PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Nemár. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Na az fasza lenne.
Amúgy ez a Motoros Dc sa. elég izgi, ahoz képest hogy régóta nem látni motoros játékot, főleg nem ebben a kategóriában.

MotoGP-ket hagyjuk inkább.

Remélem óriásit alakítanak vele, és legalább annyira jó félárkád lesz mint maga a DC.
Nagyon kíváncsi vagyok, és a pénztárcám is kinyílt, remélem az ára nem lesz nagyon vészes. 2000-3000-ért én akár benne lennék, ha Anti-nak is beleférne a cucc. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
Inkább szorítsál, hogy a Horizon kijöjjön 2016-ban, mer ha nem, úgy el fog keveredeni a ps4 a háztartási lomok közütt, hogy sosem találom meg, attól meg még az is jobb, ha szegény n000rbinak adom 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Hááát, látod én is hogy jártam avval. 😊

Kandurex
Kérdezd már meg gömbit nem tud vevőt PS4 -re?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Moby
A varázsgömböm üzeni: ebben nem is lesz nagy változás.

Kandurex
Nekem valami fasza címet jelentsenek be, mert eleddig annyira semmilyen a generáció exkluzívokban, hogy hihetetlen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Most nézem psen eventeknél ott van a konf. Lehet rá jelentkezni és be lehet állítani hogy kezdésnél bármit csinálsz automatán elindítja twitchet streamet, ha stand by-ba vagy akkor meg bekapcsol gép. Jópofa 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

n000rbi
Jelentsék csak befelé az x1 méretű prőgémer ps4 verzát és veszem meg azonnal 😄😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aztán küldöm vissza, mert kerreg <#banplz>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
According to a Chinese gaming website there will be a first party Sony IP announced today based on franchise that we haven't seen in a while

take it with a grain of salt...

TDC Geronimo
Igen

azok fronszoák ugye? akkor jah

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Páldaértékű a supportja

Tikal
de milyen jó lett utána! 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

TDC Geronimo
új quantic dream játék 99% hogy itt lesz.

Na erre kíváncsi leszek, főként a megvalósításra...
A Ps2-es Tourist Trophy óta várat magára egy jó motoros cucc.😊
Ha bejön akkor lefújom a port jóidőre a péesről.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

megbeszeltuk mar -> single reszben nincs csapadek, mert az kesöbb jött -> (nekem) "moslek"

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
OCTOBER 29?????????????
lol

darkSectorxxx
Köszönöm, akkor megyek kicsit pihenek, aztán várom szeretettel a stream-et.
Mondjuk sejtem hogy nem egy E3 szintű valami, de ha kicsit nagyobb banzai, mint egy céges buli akkor biztos érdemes lesz nézni élőben.

TDC Geronimo
DC is jó 😊

Pontosan. 18 ezret nem adnék azért, hogy ott álljon a polcon az idei rész. A II. és a Brotherhood a mai napig ott van X360-ra. De 3-4 ezret megér a szegényes felhozatalban.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

ez meg jo is lehet

TDC Geronimo
1 óra után nemsemmi észrevételek <#eljen>

TDC Geronimo

Ez azért csak részben igaz. Ne haragudj az egész világra azért, mert a te kedvenc játékod nem kedvence esetleg másnak.

Az AC-vel sajnos átestek a ló túloldalára, szerintem az sem lenne baj, ha végleg süllyesztőbe dobnák a sorozatot, szép volt, jó volt, de épp elég volt. Elég kínosnak érzek bármilyen játékot, amiből 6-8 rész (vagy több) jelenik meg.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

TDC Geronimo
Igen. Ez olyan lesz, mint gamescom conf szokott lenni

Jó csak alapjaiban nem változott semmit soha a széria...Ergo ez bejött ~5 éve, majd egyszercsak kevés lett és most eldöntötted hogy 3-4ezret megér mert ami ~5 éve jó volt majd kevés lett, most újra jó lehet? <#idiota>

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

AntiHero
Nem baj, majd jön hardveres ps4 erősítés azt bírja majd a gép 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az az oka, hogy azóta eltelt jóval több, mint öt év. S ami elegendő volt akkor, az nagyon kevés most.

Totti5
Kétlem hogy ne lemezes fullos lenne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem, az emberek azt veszik ami szórakoztatja őket, ami max neked fos, de azt meg hál isten a kiadót kicsit sem érdekli.

Azt hogy a POP nem kellett prevgenen, meg az emberek hibája egy jó részében.

"s mert a régi részeket nagyon szerettem"

Zavart érzek az erőben. Miben mások a régi részek azt leszámítva hogy az első két részben még volt aki elmenekült a harcból illetve a 2. rész még viszonylag változatos volt (az 1 pedig full fapad repetitív)?

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

retail cucc lesz vajon, vagy csak toltheto kis akarmi?

AntiHero
yep. 17:45.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Igen....17:30-tól.
(legalábbis nekem ezt súgták, hogy fél 6-tól indul)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 13:10:54

Kongy
2008-ban amikor kiadták az alcím nélküli részt SENKI nem vette meg. Óriási bukta volt, azért mert mertek újítani. Aztán még 2010-ben próbálkoztak egy rókabőrrel, ami visszatért kicsit a gyökerekhez, hátha veszik majd az emberek, a filmmel egy időben.. hát ez sem igazán jött be. Utána meg végérvényesen leszámoltak a szériával, és elkezdett ömleni az AC meg a Far Cry. Miért? Mert az embereknek kurvára nem kellenek újítások, jó nekik az a fos, amit évről-évre újra és újra letolnak a torkukon.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Nier Automata

Moby
A ubi egy konszern, és úgy működik, mint a konszernek: a bevált receptet klónozza.

Tatyla
Ez a párizsi sony konferencia ma lesz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Srácok a nagy Ubi világháború közepedte annyit kérdeznék, hogy nem vagyok nagy időzóna professzor, de valaki megmondaná hogy a Halloween 1. heti akciója, ami 10.26-ig érvényes, most 27.-én délután miért van még mindig?
Ennyit eltolódik a time?

Tudom...Csak nevetséges hogy az Ubifost mindenbe beerőlteti....Tényleg amikor a Crew-ban megláttam már anyáztam hogy a kocsival hogy menjek fel a szatelit tetejére - hálistennek nemkellett...😄
És a vicc az hogy ez nem hangulatos meg jó,hanem mocskosul irritáló,idegesítő copypaste ismétlődő dögunalom.

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
>Igazából erről nem is ők tehetnek, hanem a sok agyhalott idióta AC fan.

Arról, hogy a ubi nem ad ki PoP-t?<#wilting> Raymanaket, meg childoflightokat meg kiad. Arról ki tehet? A Vasúti dolgozók szakszervezete?
A hating elvette az eszed 😄DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.27. 13:00:42

"a régi részeket nagyon szerettem, s ezért mindegyikkel játszottam"

akkor miert nyomtad roluk a bullshit-et a minap professzor ur?

------------

vegulis BB-t is karomkodassal kezdted, aztan letoltad... te amolyan anti-Moby vagy.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.27. 12:59:29

Érdekes egy GTA-t Witcher-t és egyéb nagy címeket nem kellett hasonlóképpen zónákra bontani hogy majd másszál fel a paraszttal szétnézni, avagy addig buktatérkép.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Te figyelj már, Merkel telefingta a szád éjjel, hogy ilyen hülye vagy ma?<#banplz>

Megvettem, mert nincs mivel játszani, s mert a régi részeket nagyon szerettem, s ezért mindegyikkel játszottam. Sajnos. Ha lenne más játék jelenleg, ami érdekelne, nem vettem volna meg, de nincs ilyen. Nagy kockázatot nem látok benne, pár ezrest bukok csak, az meg nem érdekel.

Kongy
Na ja... Unom már magamat ismételni... de hol vannak már a Prince of Persiák? Próbált újítani a Ubi, aztán nem vette be az emberek gyomra. Igazából erről nem is ők tehetnek, hanem a sok agyhalott idióta AC fan. Egyszerűen a 2 széria nem fért meg egymás mellett.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.27. 12:54:44

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Ezt nevezik úgy h zónákra felosztás, ami egy sandbox sajátosság. Mi is a gond ezzel?

Far Cry mondjuk több és tartalmasabb lenne, ha nem lenne benne a torony?

Moby
Ebben az AC volt az első STIPISTOPI! 😊 A többi csak másolja 😊

"Ugyanez lett a Far Cry is"

Ha nem tünt volna fel manapság az Ubifost címek egytől egyig egy kaptafára épülnek...😊
Copypaste előző "évad" + egy két kisebb újítás.
Új cím? Nosza erőltessük bele a többi marhaságait. Az AC-ben épületek csúcsaira mászol, sasmadárszáund kamera pörög. Térkép adott szektoron belül mindent jelöl. A Far Cry-ban roskadozó adótornyokra mászol. Bantumjuzik. Kamera mutogat pár helyszínt. Térkép adott szektoron belül mindent jelöl. The Crew... Keresgéjjé szatelitet amit hálistennek az ótóval nem kell megmászni. Közelmész. Háuszmjuzik helyszíneken ugrálás kamerával..Térkép adott szektoron belül mindent jelöl.

Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.10.27. 12:51:44

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

tehat video nem volt, csak a regi AC emlekek, amik miatt toltad a fikat.

...
...
...

aztan megvetted, mert csak 3-4-be faj (mar ha igaz a sztori..., mert meg a hazugsag is egyszerubb, mint a beismeres 😄)
de meg igyis erthetetlen miert ad ki valaki 3-4K-t azert, hogy nehany dagadt angol megdobalja 100 meterröl a sötetben a hazfalon kövekkel... 😄

----------------------------------------------------------

en ehhez buta vagyok <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.27. 12:51:47