121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Totya42 #55321 -
#55320 Teljesen offtopik, de gondoltam, megosztom veletek:
Melodysheep - Symphony of Science project
Híres tudósok kijelentéseit mixelik kicsit meditatív jellegűre hangszerelt elektronikus dallamokkal. Az eredmény? Egyszerűen zseniális.
The Quantum World
A Glorious Dawn
Secret of the Stars
Illetve ami nem teljesen a projekt része, de nagyon jó: The Face of Creation - Higgs remix.
Vannak más nyalánkságok is a videóik között.
Bocs az offért, de nagyon rákattantam, remélem lesz, akinek tetszeni fog. :-)
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.22. 08:33:04 -
#55319 -
#55318 Én is inkább így mondanám, megférnek egymás mellett. -
#55317 De nemám. -
Tommy H #55316 Nekem 78óra most és lvl19.Halálfutam:)
Kezdő,Velen és Novi kipucolva a kérdőjelektől vagyis 3-4 maradt amiért később kell visszamennem.
A DLC-s küldiket már adta nekem de hát hol lesz még L.30+ ilyen tempóban,hogy neki is kezdjek:D
De hát Maffia 3-ig még bőven van időm^^
-
#55315 Nebassz, még mindig van tovább? Így is beleszaladt már 100 körüli óra szerintem :D Igaz, hogy sok idő ment el a szerződéses melókkal (mindet megcsináltam), másodlagos küldetés franc tudja mennyi lehet még.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.21. 15:34:17 -
#55314 Ha jól emlékszem az még közel sem a vége. Amúgy meg a DLCt bármikor lehet játszani, mindegy hogy végigtoltad-e vagy sme -
#55313 Ha jól sejtem a Witcher 3 végéhez közeledek ( SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!). A fősztori után közvetlenül is lehet menni a dlc-s területre, vagy akkor game over és csak ng+ -ban? 26-os szintű vagyok egyébként.most hívtam össze a szövetségeseket Kaer Morhenbe
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.21. 15:24:48 -
#55312 Félre ne érts, a 2013-as TR nagyon nagy kedvencem, messze a legjobb TR a számomra, bár a Croft-mansiont hiányoltam belőle.
Akkor még teljesen PC-s voltam (talán az utolsó új játék, amit PC-n végigjátszottam), így annak is nagyon örültem, hogy az UC-szerű játékmenet egy csomó minőségi átvezetővel végre átjött erre a platformra is. Aztán nem sokra rá vettem a PS3-at, és végre láttam az UC-ket, amiből a második rész tetszett a legjobban, de a TR-t azzal is közel egy szinten lévőnek láttam.
Az UC4 viszont teljesen más szint, nem várom el a legújabb TR-től, hogy azt az élményt visszahozza. Viszont tudom, hogy nagyon jó játék lesz, és day1 vétel októberben.
-
ppista #55311 Készen állok rá. Az akaraterőm is szintet lépett. Most Level 2. vagyok. :) -
#55310 A rebút mindig is megosztó lesz. UC meg tök ugyan az 4(5) rész óta, ha ott valami kicsit fejlődik akkor már nagy az öröm és bodottá. Újkori TRnél hiába lett kategóriákkal jobb a harc ( az régen béna volt mint a bűn ), a fanoknak nem ez számít, hanem a másik része ami meg kevesebb lett. De a Rise of-ban próbálták jobban összhangba hozni, de olyan mint régen volt úgy sem lesz már.
Rendezésben, grafban, kidolgozottságban semmi szégyenkezni valója nincs a multiplatform TRnek az UC4el szemben, de nem is kell, ezek megférnek egymás mellett.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.21. 10:13:57 -
#55309 Újabb NioH demó jön:
aug. 23 - szept. 6. között játszható
tutorial és egy új helyszín
Kíváncsi vagyok, hogy a performansz jobb lesz-e.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.07.21. 09:13:03 -
#55308 Tényleg szánalom amit a blizzard csinál. Alapjában egy nagyon jó játék,de ez a körítés MEGÖLI az élményt !!!!
A competitive rész már szót sem érdemel a fos mércén....
Eleve ordít a játékról,hogy konzolra nem is akarták vagy legalább is szarnak rá...Ugye mindent utólag kapunk!!
Plusz beleraktak acsikat amit kontrollerrel KÉPTELENSÉG megoldani...
pl Tracerel 4 ultit ragasz enemire....hogyan bazzzzeee el kell engedni a célzást(jobb stick),hogy megnyomd az Y-t az ultihoz.Szerintük addig ott fog állni várni az enemi???Tudom piszlicsáré idő,de pontosan arra elég,hogy mellé dobd...Na itt jönnek ki azok a dolgok,hogy a kontroller mennyire defektes fpsbe az egér+billhez képest.... -
#55307 Sajnos tudom, miről beszélsz... Mármint, hogy defeat-ra lépek be. A minap velem is megtörtént, esélyem sem volt, még a kezdőzónát is alig hagytam el és vesztettünk. És persze beleragadtam a szar csapatba, szóval utána megint vesztettünk. Mindezt egy 3 menetes nyerő széria után. Én nem is értem, ezt az erőltetett 50 %-os arányt hogy képzelték.
Ma reggel visszaraktam amúgy a BO3-at (pontosabban most rakom), miután az AW nem talált 6 játékost TDM-hez. :-D -
#55306 Nyugi... OW sokkal-sokkal rosszabb ilyen téren...Nálam most telt be a pohár!!!Kezdve az undorító erőltetett 50% os baromsággal.Folytatva azzal,hogy ha netán nyerő széria van simán szétdobja a csapatot és berak olyan meccsbe ahol arra érkezek meg, hogy DEFEAT van kiírva a képernyőn!!!!(Több videóm is van róla)Csak,hogy meglegyen az 50% nyerés /vesztés!!!És Most van a hab a tortán 3 napja random kidob a játékból(disconnect server) ÉS CSAK NYERŐ MECCSBŐL!!!!Erről is több videóm van.Természetesen ezt addig teszi ameddig nem jön a 75% os büntetés!!!!
Nincs a hálózatommal baj teszt mindent rendben talál a legérzékenyebb rész a live az viszont stabil a natom open.Többi multis játékba nem csinál ilyet.Tehát CSAK A BLIZZARD baszakodik vagy szimplán szarok a szerverei....És nem csak nekem van ilyen bajom vele....Soha többet blizzard játék...
-
#55305 Vannak mellei Larának? Igen. Formás feneke? Igen. Akkor must have, nem vitás.
De azt azért nem láttam, hogy a megjelenését akkora katartikus élményként élte volna meg a kritika és a rajongók, mint az UC4-ét. Inkább a "méltó folytatás" és a "tisztes iparosmunka" hangzott el.
UC4 azonban a szinte teljesíthetetlenné nőtt elvárásokat ugrotta meg és nem rezgett a léc, hanem együtt wtf-eltük végig emlékeim szerint. :-) -
#55304 Amúgy még annyit hogy az eleje télleg jól indít, de nekem amikor a havas, medvés rész után jönnek a sima pályák, ahol a küldetéseket kapjuk, hát elég gyatrák.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.20. 21:12:26 -
#55303 Ja hogy így...akkor sejtem miről van szó.
Akkor visszaszívtam amivel meggyanusítottam szegény tv-ket. :D -
#55302 Hát azért a fantáziának hijján voltak szerintem kicsit, nekem nagyon nem jönnek be a pályák, semmi kreativitás...bár az előzőre sem merném mondani hogy kicsattan a változatosságtól, de ott szerintem jobban eltértek a pályadizájnok és kicsit ötletesebbek voltak...(eddig legalábbis, mert tökömtudja hol lehetek).
Persze ettől még tetszetős, mert jó játék.
A többit nem minősíteném mert lehet csak x1-en ilyen szar néhány dolog benne, pc-n meg nem.
De így x1 alapján részemről felejtős, hogy egy lapra hozzam az U4-el. -
#55301 Nem. A 2ms arra vonatkozik, hogy a pixelek ennyi idő alatt váltanak feketéből-fehérbe, bár leginkább a szürkéből-szürkébe időt adják meg - G2G - Grey to Grey. Hogy miért reprezentatívabb a szürkéből szürkébe, nos azt itt nem tárgyaljuk ki. Olvass utána: pixel overdrive.
És hogy mindez miért fontos? Nos, ez határozza meg mekkora lesz az "utánhúzás effekt" a monitoron mozgásnál. Aminek az égvilágon semmi köze az inputlaghoz, de ez mostanra remélem érthető is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.07.20. 20:55:46 -
Bandicoot #55300 Aki nem elvakult fanboy annak tetszeni fog, jó volt a Rise of TR, nem éreztem hogy szégyenkeznivalója lenne az UC4 mellett. -
partizan182 #55299 Input lag is overrated hacsak nem Tekken tournamentre keszulsz. Minden megszokhato, bar a game mode fos képét tovabbra sem tudom ertelmezni. -
#55298 Akkor értsem úgy a monitornál a 2ms az nem ugyanarra vonatkozik mint itt a 40ms? :D
Nem tudom feltűnt-e de nem értek hozzá, csak az értéket vágom hogy mit takar, nem azt hogy mire vonatkozik. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.20. 20:50:19 -
#55297 >Csak így kemény leírva látni, mikor régen mindig vettem a 2ms-os monitorokat
Ennek főleg az az oka, hogy az az idő egy egészen más tulajdonságot reprezentál. Most ebbe így mélyebben nem mennék bele, hogy reszponzivitás kontra inputlag, egyelőre próbáljuk meg megugrani a deriválást :D -
#55296 Te szivatsz folyton, de átlátok rajtad. :)
Amúgy ha így nézem 1 képkocka 33ms ideig van a kijelzőn 1 30fps-es játék esetében.
Vagyis így a 30-40 az végülis kijön logikusan.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.20. 20:45:07 -
#55295 Ja oksi, értem, csak így soknak tűnt hogy egy monitornál pl 2ms-ról beszélgetünk. :D
Nekem még a 14 is soknak hangzott mikor vettem a tv-t, persze pc-n én is tesztelgettem ilyen késleltetést, meg az ember kb érti mi az, 100ms az a másodperc 1/10-ed része.
Lehet észre sem venném, végülis játszottam régen ocska tv-n is, ez igaz, ott sem éreztem meg, és tuti ezekszerint ott is volt akkor bőven ms.
Csak így kemény leírva látni, mikor régen mindig vettem a 2ms-os monitorokat, igaz ez meg tv és nem monitor, tudom hogy itt más a helyzet, csak nem tudtam hogy ennyire más. :) -
#55294 Deriválni Dark, deriválni :) -
#55293 Várj, mert a frém és inputlag közti relációt nem vágom...
Osztani kell? szorozni? :D -
SlickAdam #55292 nem-nem. nem erzem azt az allitolagos 100ms-t, ugyhogy minek valtanek egy elfuseralt modra? kepbuzeralo dolgokat ki lehet kapcsolni expert-ben is (azert is expert...) -
#55291 Belépek a Black Ops 3-ba.
Ellenfélnél egy állat a kedvenc pályámon, 20/2 K/D-vel megy, miközben alig 50 killjük van, nekünk meg 20. Egy ponton, amikor már sokadszor halok, ragequit (pedig ilyet nem szoktam).
Mély levegő, újabb csatlakozás.
Bedob egy TDM-be, az ellenfél 88-33-ra vezet. Azonnal meghalok.
Ragequit, BO3 letörlése, Advanced Warfare visszarakása.
Oké, hogy szivatnak, de ne ilyen látványosan... -
partizan182 #55290 Azert gondoltam megemliteni mert irtad h game modot bottal se piszkalnad. Isf-ben 100ms alá nagyon nem mész.
Szvsz nyugodtan rakd at game-re, brutal jo ugyis a kepe, csak az utolagos kepbuzeralo elektronikat (sharpening, trumotion es tarsai) deaktivalja, azt meg jo erzesu ember ugyis azonnal kikapcsolja a francba. -
SlickAdam #55289 nem.
megmondtam mar, Sony-k alacsonyabban vannak nehany eve, annyi. 40 körül mindig is jo volt. meg a legtutibb plazmak is 30 körül voltak (enyem is). -
#55288 Nem. Az átlagkonzoljátéknál(30fps) ~1 frém. -
#55287 40 ms az nem számít magasnak? :D -
SlickAdam #55286 egyebkent meg minden tv tesztben game / pc modban mert input lag-ot irnak.
es az ennel a tv-nel is 39-40ms. nem tul magas, nem is extrem alacsony. -
SlickAdam #55285 lehet frissitessel alacsonyabb lett. nemtom. azt azert megereznem. de nem erzem.
akkor nyomod game modban, ha a specs sheet-en olvasott ertek szamit. -
#55284 Vitték, mint a cukrot :) -
#55283 -
#55282 Sok kártya nem lehetett iponon, mert most nézem már nincs is ott. Lehet ez az 1 db volt csak :D