írtam az eladhatóság a digitálisnál is megoldható!!!!
    Nem vagy korlátozva ebben,hogy profilra vásárolj!Előbb utóbb sokan rákapnak!
  • Amiga
    Korlátozó hatása lenne annak, hogy visszaszorítanak egy illegális tevékenységet? Hmmmm...

EULA szerint te a vásárláskor csak használati joghoz jutsz, amit nem értékesíthetsz tovább. Amint eladod a játékodat, azonnal megsérted a forgalmazó és közötted az adásvétellel létrejött szerződést.

Tehát én vigyáznék azzal a pumpával.

Ha veszel egy mozijegyet és megnézed a filmet, azt sem tudod utána eladni. A kétórás filmért fizetsz 1500-at, a 20 órás játékért 15 ezret (ha képtlen vagy egy akciót megvárni). Ugyanott vagy. Mégis, a játékot továbbértékesíted, de csak mert megteheted. Ha pedig kitalálnak valamit az illegális tevékenységed ellen, megy a sírás. És ezzel (pl. állandó és indokolatlan online jelenlét egyre több játékban) azokat is szopóágra teszed, akik nem sértik meg a szerződést.
  • Tikal #54357
    Jelenleg zéró lemezes játékom van, már minden kedvencem digitálisan van meg. Kétségtelenül nagy előnye a lemezes játéknak az eladhatóság, de ha csökkennének az árak és hamarabb jönnének az akciók, csak mint Steam-en, biztosan nem sírnék a lemezes játékok miatt. Persze megértem, hogy vannak akik szeretik a polcra tenni a gyűjtői kiadást, de a csúnya kék dobozokat is? Okádék , ne legyen videotéka a szobám... persze fiókba is lehet tenni, hogy senki ne lássa, és ne fogja a por, aztán mehetek mindig a fiókhoz keresgélni a játékot amivel éppen játszanék, lemez ki.. bzzz, lemez betol, bzzz, katt katt, bzzzz, remek!
  • Kandurex
    Csak ezek vannak ,

...de gondolom egy kicsit sem érzed a korlátozó hatásait az egésznek? Sőt, szerinted ez jó.

....pusztulásra értettünk.....vagy csak nagyobb szállítmány pumpára?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.01. 11:50:05
  • Amiga
    Ő hátrányokat kért, nem homályos közhelyeket...
  • Kandurex
    értékesítés hátrány,
    röghöz kötés,
    online állandóság,
    kereskedelmi szféra romboló hatások,

te is pumpát szeretnél?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.01. 11:25:08
  • Amiga
    Én ma már kimondottan gyűlölöm a lemezes játékokat. Elég a venti is, ne zúgjon nekem a gépben mindenféle szar.

Szerencsére a fizikai adathordozók erősen kikopóban vannak, az iOS- és Android-generáció már azt sem tudja, mik azok. A digitális eladások évről-évre nagyobb hányadát teszik ki a vásárlásoknak, a növekedés robbanásszerű, a folyamat visszafordíthatatlan.
  • Moby
    Milyen hátrányok ezek?
  • Harlekin
    Ezt nem tudom miért vagy miből gondoljátok,hogy nehezebb!!!????
    A hirdetések szövege nálam ez !!!

Profilon digitálisan eladó XY játék!!Ez garantáltan karc mentes!A Profilhoz tartozó összes adat le ellenőrizhető,módosítható.

Nem kell túl misztifikálni,ha felhívnak értelmesen elmagyarázom a dolgot,minden adatomat megadom...Mi ebben a rizikó!?
    Sőt előbb szoktam oda adni a játékot mint ahogy jön az utalás!!!Miért,mert ha még se utal akkor én még simán tudom módosítani a jelszót 30 napig!!!!És többet nem használja....
    Viszont,ha megjön az utalás hívom telón szólok,hogy lépjen be xbox.com ra kérjen új tel számra(sajátjára) másod lépcsős ellenőrzést.Megjön hozzám a kód bediktálom beírja és KÉSZ!!!! ennyi... Minden JOG nála van soha többet NEM tudok hozzá férni!!!
    És ő pontosan ugyan így adja tovább!!!!!
    Lemezesnél ugyan ennek a minimális bizalomnak meg kell leni!Mit tudod mit hoz a postás!!Mit tudod mit veszel vadidegentől át az utcán!Csak otthon derül ki amikor beteszed,hogy szar vagy nem is az ami!Csak volt 1 jó DVD nyomtatója az eladónak...

Ha mást nem nézek csak azokat az előnyöket amiket leírtam a SOKKAL olcsóbb ár,ha VPN el veszed és a 2 en használhatod már akkora előny amit csak a nagyon óckodók utasítanak el.És teszem hozzá azok se ész érvek alapján!!!
    Ha gondolod berakok pár üzenetet azoktól akik már vettek tőlem profilt és vissza térőek vagy egy friss megjelenés után rám írnak,hogy nincs e véletlenül eladó profilom!

Amúgy első 2 játékom lemezes volt x1 en !!! DR3 és Forza 5,de soha többet nem akarok annyi kretént mint akikkel össze hozott a sors eladás kapcsán.
  • Kandurex
    Neked nagyobb pumpa járna.
  • darkSectorxxx #54349
    Hát érdekes megközelítés, ha nem jut eszedbe más pozitívum. :D
    Én kapásból 3-at még tudnék mondani.
  • darkSectorxxx #54348
    Hát igen rosszul is elsűlhet a dolog, ebben nehéz megjósolni mi történne, de azt tudjuk, ahol nincsen konkurencia úgymond, ott azért esélyesebb az egyik lehetőség. :D
    Fene tudja, én örülök mindig a mának, az hogy most ami van még elfogadható nekem, azt ráérek aggódni később ha gebasz lesz.

Amúgy meg közbe unokaöcsémnek vettem egy GTA5-öt ps3-ra ami gépem megmaradt régebbről, neki adom, használja egészséggel.
    Itt mondjuk áldom az eget hogy van lemez.
  • Kandurex
    Szerintem minden digitális terjesztés hívőnek egy WC pumpával kellene szexuális kapcsolatot létesítenie. Azon kívül, hogy van egy azaz EGY darab kényelmi funkciója, az internet miatt,.... csak hátránya van a játékosokra, felhasználókra nézve.

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.07.01. 11:01:46
  • ppista
    Nagyon remélem, hogy itéletnapig megmarad a digit és a fizikai egymás mellett békességben. Bele sem merek gondolni, mit művelne az Ms, meg a Sony ha teljes kontrolt szereznének a digitális tartalmak terjesztésénéll, ha kiirtanák maguk körül a konkurens fizikai médiumot. A hideg kiráz, pedig van vagy harminc fok.