PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúgy ez a Motoros Dc sa. elég izgi, ahoz képest hogy régóta nem látni motoros játékot, főleg nem ebben a kategóriában.
MotoGP-ket hagyjuk inkább.
Remélem óriásit alakítanak vele, és legalább annyira jó félárkád lesz mint maga a DC.
Nagyon kíváncsi vagyok, és a pénztárcám is kinyílt, remélem az ára nem lesz nagyon vészes. 2000-3000-ért én akár benne lennék, ha Anti-nak is beleférne a cucc. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
take it with a grain of salt...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Ps2-es Tourist Trophy óta várat magára egy jó motoros cucc.😊
Ha bejön akkor lefújom a port jóidőre a péesről.😊
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
lol
Mondjuk sejtem hogy nem egy E3 szintű valami, de ha kicsit nagyobb banzai, mint egy céges buli akkor biztos érdemes lesz nézni élőben.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Az AC-vel sajnos átestek a ló túloldalára, szerintem az sem lenne baj, ha végleg süllyesztőbe dobnák a sorozatot, szép volt, jó volt, de épp elég volt. Elég kínosnak érzek bármilyen játékot, amiből 6-8 rész (vagy több) jelenik meg.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt hogy a POP nem kellett prevgenen, meg az emberek hibája egy jó részében.
Zavart érzek az erőben. Miben mások a régi részek azt leszámítva hogy az első két részben még volt aki elmenekült a harcból illetve a 2. rész még viszonylag változatos volt (az 1 pedig full fapad repetitív)?
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
(legalábbis nekem ezt súgták, hogy fél 6-tól indul)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 13:10:54
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ennyit eltolódik a time?
És a vicc az hogy ez nem hangulatos meg jó,hanem mocskosul irritáló,idegesítő copypaste ismétlődő dögunalom.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Arról, hogy a ubi nem ad ki PoP-t?<#wilting>#wilting> Raymanaket, meg childoflightokat meg kiad. Arról ki tehet? A Vasúti dolgozók szakszervezete?
A hating elvette az eszed 😄DD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.27. 13:00:42
akkor miert nyomtad roluk a bullshit-et a minap professzor ur?
------------
vegulis BB-t is karomkodassal kezdted, aztan letoltad... te amolyan anti-Moby vagy.😄
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.27. 12:59:29
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Megvettem, mert nincs mivel játszani, s mert a régi részeket nagyon szerettem, s ezért mindegyikkel játszottam. Sajnos. Ha lenne más játék jelenleg, ami érdekelne, nem vettem volna meg, de nincs ilyen. Nagy kockázatot nem látok benne, pár ezrest bukok csak, az meg nem érdekel.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.27. 12:54:44
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Far Cry mondjuk több és tartalmasabb lenne, ha nem lenne benne a torony?
Ha nem tünt volna fel manapság az Ubifost címek egytől egyig egy kaptafára épülnek...😊
Copypaste előző "évad" + egy két kisebb újítás.
Új cím? Nosza erőltessük bele a többi marhaságait. Az AC-ben épületek csúcsaira mászol, sasmadárszáund kamera pörög. Térkép adott szektoron belül mindent jelöl. A Far Cry-ban roskadozó adótornyokra mászol. Bantumjuzik. Kamera mutogat pár helyszínt. Térkép adott szektoron belül mindent jelöl. The Crew... Keresgéjjé szatelitet amit hálistennek az ótóval nem kell megmászni. Közelmész. Háuszmjuzik helyszíneken ugrálás kamerával..Térkép adott szektoron belül mindent jelöl.
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.10.27. 12:51:44
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
...
...
...
aztan megvetted, mert csak 3-4-be faj (mar ha igaz a sztori..., mert meg a hazugsag is egyszerubb, mint a beismeres 😄)
de meg igyis erthetetlen miert ad ki valaki 3-4K-t azert, hogy nehany dagadt angol megdobalja 100 meterröl a sötetben a hazfalon kövekkel... 😄
----------------------------------------------------------
en ehhez buta vagyok <#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.27. 12:51:47