121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #56451 vegre! hatha ez mar csendes lesz a szuperior hütösnek köszönhetöen.
-
#56450 Ja.
Szemből nem látszott. :D
Neo-ra leszek kíváncsi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.21. 22:41:01 -
#56449 :D
Emlékeztet valamire, de nem tudom most hirtelen mire. -
#56448 Az új is olyan "lépcsős"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.08.21. 22:39:30 -
Bandicoot #56447 Az vótmár hogy a Sony megdemózta az Eve Valkyre-t a GC-n, ki lehetett próbálni...És 720p/30 fps-el futott??.....
Egyre kiváncsibb leszek mi sül ki ebből a Sony VR hype-ból, külföldön jópárszor lehetett próbálni már, olyanokat olvastam hogy valamivel jobb a képe mint az Oculus DK2.... Az a bajom hogy egy S6/S7-es samsunggal a Gear Vr is valamivel jobb...Mégis még mindig mocsokmód Screen Door effectes ígyis.... -
#56446 jó ronda -
#56445 Fasza. :)
Nem igazán szebb ellenben ez a lépcsős kialakítás sem a szívem csücske ami a régi jellemezte. -
#56444 -
Bandicoot #56443 Kevésbé moslék mint amit te mosolyogva kajolsz.:) -
#56442 PS slim!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.21. 21:56:57 -
#56441 Belerútál az asztalba és kifröccsent a moslék? -
Bandicoot #56440 És a mai napig képtelen hozni a lassan 10 éves Crysis szintjét, avagy a BF-ek szintjét. Nagy fejlődés!
Továbbá miközben a grafika valóban fejlődött egy COD4-hez képest, addig a gameplay multiban leépült egy értelmi fogyatékosoknak való szinvonalra. Ebben is oltári fejlődést mutat a COD!
De persze amíg el lehet adni mert van vásárlóbázis aki szereti mosolyogva majszolni a szemetet,addig gyártani is fogják a szemetet, több pénz megy el a nagy színészek gázsijára és a reklámra mint magára a fejlesztésre...Új grafmotor? Új teknyó? Fizika? Minekaaaaaz....
Maximálisan joggal röhögték ki a BF fejlesztői.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.08.21. 20:40:45 -
#56439 tearing, alacsony af, kis fov, bleh. Szerencsére mióta PCn tolom dolgokat ezektől nem kell tartanom :y -
#56438 Tök jó összehasonlítás a fejlődésről.
-
SlickAdam #56437 -
Bandicoot #56436 UUUUU végre jóféle horror! -
#56435 F1et vegyétek mocsok jó lett.
Még jobb a fizika, még nehezebb, még reálisabb ( még mindig nem HC szim, de közelebb áll egy szimulátorhoz ). Kisebb tapadás, kisebb kanyarsebesség, jobban ficánkol a segge, elég élethű az egész érzésre. Esőben még jobban érezhető az egész, már féktávon is képes kitörni, megúszni ami nagy fun. Graf szebb lett ( nem mintha ne lett volna az eddig is ), ami a leg szembetűnőbb az a perfekt bevilágítás. Nagyon reális, természetes, beréett az egész. Ráadásul napfelkelte, reggel, dél, délután, naplemente, éjszaka ( éjszaka csak 3 pályán ) is válaszható minden egyes edzésre, versenyre akár dinamikusan akár fixen. Ha nem lenne elég ezek mindegyike válaszható kis felhő, nagy felhő, kis eső, nagy esővel is. Elképesztő a variációk tárháza és mindegyik baromi jó néz ki. Hangok és minden más is kiváló.
Ennél jobb F1 játék sosem jelent még meg. Ha a Codie dobja a szar eladások, rugdosások miatt ( vagyis nem hosszabít, mert ezzel a résszel lejárt a liszenszük ) akkor jó sokáig nem is fog.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.21. 10:26:48 -
#56434 Hát mondjuk szerintem se jön az ki jövő év elején. Konkrétan semmit se láttunk még belőle. -
#56433 Biztos hogy utána? basszus most se volt egy kép sem az új részről... a végén az lesz hogy márciusban kiadják a kollekciót, az Androméda meg el lesz tolva Q3-4 ( nekem mindegy, legyen brutális, akkor jöjjön amikor kész lesz )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.21. 10:08:36 -
#56432 Ez már nekem túl beteg. -
#56431 Egy hónap és itt az új. -
TomStorm #56430 Szégyen ez a konzolos Fifa,hogy egy új igazolást se képesek betenni.
Nemsokára vége igazolási időszaknak és ez a szar ott áll ahogy a szezon kezdődött régen.
Szégyeljék magukat kb.5 perces munka lenne 3mb-os update formában megkapnunk.. -
SlickAdam #56429 -
SlickAdam #56428 -
#56427 Augusztus 30-án lesz multi bemutató belőle. -
#56426 bakker...kell...! :D akciósan tuti berántom, vagy majd ha valahol látom olcsóbban esetleg lemezen. -
SlickAdam #56425 tudod jol: felbontas 1080p, 60 fps cap, mehet is a gyarba. meg jöhet elötte. -
#56424 Mass Effect Remasters Likely, says EA
Végre észbe kaptak. Bár jó lett volna andromeda előtt :( -
#56423 Insomniac nagyon elkapta a fonalat ebben a genben, Sunset Overdrive után ez is pokoli minőségi cucc. Bár fanja nem lesznek a szériának ( túl sok, nem érzem át a karaktereket és a világot ) de élvezetes játszani vele, fun, színes, játszatja magát, animációk top kvaliti.
Remélem a jó széria kitart és a Pókember játék felmossa a padlót minden más múltbéli próbálkozással.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.20. 20:29:21 -
#56422 hehe, hát elhiszem :D nekem nem volt ugyebár viszonyítási alapom nagyon... de Overwatch után maga a villám a játék, az fix! :DD
@Totya: valóban, CoDXP - szeptember 2-4 :) valszeg akkor ekkor várható. óó hát az meg mindjárt itt van... :D
-
#56421 Igen és szükséges is volt ez.Hiszen lényegesen több információt kell,hogy közöljön.Teszem azt a titan kapszulákat stb,és itt most nincs burn card ami nagyban segített téged előzőben játék közben így úgy...Ezért ott minimális infót elég volt,hogy közöljön a minimap. -
Totya42 #56420 Az új térkép a bal felső sarokban mennyire jó lett már. Apróság, de annyira eltalálták. A hagyományos CoD féle minimap és a Halo féle radaros minimap keveréke. Nagyon jól használható. -
Totya42 #56419 Codból majd a CodXP rendezvényen mutatják be a multiját. Asszem szeptember első hetében rendezik azt meg valamikor és akkor tonnányi multigameplayel elárasztják majd a netet biztos. -
#56418 Na nekem pont ez az egy pici bajom van vele,hogy lassabb lett a mozgás mint az előzőben,mert nekem az feküdt nagyon!És ezt sajnos már láttam a bemutató videókba,hogy lassabb lett...De azért valahogy megemésztem! -
#56417 Én is így gondolom, ettől gyorsabb mozgás már-már követhetetlen lenne szerintem controllerrel... (jó, PC-n biztos lehetne, de basszameg a PC :D) sőt, őszintén szólva ígyis kellett 1-2 óra, hogy megbarátkozzak a mozgással /falonfutás, csúszás, grappling hook, társai.../
Bounty hunt-ot tényleg sokan tolják, engem az valahogy nem nyűgözött annyira le... másik kettőt jobban élvezem :D de persze jó az is.
Kurva pörgős, és kurvajó, én is elvagyok vele.
Nekem a grafika bejön, eléggé BO3-ra hajaz az is, inkább a HUD meg a feliratok, amik ilyen..nemtudom, olyan semilyenek :D de persze nem is ez a lényeg a játékban, meg ez még változhat...
Meg elsőre fura volt, hogy a sniper a képernyő legalább negyedet kitakarja...elég fura a FOV elsőre, de megszoktam :D
Reméljük, hogy nem darálódik be. Azért kíváncsian várom a BF1-et meg COD-ot is, hogy azok mit tudnak. BF1 béta elvileg jövő héten - jó lenne a COD-ból is valami ízelítő már... :D legalább egy multi gameplay...
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.08.20. 19:41:06 -
#56416 Szerintem nem fog vagy is én is nagyon bízok benne,hogy nem fog...Mert ez akárki akár mit mond akkor is egy kiváló egyedi játék.És nagyon nagy szükség van ilyenekre és tőlem jöhet évente,mert nálam azonnali vétel lesz...
Azért van kevés titán és azért is nehezebb titánhoz jutni,mert itt most gyógyulhat a titán!!!Van olyan hogy 1 titánnal végig megyek a meccsen a végéig.Szétbasznak nagyon akkor keresek cuccot kiugrok visszaugrok és 25% pluszom van.Vagy volt olyan hogy 2 titánnal küzdöttem és a legnagyobb harc közben pakolták belém a healt és mind a 2 titán elvérzet.
Itt most a pilóták nem nagyon tudnak a rodeóval kárt tenni,mert hiába szedi ki és -25 %lesz de 10 ből 9 * lelövöm vagy agyon ütöm és már rakom is vissza.Elsőnél az ogre titánt 1 tár lmg hammer perkel ki lehetett nyírni...Nagyon az elektromos füsttel se volt ideje leszedni magáról...Tehát jó lesz ez csak a régieknek most szokni kell hogy mást kell csinálni... -
Totya42 #56415 Nekem délután volt időm kicsit leülni játszani vele, akkor laggolt rendesen, de hát jah most ezeket a technikai háttér dolgokat tesztelgetik. A végső verzió szerintem is jó lesz.
Az új játékmód a Bounty Hunter az valami szuper fun lett. Az nagyon tetszik. Jó lesz ez szerintem. Remélem a Bf-Cod szendvicsben nem fog bedarálódni. Kár lenne érte. -
#56414 Én reggel fél 6 tol nyomta semmi lag nem volt... 11 kor kezdet el baszakodni,szerintem nem véletlen.Gondolom minimál háttérrel nézik,hogy mi az a küszöb érték amin még elmuzsikál,mert ez most erre van...Az előddel se volt soha semmi gond ezen a vonalon...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.20. 19:17:57 -
#56413 De végül is mind 1 is,mert az biztos,hogy megjelenik és az is biztos, hogy nekem megvan. És mind 1,hogy mi és hogyan lesz benne nekem ez akkor is kedvenc.
Ezt és így csak itt lehet játszani!
kill
kill
titan
titan -
Totya42 #56412 Removed and reduced NPC presence Ezt nem is értem miért írják hibának. Az első résznél rengeteg kritikát kaptak, hogy minek vannak A.I-k a pályákon. Kiveszik most részben és most meg az a baj, hogy nincsenek. DaFukk!?
Nekem kimondottan tetszenek a változtatások.
Ebből a listából, amit valóban jó lenne, ha módosítanák az a:
Limited titan loadout customization
No attrition.
A többi szerintem rendesen jót tett neki. A lassabb pilóta mozgásnak hála sokkal kevésbé kaotikus, mint volt és szerintem sokkal kontroller barátabb lett a játék. Meg az is jó, hogy a Titán eléréséért már legalább minimálisan játszani kell. Első részben elbújtál, nem csináltál semmit és akkor is megkaptad a Titánt. Most legalább játszani kell érte legalább minimálisan. Azért minimálisan, mert halálkor nem veszítesz a progressből, szóval full olyan mint a codban a support scorestreak.
Burn Cardok elhagyása a legjobb, ami történhetett. Talán van esély, hogy ez a játék nem lesz random boxos lehúzással teli, mint a többi játék. És a helyette az amp weapon scorestreak rendesen jó.
Lehető legjobb irányba változtatták a Titanfallt szerintem. Nekem legalább is nagyon tetszik így elsőre. Habár a brutál lagon megrökönyödtem, mert az első rész ebből a szempontból iszonyatosan jó volt. Dehát ez ennek a technikai tesztnek a lényege, hogy ezeket tudják javítani. Remélem sikerül is a véglegesre.
Egyedül a grafika az, ami nem tetszett. Ez a source motor már kezd rendesen korosnak tűnni, módosítás ide vagy oda. De a design számomra megmenti, mert habár technikailag gyenge a grafika, de a design nagyon ütős és így az összhatás nem rossz.