PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Én erre annyit, hogy egyrészt az MMO/MMORPG (ha igaz ezek közül valami erre a játékra) nem jelenti hogy valami mennyire reális vagy nem, viszont a Div stílusa egy sci-fi, amitől meg nehéz elvárni a realizmust.
Szóval Tikal feleslegesen várja el a sci-fi játéktól a reális ábrázolást, te pedig helytelen magyarázattal szolgáltál neki (azért nem reális mert sci-fi, nem pedig a játék műfaja miatt). 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.21. 13:44:55

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
Dehogy MMORPG ez a játék. Az megint egy más műfaj.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bandicoot
Youtuberek................ <#kuss>

Aki tisztában van az mmo fogalmával az nem fog ebbe belekötni. Ez van.
Ha 1lövéses fejeseket akarsz szerezz valami nagyobb fegyvert és told normalon a küldetéseket. Ilyen egyszerű.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
Nem ezt én is tudtam hogy ilyet lehet benne, csak nem erre gondoltam.
Egyel lejjebb.
Én nekem ez gurulásnak számít. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.21. 13:17:38

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Bocs elfelejtettem hogy szerettek ti is kukacoskodni.
Pontosítok, mint a FS és MGS5-ben úgy hogy a földre vetődni, és ott is maradni, kúszni stb. 😊

Tikal
Igen, olyan YouTube-ereket nézek akiknek 10 követője van es ez az elso videojuk ilyen formán fingjuk sincs hogy mi az az MMO.... tenyleg....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandicoot
Nem törekedtek a realizmusra, ha arra törekedtek volna nem mmo játékot csinálnak.
Adtak neki egy reális körítést amennyire lehetett. MMO-t soha a büdös életbe nem fognak tudni olyanra csinálni hogy az valós legyen. Téged zavar, engem nem, ahogyan az sem zavar ha egy játékban a bikinipáncélos nénit íjjal fejbelőve nem hal meg avagy ha rásuhintok karddal nem esik ketté. Ha mindenki 1-2 lövéstől halna nem lehetne érdemben mmo-ról beszélgetni.

*minden reviewban előkerül ez a kérdés. Most a normális review-ekről beszélünk amikben abszolút nem kerül ez elő lévén tudják mi az az mmo, vagy az olyan user review-ekről akiknek semmi sem felel meg a játékban és a kákán is csomót keresnek?😊

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.21. 12:37:17

Tikal
Erről beszélek, törekedtek a realizmusra vs MMORPG ( bár itt nem tudom mi a massive multiplayer, hiszen 8 játékos fér el a világban, de mindegy most ), és nem sikerült feloldani az ellentétet. Valós NY térkép, valós fegyverek, hihető történet. Hiába mosolyogsz, minden review-ban előjön ez a kérdés, minden nagyobb YT-er fehozza a témát, nem véletlenül. Az hogy téged ez nem zavar az csak neked jó, engem zavar 😞
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.02.21. 12:31:25

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandicoot
"hogy kapucnis huligánok nem hullanak el egy gránáttól meg egy tár lőszertől
Ez továbbra is egy MMORPG.
Törekedtek a realizmusra vs MMO....😊

Tikal
Az NPC-kről ne is beszéljünk, szerintem van vagy 4 féle karakter a játékban, mind ugyanolyan ruhában, és még csak le sem lehet őket lőni, bezzeg szerencsétlen kutyákat...

Tikal
Nekem se a kedvenceim, de a legnagyobb problémám a játékkal az, hogy a beleélést rohadtul megtöri, hogy kapucnis huligánok nem hullanak el egy gránáttól meg egy tár lőszertől... Persze RPG, de egy fantasy-nál vagy sci-fi-nél ez nem olyan szembetűnő, de itt ahol mindenben törekedtek a realizmusra, ott ez igencsak szembetűnő. Arról nem is beszélve, hogy minden rohadt statikus, azon kívül, hogy betudom zárni egy autó ajtaját, ha elmegyek mellette, semmi nem mozdítható, nem robbantható fel, nekem ezek miatt van egy fura érzésem miközben játszom... Biztos eltöltök majd vele 20-30 órát, de nem ez lesz az év játéka...

Moby
Zombiag.
Jaj ne...

Adversus solem ne loquitor

Tikal
Pedig egy olyat eltudtam volna képzelni mint az I am legend-ben volt.

TDC Geronimo
Biztos, hogy nem lesz. Devek is mondták. Nekem személy szerint hiányzik, mert nincs valami nagy változatosság NPCk meg "bossok" terén.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.02.21. 12:02:35

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandicoot
Nagyon remélem. Nem hiányzik.

TDC Geronimo
Nem lesznek zombik. Tom clancy, így kizárt az ilyen dolgok

Bandicoot
"minden utca ugyanúgy néz ki"
Pont hogy nem....

Egyébként kötve hiszem hogy lesznek zombik bármikor is, itt valami "zöld méregről" van szó és halnak az emberek a fertőzéstől.
Csak az utóbbi években a csapból is a zombik folytak így ezt várná az ember holott mocskosul unalmas téma kezd lenni.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.21. 11:02:30

Tikal
Amire kiváncsi vagyok, hogy megfogják e tudni oldani a térkép egysíkúságának problémáját... milyen új helyszínek lesznek még, mert egy újabb felhőkarcoló tömb nem fog lázba hozni. Eléggé unalmas hogy minden utca ugyanúgy néz ki.. legalább tavaszodna ki egy pár hónap múlva, mert a télből már amúgy is elegem van, nem hogy még egy játékban is azt bámuljam majd hetekig 😊)

Egyébként rohadt hangulatos kolbászolni az alagút rendszerekben meg a metróban, de szinte várom, hogy mikor tör rám egy zombi sereg vagy valami, csak ne egy újabb kapucnis hülye gyerek baseball ütővel 😊

Harlekin
"Amúgy még a fejlesztők helyében én beletettem volna azt is hogy tudjanak vetődni a karakterek"

Te most ugye nem a Divisionról beszélsz!?!?!?Nem az nem lehet hiszen te tökéletesen minden részletében ismered a játékot,hiszen minden hozzászólásod a játékkal kapcsolatba ezt bizonyítja!Vagy esetleg pontosan a mérhetetlenül mélyreható vizsgálat közben siklottál el a 2x megnyomom az ugrás gombot lehetőségen...<#nevetes1>
Moby
A karakterek tudnak vetődni <#taps>

Tikal
Amiben hasonlit a Destiny-re azok a végtelen grindelések lesznek, mikor huszadszorra mész majd le a metróba, hogy kinyírj fél táska lőszerrel egy lángszóróst....

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze, ezért mondtam hogy az én érzésem a single 3 kampány alapján hasonló, vagyis nem, mert a csőjátékok ezzel ellentétben megengedhetnek maguknak epic-es scriptelt dolgokat, jeleneteket.

Persze ez nem csoda, ez értelemszerűen a játék más más célból történő elkészítése miatt adódik.
Ezt a Gears-ozást arra mondtam hogy megyek a célponthoz, egy terület van jönnek az ellenfelek, levadászom, megint megyek előre, megint harc.
A Gears ismeretes jobban erről a fedezékharc-megyek, lövök témával kapcsolatban.

És még egy kapcsolót vagy ajtót sem kell kapcsolni, robbantani. Az interakció a beta-ban max a laptopok nyomkodásában merültek ki.
Erre céloztam.
Sőtt még a boss is egy sima ellenfél 4x annyi csikkal, ha nem lenne szinnel megkülönböztetve észre sem vettem volna hogy boss. 😄 Jó ez nem egetverő probléma, nem lehetnek benne óriás szörnyek, dehát........

Amúgy még a fejlesztők helyében én beletettem volna azt is hogy tudjanak vetődni a karakterek, meg a földön feküdni, mint a FS-ban vagy MGS-ban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.21. 00:20:16

Moby
Nincs ezeknek olyan pontja, ahol összemérhetőek lennének. Pláne nem igényesség alapján. Nagyon más célokat valósítanak meg, azokat is tökéletesen eltérően. Egy biztos: egy QB-t, vagy egy ordert inkább lehet geowhoz/thelinehoz mérni, mint a divisiont.

darkSectorxxx
Nehéz ezt szavakba önteni, ezt úgy vedd hogy nekem ezek a Divisionnak a Until szerű vicsorító fehér fogai. 😄

darkSectorxxx
Nem nem nem.
Mondtam ezerszer.
Értem én a játék koncepciót, én azt nézem engem mi kötne le belőle.

Van a Dark Zone, nem fogok fizetni a multiért, sem coop-ért (megaztán ez a része sem izgatott fel annyira ha netán a végleges ebből fog majd állni, hogy helikopterrel kimentegetni a cuccokat).Én ha megvenném, akkor a pénzemen a single kampány részét venném meg, ott meg nem látok benne átlag feletti dolgot.
Mint írtam, ez jó hogy van ez a rendszer a sok ketyerével, meg aprólékosan kidolgozott fizika stb.

De mikor lenyomok a beta-ban 3 küldit, felállok és azt mondom, ez nekem nem nyújt akkora élvezetet, mint akár egy epikus csőjáték, mondjuk egy order, pedig ott nem is játszok a 8 órából 3-at se. 😄 (biztos én vagyok a nyomi)
És ezt mondom, vannak akik ezt jobban élvezik, vesznek psn plusz-t, bandáznak, multiznak, coop-oznak, azoknak készült ez a játék.

Én a kampány oldalára voltam elsősorban kíváncsi, denekem nem jött át.
Csak ezt akartam mondani. Kb úgy képzeld el, mintha egy GTA5-öt hittem volna ilyen köntösben (szabad vagy, de mégsem), de itt (persze érthető okokból most már) ilyenről szó sincs eddigiek alapján.

Nincs probléma, mármint nem vergődök rajta, továbbléptem, nekem jön a QB meg a többiek, ezek az igénytelenebb 1 estés játékok. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.21. 00:07:14

Moby
Hááát ha az mmo rpg shooterekből csak a shootert bírtad értelmezni (a jelek szerint ez történhetett), akkor ezen nincs mit csodálkozni. Mondjuk ebből a véglegesben még van esélyed megfejteni a többi aspektust is: magyar fölirattal gyön. RPG értés nélkül meg nincsen, ezért sem vagy a műfaj értője. Az mmo-t meg lehet szeretni vagy nem, bár ennek pont van olyan nézete, ami nem mmo, vagyis csak minimál, és még jóak is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.20. 23:54:53

darkSectorxxx
Jó neked. <#nevetes1>
Azért mondtam nem lényeges, akit érdekel megveszi akit nem, az nem.

Amúgy a Destiny nemcsak stílusban hasonlít erre, azzal is ugyanígy voltam, már a beta-t meguntam..... És emlékszem az volt a kegyelemdöfés mikor megtudtam hogy a full játékban mennyivel lesz több a bejárható bolygók száma.
Onnantól nem érdekelt a 120millio féle fegyver meg cucc.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.20. 23:50:28

Moby
Tökéletesen érzem, és 20 perce fuldoklom tőle :SADASDASDASDDSAASD

darkSectorxxx
"az ég világon semmi hasonlóság nincs a két játék között."

Mint Moby esetében, ha értenétek, azt éreznétek amit én, akkor lenne.
Nem szószerint kell venni, hanem utalások formájában.
Én is tudom hogy kategóriában Destiny, de a küldetéséek közben ez volt az érzésem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.20. 23:38:08

darkSectorxxx
Nekem tetszett, látod ezt mondom, ott pl fordítva van mint itt, ez nekem nem tetszik, nem hat meg, az téged. 😊

darkSectorxxx
Tudom te elvagy a multival, neked bejön, nem is neked írtam pont ezért, naná hogy nem fogod azt átérezni amit én, ha így lenne egyforma izlésünk lenne.

Totti5
Azon kívül hogy gombnyomásra bebújik fedezék mögé ( mint 10 éve már a TPSek 99,9%a ), más pontban az ég világon semmi hasonlóság nincs a két játék között.

darkSectorxxx
Nem tudom most értitek-e én a single kampányról beszéltem, Gero is arra gondolt, a multi egy dolog, egymást ölitek, de akit ez nem érdekel.
Én erre tértem ki, ha megvenném, nem multiznék, mert nem veszek psn-t, akkor ha lenne kampány része, mennyire lenne érdekes a játék.
Erről elmélkedtem, az a GeoW hasonlat a játékmenet ezen részére vonatkozik, nem a loot rendszerre meg a Dark Zone-ra.

Legalábbis a BETA küldetésekeben megyek a vonal után, harc fedezék harc, megyek tovább, megint fedezék harc"""boss"""" vége.
Mindegyik, 2-3 küldetés ami volt ugyanaz.
Erre írtam hogy majd nem tudnak szerintem ezzel a részével mit kezdeni.

Totti5
Spec Ops egy gyenge TPS volt érdekes helyszínnel. Valami epik storyról zengett az internet, sajnos nekem a feléig játszva abból semmi nem jött elő, így örömmel hagytam abba tucat alja TPS mechanikáját.

Moby
Visítok..,smknsakjdbnhjbdshjabdhkjbhkjHJBHKJBSKAHJKHsHJAB HB nkjsa

ÓRIÁSISCDKAJNLKDJNSDAKJjknkjsdn

Moby
Jahogy...JA
HOGY...
MI?
Hogy jaaaaaaaa, ja hogy a division mint gearsofwar meg theline. JA HOGY......
LOÁSDAKJSDHLJJHKASBDhjBASHJDbhkjsvbadhjsabdjhncvx hjbhbgfouhbgfwehfbhebflohebfhjbfdhkjbksdhjfbkjhdsfbdsfhbakhjbfhnmcvmc,ynxv n,m

TOPLEL
ÓRIÁSI 😄DDDDDDDDAASSSDAASASAADDAASDasdasfgfg

darkSectorxxx
Ja én Divizsönre írtam Gero-nak.
Spec Ops nekem csak technikailag volt gyér kicsit, amúgy nem volt rossz.

Totti5
Divisionban semmi sablon nincs, mert mint olyan versenytársa sincs a piacon ( Destiny, de az máshogy működik máskép kell játszani, FPS, scifi ). De mivel pont arra a közösségi élményre épít mint a Destiny, kihívást kedvelő nagyon sok játékos 1:1ben megy majd bele a Divisionba is, ami egy ici picit sem hasonlít a GeoW-ra. Más műfajról van szó.

Moby
Deeeee melyik játékról van szó? Mi ez, ami olyan, mint a theline (azmekkorakurvaszartejóisten...), vagy mint a gearsofwar?

darkSectorxxx
Hát fededzék harcos játék.
Legalábbis a single erről szól amit én végigvittem beta-ban.
Vagy hívhatod Open World Spec: The Line-nak is. Nekem mindegy. 😊

Most az hogy gyüjtögeted a cuccokat, a küldetéseket nem teszi változatossá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.20. 23:23:03

darkSectorxxx
Én is, az több mint 2k. 😊

Moby
>valóban mondhatnánk hogy a "szokásos" sablon akció játék, Gears of War-os valami.

Ez melyik játék?

Moby
A tomb raidert is 234 hrivnyáért vettem mssztórban. Többet ezért sem fizetnék.

darkSectorxxx
Hát 2k-nál csak drágább lesz. 😄
De én sem számítok sokra.

darkSectorxxx
Mondjuk, messze bátor kijelentés tőlem, de én nem látom az alagút végén a fényt, valahogy azt feltétlezem, hogy ez a jó ötlet, ebben ki is fog merülni, és nem tudnak érdemben majd mit kezdeni a játékkal.
De remélem a többiek miatt hogy nem lesz igazam.

Moby
Gondolom 8-10 órás lesz. Végigtolom benne a kart előre, aztán del. "Végigtombraiderezem". Hogy valami új definíciót alkossak 😊

/feltéve, hogy elérhető lesz ukrán vagy namíbia sztórban. És engedi is kifizetni. 2K-t még dobok rá, többet aligha.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.20. 23:10:11

darkSectorxxx
Nem hinném hogy kihagyná, max ha drága lesz.

darkSectorxxx
Figy azért mert minket pl nem köt le mások jól szórakozhatnak vele.
Igazából nekemis csak mint pre order nem kell, ilyen 2-3k-ért lehet kicsit be-be kukkantanék lőni 1-et, de necces.

Az a baj, hogy ha belegondolok, valóban mondhatnánk hogy a "szokásos" sablon akció játék, Gears of War-os valami.
Azzal meg mirt játszok ugye.
Csak ott egyértelműen elsősorban a dizájn hozzám közelebb áll, és megvannak az ok a részek, epikus jelenetek, pont a kötött történet segítségével, amiktől érdekesnek tűnik az amúgy középszerű puffogás.

A MGS példáját tudnám megintcsak megemlíteni, ahogy régen baromira lekötött a 4 epizód (talán a 4.rész annyira már nem volt szuper), annyira a MGS5 a nagy mehetsz összevissza de vannak küldetések féle valami ölte meg nálam.
És piszokjól elvannak ettől még sokan, akiket ez a játékmenet is érdekel még. 😊

Az én részemről ezzel tudnám magyarázni, nem a játékkal van baj, hanem velem. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.20. 23:05:13

TDC Geronimo
QB?

Moby
Lehet. Még azt sem tudom mikor játszanám (mondjuk azt sem, hogy megvettem-e egyáltalán). Megfulladok a játékokban. Az idén nem túl sok mindent akarok megvenni, bár összejönni úgysem fog...