PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mit kezd vele??Mire jó az neki?? <#nevetes1>#nevetes1>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Code: FH24P5BDR6
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.11.26. 10:05:56
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
#kapdbeafaszomsony
#kapdbeafaszomnóti
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha PS3-ra magyar felirattal jött ki, PS4-re miért nem? 😞
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szerintem elég siralmas, hogy 1-2 nappal final release előtt kell public bétáztatni a jónépet... már ez nem helyénvaló.. eltolni nyilván nem fogják a rilízt, főleg hogy szerintem már levannak bőven nyomva szép számú példánnyal, ilyenkorra már azért illik.. persze utóalg lehet peccselni, de akkoris. Legalább már 1-2 hónappal ezelőtt elkellett volna ez lőni, vagy ha nem, akkor csúsztatni a megjelenést. De nyilván mindenhogy fáj a dolog a kiadónak..
Elég sajátos szoftverfejlesztési módszertan ez így szerintem, de jogos, ha megjelenés napján hibátlanul megy az "1.0", akkor valóban a többi már csak részletkérdés.... de miért menne?! 😄 Ubi...
Valóban a játék még nem az enyém, de mi van azokkal akik preorder vették? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vagy nem lesz jó, ez is benne van.
Mellesleg a closed beta-sok a végletekig magasztalják a matchmaking rendszert
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.11.25. 21:12:52
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"Amíg a legfontosabb egy játék megjelenése előtt hogy PChez képest mennyi frém milyen a graf ( jön a konzolon minden low stb... ), addig ez zsákutca. Ha erősebb konzol lenne 970 szint pl, és arra tolnák és azon menne 28-30fpsel a mászterrace 2 db 970et venne h meglegyen a 60a és a konzol ugyan olyan szar lenne."
Igaz nem lehet ide számítani de azért a konzollal a br filmeket is nézhetem. <#buck>#buck>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nyilván nem egy nagy hírérték, bár lehet itt is ki szerettétek volna próbálni még rajtam kívül mások is - inkább ami vicces, hogy a full az dec 1-jén jön 😄DDD
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
King's Quest <#eljen>#eljen> (de jó, hogy erőt vettem magamon és nem vettem meg x1-re most a black friday akcióban)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
már félek kattintani az ilyen linkekre. 😄
27 mega. Vannak ikonok, hangok, zenék. Egyik legstílusosabb téma.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mostani felbontást én egy képlékeny témának érzem.
Nem tudom olyan egyértelmű hasznát megelőlegezni mint pl akár egy fps eltérésnek, fps eltérésnek látszata sem sok a legtöbb játék számára de azt mindenki élvezheti.
Az hogy meg pc-n az 1080p helyett lehet 4k az egy dolog, kell nagy monitor, kell ami tudja a 4k-t, hiszen kis monitoron hiába, és kell akkora hardver ami elbír futtatni 4k-t, ez még tudtommal pc-n is legendának számít.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.25. 15:31:41
Ha lehetett olyan pc-t kapni akkor amin legalább olyan felbontásban és minőségben legalább annyi fps-el ment a játék, ezesetben ennyi, én csak erre gondoltam, az hogy ez akkor meg most mennyibe kerül arányosan az már más tészta. 😊
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Mikor megvettem az első PS3-at, azt hittem, valami tévedés van, amikor a grafikát megláttam.
Aztán persze láttam a nagyágyúkat és megnyugodtam. De nem igaz, hogy az előző generációban a konzolok annyival erősebbek lettek volna.
A kulcs az exkluzívokban és az optimalizációban van. Én örülök a PS4-nek, a framedrop se zavar úgy, mint némelyeket, mert a játékos-múltam alatt, ami kb. 1984 óta tart, mindig volt drop. A játékok viszont mára milliószor komplexebbek lettek.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.11.25. 15:15:49
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
ezert latom en kicsit maskepp a dolgot. en nem azt latom, hogy a konzolok tul gyengek, hanem, hogy (ez furan fog hangzani) a pc lett TUL ERÖS.
de ennek az erönek meg van az ara ja, ezert nem lesznek sose olyen bika konzolok. mert sony-ek 30 millio gepet akarnak eladni 2 ev alatt, s nem 5-10-et.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.11.25. 15:06:55