PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bizony nem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Amúgy lehet tegnap nagyon fáradt voltam már meg elhamarkodottan ítélkeztem. Így hogy kezdek ráérezni már annyira nem rossz. Felbontás érdekes, meg nem mondanám, hogy ez most mekkorába fut. Homályos a kép nagyon, de szerintem ez részben a filterek meg CA miatt is, viszont rece szinte semmi. 720 és 900 közé raknám valahova. PS betara kíváncsi leszek. Remélem ott már nem lesz tearing.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Most toltam questet meg pár ilyen mellékes activityt. Már kezdek jó pár dolgot érteni meg most elolvastam elejét és írja, hogy ki van szedve játék eleje meg pár storys cucc spoiler miatt. Alap nem olyan rossz, város gyönyörű meg részletes, de van meló vele még bőven.

Moby
Hát ha használható, nyilván nem konzolom tolnám majd, de azért az nem mindegy, hogy az alapok jóak-e.
Norbi: Olyan nehéz szívvel nézegetem a divinty ikonkját az asztalon, de még sok jó játék van előtte. Nagyon várom már 😊

Adversus solem ne loquitor

roolandsan
Szerintem nem akkora uzlet,engem az UD es az Order erdekelne,de jatekaimon mindketto 7-8k-ert megy 😞

V has come to!

n000rbi
Hmmm, 15-ért egy Divinity és egy Until nem is rossz...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Apicsába idén már nem akartam vásárolni. Ejj. Na azt hiszem Untilt behúzom ingyé' 😊

PlayStation Europe
‏@PlayStationEU
Buy 1 game, get 1 free on selected titles on PS Store, inc. Until Dawn, The Order 1886, TLOU

szerk : Ah de van egy lista. Eh hát innen nem igazán érdekel semmi 😞 Mondjuk lehet divinityt be kéne húzni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.10. 12:37:33

TDC Geronimo
Ma még adok neki egy esélyt, de tényleg annyi mindent vág hozzád a játék, hogy követhetetlen. LoD is elég durva, 2 méterre változik a lod, belső tereknél főleg. Jó mondjuk ez technikai jellegű probléma ez mivel "alpha" gondolom jobb lesz. Ha mondjuk ilyen tearing benne marad akkor sajnálom a box tulajokat, mert ilyen durva tearinget a ps3as időszakban láttam utoljára. Most is vannak játékok, amiben van, de ott a kép felső 10-20%ban alig észrevehetően, itt meg középen a pofádba. Én ezt gyűlölöm még a fosfrémnél is jobban.

Karakter mozgásán meg gunplayen van mit javítani, mert az nagyon nem tetszik és ugye nem ártana egy ilyen játéknál, ha az rendben lenne.

Loot rendszer meg az rpg-s/mmos része érdekes. Több dolog van pl, mint destinyben, de azért nem annyi, mint egy rendes MMOban. Ami viszont nagyon tetszik az az atmoszféra és nagyon részletgazdag a város, már amit láttam belőle
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.10. 12:33:11

Moby
Jól hangzik <#eljen>
LOL

ejj az nem jo, de ha csak ennyit tudsz rola, akkor meg nincs elbaszva teljesen.😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Az a baj, hogy már elspoilereztem magamnak hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van benne szörny 😞

TDC Geronimo
clunky mozgás, fedezékrendszer, fos gunplay. Boxon okádék tearing (képernyő közepén jól láthatóan), foshomály meg combatba szar fps. UI designere jó lenne, de tele van okádva a képernyő annyi információval, hogy feldolgozni nem tudom. Destiny féleség lenne, de az minden téren kifinomultabb meg jobb

Moby
Tudom. Nagyjából lenyomtam youtubeon.

MINIMAL Until szpojler (konkretumok nelkul)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
picike Dylatov szeru törtenet szal van ebben is <#awink>

olcsoert mindenkepp! ha szeretted a quantic cuccait es a horrort.😊
akkorat nem baszott, mint a Heavy Rain, de a Beyond-tol SOKKAL jobb (szvsz)

Moby
Egyszer csak meséltem róla a feleségemnek. Két napig nem aludt utána. Na Ő nem fogja nézni, amikor játszom is vele 😄

Moby
?

TDC Geronimo
Divisiont toltam 1 órát kb. Hát ebből nekem ennyi elég is volt

TDC Geronimo
Sok helyen írják, hogy until dawn az idei év egyik legnagyobb meglepetése. Majd lehet én is beszerzem

Moby
A játék szerintem neked ignore, főleg sétaszimulátor. De eléggé adja az atmoszférát. Még én sem tudom mi sül majd ki belőle.

ja hogy ez a Dylatov incidensröl szol... az erdekes rejtely.😊

Moby
A téma miatt érdekelt régóta. Mármint a téma érdekel régóta, a játék meg amióta tudok róla.

sosenem hallottam rola. nezem.

Moby
A másikban írtam neked: remélem egyszer lesz időm letolni a Kholatot, ami szintény csodaszép, a vason jól is fut, és remélem az a 8 euró minden centjét meg fogja érni, amennyiért vettem a teszkóban 😄

n000rbi
Én még kibékülnék a német borítóval, de akinek szánnám, az nem biztos. Mindenesetre ha mégse vinnék, azért beszéljünk róla 😊 Köszi!

a tok nyilvan. de tud angolt is es uncut verza (nemetek ugye szoktak vagni, bar egyre ritkabban).
meg beszelek haverral, ö is mondta, hogy lehet kell neki, ha pozitiv a visszajelzesem. ha megse akarja, megkaphatod termeszetesen.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.09. 22:02:36

n000rbi
Ha nem német (de tuti az 😄), akkor átvenném 😉

tegnap este nyomtam, meg ma delutan kettötöl folyamatosan es vegere is ertem az Until Dawn-nak.
kurva jo volt, oriasi pozitiv csalodas. mar ertem azokat, akik hasonloan nyilatkoztak rola.
az eleje nagyon agyfasz idegesito tini szarsag (olyan "mindjart atutom a tv-t" fajta), de idovel atmegy jofele horrorba, meg aggodtam is szinte az összes karakterert. 2-t nem birtam csak, egyikuk meg is halt szerencsere, bar eleg sokat szenvedett szegenyke.😞
nem tudom a prolog-ban meg lehet-e akadalyozni a halalokat, mindenesetre a vegen 4-en maradtak eletben. az elejen legellenszenvesebb, majd kesöbb megszeretett karakter sajnos a legvegen hagyta ott a fogat, öt elsiettem, sajnaltam is nagyon. egy masik okes karaktert meg elbohockodtam... 😞 de összessegeben erdekesen alakultak a dolgok, meg filmnek is jo lett volna.

szoval Moby az az 1 ora (ha jol emlekszem), amit probaltad, az keves. az meg böven az idegesitö fazis.

grafika csodalatos, sokszor kerestem az allamat, de a remisztö fogak es a förtelmes frem (szerencsere ebben a stilusban meg el tudtam viselni, de nagyon hataron volt a sokszor 20 közeli ráta...) lehuzta az elmenyt.

igyis erös 7/10. a 20 euro minden centjet megerte.

Moby
Nem kő valakinek pléjsztésön wireless headset olcsón? Leánykori nevén GWSH.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.12.09. 20:49:00

TDC Geronimo
Ez tetszik

Totti5
Mű, már csak azért is, mert több hasonlót csináltak és még fognak is. Papa szopatja a gyereket amatőr színjátszó. Pénzcsináló, ami amúgy zseniális is, 18 millió! Én meg felteszek minőséget és 130 db néző.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Figyeljétek az öregeket amikor ölni kell a GTA5-ben. 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
Jah..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
PC-n minek? <#confused>

darkSectorxxx
Miért?
Úgyis egy rakat szar az egész konzol, megunta az öreg a fos frémet ebben a generációban. 😄

Nem lepne meg ha ezzel a reklámmal tólnának egy törhetetlen PS4 slim-et. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
😄

mucsácsó
Nem számít, ettől még gecimód szánalmas 😄 ezért szétkúrni egy PS4-et (még akár ha rossz is), meg egy jó asztalt... édesjóistenem... 😄 barmok... és valaki tényleg elhiszi ezt, hogy ez real kiakadás 😄 (mondjuk ha real lenne, akkor is gáz, mert az ilyen kezeltesse magát 😄)
n000rbi
Parity van <#nezze>

darkSectorxxx
PC-n mire fel?

mucsácsó
Eddig is ronda volt, de nembaj, legyen mégortóbb... 😄
TDC Geronimo
Este próbálom Division alphat, majd írok róla pár óra után.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.09. 16:18:35

TDC Geronimo
Bethesda féle optimalizálás. Árnyékok eltűntek, de legalább nem szaggat. Itt legalábbis. PCn is eltűnt

n000rbi
Végülis mindegy, ha egy eleve szar ps4 volt is, ahhoz képest is nagyon jól bírta az ütéseket 😄

darkSectorxxx
Ja

Kandurex
mi van vele? szétverte?

darkSectorxxx
Oks az még oké. De a HDTV?

Kandurex
ugyan már, el nem tudom képzelni mi, hogy egy másik PS4 is a TV -re van kötve?

darkSectorxxx
Pedig pl a hdtv nem látszik kamunak télleg müködő tv és utána bassza szét, max annyi hogy valami használt olcsó tv és nekik megér ennyit a nézettség miatt de nem látom hogy a videó vágva lenne. 😄

PS4 sem látszik kamunak ott látszik a tv-n is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.12.09. 16:01:45

ugyanez a venember volt a multkor betett videoban is, amiben kap egy PS4-es dobozt a dagadt kölyök es tegla van benne, majd jol kineveti alattomos mod. fake

AntiHero
Senki amúgy. látszik, hogy megrendezett, csak mondom beteszem ide. 😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun